Dodaj do ulubionych

sama sobie jesteś winna...

23.03.05, 19:51
Tak nie wierze ci. ani troche. krecisz, klamiesz i wymyslasz glupkowate
historie. robisz wszystko by krzywdzic ludzi. wierze ci ze cie ktos wyzywa.
ale wiem ze to nie ania. bo jak mi mowi ze nic nikomu nie mowila to zanczy ze
nic nikomu nie mowila. ona klamczucha nie jest. ona ma honor. nigdy by czegos
takiego nie zrobila. tylko ty jestes zdolna do takich podlosci. moge byc
sku..synem moge bych chamem moze mnie pochlaniac pieklo tylko zastanow sie
kto tu jest ten zly. ja ci NIC nie zrobilem. to ty jestes wredna, chmska i
robisz na zlosc wszystko za to ze przestalem cie lubic
Obserwuj wątek
    • aroma1 Re: sama sobie jesteś winna... 23.03.05, 20:23
      Agnesea - do kogo mowisz lub o kim mówisz ?
      Kochasz klopoty ;))))))
      • agnesea77 Re: sama sobie jesteś winna... 23.03.05, 20:25
        o sobie :]
        • aroma1 Re: sama sobie jesteś winna... 23.03.05, 20:30
          czyli jesteś inna niż inni :)
          Jesteś unikatowym egzemplarzem
          i pewnie musisz miec równiez wyjątkowy okaz ;))))))

Ze świeczką trzeba Cię szukać
          i Ty musisz szukać ze świeczką ;)))ha, ha
          • agnesea77 Re: sama sobie jesteś winna... 23.03.05, 20:31
            każdy z nas jest unikatem :]
            • aroma1 Re: sama sobie jesteś winna... 23.03.05, 20:36
              właśnie , dlatego musisz trafić na ta drugą polowkę
              jak narazie to kombinuj ;)))))
              Może do fryzjera sie wybierz, to dobrze robi :)
              • agnesea77 Re: sama sobie jesteś winna... 23.03.05, 20:36
                na nic nie mam zamiaru trafiać :]
                a do fryzjera się wybieram :]
                • albercik7 Re: sama sobie jesteś winna... 23.03.05, 20:56
                  no czas najwyzszy bo z ta czupryna to bociany straszysz.
                  • agnesea77 Re: sama sobie jesteś winna... 23.03.05, 20:58
                    wypowiadaj się na tematy ci znane :]
                    • albercik7 Re: sama sobie jesteś winna... 23.03.05, 21:02
                      witam pania zlosliwa bestie,ladna jestes to wszyscy wiemy , ale ta fryzura jest
                      be
                      • agnesea77 Re: sama sobie jesteś winna... 23.03.05, 21:03
                        wazeliniarstwo uprawiaj gdzie indziej :]
                        p.s. pogadaj z kimś kto mnie widział to szybko zmienisz zdanie :]
                        • albercik7 Re: sama sobie jesteś winna... 23.03.05, 21:07
                          ktos Cie widzial no nie mow ze to mozliwe . chyba bylo ciemno zartowalem.sorry
                          • agnesea77 Re: sama sobie jesteś winna... 23.03.05, 21:08
                            było bardzo ciemno, ale miał latarkę :]
                            • albercik7 Re: sama sobie jesteś winna... 23.03.05, 21:10
                              haha dobre .to byla kopalnia?
                              • agnesea77 Re: sama sobie jesteś winna... 23.03.05, 21:11
                                nie, to tylko słońce uciekło gdzie pieprz rośnie jak mnie zobaczyło :]
                                • albercik7 Re: sama sobie jesteś winna... 23.03.05, 21:14
                                  chyba nie jest tak zle.no to kiedy dasz sie zaprosic na obiadek?
                                  • agnesea77 Re: sama sobie jesteś winna... 23.03.05, 21:15
                                    zajmij się lepiej swoją biedną żoną :]
                                    a na obiadki nie trzeba mnie zapraszać bo sama sobie umiem ugotować i to
                                    całkiem nieźle :]
                                    • albercik7 Re: sama sobie jesteś winna... 23.03.05, 21:19
                                      ale moja zona nie jest biedna , co do gotowania to ja tez swietnie gotuje, moze
                                      nawet lepiej niz TY , bo jezeli jajecznica to gotowanie to dzieki hahaha
                                      • agnesea77 Re: sama sobie jesteś winna... 23.03.05, 21:21
                                        oj jest biedna i to bardzo, mając takiego mężusi jest się biednym jak cholera :]
                                        jajecznica to pewnie w twoim wykonaniu:]
                                        za wysokie progi jak na twoje nogi chłopcze :]
                                        • albercik7 Re: sama sobie jesteś winna... 23.03.05, 21:25
                                          haha miska polski sie odezwala.chyba bylo bardzo ciemno!a progi to chyba sa
                                          caly czas przed Toba ze jestes sama ,a moze sie myle???
                                          • agnesea77 Re: sama sobie jesteś winna... 23.03.05, 21:27
                                            nie miska tylko garnek :]
                                            progi są za mną i dlatego jestem sama :]
                                            mój wybór, moje życie :]
                                            • albercik7 Re: sama sobie jesteś winna... 23.03.05, 21:30
                                              a moze pokrywka, no dobra ide mojemu kochanemu synkowi poczytac bajki bo cos
                                              nie moze zasnac.lubie Cie nawet jak jestes zlosliwa , ale Twoj wybor i zycie .
                                              pa
                                              • agnesea77 Re: sama sobie jesteś winna... 23.03.05, 21:32
                                                a ja poszukam sobie twojej żonki i powiem jej co nieco o tobie :]
                                                kolorowych snów :]
                                                • albercik7 Re: sama sobie jesteś winna... 23.03.05, 21:55
                                                  witam , moze chcesz tel? do zonki oczywiscie
                                                  • agnesea77 Re: sama sobie jesteś winna... 23.03.05, 21:57
                                                    nie doceniasz mnie :]
                                                  • aroma1 Re: sama sobie jesteś winna... 23.03.05, 22:17
                                                    agnesea - wykończyłaś człowieka, padł ze zmęczenia przy Tobie ;))))))
                                                  • albercik7 Re: sama sobie jesteś winna... 23.03.05, 22:23
                                                    jestem jestem nie jest tak latwo mnie wykonczyc.zyje i mam sie bardzo dobrze
                                                  • aroma1 Re: sama sobie jesteś winna... 23.03.05, 22:26
                                                    ha, ha
                                                    mocny jestes, silny jesteś
                                                    potrzebujesz komplementów wiecej ? ;)))))
                                                  • albercik7 Re: sama sobie jesteś winna... 23.03.05, 22:27
                                                    nie bo ja skromny chlopak jestem
                                                  • aroma1 Re: sama sobie jesteś winna... 23.03.05, 22:28
                                                    he, he
                                                    po niku to raczej nie, kojarzysz się z bardzo rozrywkowym czlowiekiem :)
                                                    Ze Ślaska ?
                                                  • albercik7 Re: sama sobie jesteś winna... 23.03.05, 22:34
                                                    i tu sie mylisz, ja nigdy nikogo nie osadzam po wygladzie i Tobie radze to
                                                    samo .oczywiscie po niku takze
                                                  • aroma1 Re: sama sobie jesteś winna... 23.03.05, 22:42
                                                    Albercik, dobrze, że jesteś ,nie myślałam tak - już sie martwiłam , ze jesteś
                                                    obrażony
                                                    cięzko mi wychodzi rozmowa, nie umię tak jak wy
                                                    może się kiedyś naucze

ja cenie dusze i serce
                                                    nic więcej
                                                    z ciekawości sie zapytałam tylko
                                                  • albercik7 Re: sama sobie jesteś winna... 23.03.05, 22:47
                                                    a wiesz ze ciekawosc to pierwszy stopien do piekla. pozdrawiam i ide nynu bo
                                                    jutro do pracy ale tutaj blisko, czyli Gliwice Wroclaw Gliwice
                                                  • aroma1 Re: sama sobie jesteś winna... 23.03.05, 22:48
                                                    miłej pracy
                                                    przepraszam
                                                    piekną masz trasę drogową
                                                  • albercik7 Re: sama sobie jesteś winna... 23.03.05, 22:49
                                                    zapewniam ze bywaja lepsze.pa
                                                  • aroma1 Re: sama sobie jesteś winna... 24.03.05, 08:29
                                                    różne są drogi
                                                    trzeba wybrać tą najlepszą
                                                    moze na skróty jedź ?

