19.06.02, 12:31
dla Pani, ktorej percepcja mojej mentalnosci nie obliguje do dalszej
konwersacji ze mna.....:))))

You're a song
Written by the hands of god
Don't get me wrong cause
This might sound to you a bit odd
But you own the place
Where all my thoughts go hiding
And right under your clothes
Is where I find them

Underneath Your Clothes
There's an endless story
There's the man I chose
There's my territory
And all the things I deserve
For being such a good girl honey

Because of you
I forgot the smart ways to lie
Because of you
I'm running out of reasons to cry
When the friends are gone
When the party's over
We will still belong to each other

Underneath Your Clothes
There's an endless story
There's the man I chose
There's my territory

I love you more than all that's on the planet
Movin' talkin' walkin' breathing
You know it's true
Oh baby it's so funny
You almost don't believe it
As every voice is hanging from the silence
Lamps are hanging from the celing
Like a lady to her good manners
I'm tied up to this feeling

Underneath Your Clothes
There's an endless story
There's the man I chose
There's my territory
Obserwuj wątek
    • saqqara Re: X - FILES 19.06.02, 12:51
      :))
      • emperor Re: X - FILES 19.06.02, 13:04
        no wydus to z siebie! :))))
        • saqqara Re: X - FILES 19.06.02, 13:12
          nie moge;)
          • emperor Re: X - FILES 19.06.02, 13:13
            to napisz!:)
            • saqqara Re: X - FILES 19.06.02, 13:24
              no przeciez pisze ze nie moge!:)
              • emperor Re: X - FILES 19.06.02, 13:25
                a co mozesz? :)
                • saqqara Re: X - FILES 19.06.02, 13:30
                  ba! sama jeszcze nie wiem:)
                  • emperor Re: X - FILES 19.06.02, 13:32
                    to zadzwon do przyjaciolki:)
                    • saqqara Re: X - FILES 19.06.02, 13:33
                      masz jakas konkretna na mysli?:)
                      • emperor Re: X - FILES 19.06.02, 13:36
                        nie
                        • saqqara Re: X - FILES 19.06.02, 13:37
                          wolalabym telefon od przyjaciela
                          • emperor Re: X - FILES 19.06.02, 13:40
                            we wsi na T., beda znali odpowiedz na twe globalne problemy? :))))
                            • saqqara Re: X - FILES 19.06.02, 13:45
                              pewnie w takim samym stopniu jak R. po prawicy:)))
                              • emperor Re: X - FILES 19.06.02, 13:52
                                nie rozmawiamy teraz o przyjemnosciach tylko o twych problemach:)))
                                • saqqara Re: X - FILES 19.06.02, 13:59
                                  a ja wlasnie chetnie porozmawiam o tych przyjemnosciach:)no?
                                  • emperor Re: X - FILES 19.06.02, 14:03
                                    przyjemnosci na koniec! najpierw musisz posprzatac:))))
                                    • saqqara Re: X - FILES 19.06.02, 14:06
                                      posprzatam jesli jakies tlumaczenie uslysze:)
                                      • emperor Re: X - FILES 19.06.02, 14:50
                                        bo taki jestem! :)))

wystarczy? bierzesz sie za sprzatanie? :)
                                        • saqqara Re: X - FILES 19.06.02, 15:00
                                          ja tez taka jestem. wystarczy?

jakie sprzatanie?:)
                                          • emperor Re: X - FILES 19.06.02, 15:03
                                            a jaka jestes od strony z ktorej cie nie znam? :)))
                                            • saqqara Re: X - FILES 19.06.02, 15:11
                                              jakie sprzatanie?!:)

• emperor Re: X - FILES 19.06.02, 15:27
                                                pani sie zaciela? czy mi sie wydaje? :)))

powtarzam jeszcze raz pytanie:

jaka jestes od strony od ktorej cie nie znam? :)
                                                • saqqara Re: X - FILES 19.06.02, 15:44
                                                  nie tylko ja sie chyba zacielam?:))
                                                  mam powtorzyc pytanie?? :)

ps. nie wiem, trzeba sprawdzac bojem:))
                                                  • emperor Re: X - FILES 19.06.02, 15:52
                                                    powtorz bo nie pamietam:)

co jesz?

jekniewiasto rzyczysz sobie abym to sprawdzil? :)))
                                                    chyba nie tak, jak mysle? i od tej strony, hahaha:))))
                                                  • saqqara Re: X - FILES 19.06.02, 16:00
                                                    nie bede powtarzac, nie jestem plyta!
                                                    nie, nie tak, jak myslisz:))
                                                  • emperor Re: X - FILES 19.06.02, 16:03
                                                    zartowalem, od tamtej strony juz czytalem jaka jestes:)))
                                                    podobno skrzypisz z przodu i jeszcze tam jakies inne rzeczy.... :))))
                                                  • Gość: saqqara Re: X - FILES IP: 5.1R* / 19.176.21.* 19.06.02, 16:11
                                                    jasne, skrzypie i chodze z balkonikiem, a w kieszeni mam zapasowa szczeke!:))

ide sobie, niemily jestes :(
                                                  • emperor Re: X - FILES 19.06.02, 16:13
                                                    dawniej to sie pani inaczej ze mna zegnala, ale teraz rozumiem, ta szczeka
                                                    panstwowa:))))))
                                                  • saqqara Re: X - FILES 20.06.02, 09:15
                                                    dawniej to Pan inaczej ze mna rozmawial:))
                                                  • emperor Re: X - FILES 20.06.02, 11:35
                                                    dawniej to Pani byla mlodsza:)))))
                                                  • saqqara Re: X - FILES 20.06.02, 11:39
                                                    a Pan byl sprawniejszy:)))
                                                  • emperor Re: X - FILES 20.06.02, 11:42
                                                    dawniej z Pania mozna bylo robic duzo rzeczy,
                                                    przynajmniej tak sie Pani reklamowala:))))
                                                  • saqqara Re: X - FILES 20.06.02, 11:47
                                                    Pan mnie chyba pomylil z wielofunkcyjnym robotem kuchennym!!!:))
                                                    ja jestem do uprzyjemniania zycia, nie tylko innym;))
                                                  • emperor Re: X - FILES 20.06.02, 12:01
                                                    a wiec w jaki sposob moze Pani uprzyjemnic mi zycie?:))
                                                    nie wiem czy wogole moze Pani sie rownac z uprzyjemniajacym zycie robotem
                                                    kuchennym:)))
                                                  • saqqara Re: X - FILES 20.06.02, 12:12
                                                    tez nie wiem, jakis pomysl?:))

pewnie ze nie mam co sie rownac z robotem, nie mam takich sexownych trzepakow,
                                                    nie mam funkcji switch on/off (to by sie bardzo przydalo), nie jestem na kazde
                                                    zawolanie, mam humory, jestem stara i skrzypiaca... itd:))
                                                  • emperor Re: X - FILES 20.06.02, 12:15
                                                    jezeli Pani jest od uprzyjemniania to sie Pani powinna znac na rzeczy
                                                    i wiedziec co robic!:)))

prawda w oczy cie nie kole, GRUBASKU? :)))))

• saqqara Re: X - FILES 20.06.02, 12:19
                                                    znam sie na rzeczy, ale musze znac potrzeby klienta:))

a Ciebie kole, GOWNIARZU?:))))
                                                  • emperor Re: X - FILES 20.06.02, 12:22
                                                    ja potrzebuje wszystkiego! pokaz jak jestes dobra w tym co robisz:)))

przyznaj szczerze, ze chcialabys byc takim GOWNIARZEM! hahahahahahaha!!! :))))
                                                  • saqqara Re: X - FILES 20.06.02, 12:28
                                                    Ty potrzebujesz, a co ja bede miala w zamian?:))

szczerze??? za zadne skarby na swiecie!!! kiedy pomysle ile przed Toba nauki,
                                                    zyciowych doswiadczen itd... cierpnie mi skora na plecach:))
                                                  • emperor Re: X - FILES 20.06.02, 12:32
                                                    to co na co sobie zasluzysz, oczywiscie! :)))))))

tak? a pomysl ile zmarszczek jestem od ciebie do tylu!:))))

doswiadczenie i nauki zyciowe? kobieto, ty chyba nie wiesz z kim
                                                    rozmawiasz! :)))
                                                  • saqqara Re: X - FILES 20.06.02, 12:38
                                                    czyli na co? wiesz, musze wiedziec czy mi sie wogole oplaca cokolwiek zdejmowac:))

Malenstwo, ze zmarszkami to akurat trafiles jak kula wiesz gdzie. jakos mnie sie
                                                    nie imaja, chociaz zaluje, daje to poczucie wlasnej wartosci. i nie wyglada sie
                                                    tak, ze w sklepie panienki po 20 lat mowia do Ciebie na Ty:))o siwych wlosach tez
                                                    moge pomarzyc, no chyba ze sie przefarbuje:))

a z kim rozmawiam, z Metuzalemem moze?:))
                                                  • emperor Re: X - FILES 20.06.02, 12:49
                                                    nie rozbieraj sie i sobie nie pochlebiaj! :)))))
                                                  • saqqara Re: X - FILES 20.06.02, 12:51
                                                    Dzieciuch z Ciebie i tyle:))
                                                  • emperor Re: X - FILES 20.06.02, 12:53
                                                    a Ty takich lubisz i tyle! :))))
                                                  • saqqara Re: X - FILES 20.06.02, 12:55
                                                    teraz chyba Ty sobie pochlebiasz:)))
                                                  • emperor Re: X - FILES 20.06.02, 12:58
                                                    stwierdzam fakty!
                                                    zaprzeczysz? :))
                                                  • saqqara Re: X - FILES 20.06.02, 13:03
                                                    ciekawe skad taki wniosek?
                                                  • emperor Re: X - FILES 20.06.02, 13:05
                                                    z obserwacji plynie nauka:))))
                                                  • saqqara Re: X - FILES 20.06.02, 13:07
                                                    hehehehe, powiem tak, nie obserwujesz tego co trzeba:))
                                                  • emperor Re: X - FILES 20.06.02, 13:12
                                                    kur...a!!!!! wlasnie teraz zobaczylem ze ktos mi rogi przyprawia w innym
                                                    watku! :(

• saqqara Re: X - FILES 20.06.02, 13:16
                                                    a co? ta po prawicy puszcza Cie kantem? nieladnie:))
                                                  • emperor Re: X - FILES 20.06.02, 13:19
                                                    jej strata:)))

"bo ja JESTEM BOGIEM, uswiadom to sobie!!!!!!!!!! :)))))"
                                                  • saqqara Re: X - FILES 20.06.02, 13:22
                                                    Twoja tez:))
                                                    nara.
                                                  • emperor Re: X - FILES 20.06.02, 13:24
                                                    no to spadaj:))))
                                                  • saqqara Re: X - FILES 20.06.02, 13:27
                                                    nie przeginaj
                                                  • emperor Re: X - FILES 20.06.02, 13:28
                                                    o rany, rany! jestem niepokonany! :P
                                                  • saqqara Re: X - FILES 20.06.02, 13:33
                                                    emperor napisał(a):

> o rany, rany! jestem niepokonany! :P

powiedzial Emperor przekonany ze zjadl wszystkie rozumy. Rzeczywistosc wirtualna
                                                    okazala sie jednak zbyt okrutna i postanowil ze teraz wszystko rozejdzie sie po
                                                    lokciach.
                                                    koniec!
                                                  • emperor Re: X - FILES 20.06.02, 13:42
                                                    tylko wirtualna i nie taka okrutna, jakby ci sie moglo wydawac! :)))))
                                                    juz dawno sie rozeszlo, hahahaha!
                                                  • saqqara Re: X - FILES 20.06.02, 13:44
                                                    prosze o jedno. zrob tak, zebym nigdy nie musiala Ci tego przypominac.
                                                    bede wdzieczna.
                                                  • emperor Re: X - FILES 20.06.02, 14:10
                                                    tak sobie wszystko tlumacz:)

saqqara napisał(a):

> powiedzial Emperor przekonany ze zjadl wszystkie rozumy. Rzeczywistosc
                                                    wirtualn
                                                    > a
                                                    > okazala sie jednak zbyt okrutna i postanowil ze teraz wszystko rozejdzie sie
                                                    po
                                                    >
                                                    > lokciach.
                                                    > koniec!

• saqqara Re: X - FILES 20.06.02, 15:12
                                                    emperor napisał(a):

> tylko wirtualna i nie taka okrutna, jakby ci sie moglo wydawac! :)))))
                                                    > juz dawno sie rozeszlo, hahahaha!

wystarczy? mnie tak...
                                                  • emperor Re: X - FILES 20.06.02, 15:16
                                                    wyluzuj malenka! :)))
                                                    podziel wszystko przez 7 :)))
                                                    te hustawki nastrojow, zupelnie Cie rozumiem i wszystkie kobiety:)))))
                                                  • saqqara Re: X - FILES 20.06.02, 15:21
                                                    Kochanie, mam cos dla Ciebie... sznureczek, nie musze mowic co masz z nim zrobic,
                                                    wiesz to lepiej niz ja.
                                                  • emperor Re: X - FILES 20.06.02, 15:31
                                                    Sloneczko, jesli z Toba to zawsze i wszedzie:)))
                                                  • saqqara Re: X - FILES 20.06.02, 15:34
                                                    ja postoje z boku i Cie pobujam. nie odetne, slowa skauta.
                                                  • emperor Re: X - FILES 20.06.02, 15:37
                                                    damy maja pierwszenstwo!

tylko uwazaj, bo ja niesmiertelny jestem:)))
                                                  • saqqara Re: X - FILES 20.06.02, 15:39
                                                    teraz Panowie przodem, daj dobry przyklad.

odczepisz sie?;)
                                                  • emperor Re: X - FILES 20.06.02, 15:46
                                                    jakze bym mogl, albo ty pierwsza albo my razem!
                                                    wiec bujam cie mocno:)))))

nie moge sie odczepic, pomozesz? :)))
                                                  • saqqara Re: X - FILES 20.06.02, 15:53
                                                    sam sie bujaj! i lapy przy sobie!!:)

pomoge, powiedz tylko co trzeba zrobic
                                                  • emperor Re: X - FILES 20.06.02, 16:00
                                                    twoje lapki przy sobie? :))) no nie wiem:))))

pobujaj sie troche to spadne:)))))
                                                  • saqqara Re: X - FILES 20.06.02, 16:09
                                                    bujam sie, juz sie prawie sznurek urywa, a Ty sie nie chcesz odczepic. jak
                                                    zwykle. i trzymaj SWOJE LAPY PRZY SOBIE!!!

Boszszszeeee, gorzej jak pijawka;)
                                                  • emperor Re: X - FILES 20.06.02, 16:36
                                                    bo taki jestem i co mi zrobisz!?
                                                    a SWOJE LAPY TRZYMAM TAM GDZIE MAM OCHOTE I TAM GDZIE MI SIE
                                                    PODOBA!!!!! :)))))))
                                                  • saqqara Re: X - FILES 20.06.02, 16:44
                                                    nic Ci nie zrobie, chociaz mam na to coraz wieksza ochote!:))

a nie pomyslal zeby sie doczepic gdzies indziej? lapy byloby Ci wygodniej
                                                    trzymac, bez stresow.. i nie wrzesz na mnie tylko zabieraj lapska z mojego
                                                    sznurka!!!!
                                                  • emperor Re: X - FILES 20.06.02, 16:48
                                                    wiec sloneczko, musisz sie obejsc smakiem:))))

aaaaaaaa! to mow od razu ze chcesz abym trzymal na tobie tylko ze w innym
                                                    miejscu!!!:)))))
                                                  • saqqara Re: X - FILES 20.06.02, 16:55
                                                    hehe, to nie zalezy od Ciebie, jesli mnie najdzie ochota to wystarczy zebym
                                                    wyciagnela reke:))

ja jedno, a ten drugie... za dlugie masz lapska, za dlugie;)

• emperor Re: X - FILES 20.06.02, 17:00
                                                    jutro skonczymy, musze uciekac! :))))

zegnam sie z toba jak za starych, dobrych czasow.... wiesz jak! :))))
                                                  • saqqara Re: X - FILES 20.06.02, 17:10
                                                    nic nie bedziemy konczyc, bo ja niczego nie zaczynalam!!!:))

jasne, chcialbys....:))
                                                  • barthezz Re: X - FILES 21.06.02, 08:45
                                                    zimna s..ka ! :)))))))))))

saqqara napisał(a):

> nic nie bedziemy konczyc, bo ja niczego nie zaczynalam!!!:))
                                                    >
                                                    > jasne, chcialbys....:))

• barthezz Re: X - FILES 21.06.02, 08:51
                                                    aha, to znaczy zimna Saggarka, Sakkarka, czy jak tam imie twe:))))
                                                  • saqqara Re: X - FILES 21.06.02, 08:55
                                                    hehehe, nie tlumacz sie Robaczku:)))

to jest moj haczyk na Ciebie:)))
                                                  • emperor LARWO :)))))))) 21.06.02, 09:01
                                                    nie zwracaj sie do mnie Robaczku! - Larwo! :))))
                                                    understand?

ja ci dam haczyk! uwazaj co bym cie na swoj nie zlowil !!!! :)))))
                                                  • saqqara a Pysiu moze byc? 21.06.02, 09:07
                                                    za krotka masz wedke, Kochanienki:)))
                                                  • emperor Re: a Pysiu moze byc? 21.06.02, 09:12
                                                    pysiu? a cos bardziej pedalskiego nie mozesz wymyslic? bo z tym czuje sie jak
                                                    ciota! :)))))

hahaha... tylko nie mow ze nie dasz sie zlowic:)))
                                                    ja juz cie widze na swojej wedce! :))))
                                                  • saqqara alez Pysiu!!! 21.06.02, 09:18
                                                    kiedy ja szeptalabym Ci do uszka "moj kochany Pysiu" to nigdy nie poczulbys sie
                                                    jak ciota! :)))

dac to sie moge, pytanie czy Ty bys potrafil:)))
                                                  • emperor alez Cielecinko!!! 21.06.02, 09:33
                                                    Cielecinko, czy ja wygladam jak bym byl z T. i lubial zmiekczenia typu: misiu,
                                                    pysiu, dziubeczku, mordko, myszko, robaczku, ptaszku, kwiatuszku, stokrotko,
                                                    rozyczko, tulipanku, bobasku, dzieciatko, serduszko, nereczko, siusiaczku ....
                                                    itp. ? :)))) jeszcze mnie zacznij grysiczkiem karmic i czerwona kokardke zawiaz
                                                    pod szyje, to wszystko bedzie OK! slowa nie powiem ! :)))))))

spoko, spoko, takie jak ty to na przynete biore, aby zlowic grubsze rybki! :))))

saqqara napisał(a):

> kiedy ja szeptalabym Ci do uszka "moj kochany Pysiu" to nigdy nie poczulbys sie
                                                    >
                                                    > jak ciota! :)))
                                                    >
                                                    > dac to sie moge, pytanie czy Ty bys potrafil:)))

• saqqara alez Zabulku najmilejszy!!! 21.06.02, 09:55
                                                    nie jestes z T. (czego zes sie tak tego T. uczepil, co?:))ale z K. wiec nie bede
                                                    do Ciebie mowila nereczko i siusiaczku:)) ale Pysiu i Mordeczko:)))a o tej
                                                    kokardce to pomysle, bo czuje ze by mi sie to podobalo:)))

Koteczku, jak sie bedziesz dalej tak ze mna meczyl jak teraz, to brania sie za te
                                                    grubsze rybki poprostu nie dozyjesz!:))))

• emperor Re: alez Zabulku najmilejszy!!! 21.06.02, 10:41
                                                    za swe winy i swe grzechy, pojdziesz na patelnie! obiecuje i nie zartuje! :)))
                                                    juz sobie to wyobrazam Cielecinko! :))))

przyczepilem sie do T., bo nie lubie gdy mnie ktos lekcewazy, tak jak ty to
                                                    kiedys zrobilas! :( ja czekalem, czekalem.....

wcale sie nie mecze! takie plotki jak ty, biore na rozgrzewke bo sie same
                                                    pchaja! :))))) najpierw sie z nimi bawie, poznie obcinam glowki, wypruwam flaczki
                                                    i co lepsze miesko to do konserwy! reszta dla pieska:))))

• saqqara Cycus...:))) 21.06.02, 11:03
                                                    o jaka patelnie teraz!! chodzi? zeby znowu nie bylo ze przekrecam:)) no i roznica
                                                    jest istotna, bo nie wiem, czy cieszyc sie, czy jednak nie:))))

z tym lekcewazeniem to... wiesz, jak Kuba Bogu tak Bog Kubie

czy mozesz sobie darowac te prucie moich podrobow i od razu dac mnie swojemu
                                                    pieskowi? z tego co pamietam, mozna z nim milo spedzic czas:)))
                                                  • emperor Cieleca dupeczko:))))) 21.06.02, 11:15
                                                    PATELNIA!, chodzi o patelnie w kazdym tego slowa znaczeniu! :))))
                                                    zrozumiala? zadowolona? przebiera nozkami? skacze w gore ze szczescia? robi sie
                                                    mokra? :))))))))))))))

jak Kuba Bogu, tak Bog Kubie! ja jestem bog ty kuba! ale nie przypomninam sobie
                                                    abys zalozyla dla mnie watek a ja go zlekcewazyl!
                                                    a mnie sie to juz zdarzylo 2 razy! :( (juz mialem Rycha na plaze wyslac, bo tam
                                                    go jeszcze nie bylo:))) )

taaak! od razu do pieska! (tobie tylko lizanie w glowie) :)))))

• saqqara te, Biustonosz:))))))) 21.06.02, 11:36
                                                    nie rzucaj sie tak, bo Ci zylki pekna i nie bedziesz mogl:))))a wtedy patelnia w
                                                    kazdym!! znaczeniu na nic Ci sie nie przyda:))a mokra to ja jestem juz od rana,
                                                    bo upal strasssssszny:)))))

ja sie nie odzywam na watkach gdzie mnie ktos traktuje jak zabawke, nudze sie,
                                                    wiec wyciagamy szakire z szufladki! a ja sobie nie przypominam zebym nie
                                                    odpowiedziala na posta, a Tobie sie nie raz zdarzylo i co teraz??? hę?;)

to chyba raczej Ty powinienies isc dla psa do zabawy, tylko o tym lizaniu
                                                    gadasz:))))
                                                  • emperor Re: te, Biustonosz:))))))) 21.06.02, 12:02
                                                    jaki biustonosz? teraz znow chcesz zebym za twoj biustonosz robil?
                                                    a czy ja mam jakies walory ujedrniajace? :)))))))
                                                    taaak? goraco strasznie? cala mokra? upal Pania tak podnieca? :)))))

Szakira jest lekiem na cale zlo, dziala jak narkotyk i oczywiscie jej czesto
                                                    brakuje:)))
                                                    pokaz chociaz 1 post na ktory nie odpisalem....

taaaak, a ty krotki jezyk lubisz, nie? :))))) a ja mam za dlugi :)))

• saqqara Re: te, Biustonosz:))))))) 21.06.02, 12:25
                                                    chcesz mi powiedziec ze jestes do niczego sie nie nadajacym oklapnietm
                                                    cyckonoszem???:)))taki gowniarz i juz ?:))))))

upal rowniez;)

to skad te odwyki? przyklad? siedzialam w tej stodole jak gupia i nic...a
                                                    zaproszenie chyba!!! dostalam

wiem ze za dlugi, do kolan Ci wisi:))))))))i lapy tez masz za dlugie:)))
                                                  • emperor Re: te, Biustonosz:))))))) 21.06.02, 12:37
                                                    dam ci oklapnietego!!!!!!! uwazaj zeby ci krzywdy nie zrobil!
                                                    dla starszych pan moze byc smiercionosnym narzedziem! :)))))

upal tylko pozostal? nie ma to jak stare dobre czasy mlodosci:))))))

Rychu sie nie spisal? nie mozliwe:)))
                                                    ja Emperor jestem! :)

jezor, lapy i jeszcze kilka innych rzeczy...:)))))))

• saqqara Re: te, Biustonosz:))))))) 21.06.02, 12:58
                                                    nawet badac starsza pania nie mam zamiaru brac oklapnietego cyckonosza, dziekuje
                                                    bardzo:)))w takiej sytuacji musze sie zastanowic czy nie poszukac sobie mlodego
                                                    sprawnego biustonosza, moze np z malej wsi na T??:))))))

no wlasnie, tylko upal plus kilka sympatycznych maili od kilku rownie
                                                    sympatycznych panow :)))))

Rychu sie nie spisal, Emperor sie nie spisal, B. tez sie nie spisal, LC tez
                                                    nie..... w sumie to juz mi sie to powinno znudzic;)

hehehe, to teraz juz wiem ze mozesz w krotkich spodenkach chodzic, dzieciuchu:)))
                                                  • emperor Re: te, Biustonosz:))))))) 21.06.02, 13:21
                                                    no, zaczelo sie dojenie :)))))

paw na spodniach?:)))) to jak z dwoma paluszkami, jesli za gleboko wlozysz to
                                                    rowniez mozesz zwymiotowac:)))) hahaha!
                                                  • saqqara Re: te, Biustonosz:))))))) 21.06.02, 13:25
                                                    kopne Cie kiedys w tylek to sie przestaniesz wyglupiac! i podczytywac czyjes
                                                    watki:))))
                                                    :PPP
                                                  • emperor Re: te, Biustonosz:))))))) 21.06.02, 13:31
                                                    nie powiem kto mnie tego nauczyl, MUCZACZO :))))))))))
                                                  • saqqara Re: te, Biustonosz:))))))) 21.06.02, 13:36
                                                    gdybym byla zarozumiala to bym pomyslala ze zazdrosny jestes:)) ale nie jestem
                                                    wiec tak nie mysle:)))

dac Ci muczacze?
                                                  • emperor Re: te, Biustonosz:))))))) 21.06.02, 13:54
                                                    zazdrosny?
                                                    w zadnym wypadku, nie moja wina ze jestes slepa, masz klapy na oczach,
                                                    niedowartosciowujesz sie, brak ci dobrego gustu, nie wiesz co dobre a co zle i
                                                    ze staczasz sie w przepasc:))))
                                                    phi! nawet sie nie mialo co po lokciach rozejsc! :)))))

muczacze? pozwol ze sie zastanowie.....hmm....no nie wiem czy mam ochote? :))))

• saqqara Re: te, Biustonosz:))))))) 21.06.02, 13:59
                                                    no dobra, dobra, zrozumialam:))
                                                    ale skoro nie ma sie co po lokciach rozlazic a ja jestem duren do potegi i nie
                                                    wiem co dobre a co zle, i mam zly gust, klapki na oczach itd. to czego sie tak
                                                    unosisz? co? przeciez sie rozlazlo, jak sam twierdzisz:))podziel to wszystko
                                                    przez 10 i bedzie okey:))))

nie wiesz czy masz ochote na muczacze? hehehe, to ja moze muczacze spytam co?
                                                    wiem ze Dzieciak kogos ma, ale moze sie na Ciebie skusi:))))))
                                                  • emperor Re: te, Biustonosz:))))))) 21.06.02, 14:04
                                                    to z nudow kochana, z nuuuuudooooow, a ty najszybciej dajesz replay:))))))))

feeeeeeeeeeee!!!!!!! jeszcze slowko na ten temat, to ja puszcze pawia i to nie
                                                    na spodnie!!! :)))))
                                                  • saqqara Re: te, Biustonosz:))))))) 21.06.02, 14:10
                                                    a widzisz!! sam przyznales!! masz mnie tylko na nudy, ale to sie Kochanie zmieni,
                                                    bo wogole mnie miec nie bedziesz:)) idz sie teraz nudzic gdzie indziej, Pysiu:))
                                                    no i masz ostatniego szybkiego replaya ode mnie:)))

a skad wiesz ze feee??? a rozumiem, to te doswiadczenie;)))

• emperor Re: te, Biustonosz:))))))) 21.06.02, 14:16
                                                    nie bierz serio, cos ci musialem napisac!
                                                    a przeciez nie moglem pisac prawdy....:)))))

tak przypuszczam.... meska intuicja:)))))
                                                  • saqqara Re: te, Biustonosz:))))))) 21.06.02, 14:29
                                                    dam sie udobruchac jak mi powiesz o jaka prawde chodzi:))
                                                    i wyjasnij to w miare prosto, bo sam wiesz, ze mam te klapki i slepa, skrzypiaca
                                                    jestem, itd:))

jasne, intuicja:)) hehehe, rozumiem ten dlugi jezor:))) mowilam ze trzeba
                                                    przyciac!
                                                  • emperor Re: te, Biustonosz:))))))) 21.06.02, 14:34
                                                    ale ja niesmialy jestem i sie wstydze...
                                                    e.e.e.e.e.e.e.e.e.e.e.e.e.e.e.e.e.e......(no sama widzisz, slowa nie moge
                                                    wydusic) :))))

przyciac? to jaki bedziesz pozytek miala z niego? :))))
                                                  • saqqara Re: te, Biustonosz:))))))) 21.06.02, 14:44
                                                    ze co?????????? niesmialy i sie wstydzisz????
                                                    we wszystko uwierze tylko nie w to, wiec mnie nie kantuj, tylko dawaj! i nie
                                                    owijaj, jakos to przezyje:)))))

powiesze sobie nad lozkiem, bede miala chwoscik do nocnej lampki:))))
                                                  • emperor Re: te, Biustonosz:))))))) 21.06.02, 14:51
                                                    ladna dzis pogoda, nieprawdasz? :)))

ufffff... cale szczescie ze do lampki, a nie do lozka jako stale wyposazenie
                                                    umozliwiajace przyjemne zasniecie:))))

• saqqara Re: te, Biustonosz:))))))) 21.06.02, 14:59
                                                    hehehehe, CYKOR:)))

chcialbys....:)))
                                                  • emperor Re: te, Biustonosz:))))))) 21.06.02, 15:07
                                                    nie o to chodzi ze cykor, tylko o to ze sie krepuje, jezyk odmawia
                                                    posluszenstwa:)))))

pomylka! to TY BYS CHCIALA! :)))))
                                                  • saqqara Re: te, Biustonosz:))))))) 21.06.02, 15:18

hahaha, jezyk tez Ci oklapl????:)))))))))

jakbym chciala, to bym tak uzyla:)))
                                                  • emperor Re: te, Biustonosz:))))))) 21.06.02, 15:22
                                                    a juz mialem napisac w tym poscie:)))))))
                                                    dobrzy ze mi podsunelas wymowke: "jezyk mi oklapl", wiec nic nie powiem:))))

nie, to jak ja bym chcial i ty chcialabys! wtedy bys mogla uzyc:)))))
                                                  • saqqara Re: te, Biustonosz:))))))) 21.06.02, 15:28
                                                    wiesz co, moze ja na glupia wygladam, ale wcale nie jestem, wiec mi kitow nie
                                                    wciskaj, wcale nie miales zamiaru, bo nie wiesz/nie masz co powiedziec, ot co!:)))

w Twoim MLODYM wieku nie cieszylabym sie tak, ze jezyk mi odmowil posluszenstwa i
                                                    oklapl, nie za dobrze to swiadczy o chwosciku, ktory mialabym wykorzystac ianczej
                                                    niz do ciagniecia:))

ja sie o pozwolenie nie pytam, biore to co chce!! zapamietaj to sobie:)
                                                  • emperor Re: te, Biustonosz:))))))) 21.06.02, 15:43
                                                    wiem co powiedziec i juz mam to na koncu jezyka!

phi! oklapl - tak sobie tlumacz:) ty wiesz swoje, ja wiem swoje:))) a takie
                                                    STARE BABY to on moze przedobrzyc na smierc:)))))))

bierzesz co chcesz? AAAAAAAAAAAAAA!!!! RAAAAATUNKUUUUUUU!!!! stare
                                                    gwalca!!!!!!!! :)))))))))))

• saqqara sluchaj no, panie szczylu:)) 21.06.02, 15:46
                                                    na koncu jezyka to masz pypcia i nic wiecej;))

a powiedz mi co wiesz swoje, okey? to porownam do swojego i zobacze co i jak:)))

zeby to byl gwalt to ofiara musi sie bronic, a Ty sie prosisz i podkladasz:))))
                                                  • emperor Re: sluchaj no, panie szczylu:)) 21.06.02, 15:57
                                                    dobrze wiedziec, zapamietam to sobie:)))

ty jeszcze nic nie wiesz, ja sie raeklamowal nie bede, przyjedz i zrob wywiad
                                                    srodowiskowy:)))

wice ze zmieniasz pozycje! tym razem to ja sie prosze? :)))))))

• saqqara Re: sluchaj no, panie szczylu:)) 21.06.02, 16:18
                                                    zapamietaj, zapamietaj, mam jeszcze wiele takich zlotych mysli:))

wywiadu nie musze robic, juz mam poglad wyrobiony:)) oklaply jezyku:))

a czy ja sie kiedys prosilam???w cuda wierzysz!! :)))
                                                  • emperor Re: sluchaj no, panie szczylu:)) 21.06.02, 16:23
                                                    niereformowalna perwera z ciebie i tyle! :))))
                                                    ja sie z toba uzeral nie bede! zyj sobie dalej w tych latach co tam zylas:))))

za chwile to juz nawet takie szczyle jak ja, nie beda sie za toba ogladac! :)))

jeszcze przyjdziesz na kolanach i sie bedziesz prosic! :))))
                                                  • saqqara Re: sluchaj no, panie szczylu:)) 21.06.02, 16:27
                                                    jasne, zadzieram kiece i lece, juz sie klade do tego pelzania na kolankach, juz
                                                    sie rozpedzilam, serio mowie!! zaraz zloze rece jak do modlitwy i bede prosila:

Empciu, Kochanie, zechciej laskawie zrobic mi dobrze, pocaluj mnie i kochaj do
                                                    konca moich dni!!!

moze byc? czy mam wiecej uczucia w to wlozyc?:))))
                                                  • emperor Re: sluchaj no, panie szczylu:)) 21.06.02, 16:32
                                                    i nie moglas tak od razu? :))))
                                                    teraz to inna gadka! :)))))))))
                                                  • saqqara Re: sluchaj no, panie szczylu:)) 21.06.02, 16:34
                                                    nie wierze....
                                                  • emperor Re: sluchaj no, panie szczylu:)) 21.06.02, 16:42
                                                    najmilsza:)*** :)))
                                                  • saqqara Re: sluchaj no, panie szczylu:)) 21.06.02, 16:50
                                                    :P + itd :)
                                                  • emperor Re: sluchaj no, panie szczylu:)) 21.06.02, 16:52
                                                    ale ja na prawde:)***
                                                  • saqqara Re: sluchaj no, panie szczylu:)) 21.06.02, 16:56
                                                    no dobrze, oddalam tego buziaka przeciez:))
                                                  • emperor Re: sluchaj no, panie szczylu:)) 21.06.02, 16:58
                                                    musze uciekac, bede tesknil:)*

bye,bye:))))
                                                  • saqqara Re: sluchaj no, panie szczylu:)) 21.06.02, 17:00
                                                    papa:)
    • ronja Saqqara, sorry że wlazłam na Wasz wątek, ale... 19.06.02, 13:58
      chciałam się upewnić - jesteśmy dziś umówione czy nie?:)
      • saqqara Re: Saqqara, sorry że wlazłam na Wasz wątek, ale... 19.06.02, 14:00
        pewnie ze jestesmy, my z Laelia spotykamy sie ciut wczesniej i blokujemy
        stolik:)
        • ronja Re: Saqqara, sorry że wlazłam na Wasz wątek, ale... 19.06.02, 14:02
          Fajnie. O ile się nie roztopię wcześniej, to przybędę:)
          • saqqara Re: Saqqara, sorry że wlazłam na Wasz wątek, ale... 19.06.02, 14:07
            mam ten sam problem i dlatego zabranie samochodu mnie kusi;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka