kazzol 29.03.05, 10:44 Mimo tego, że gagi jak ostatnio będą pewnie maksymalnie nudne to warto zobaczyć, bo goścmi będą: Kris plagiator z jak to powiedział Lis "siostrzanej stacji", no i sroga Marysia wkręcana przez Włodka na planie NW ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gianni_vonsacze Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 10:47 Dla Krisa Plagiatora obejrzę na pewno, poza tym ciekawi mnie też motyw ze Srogą Marysią, tzn. bardziej to, czy stary Zięba też będzie miał trzęsawki w studiu u Majewskiego! A kto trzeci?? Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 10:51 trzecia - przedstawicielka Krakowskiego Przemieścia Danuta Waniek ;) Włodek jak się wkurwia to plamki na twarzy też ma (ksywa Wypiek) ;) Ale szacunek dla niego "za numer boczn 1313" ;D Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 10:54 a Wańkową będzie wkręcał Wieczerzak?? ;) Plamek u Włodka nie przyuważyłem, za to trzęsawki ma boskie - coś a'la machanie łapkami Krawczyka.. Przy okazji - to czy ZMIENNICY są wydani przez tvp na DVD, podobnie jak 40- latek, Wojna domowa itp?? Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 12:32 gianni_vonsacze napisał: > a Wańkową będzie wkręcał Wieczerzak?? ;) Wieczerzak to już pół stolicy wkręcił ;)Sierakowska chyba ją wkręci. > Przy okazji - to czy ZMIENNICY są wydani przez tvp na DVD, podobnie jak 40- > latek, Wojna domowa itp?? Szukałem na stronach tvp (sam bym zakupił), ale nic nie znalazłem.Wiem, że są Alternatywy wydane. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 10:55 Kris się do ślubu szykuje,ale datę utajnił,więc chyba transmisji polszmat nie przeprowadzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 10:57 lezka_z_posen napisała: > Kris się do ślubu szykuje,ale datę utajnił,więc chyba transmisji polszmat nie > przeprowadzi;) Plagiator się chajta??? z tą Nowakową z niemieckich telenoweli, co to była jego 'pierwszą miłością'??? Który bruks o tym donosi????? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 10:59 tak,z frau Anna:)źródlo "Na żywo""z Chylińską na okładce._ale frau Anna preżne menago,bo już o mało wkręciła Krisa do grania w tej szwabskiej tekenoweli,tylko plagiatorowi terminów sie nie udało zgrać;) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 11:01 Kris Plagiator w niemieckiej telenoweli - to by mnie na pewno wbiło w fotel, mein Gott!! a transmisji ze ślubu na zywo nie może być, bo to plagiat byłby przecież tamtego ślubu, a takie coś to już Krisowi by nie przeszło bez echa... Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 11:03 Krsiowi do spełnienia brakuje małej córeczki z czarnymi włosami,która biegałaby po domu,tak powiedział:)no bo drugi sy,to tez plagiat by był przecież;) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 11:05 a dlaczego musi biegać, a nie może chodzić??? ;) fakt, kolejny mały Kris byłby plagiatem, a na to Kris pozwolić już sobie nie może. Czy była żona też już ma się z zamiarem poślubienia jakiegoś farmaceuty, ewentualnie wspólnika ze znanej kancelarii prawniczej etc?? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 11:07 gianni_vonsacze napisał: > a dlaczego musi biegać, a nie może chodzić??? ;) > fakt, kolejny mały Kris byłby plagiatem, a na to Kris pozwolić już sobie nie > może. Czy była żona też już ma się z zamiarem poślubienia jakiegoś farmaceuty, > ewentualnie wspólnika ze znanej kancelarii prawniczej etc?? Kris wyrażnie zaznaczył,że ma biegać;)pewnie jak będzie próbowała chodzić,to będzie ja poganiał;)co do ex to wiem tyle,że sa z krisem w wielkiej przyjaźni:) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 11:09 muszę kupić to NA ŻYWO :) Są foty Plagiatora z tą Frau Nowak?? No i cena jaka, bo NŻ to chyba bruks z górnej półki jest.. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 11:11 gianni_vonsacze napisał: > muszę kupić to NA ŻYWO :) > Są foty Plagiatora z tą Frau Nowak?? > No i cena jaka, bo NŻ to chyba bruks z górnej półki jest.. cena wygórowana,bo 5,90:))ale dżezi okulary dodali,więc się opylało;)fota chyba tylko jedna jest,frau nowak wygląda na deko strasza od krisa,ale nawet w miarę korzystnie wyszła w porównaniu z fotami,które rzuciły mi się w oczy wcześniej;) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 11:13 jak dżezi sekulory dodali to chyba się skuszę ;) Frau Nowak pamiętam na fotach z Twojego Imperium - trochę niekorzystnie tam wyglądała, ale nie każdemu fotografowi FOKSAL na imię, więc... Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 11:15 jak chcesz przyoszczędzić,to kup wariant podstawowy bez sekulorów za 4,50-bryle moge Ci sprezentować,bo już mam;) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 11:17 ok! a dziś zabieram się za pewna rzecz - segreguję z każdego bruksa 'kroniki high- life' i spinam w taką mini-książeczkę :) miejscem, w którym ten 'album' będzie się znajdował w planach jest toaleta ;) Zadanie ambitne, mam nadzieję, że się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 11:19 kup sobie słomiankę,co ważniejsze foty byś mógłbyś przywieszać;) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 11:20 lezka_z_posen napisała: > kup sobie słomiankę,co ważniejsze foty byś mógłbyś przywieszać;) kąsasz o jaką mi chodzi??taka jak u ferdka wisi,tylko on ma pocztówki poprzywieszane;) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 11:21 kąsam, kąsam.. przypomnij mi lepiej jak to dalej szło: dałem parasol, dałem kiełbasę... :) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 11:24 tego drugiego wersu mi też brakuje,ale wiem jak szło w trzecim;) Odpowiedz Link Zgłoś
panatha Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 12:37 dupy nie dałes - dupe wziałes sobie sam:) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 12:42 to był właśnie ten trzeci wers,drugiego nam brakuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 10:58 Kris do ślubu??? swojego??? coś ja strasznie do tyłu jestem w niusami. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 12:56 dajcie namiar na fotę tej baby Krisa! chyba w necie sie znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 12:59 www.anna-nowak.de/index.htm tiny.pl/hr23 Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 13:10 ta szósta fota w galerii zadjęć-anorexia nervosa normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 13:14 zrobić jej tapir i jak Wera by wyglądała (na 6) Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 13:15 dzisas...a ja wyczytałam ze Krzys plagiator potrafi szystko zrobic sam:D www.filmweb.pl/Krzysztof,Ibisz,ciekawostki,PersonCuriosities,id=52348 Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 13:16 anorektyczka grała w mjm jakąś dziennikarkę Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 13:20 i wywiad z jakimś Wojciechowskim przeprowadzała.pamięta to ktoś?? Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 13:23 wojciechowski to cebulooki...w wywiad gdy przyjechał do Polski bo dostał tekę vice premirea finansów,może to było to Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 13:27 że oczy_jak_cebule to wojciechowski,w życiu bym nie wpadła;)a akcja z wywiadem miała miejsce w 2001 roku,więc kto by to pamiętał;) Odpowiedz Link Zgłoś
taskussani Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 22:13 no dobra, zaraz sroga marysia, cudem trafiłam;) a pamiętacie krisa w takim filmie dla młodzieży eksperymentalny sygnał dobra (czy jakos tak)? ehh, młody był bardzo;) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Mamy Cię - dziś 30.03.05, 00:18 Kris był całkiem simpatico,ale po co tam była frau nowak??jako ozdoba na pewno nie,wkręcac chyba Go tez nie wkręcała,chyba,że coś przeoczyłam;) Odpowiedz Link Zgłoś