Dodaj do ulubionych

~~~~~~~~~~~~Milosnik zwierzat!~~~~~~~~~~~~~~

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 15:39
Nie wiedzialem, ze dojdzie do tego, ze stane sie milosnikiem zwierzat.
szczegolnie psow. A jednak- od dzis jestem wlascicielem daczy na Azorach.
Obserwuj wątek
    • Gość: maryjo2 Re: ~~~~~~~~~~~~Milosnik zwierzat!~~~~~~~~~~~~~~ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 17:56
      Ja tez je lubię. Stale mam gęsią skórkę!
    • Gość: leziox Re: ~~~~~~~~~~~~Milosnik zwierzat!~~~~~~~~~~~~~~ IP: *.arcor-ip.net 20.06.02, 17:57
      Znaczy się daczy postawionej na Azorach,czyli na psim cmentarzysku?Cóż za
      oryginalny pomysł,jaka wspaniała lokalizacja.Ty to się umiesz ustawić.
      • Gość: maryjo2 Re: ~~~~~~~~~~~~Milosnik zwierzat!~~~~~~~~~~~~~~ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 18:06
        Umie i jeszcze jak! Psia kość!
        • Gość: Pom Re: ~~~~~~~~~~~~Milosnik zwierzat!~~~~~~~~~~~~~~ IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 18:08
          Lokalizacja niezła. Żeby tylko pogoda nie była pod psem!
          • Gość: samanta Re: ~~~~~~~~~~~~Milosnik zwierzat!~~~~~~~~~~~~~~ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 18:09
            i co bys na psy nie zszedl:)))
            • Gość: maryjo2 Re: ~~~~~~~~~~~~Milosnik zwierzat!~~~~~~~~~~~~~~ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 18:12
              Na psa urok!
              • Gość: Pom Re: ~~~~~~~~~~~~Milosnik zwierzat!~~~~~~~~~~~~~~ IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 18:16
                Kiedys próbowałam sie doliczyć powiedzonek z psem, nie doliczyłam!!!!
                • randia Re: ~~~~~~~~~~~~Milosnik zwierzat!~~~~~~~~~~~~~~ 20.06.02, 18:19
                  A pies Ci mordę lizał i małe pieski..............:)))
                  • Gość: samanta Re: ~~~~~~~~~~~~Milosnik zwierzat!~~~~~~~~~~~~~~ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 18:25
                    a pies z toba tancowal!!!:)
                    • randia Re: ~~~~~~~~~~~~Milosnik zwierzat!~~~~~~~~~~~~~~ 20.06.02, 18:31
                      A suka Ci walca grała.........!!!:)))
                      • Gość: maryjo2 Re: ~~~~~~~~~~~~Milosnik zwierzat!~~~~~~~~~~~~~~ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 18:42
                        I latała jak pies za własnym ogonem !
                        • randia Re: ~~~~~~~~~~~~Milosnik zwierzat!~~~~~~~~~~~~~~ 20.06.02, 18:46
                          Bo, nie dla psa kiełbasa...............!!!:)))
                          • Gość: samanta Re: ~~~~~~~~~~~~Milosnik zwierzat!~~~~~~~~~~~~~~ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 18:49
                            no tak, i tu pies pogrzebany!
                            • randia Re: ~~~~~~~~~~~~Milosnik zwierzat!~~~~~~~~~~~~~~ 20.06.02, 18:53
                              No wiesz, psy o lata się nie gryzą................:)))
                              • Gość: flo Re: ~~~~~~~~~~~~Milosnik zwierzat!~~~~~~~~~~~~~~ IP: *.stacje.agora.pl 20.06.02, 18:59
                                A pies z wami tańcował:)
                                Czesc:)
                                • Gość: samanta Flo ,kochanie! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 19:00
                                  to juz bylo!!!!:))))))))))
                                  • Gość: flo Re: Flo ,kochanie! IP: *.stacje.agora.pl 20.06.02, 19:04
                                    Gość portalu: samanta napisał(a):

> to juz bylo!!!!:))))))))))

Znaczy całkiem zeszłam na psy, ale nie mam czasu czytać.
                                    BUUUUUUUUUUU!!!!
                                    • Gość: samanta Re: Flo ,kochanie! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 19:08
                                      och ,przeciez tanca nigdy dosc zwlaszcza z milym czworonowgiem:)))
                              • Gość: samanta Re: ~~~~~~~~~~~~Milosnik zwierzat!~~~~~~~~~~~~~~ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 19:00
                                roznie z tym bywa .Moga sie okazac psem ogrodnika..:)))
                                • randia Re: ~~~~~~~~~~~~Milosnik zwierzat!~~~~~~~~~~~~~~ 20.06.02, 19:05
                                  tak ale zawsze wtedy można wyjechać tam gdzie psy dupami
                                  szczekają.........:)))))
                                  • Gość: samanta Re: ~~~~~~~~~~~~Milosnik zwierzat!~~~~~~~~~~~~~~ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 19:07
                                    kierujac sie naturalnie psim wechem
                                    • randia Re: ~~~~~~~~~~~~Milosnik zwierzat!~~~~~~~~~~~~~~ 20.06.02, 19:14
                                      ......ale na szczęście nie kłócąc sie jak pies z kotem...........:))))

I merdając ogonkiem, spadam do domu, koniec pracki jak chcesz dokończymy
                                      jutro.....:))))
                                      Pzdr.
                                      • Gość: maryjo2 Re: ~~~~~~~~~~~~Milosnik zwierzat!~~~~~~~~~~~~~~ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 19:21
                                        Oczywiście! A jak przyjdzie ochota, to i pies kota wychrobota!
    • Gość: mario2 Czepiacie sie jak rzep psiego ogona IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 22:06
      :o)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka