northumberland 25.03.05, 01:44 dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "po staropolsku, jajeczkiem sie podzielimy, towarzyszu!!" pieknej pogody, wielkiego stolu pelnego jedzenia a potem brzuchem do gory i podziwiajcie sloneczko! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
red_one Re: WSZYSTKEGO NAJ NAJ NAJ NAJ 25.03.05, 01:50 hmmm.. polskiego jedzenia by sie zdalo. :o( Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: WSZYSTKEGO NAJ NAJ NAJ NAJ 25.03.05, 02:08 co o tak poznej porze porabiasz.. ja nie moge usnac... Odpowiedz Link Zgłoś
red_one Re: WSZYSTKEGO NAJ NAJ NAJ NAJ 25.03.05, 09:11 musialam pzrygotowac prezentacje na rano podgladajac forum :o) ale zes narobil mi apetytu. ughh.. jak pomysle o domowych wypiekach: schabiki, szyneczki, ciasta... na swieta nie jade do polski i zostaja tylko malowane jaja ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: WSZYSTKEGO NAJ NAJ NAJ NAJ 25.03.05, 09:32 nawet mi nie mow: oddam zycie za wiejska!!! (kielbase ofkors!) Odpowiedz Link Zgłoś
red_one Re: WSZYSTKEGO NAJ NAJ NAJ NAJ 25.03.05, 09:38 eee... ja to juz nawet za mielonke w konserwie ;o) albo pasztet! jak rozmawiam przez telefon to wszyscy z pl maja zakaz opowiadania o tym co pieka na swieta, bo mnie skreca... nie doceniaja co maja! Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: WSZYSTKEGO NAJ NAJ NAJ NAJ 25.03.05, 09:42 dokladnie, siedza i debatuja : wow, ja juz nie moge tej szynki, kochanie przesun te polmiski z kielbasami bo zaslaniaja mi babcie.. albo wujku, podasz mi ciasta? nie moge sie juz badziej przysunac do stolu.. :DDDDD cholera! a ja ponuro wcinam Black OPudding! ( 10 pkt dla tego kto zgadnie z czego sie robi owe cus!) ach.. pojsc teraz do takiego miesnego z krzyczaca, niemila pania z zaczerwienionymi dloniami i rumiencem na licach... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: WSZYSTKEGO NAJ NAJ NAJ NAJ 25.03.05, 20:15 spokojnych Świat przy wspolnym stole..:) Odpowiedz Link Zgłoś