bulterier 23.03.05, 13:40 galeria.szkolareklamy.pl/displayimage.php?album=6&pos=238 ladne, kukam dalej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bulterier Re: szkola reklamy 23.03.05, 13:41 to dla nawiedzonego galeria.szkolareklamy.pl/displayimage.php?album=6&pos=239 Odpowiedz Link Zgłoś
bulterier Re: szkola reklamy 23.03.05, 13:43 galeria.szkolareklamy.pl/displayimage.php?album=6&pos=263 :) Odpowiedz Link Zgłoś
bulterier Re: szkola reklamy 23.03.05, 13:44 galeria.szkolareklamy.pl/displayimage.php?album=6&pos=275 Odpowiedz Link Zgłoś
bulterier Re: szkola reklamy 23.03.05, 13:45 galeria.szkolareklamy.pl/displayimage.php?album=6&pos=281 Odpowiedz Link Zgłoś
bulterier Re: szkola reklamy 23.03.05, 13:46 galeria.szkolareklamy.pl/displayimage.php?album=6&pos=294 to tez ladne:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pipilutek Re: szkola reklamy 23.03.05, 14:48 Dlaczego nie dokonczysz rozpoczetego dziela? Boisz sie? A moze jestes w zmowie? Musisz odpowiedziec! pipilutek Odpowiedz Link Zgłoś
bulterier Re: szkola reklamy 23.03.05, 15:21 lutekpipku: ja nic nie musze. nie musze odpisywac, nie musze czytac- tyle w kwestii forum. poza cala reszta, ktora generalnie musze. poza tym, myslalam, ze nie rozmawiamy? skoro juz sklecilam powyzsze zdanie odpowiem: wciaz brak odpowiedzi na pytanie "o co walczysz?" hipotetycznie opcji widze szesc : - o prawo do swobodnego wypowiadania sie na forum roznych uczestnikow; - o trwanie w nadziei; - o usuniecie niewygodnego adwersarza; - o byt realny; - o zakonczenie procesu lustracji; - o vendette; w swoich wypowiedziach (wszystko jest w archiwum) udokumentowalam KAZDA z powyzszych mozliwosci (przyczyny, skutki oraz nastepstwa rozlozone w czasie a z nich wynikajace). wskazalam rowniez na skuteczne sposoby rozwiazan. bardzo latwo mozna zrobic streszczenie, zajmie max. 1 kartke formatu a4. oczywiscie wersja jest subiektywna i moja. jesli natomiast chcesz ode mnie otrzymac link do nie mojej strony internetowej, to nie moge tobie go dac. w posiadaniu linku jest wlasciciel i to jego bezposrednio nalezy poprosic o adres www (vide: regulamin bytow netowych, ustawa o ochronie danych osobowych oraz prawa autorskie). mozesz autora poprosic rowniez o kompleksowe rozszerzenie informacji, jak wspomnialam, zawsze najlepiej u zrodla. tym samym uniknie sie sytuacji "gluchego telefonu" oraz wystepujacych na linii znieksztalcen fonetycznych. nie mam nic wiecej do wniesienia, poza powtorzeniami. moge od czasu do czasu zajrzec, cos przeczytac, cos powiesic i wyjsc- zgodnie z jedynym, istniejacym jak dotad sposobem skutecznego nie brania udzialu w "doswiadczeniach". bulterier Odpowiedz Link Zgłoś
pipilutek Re: szkola reklamy 23.03.05, 16:02 bulterier napisał: "o co walczysz?" hipotetycznie opcji widze > szesc : > - o trwanie w nadziei; a jak nie to: > - o vendette; > > Wszystko zrozumialem i dziekuje! I TOBIE WESOLYCH SWIAT !:)))) pipilutek Odpowiedz Link Zgłoś
bulterier Re: szkola reklamy 23.03.05, 16:22 pipilutek napisała: > bulterier napisał: > "o co walczysz?" hipotetycznie opcji widze > > szesc : > > > - o trwanie w nadziei; > > a jak nie to: > > > - o vendette; > > > > > > Wszystko zrozumialem i dziekuje! > > I TOBIE WESOLYCH SWIAT !:)))) > > pipilutek i co? nie mam racji? co, jednego z dwoch najwiekszych zlodziei okradli? postepu nie bedzie i zmian tez nie bedzie. bedzie tylko gorzej.. (krecenie glowa) rowniez wesolych swiat bulterier Odpowiedz Link Zgłoś
bulterier Re: szkola reklamy 23.03.05, 13:48 galeria.szkolareklamy.pl/displayimage.php?album=6&pos=381 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
bulterier Re: szkola reklamy 23.03.05, 13:55 a to dla M.S. galeria.szkolareklamy.pl/displayimage.php?album=6&pos=635 Odpowiedz Link Zgłoś