Gość: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 18:08 sok pomidorowy pije ... Wypilam juz prawie litr...A im wiecej go pije ,tym bardziej mi sie go chce i pozniej ...latam do klopka;) taka niekonczaca sie opowiesc,ot co;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasmina_tdi Ty tez kochasz kitka??? 18.06.02, 18:09 bo on jest jak zupa pomidorowa :)))) Gość portalu: samanta napisał(a): > sok pomidorowy pije ... Wypilam juz prawie litr...A im wiecej go pije ,tym bard > ziej mi sie go chce i > pozniej ...latam do klopka;) taka niekonczaca sie opowiesc,ot co;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Ty tez kochasz kitka??? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 18:20 Poprostu pic mi sie chce wsciekle .Umieeeeram chyba juz.Czuje sie jak sahara... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Ty tez kochasz kitka??? 18.06.02, 18:21 masz piasek w oczach?? :))) a ja uwielbiam taka pogode i jedyne o czym marze, to zebysmy we dwie dotrwaly do mojego urlopu! To jeszcze miesiac! Gość portalu: samanta napisał(a): > Poprostu pic mi sie chce wsciekle .Umieeeeram chyba juz.Czuje sie jak sahara... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Ty tez kochasz kitka??? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 18:25 Lubie do cholery ale nie wtedy gdy jeszcze nie mam wakcji! :((( siedze teraz i kurwami rzucam bo nie moge ustawic parametrow drukowania swiadectw.szlag,co za gowniany program.Ciekawe ile wzial za niego ten dupek,ktory go wymyslil? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Ty tez kochasz kitka??? 18.06.02, 18:28 noooooooooo..... jak pomysle ze w drodze ku wolnosci czeka mnie miesiac sauny...!!! co za horror! nie mamy tu klimy :((( i najgorsze jest to, ze nasz cholerny pokoj jest na rogu i caly dzien smazymy sie jak na patelni.... oszalec mozna!!!! 4 termowentylatory, dokumenty pod sufitem i 30 pare niewyjete... Gość portalu: samanta napisał(a): > Lubie do cholery ale nie wtedy gdy jeszcze nie mam wakcji! :((( siedze teraz i > kurwami rzucam bo nie > moge ustawic parametrow drukowania swiadectw.szlag,co za gowniany program.Cieka > we ile wzial > za niego ten dupek,ktory go wymyslil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Ty tez kochasz kitka??? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 18:31 jej,fajowo to musi wygladac z tymi fruwajacymi papierami:) Nie maaartw sie.Poczatek wakacji zawsze jest do dupy.Na koniec tygodnia pewnie sie zepsuje pogoda. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Ty tez kochasz kitka??? 18.06.02, 18:33 najfajniej jest jak jakis baran otworzy drzwi na balkon :))) wakacje.......... jejciu....... moja co druga mysl biegnie w strone tarasu z lozkiem i basenu sasiada!!!!! Wlasnie obmyslamy plan wproszenia sie na to cudo :))) Gość portalu: samanta napisał(a): > jej,fajowo to musi wygladac z tymi fruwajacymi papierami:) Nie maaartw sie.Pocz > atek wakacji zawsze > jest do dupy.Na koniec tygodnia pewnie sie zepsuje pogoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: I NA CO MI PRZYSZLO?! IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 18.06.02, 18:39 sucho....., sucho.....i jeszcze raz sucho..... (tzw. sucha poezja:) hihihi mam chyba suchoty:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: I NA CO MI PRZYSZLO?! 18.06.02, 18:40 Moze sucharka??? hihi... Gość portalu: hm napisał(a): > sucho....., sucho.....i jeszcze raz sucho..... (tzw. sucha poezja:) hihihi > mam chyba suchoty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm hihihihi IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 18.06.02, 18:42 raczej suchosferienie:) hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: hihihihi 18.06.02, 18:43 daj spokoj - usycham od tego gledzenia :)) Gość portalu: hm napisał(a): > raczej suchosferienie:) hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: hihihihi IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 18.06.02, 18:48 ok dodamy troche wilgoci:) woda woda woda, hej a moze wodospad:) mokre kamienie kladziemy sie na nich:) kropelki wody spadaja na nasze wygnute ciala hehehe szum wody hmm ...................yes yes yes!!! przenosimy sie tam! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: hihihihi 18.06.02, 18:51 jak kropelki to przydalby sie ktos do tych kropelek... szkoda, zeby sie zmarnowaly ...:)))) tak sobie splywaja i splywaja bez sensu...:) Gość portalu: hm napisał(a): > ok dodamy troche wilgoci:) woda woda woda, hej a moze wodospad:) mokre kamienie > > kladziemy sie na nich:) kropelki wody spadaja na nasze wygnute ciala hehehe > szum wody hmm ...................yes yes yes!!! przenosimy sie tam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: hihihihi IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 18.06.02, 18:56 moglby je ktos jezorkiem przechwycic:) hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: hihihihi 18.06.02, 18:57 No otoz to!!!! no otoz to!!! z ust mi to wyjelas moja droga :))) Gość portalu: hm napisał(a): > moglby je ktos jezorkiem przechwycic:) hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: hihihihi IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 18.06.02, 18:59 ale taka posucha na forum, ze sonczy sie na tym ze slonce swoimi promieniami nam je wylize:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: hihihihi 18.06.02, 19:02 ech..... lepsze to, niz nic! :) zawsze mogloby sobie tak po prostacku wyparowac :) Gość portalu: hm napisał(a): > ale taka posucha na forum, ze sonczy sie na tym ze slonce swoimi promieniami > nam je wylize:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flo Re: hihihihi IP: *.stacje.agora.pl 18.06.02, 19:00 Coś w oralnym nastroju dziś jesteście:) Cześć dziewczyny:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi FLO! 18.06.02, 19:03 FLO! O tej porze roku sie nie ora! Tera czas na sianokosy hihihihi...!!!! Czesc slonko :)* Gość portalu: flo napisał(a): > Coś w oralnym nastroju dziś jesteście:) > Cześć dziewczyny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: hihihihi IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 18.06.02, 19:03 czesc flo wszystko przez ten suchy naskorek:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: hihihihi 18.06.02, 19:06 i suchosc w gardle jaka ogarnela mnie na mysl o tych kropelkach! Gość portalu: hm napisał(a): > czesc flo wszystko przez ten suchy naskorek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flo Re: hihihihi IP: *.stacje.agora.pl 18.06.02, 19:09 Oj, chyba stworzymy miły trójkącik:)))))))))) Mnie też sucho:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: hihihihi 18.06.02, 19:11 A czujesz pieczenie? "Pieczenie to tyle radosci" hihihihi.... Gość portalu: flo napisał(a): > Oj, chyba stworzymy miły trójkącik:)))))))))) > Mnie też sucho:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: hihihihi IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 18.06.02, 19:13 hihihihi ja juz wole wilgotnosc prosze mnie czyms spryskac:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: hihihihi 18.06.02, 19:14 zboczeniec! :) my tu o pieczeniu a ta o bryzganiu! ;0 Gość portalu: hm napisał(a): > hihihihi ja juz wole wilgotnosc prosze mnie czyms spryskac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: hihihihi IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 18.06.02, 19:23 ojeju jeju juz se czlowiek nawet pobryzgac nie moze:) dawac mi tu jakiegos strazaka:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flo Re: hihihihi IP: *.stacje.agora.pl 18.06.02, 19:15 Musisz się ze mną podzielić tą radością:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: hihihihi 18.06.02, 19:16 Przepraszam Flo ale moj arabski masazysta byl pierwszy :) Gość portalu: flo napisał(a): > Musisz się ze mną podzielić tą radością:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flo Re: hihihihi IP: *.stacje.agora.pl 18.06.02, 19:21 Cholera, czy do ciebie trzeba się zapisywać na listę społeczną???????? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi rany boskie!!! 18.06.02, 19:30 Co Ty mowisz? :) Jak mawial moj dziadzio - zadna praca nie hanbi oprocz spolecznej :))) Gość portalu: flo napisał(a): > Cholera, czy do ciebie trzeba się zapisywać na listę społeczną???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flo Re: rany boskie!!! IP: *.stacje.agora.pl 18.06.02, 19:35 Natychmiast zapodaj, jak ty to robisz! PS Na priva oczywiście. Nie chcę przecie dużej konkurencji:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: rany boskie!!! 18.06.02, 19:36 to proste - ja ich po prostu UWIELBIAM!!!!! :)) Gość portalu: flo napisał(a): > Natychmiast zapodaj, jak ty to robisz! > PS Na priva oczywiście. Nie chcę przecie dużej konkurencji:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flo Re: rany boskie!!! IP: *.stacje.agora.pl 18.06.02, 19:44 A ja z reguły uwielbiam tych, co to mnie nie uwielbiają:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek Ciepienie uszlachetnia !! IP: 80.48.4.* 18.06.02, 19:02 Samciu, skąd ten pomysł na sok pomidorowy ? A czemu cie nie ma ns gg ? Pozdroooowienia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Sławek:) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.02, 19:11 Niedługo może sie poznamy.:)))) Jeśli jesteś TEN Sławek:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta mialam przerwe w soczkowaniu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 20:36 ale nadrabiam .Poszlam do kumpla dupe mu troche pozawracac komputerkiem:) A teraz znowu...piiiiije:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek Jestem TEN IP: 80.48.4.* 18.06.02, 20:46 tez jestem ciekawy - tyle o Tobie slyszalem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Jestem TAMTEN IP: *.arcor-ip.net 18.06.02, 21:06 Powiedzcie tylko,pod którym to akurat wodospadem wyginacie swoje ciała,to przybędę w charakterze zwierzaka,aby parę z was zaliczyć od tylca,a jak już nie będę mógł,to naturalnie zlecę dla Józka Ozorka resztę roboty. Adres,położenie wodospada i jaaaadziem! Samcia,nie wiem,czy słyszałaś,ale sok pomidorowy dla konsumentów ziubera to zabójstwo.Odstaw to w cholerę,bo ci własny kibel nie wystarczy.No. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Jestem TAMTEN IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 21:18 jak moj mi nie wystarczy to podkocze do twojego! jakies tam gazety do podcierania chyba masz nie??? Acha! jak ciem dorwe kochanie za robienie ze mnie uwiadu starczego,sklerotycznego.... Kurwa jak ten kargul! sad sadem ale sprawiedliwosc musi byc po jego stronie,no! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Jestem TAMTEN IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 18.06.02, 21:49 hihihi mierz sily na zamiary:) to ciezka orka a nie takie hop siup!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś