Dodaj do ulubionych

>>>>> Do .......... spragnionych ....

21.06.02, 11:23
....piwa !!!!!!! :)))))))))))))))))))))))))

Według życzeń; Żywiec, Tyskie, Warka...itd !!! :)))

Oślepiające słońce, odurzający upał - ja już nie mogę...!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(
Pozdrawiam wszystkich, jesteście tak rozproszeni (po różnych wątkach) że trudno
się do was dostać ! :)
Obserwuj wątek
    • emperor Re: >>>>> Do .......... spragnionych .... 21.06.02, 11:25
      a serwujesz jakas przekaske do tego piwa? :)))))
      • ronja Re: >>>>> Do .......... spragnionych .... 21.06.02, 11:26
        to ja jak zwykle pod to drzewo sie przysiadam:)
        • emperor Re: >>>>> Do .......... spragnionych .... 21.06.02, 11:29
          Ronja jak zwykle do wodki pierwsza! :)))

ronja napisał(a):

> to ja jak zwykle pod to drzewo sie przysiadam:)

• ronja Re: >>>>> Do .......... spragnionych .... 21.06.02, 11:31
            Przynam Ci się w sekrecie: nie wiem, czy bym wódkę przeżyła w taki upał - a
            piwko - a i owszem:))))
            Co innego wieczorkiem:))))
          • randia Re: >>>>> Do .......... spragnionych .... 21.06.02, 11:31
            Raz zimny Żywiec, proszę...............tylko szybciutko, usycham....:))
            • randia Re: >>>>> Do .......... spragnionych .... 21.06.02, 11:33
              ......i murzyna z wachlarzem..........
          • marta_maja Re: >>>>> Do .......... spragnionych .... 21.06.02, 11:34
            ...a pewnie, pewnie !!!!!!!!!! Pełny serwis !!!!!!!!! :)
            Stoliczek, krzesełka, parasolka (duża!!!) a nawet grill i te..., takie.....,
            różne.........
            ..do wyboru...!

Noooo ???? To jak będzie ????????

• randia Re: >>>>> Do .......... spragnionych .... 21.06.02, 11:37
              Ja juz jestem tylko piwa nikt mi nie dał...........kurna, co za odsługa.Marta
              pogoń ich trochę............
              I gdzie jest mój murzyn........?!!!! :))
              • ronja Re: >>>>> Do .......... spragnionych .... 21.06.02, 11:38
                Mi wystarczy jakaś chłodna bryza od
                jeziorka/stawu/zalewu/morza/rzeki/strumienia i różnych innych:)
                • randia Re: >>>>> Do .......... spragnionych .... 21.06.02, 11:40
                  Bryza,bryzą a murzyn i tak musi być.............bo jak wiaterek zastanie, to
                  kto będzi sztuczny robił??? A po za tym On i do innych rzeczy moze się
                  przydać.........:)))
                • marta_maja Re: >>>>> Do .......... spragnionych .... 21.06.02, 11:43
                  Murzyn już leci z wachlarzem !!!!! :))) Niesie ci drinka !!!
                  Piwo masz koło leżaczka ! Na stoliku !!!

Bryza bryzą, ale czemu nie korzystacie z basenu ?????
                  :)

• randia Re: >>>>> Do .......... spragnionych .... 21.06.02, 11:45
                    Bo żem go kurna nie zobaczyła, ja ślepa..........:)))O jest i mój wachlarz,
                    fajny jest, skąd go wytrzasnęłaś ?
                    • marta_maja Re: >>>>> Do .......... spragnionych .... 21.06.02, 12:02

??? ...wachlarz czy murzyna ?????????????????

