Gość: mario2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 15:39 Nie wiedzialem, ze dojdzie do tego, ze stane sie milosnikiem zwierzat. szczegolnie psow. A jednak- od dzis jestem wlascicielem daczy na Azorach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maryjo2 Re: ~~~~~~~~~~~~Milosnik zwierzat!~~~~~~~~~~~~~~ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 17:56 Ja tez je lubię. Stale mam gęsią skórkę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: ~~~~~~~~~~~~Milosnik zwierzat!~~~~~~~~~~~~~~ IP: *.arcor-ip.net 20.06.02, 17:57 Znaczy się daczy postawionej na Azorach,czyli na psim cmentarzysku?Cóż za oryginalny pomysł,jaka wspaniała lokalizacja.Ty to się umiesz ustawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: ~~~~~~~~~~~~Milosnik zwierzat!~~~~~~~~~~~~~~ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 18:06 Umie i jeszcze jak! Psia kość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: ~~~~~~~~~~~~Milosnik zwierzat!~~~~~~~~~~~~~~ IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 18:08 Lokalizacja niezła. Żeby tylko pogoda nie była pod psem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ~~~~~~~~~~~~Milosnik zwierzat!~~~~~~~~~~~~~~ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 18:09 i co bys na psy nie zszedl:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: ~~~~~~~~~~~~Milosnik zwierzat!~~~~~~~~~~~~~~ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 18:12 Na psa urok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: ~~~~~~~~~~~~Milosnik zwierzat!~~~~~~~~~~~~~~ IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 18:16 Kiedys próbowałam sie doliczyć powiedzonek z psem, nie doliczyłam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: ~~~~~~~~~~~~Milosnik zwierzat!~~~~~~~~~~~~~~ 20.06.02, 18:19 A pies Ci mordę lizał i małe pieski..............:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ~~~~~~~~~~~~Milosnik zwierzat!~~~~~~~~~~~~~~ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 18:25 a pies z toba tancowal!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: ~~~~~~~~~~~~Milosnik zwierzat!~~~~~~~~~~~~~~ 20.06.02, 18:31 A suka Ci walca grała.........!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: ~~~~~~~~~~~~Milosnik zwierzat!~~~~~~~~~~~~~~ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 18:42 I latała jak pies za własnym ogonem ! Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: ~~~~~~~~~~~~Milosnik zwierzat!~~~~~~~~~~~~~~ 20.06.02, 18:46 Bo, nie dla psa kiełbasa...............!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ~~~~~~~~~~~~Milosnik zwierzat!~~~~~~~~~~~~~~ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 18:49 no tak, i tu pies pogrzebany! Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: ~~~~~~~~~~~~Milosnik zwierzat!~~~~~~~~~~~~~~ 20.06.02, 18:53 No wiesz, psy o lata się nie gryzą................:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flo Re: ~~~~~~~~~~~~Milosnik zwierzat!~~~~~~~~~~~~~~ IP: *.stacje.agora.pl 20.06.02, 18:59 A pies z wami tańcował:) Czesc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Flo ,kochanie! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 19:00 to juz bylo!!!!:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flo Re: Flo ,kochanie! IP: *.stacje.agora.pl 20.06.02, 19:04 Gość portalu: samanta napisał(a): > to juz bylo!!!!:)))))))))) Znaczy całkiem zeszłam na psy, ale nie mam czasu czytać. BUUUUUUUUUUU!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Flo ,kochanie! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 19:08 och ,przeciez tanca nigdy dosc zwlaszcza z milym czworonowgiem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ~~~~~~~~~~~~Milosnik zwierzat!~~~~~~~~~~~~~~ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 19:00 roznie z tym bywa .Moga sie okazac psem ogrodnika..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: ~~~~~~~~~~~~Milosnik zwierzat!~~~~~~~~~~~~~~ 20.06.02, 19:05 tak ale zawsze wtedy można wyjechać tam gdzie psy dupami szczekają.........:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ~~~~~~~~~~~~Milosnik zwierzat!~~~~~~~~~~~~~~ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 19:07 kierujac sie naturalnie psim wechem Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: ~~~~~~~~~~~~Milosnik zwierzat!~~~~~~~~~~~~~~ 20.06.02, 19:14 ......ale na szczęście nie kłócąc sie jak pies z kotem...........:)))) I merdając ogonkiem, spadam do domu, koniec pracki jak chcesz dokończymy jutro.....:)))) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: ~~~~~~~~~~~~Milosnik zwierzat!~~~~~~~~~~~~~~ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 19:21 Oczywiście! A jak przyjdzie ochota, to i pies kota wychrobota! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Czepiacie sie jak rzep psiego ogona IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 22:06 :o) Odpowiedz Link Zgłoś