Gość: zielona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 22:42 czy ktoś mi może wyjaśnić co znaczą te "znaczki" : o_O ^^ no i nie wiem...takie podobne - szukam i szukam, ale nie mogę w sieci znaleźć :(( pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zielona Re: o_O / ^^ / itd. - ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 23:21 no ludzie.....pomóżcie człowiekowi :P Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: o_O / ^^ / itd. - ????? 26.03.05, 23:24 to z kosmosu jes to znaczy wesolych swiat .pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielona Re: o_O / ^^ / itd. - ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 23:30 buahaha kurcze niezle :P dzieki wielkie i tez pozdrawiam bynajmniej jeszcze nie z kosmosu, ale ... kto wie :P ps. no kurde... o_O - pewnie jakies zdziwienie czy cos?? bleehh... nie mam ochoty kolejnej gafy palnac to pytam,a ludziki mi odpowiedziec nie chca :P no co za swiat :PPPPP litosci :P pozdr. :D Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: o_O / ^^ / itd. - ????? 26.03.05, 23:35 no to szukaj w innej sieci pozdrawiam.Albert7 z kosmosu ET powroci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielona Re: o_O / ^^ / itd. - ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 23:45 powroci w kolorze zielonym, juz ja sie tym zajeme - sieci innych brak :P no...could you help me??? :>>>> cholera :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrade Poszukaj pod hasłem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 10:04 Poszukaj w googlach pod hasłem "emotikony". Albercikowi7 jakoś chyba trudno dać sensowną radę. No bo przecież "jak można tego nie wiedzieć". Typowe. Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: Poszukaj pod hasłem... 27.03.05, 13:20 masz racje nie wiem co to oznacza ,ale moge Cie zaprosic do mojego Mobilka i mysle ze tez pewnych rzeczy bys nie wiedzial tak wiec sie nie wymondrzaj .kolezanka chyba zrozumiala zarcik bo Ty widze ze nie zakumales madralo.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: o_O / ^^ / itd. - ????? IP: *.alpat.net 27.03.05, 19:15 to podbite oczko... i ostrzezenie jednoczesnie...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielona Re: o_O / ^^ / itd. - ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 21:41 to Wy sobie "porozmawiajcie", a ja poszukam dalej :P <lol> ps. swietowania dosc! (a jutro ciag dalszy mam nadzieje, ze przynajmniej sucho bedzie, a jesli juz mokro to nie z powodu oblewania woda ;P ) pozdrowki :))) Odpowiedz Link Zgłoś