:)))
                      • randia Re: >>>>> Do .......... spragnionych .... 21.06.02, 12:05
                        Wachlującego oczywiście !!!! Taki młody, jędrny, aż Mi łapki do niego
                        lecą........:)))
            • Gość: onlyania Re: >>>>> Do .......... spragnionych .... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.02, 11:39
              a ja moge orzeszki doniesc, bo co chwila latam do barku, niby wazne sprawy mam,
              podbieram orzeszki, do pifka w sam raz.....ja moze Leffe Blonde poprosze,
              ewentualnie Grimbergen Blonde, no ale najlepiej to Corsendonk Agnus lub Duvel,
              no i jeszcze Hoogarden Grand Cru..........
              • randia Re: >>>>> Do .......... spragnionych .... 21.06.02, 11:43
                A nie widziałaś tam gdzies krakersików ? Tak je lubię do piffka.Jak będziesz
                przy barze rozejżyj się będę dzwięczna............
                • Gość: onlyania Re: >>>>> Do .......... spragnionych .... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.02, 11:50
                  ja tam jestem malutka jak myszka, przemkne sie miedzy nogami barmana i cos
                  wyniose.....
                  • randia Re: >>>>> Do .......... spragnionych .... 21.06.02, 11:52
                    To drapnij jeszcze slomkę do drina, bo to cholera tak wachlowała, że Mi
                    zwiało...........;)))
                    • Gość: onlyania Re: >>>>> Do .......... spragnionych .... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.02, 11:56
                      to gwizdne jeszcze parasoleczki, i takie niebieskie wisienki....
                      a tak w ogole to moze i barmana kcesz????
                      • randia Re: >>>>> Do .......... spragnionych .... 21.06.02, 11:59
                        Nie za duzo tego???? Murzyn, barman, masażysta...............a co tam, jak
                        szaleć to szaleć.Nam bogatym wszystko wolno..............:)))
                        • Gość: onlyania Re: >>>>> Do .......... spragnionych .... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.02, 12:10
                          no i jeszcze kucharz moze byc, albo kucharka, do wyboru...:)))
                          • randia Re: >>>>> Do .......... spragnionych .... 21.06.02, 12:13
                            ...żebu życie miało smaczek.........
                            Nie, Ja jestem typowym gejem, TYLKO z facetami............
                          • ronja OK, basenu nie zauwazyłyśmy, ale powiedz 21.06.02, 12:13
                            jeszcze ze nie zauwazyłyśmy także dużej zjeżdżalni wodnej, pliz, pliz:)
                            • randia Re: OK, basenu nie zauwazyłyśmy, ale powiedz 21.06.02, 12:26
                              Nie, bo wlepiałyśmy oczeta w przystojnych facecików i bylysmy ślepe na
                              wszystko.:)))
                              A po pierwszej fascynacji zaczynamy przeglądać na ślepka i coraz więcej
                              ciekawych rzeczy widzimy...................basen, zjeżdzalnie,boisko do
                              siatki...............,kurna tam nawet jest pole golfowe...
                              Tylko dlaczego Ja nie umiem grać.....:(
                              • ronja Re: OK, basenu nie zauwazyłyśmy, ale powiedz 21.06.02, 12:28
                                Jezu, ten facet niesie takie olbrzymie porcje lodów!!!!! Mrrrrrrrrrr...
                                • randia Re: OK, basenu nie zauwazyłyśmy, ale powiedz 21.06.02, 12:56
                                  i kawkę mrożoną..........i driny najwymyslniejsze.......mniam, ja sie stąd
                                  nigdzie nie ruszam.:)))
                                  • randia Re: ronija!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.06.02, 13:13
                                    Jestes w Wawy, jeździsz konno i się nie pucujesz.........ty babo
                                    wredna.........a jeśli można wiedzieć to w której stadnince się
                                    galopujesz.......:)))
                                    • ronja Ja z Lublina cholera jasna jestem:) Chwilowo w 21.06.02, 13:23
                                      Warszawie:)
                                      Już służę, choć nie dorastają te kluby do stadniny w której jeździłam do
                                      pięt:(((
                                      Legia i Szarża. Legia zimą bo halę mają, Szarża latem bo lasy i łąki mają:)))
                                      • randia Re: Ja z Lublina cholera jasna jestem:) Chwilowo w 21.06.02, 13:26
                                        ........zapraszam nad Zegrze, tam dopiero można pohasać,
                                        cudo............Jeszcze jest Kanwa tyż fajnie i nie tak daleko...........:)))
                                        • ronja Re: Ja z Lublina cholera jasna jestem:) Chwilowo w 21.06.02, 13:28
                                          Ja już w tamtym kierunku powoli drobię, bo mój kumpel ze stadniny tam ostatnio
                                          sie przy koniach do pracy zahaczył, więc nie zostawię biednego na pastwe
                                          samotnosci:)))
    • n0name hmm... 21.06.02, 11:47
      > Według życzeń; Żywiec, Tyskie, Warka...itd !!! :)))

wiec dla mnie jedno itd w takim razie.... ;)
      • marta_maja Re: hmm... 21.06.02, 12:03

:))))

TYLKO! jedno ???????????????????????
        Itd jest bardzo dużo ! Bierz, ile dusza potrzebuje !!!
        • n0name Re: hmm... 21.06.02, 12:10
          staram sie dozowac przyjemnosci, przynajmniej w godzinach pracy ;)

• Gość: leziox Re: hmm... IP: *.arcor-ip.net 21.06.02, 13:15
            Długo potrwało,ale i ja chcę wziąć udział w takiej uroczej libacji na basenie.
            Przynoszę ze sobą skrzynkę prawie zamarzniętej Warki,znaczy takiej zimnej,oraz
            zamrażarkę,w której co chwila będę zanurzać ręce,aby tej i innej z was/jestem
            lesbijką,tylko z kobietami/zrobić zimny okładzik na plecki,szyjkę,brzuszek i
            gdzie tam jeszcze chcecie.
            Dla ochłody mogę chętną przewieźć motorem po Wawie,naturalnie nago.Już otwieram
            pierwszą buteleczkę browara/w puszkach nie lubiem/i zaczynam rozdawać wszystkim
            tłoczącym się,no nie wszyscy na raz cholera,spokojnie...
            • randia Re: hmm... 21.06.02, 13:19
              A nie zaplątał sie tam gdzieś Żywczyk ???? No i dawaj te zimniutkie rączki,
              policzki spiekłam.............:)))
              • Gość: leziox Re: hmm... IP: *.arcor-ip.net 21.06.02, 13:31
                LUUUUUDZIE,WPISUJCIE SIE NA KONCU WATKU,A NIE GDZIES W
                SRODKU,PLEEEEEEEEAAAAAAAASSSSEEEE!
                • ronja Re: hmm... 21.06.02, 13:33
                  A co? Zmyła?:)
                • Gość: LEZIOX Re: Randia IP: *.arcor-ip.net 21.06.02, 13:34
                  Heeej,jestem rozczarowany.Tylko policzki mam ci chłodzić?To możesz schylić się
                  w tym wypadku pod kranem,ja miałem wyższe cele na myśli.
                  • randia Re: Randia 21.06.02, 13:38
                    Do cholery to mialabyć taka lekka zmyłka...........co mam krzyczeć na całe
                    gardło, że tyłek mnie piecze................och mężczyźni........:)))
                    I co z moim żywczykiem, znalazłeś ???
                    • Gość: leziox Re: Randia IP: *.arcor-ip.net 21.06.02, 13:45
                      Jakbyś się tak we mnie nie wgapiała,to już dawno zauważyłabyś,że Zywczyk stoi
                      sobie spokojnie za twoim prawym boczkiem,tylko czekając na skonsumowanie.
                      Jest już otwarty,tylko przyłożyć go do ust i...pokaż mi jak to
                      robisz,oooo,jakie to piękne!YEEEEEEEAAAAAHHH!!!
                      O,przepraszam,chyba się deko rozmarzyłem...
                      • randia Re: Randia 21.06.02, 13:48
                        No i przez Ciebie ulało się deko na piewsi Moje, no co jak co ale wolę co inne
                        jak się na nie ulewa..........:)))
    • marta_maja Impreza....... 21.06.02, 13:50
      ...oooo, widzę że impreza na moim (???) :) basenie rozkręciła się !!!

Ja się bawicie ???
      Czy czegoś wam nie brak ?????

....a tak !? Piwa !!!
      Zaraz będzie nowa dostawa.
      Coś jeszcze ??? ...zamówić...????????
      • randia Re: Impreza....... 21.06.02, 13:55
        Maja, co z tym grilem..........??? :))
        • marta_maja Re: Impreza....... 21.06.02, 14:00
          Jak to co ???
          Kiwnij tylko na któregoś murzyna lub innego usłużnego pana i...........??? :)))

Poza tym, o, tam!!, jest szwedzki stół !!!
          Proszę się częstować !!!!!
          Według życzeń i chęci !!!

...kogoś..., eee...,tego...., czegoś!!! jeszcze ???????

:)))))))
      • n0name Re: Impreza....... 21.06.02, 13:59
        to juz nie jest Twoja impreza - zostalas rozstrzelana za dezercje.
        ;)
        • marta_maja Re: Impreza....... 21.06.02, 14:02
          NO WIESZ ???????????????
          Jako dobra gospodyni, zostawiłam wam do pełnej dyspozycji moją służbę i całą
          willę !!!
          Czym chata bogata....!!!!
          ...itd..!!!

• Gość: leziox Re: Impreza....... IP: *.arcor-ip.net 21.06.02, 14:05
          Nie można głównego gospodarza przyjęcia tak zaraz rozstrzelać.Uruchomiłem swoje
          kontakty z kim tam trzeba i gospodyni przyjęcia właśnie zmartwychwstała i nawet
          nic nie wie jeszcze o swoim smutnym przypadku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka