ping.tasmanski 06.04.05, 14:19 No po co. po co to miotanie się po życiu. Jaki jest tego cel ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robert8888 Re: Po co się żyje ??? 06.04.05, 18:59 a może po to aby przejść piekło życia?? Odpowiedz Link Zgłoś
magda985 Re: Po co się żyje ??? 06.04.05, 19:07 Po to żeby żyć!!! Każdy ma jakiś cel w życiu i niezależnie od tego co z działa w tym życiu,to warto tu być i żyć! Nie narzekaj,inni nie mają tego szczęścia w postaci życia,a takich pytań nie zadaja napewno(chodzi mi o nieuleczalnie chorych) Pozdrawiam. Więcej optymizmu!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ping.tasmanski Re: Po co się żyje ??? 06.04.05, 19:13 przeciez to pytanie nie jest pesymistyczne. Pytam bo chce wiedzieć jakie ludzie mają cele w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
majeczka84 3eba było tak od razu 06.04.05, 19:15 to by sie po ludzku pisało, a tak wyszlo ze durna jestem (co wcale prawdą nie jest:) Niestety nie chce mi sie pisac o mych planach zyciowych... nie zebym nie miala, ale jakos chyba zapeszac nie chce... ooo dziecko chce urodzic- jedno!! Odpowiedz Link Zgłoś
ping.tasmanski Re: 3eba było tak od razu 06.04.05, 19:23 dlatego nie napisałem w topiku dlaczego pytam. Gdybym od razu napisał dlaczego pytam to nie uzyskal bym sensownych odpoweidzi. Niestey mój wybieg nie powiódł sie i tak nie uzyskałem takich odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
magda985 Re: Po co się żyje ??? 06.04.05, 19:15 Rodzina,miłość,uczuci,szczęście......jest tego dużo. Jedno wiem WARTO ŻYĆ.A problemy ludzie sami sobie stwarzają... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ping.tasmanski Re: Po co się żyje ??? 06.04.05, 19:25 > Rodzina,miłość,uczuci,szczęście......jest tego dużo. Jedno wiem WARTO ŻYĆ.A > problemy ludzie sami sobie stwarzają... ;) czy szczeście to : Rodzina,miłość,uczucie ? Bo zakładam że każdy chce byc szczęśliwy Odpowiedz Link Zgłoś
magda985 Re: Po co się żyje ??? 06.04.05, 19:32 Wszystko zależy od nas samych... Zapewniam że można być szczęśliwym,pod warunkiem że wierzym w to co robimy i do czego dążymy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ping.tasmanski Re: Po co się żyje ??? 06.04.05, 19:35 zadałem ci proste pytanie. Mogła byś równie prosto odpowiedzieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
ping.tasmanski Re: Po co się żyje ??? 06.04.05, 19:42 czyli nie uda mi się sklonić cię do odpowiedzi :) Jak to po co. Przecież gdyby ludzie nie umierali to by umierali jakby zobzczyli na widok kobiete co maja np 5000 lat. Przciec to musial by być STRASZNY widok :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda985 Re: Po co się żyje ??? 06.04.05, 19:44 A SKAD TO WIESZ? NO PROSZĘ A PYTASZ PO CO SIĘ ŻYJE....... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ping.tasmanski Re: Po co się żyje ??? 06.04.05, 19:48 jak to skąd wiem. Przecież widze jak wyglądaja stre baby. To aż sie boje pomyśleć jakby wyglądały gdyby były wielokrotnie starsze :) Umiera się dlatego ze przestają się dzielić komórki i wcześniej czy póżniej nastepuje niewydolność jakiegoś ogranu Odpowiedz Link Zgłoś
magda985 Re: Po co się żyje ??? 06.04.05, 19:52 A ŻYJE SIĘ PO TO ŻEBY SIE ZESTARZEĆ...NIESTETY ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ping.tasmanski Re: Po co się żyje ??? 06.04.05, 19:53 moim celem zycia nie jest zestarzenie Odpowiedz Link Zgłoś
ping.tasmanski Re: Po co się żyje ??? 06.04.05, 19:57 top o co pisałaś: "A ŻYJE SIĘ PO TO ŻEBY SIE ZESTARZEĆ...NIESTETY ;)" starzenie jest ceną zycia - na razie Odpowiedz Link Zgłoś
magda985 Re: Po co się żyje ??? 06.04.05, 20:00 bo tak jest,tyleze nie jest to celem ,o matko ale ty utrudniasz.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ping.tasmanski Re: Po co się żyje ??? 06.04.05, 20:02 to po co pisałaś ? "A ŻYJE SIĘ PO TO ŻEBY SIE ZESTARZEĆ...NIESTETY ;)" jeżeli nie żyje sie po to żeby sie zestarzeć Odpowiedz Link Zgłoś