kamila.24 05.04.05, 09:48 a jeszcze tak niedawno ciekawe dyskusje... duzo nowych wątków... a teraz... smtno tak jakos, mało aktywności... nic juz nie jets takie jak dawniej.. a było tak fajnie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coroner23 Re: forum upada... 05.04.05, 11:05 Nie kazdemu chce sie zalogowac zeby napisac jakis post :P Trzeba miec nadzieje ze jeszcze cos drgnie tutaj. Ja przynajmniej mam taka nadziee :D Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: forum upada... 05.04.05, 11:05 Po raz pierwszy przeczytałam TO, jakies cztery lata temu. Śmiało więc można wysnuć wniosek, że do dna daleko :) kamila.24 napisała: > a jeszcze tak niedawno ciekawe dyskusje... duzo nowych wątków... a teraz... > smtno tak jakos, mało aktywności... nic juz nie jets takie jak dawniej.. a > było tak fajnie... Odpowiedz Link Zgłoś
coroner23 Re: forum upada... 05.04.05, 11:06 Cytuje: "Po raz pierwszy przeczytałam TO, jakies cztery lata temu" Nie bardzo rozumiem o co chodzi?! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: forum upada... 05.04.05, 11:08 Chodzi o to, że 4 lata temu tez tak ludzie pisali, a forum nie upadło. Jaśniej już nie potrafię :) coroner23 napisał: > Cytuje: "Po raz pierwszy przeczytałam TO, jakies cztery lata temu" > Nie bardzo rozumiem o co chodzi?! Odpowiedz Link Zgłoś
coroner23 Re: forum upada... 05.04.05, 11:10 Dobra juz rozumiem tylko nie wiedzialem co masz na mysli, piszac slowo TO :P Teraz juz wiem. Heh Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: forum upada... 05.04.05, 11:12 Uderz w stół, a wypłoszysz psa ogryzającego kości ;-) coroner23 napisał: > Dobra juz rozumiem tylko nie wiedzialem co masz na mysli, piszac slowo TO :P > Teraz juz wiem. Heh Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka Re: forum upada... 05.04.05, 11:19 jasmina_tdi napisała: > Uderz w stół, a wypłoszysz psa ogryzającego kości ;-) > > coroner23 napisał: > > > Dobra juz rozumiem tylko nie wiedzialem co masz na mysli, piszac slowo TO > :P > > Teraz juz wiem. Heh > > o kur..!by zapial kowianeczka Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: forum upada... 05.04.05, 11:10 podniesie się jak sfinks z popiołów:))) Odpowiedz Link Zgłoś
coroner23 Re: forum upada... 05.04.05, 11:22 jasmina_tdi lubisz silniki turbo diesla ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
jojo031 Re: forum upada... 05.04.05, 12:02 Jak to upada....? A ja tu pierwszy raz....:-( Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: forum upada... 05.04.05, 13:32 Feniks:))masz rację,głodna byłam i myślałam o Sfinksie czyli knajpie:))sorry Odpowiedz Link Zgłoś
dorjana Re: forum upada... 07.04.05, 10:50 Ja mysle ze nie o logowanie tu chodzi,logowałam się i przedtem..chodzi o tematy,nie zgladalm dlugo bo poziom spadl tak bardzo,ze nie bylo po co.. Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: forum upada... 07.04.05, 11:11 to jaki problem podnieść ten poziom???dorjana????????dawaj:))podnieśśśśś Odpowiedz Link Zgłoś