ps.wstydzę się za wczorajsza moja głupotę
                                                    nawet deszcz zaczął padać
                                                  • agnesea77 Re: sama sobie jesteś winna... 24.03.05, 08:29
                                                    z miłą chęcią wykończę każdego :]
                                                  • Gość: nowy ja tylko czytam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 09:17
                                                    no jak sie przeczyta takie posty to od razu człowiekowi "lepiej" nie szkoda Wam
                                                    czasu? autorko wątku jak jesteś wkurzona to przywal komuś w realu bo tu to
                                                    chyba złość będzie miesiącami odreagowywać pisząc w nocy z jakimś "tatuśkiem"
                                                    co nie wie co sie robi o 10 w nocy :-)
                                                  • agnesea77 Re: ja tylko czytam 24.03.05, 09:38
                                                    już ci wielokrotnie pisałam żebyś sobie darował/darowała dopóki będziesz się
                                                    ukrywać i zmieniać nicki :]
                                                  • Gość: nowy Re: ja tylko czytam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 10:22
                                                    mylisz mnie z kimś ja naprawde jestem tu nowy. Mało mnie wogule forum
                                                    interesuje-miałem kiedyś nudny dzień i troche sobie poczytałem a tu
                                                    postanowiłem się wpisac i tyle bo zastanowiły mnie Twoje wpisy.Nie zdawałem
                                                    sobie sprawy że mozna tak powaznie podchodzić do anonimowych
                                                    wypowiedzi "klepanych" w klawiature,bez obrazy ale dla mnie to troche chore-
                                                    nikt i nic nie jest tu prawdziwe wszystko sie miesza a Ty wydajesz sie w to
                                                    wszystko wsłuchiwać.
                                                  • agnesea77 Re: ja tylko czytam 24.03.05, 10:25
                                                    może to i chore ale czasem łatwiej się "wygadać" przed obcymi :]
                                                  • Gość: nowy'76 Re: ja tylko czytam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 10:44
                                                    No jeśli Ci to pomaga to jasne, ale wydawało mi sie tez ze niektore rzeczy Cie
                                                    jeszcze bardziej irytują-Ty piszesz że masz problem a banda już
                                                    rozpoczyna "pocieszanie". Pamietaj że ludzi w tym kraju cechuje bezgraniczna
                                                    zawiść. pozdrawiam i zycze powodzenia w walce z kłopotami (w realu)
                                                  • agnesea77 Re: ja tylko czytam 24.03.05, 10:59
                                                    hahaha nawet nie wiesz jak ja jestem zawistna :]
                                                    hehehe znowu zmiana nicka.. nigdy się nie zmienisz :]
                                                  • Gość: nowy 76 Re: ja tylko czytam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 11:25
                                                    szkoda mi Cie,napisałem 76 żeby Ci pokazać że pewnie jesteśmy
                                                    rówieśnikami.Jeszcz troche i zaczne żałować że sie odezwałem.wyciągnij wnioski
                                                    ze swojego podejscia i "dystansu" do netu.dla mnie to koniec rozmowy cześć
                                                  • agnesea77 Re: ja tylko czytam 24.03.05, 11:59
                                                    papapa :]
                                                  • aroma1 Re: ja tylko czytam 24.03.05, 12:21
                                                    świetny wątek, moze wyznajmu swoje winy - czas ku temu ;))))
                                                  • agnesea77 Re: ja tylko czytam 24.03.05, 12:26
                                                    "MU" tzn komu? :]
                                                  • albercik7 Re: ja tylko czytam 24.03.05, 21:12
                                                    witam a co nowy ma do tatuska , bo jak masz problem to mozemy sie w realu
                                                    spotkac i moge ci wyjasnic pare spraw
                                                  • aroma1 Re: wesołego jajka 25.03.05, 09:39
                                                    sama jestem sobie winna - co za tytuł watku ;)
                                                    poswięcimy jajeczka i bedzie ok
                                                    pozdrawiam
                                                    smaczego jajka
                                                  • agnesea77 Re: wesołego jajka 25.03.05, 09:42
                                                    nic nie będzie ok.....................

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka