aga_ata 24.03.05, 21:30 a mnie sie podoba :) ze względu na Chyrę i Szyca moim zdaniem warto zobaczyć :) Glinie nie dorówna, Kryminalnych przebija, ot wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eugenia2 dużo lepszy 24.03.05, 21:36 dzisiejszy odcinek był dużo lepszy od poprzedniego. Nawet się deko zainteresowałam. Mniej abstrakcji, no i Paweł Małaszyński vel Grand.... Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: dużo lepszy 24.03.05, 21:53 A jak się akcja przedstawia? Pytam, bom nie obejrzała... Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: dużo lepszy 24.03.05, 21:57 Zawikłanie, jak zwykle nie nadążam :) Kruchy wyleciał z pracy, później Chyra zagrał jakieś mecenasa mafijnego dla którego zgodził się pracować Kruchy, potem Kruchy poszed do policji i wytłumaczył, że ma mafie na karku i może znowu pracować na dwa fronty i mafie wrobić, i się okazało, że Chyra jest policemenem z CBŚ i Kruchy wrócił do pracy :) z pewnością po tym moim wywodzie jeszcze bardziej nie wiesz co się działo, niż wcześniej :P Odpowiedz Link Zgłoś
ochudzka Re: OFICER dzisiaj 24.03.05, 23:07 drugi odcinek o niebo lepszy. ojj kruszona z wyra bym nie wypędziła. tylko ta biedna aldona chyba strasznie zapracowana, bo ma straszne wory pod oczami. hmmm.. a w worach pewnie zaginione dwadzieścia tysi z napadu na bank:) ---- a irusia.. będzie teraz.. Odpowiedz Link Zgłoś
lukrowane.guziczki Re: OFICER dzisiaj 25.03.05, 07:43 >tylko ta biedna aldona chyba strasznie zapracowana, bo ma straszne wory pod > oczami www.slawomirwanat.com/photo/magda/magda19.jpg < Odpowiedz Link Zgłoś
piatekzpankracym Re: OFICER dzisiaj 25.03.05, 08:33 A zobaczcie (jesli chcecie) co zrobi Aldona w kolejnym z odcinkow... www.filmpolski.pl/fp/film1.dll/fotos?co=zdjecie&typ=zdjf&idgl=14136&NrKol=13&baza=1 PS. Zwrociliscie uwage, ze Chyra nazywa sie Ryś, tak jak w "Zaginionej"? Kondeja tez pozniej bedzie (prawdopodobnie ten sam...)! Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: OFICER dzisiaj 25.03.05, 09:19 Musze przyznac, ze zaskoczylo mnie zakonczenie, dalam sie wkrecic jak dziecko. prawda jest taka, ze nawet jakby serial byl nudny jak moda na sukces czy inna brazyliana, ogladalabym ze wzgledu na Kruszona, porzucam na jego korzyść marzenia o Rydżu.... :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: OFICER dzisiaj 25.03.05, 09:22 ja porzuce marzenia o wszystkich znosnych z MJM na korzysc Granda :) jakby co to jestem pierwsza :) Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Re: OFICER dzisiaj 25.03.05, 10:09 powiem tak: serial jest naprawde fajny, bo z przymróżeniem oka, mnóstwo w nim cytatów i ";)" do wielbicieli kina w ogóle. Dla frankofonów dośc oczywiste są zapozyczenia i głęboka facsynacja autorów PJ St. Martin - serialu France 2, emitowanego także przez TV5 (niedościgniony wzór dla naszej TVPolonii). Kruchy - taki wypisz mymaluj Bruno Vujkovic 0 tyle, ze młodszy - i mimo Waszych penaów - gorszy warsztatowo. Byli i "Urodzeni mordercy" Stona, i "Dług" Krauzego... I jeszcze wiele innych. W sumie lepszy of Gliny, bo bez tej fatalnej maniery Pasikowskiego heroizacji bohaterów, choc jesli chodzi o fatalną obsade ról kobiecych (Aldona jest koszmarna, prawdziwa jak patriotyzm Rydzyka i pokora Jankowskiego razem wziete) wyraźnie widać, że autorzy w dziecietctwie oglądali "krolle", "Psy" i inne. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: OFICER dzisiaj 25.03.05, 11:53 Chyra jest dla mnie bezkonkurencyjny, zarówno w Długu, jak i tu :) świetny aktor, a i Szyc ma się czym pochwalić :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: OFICER dzisiaj 25.03.05, 11:56 oooooo to Aldonka będzie sobie z Chyreczką , no no no :) Odpowiedz Link Zgłoś