stara_rela 22.03.05, 17:49 Normalnie w szoku jestem! Jakim cudem producentom udało sie zwerbować do programu gwiazdora takiego formatu?:D Aż strach pomysleć, kto pojawi sie jutro - moze jakaś Lopez albo Eminem, kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia_chello Re: Wodecki w W11 22.03.05, 17:52 Niepotrzebnie to zrobili. Program sie staje mniej wiarygodny. Zadnych gwiazd ! co do programu w ogole to wole te pare z blondynka (Joanna Czechowska i Sebastian Watroba). Dziewczyna fajna i facet niezly. Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Re: Wodecki w W11 22.03.05, 17:54 Masz rację, serial traci na wiarygodności, gdy wśród drewnianych chłopków pojawi się naturalnie zachowujący się człowiek. ;) . Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Wodecki w W11 22.03.05, 17:57 Nie drewniaki, tylko naturszczyki :)) To ma swoj urok ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Wodecki w W11 22.03.05, 17:58 no czy ja wiem;-) jak widze te pare z krotko scieta brunetka, to smiech mnie zawsze ogarnia! drewniana kobieta strasznie Odpowiedz Link Zgłoś
santa_esmeralda Re: Wodecki w W11 23.03.05, 07:50 Wątroba, Wątroba i tylko Wątroba :-) z jego "rączki rączki brachu" :P Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Wodecki w W11 23.03.05, 08:17 'once time' 'never' i jeszcze kilka perełek tej pani - żony 'idola' tak mnie wybiło z rzeczywistości, że dopiero w ostatniej chwili załapałem się na scenę z Wódeckim!!! W-11 poraża od pierwszego odcinka i przyznam, że czasami, by się dobić po ciężkim dniu pracy, zarzucam TVN o 17.15. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Wodecki w W11 23.03.05, 08:46 Sprawy w W11 są wzięte z życia. Ponoć. Zmienione nazwiska, może niektóre szczegóły. Ale taka sprawa jak wczoraj nie mogła przejść bez echa, jednak nie mogę skojarzyć nic z przeszłości. Wolę parę z brunetką. Blondynka przypomina mi złośliwego skrzata. Jest przemądrzała i naglądała się za dużo brutalnych filmów o policji. ;) Już kiedyś to wspominałam, ale bardzo często policjanci trafiąją na slad zabójców bo ci kłócą się przy otwartych drzwiach lub oknach a ostatnio był hit: policjanci słyszeli kłótnię przez włączony domofon... Przy czym badanie odcisków czy DNA trwa góra 1 dzień... Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Wodecki w W11 23.03.05, 10:56 a całe śledztwo - od znalezienia trupa po wsadzenie sprawcy - góra 3 dni , zauważyliście ? Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Wodecki w W11 23.03.05, 16:57 I to właśnie z wszelkimi badaniami laboratoryjnymi ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
taskussani Re: Wodecki w W11 23.03.05, 11:07 na pewno nie wszystkie sprawy są wzięte z życia. kiedys był odcinek żywcem ściągnięty z 'bez śladu' (dwaj bracia, jeden bije żone, żona ucieka, ale drugi brat zakochany w niej zaaranzował porwanie...). a teraz oglądam powtórke w11 i własnie była rozmowa zabójczyni z zoną ofiary i w rozmowie obie przyznały się do winy;) policja ma na prawdę łatwą robotę;) a sebastian wątroba ma oczy jak.... jego imiennik z baru;) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Wodecki w W11 23.03.05, 18:18 Ale czy sprawa w "Bez śladu" nie mogła być oparta na faktach? :) A poza tym dwaj bracia i jedna żona, mąż zły a brat dobry to wcale nie jest takie sf. ;) Na stronie W11 twierdzą, że wszystkie historie oparte są na prawdziwych wydarzeniach. Odpowiedz Link Zgłoś
kasikk2 Re: Wodecki w W11 23.03.05, 12:37 miałam przyjemnośc widzieć Wodeckiego pewnego dnia na zakupach i po prostu zeszłam jak zobaczyłam ż,e ta jego puchata fryzura jest jeszcze bardziej natapirowana niż w tv. Odpowiedz Link Zgłoś