ater44 06.04.05, 15:20 Witam wszystkich herbaciarzy. Mam pytanie. Gdzie w Lublinie jest najtansza herbata? Ew. cenniki bylyby mile widziane. Oraz gdzie najlepsza :)) Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pep-per Re: ceny herba 06.04.05, 15:27 Wiesz, np w Lidlu można kupić za ok złotówkę. Ale czy to herbata? ;) W każdym hipermarkecie jest jakiś "sklepik" z herbatą. Ja zaopatruję się zazwyczaj W Herbamie przy Kapucyńskiej i w sklepiku na Krakowskim (brama między sądem a redakcją Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
ater44 Re: ceny herba 06.04.05, 16:39 Dzieki za odp. Pep-perze. Chodzi mi raczej o ceny w herbaciarniach i oczywiscie lepszych gatunkow ;) Np. takich: Gyokuro, Sencha,Hojicha, Genmaich, bancha, Maccha. A moze orietujesz sie jakie sa ceny w tym sklepie o ktorym pisales? Dzieki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pep-per Re: ceny herba 06.04.05, 20:23 Wiesz, przyznam szczerze, że nie pamiętam cen :) Mam krótka pamięć jeśli chodzi o wszelkiego rodzaju cyfry. Na stronce firmowej cen też raczej nei znajdziesz, no ale... Wklejam: www.herbama.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś