Dodaj do ulubionych

PATAPETOWA U CZORTA-UWAGA!!!!!

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 14:52
Ze wzgledu na kol.Pomcie prosze o przelozenie na 6.07 (sobota) ...jest to jedyna ,niepowtarzalna
okazja zapoznania wyzej wymienionej kolezanki:)))) mam nadzieje,ze nie macie nic przeciwko temu
,cio?
Obserwuj wątek
    • ronja Re: PATAPETOWA U CZORTA-UWAGA!!!!! 21.06.02, 14:55
      Ja mogę mieć o tyle, że mogłam tylko w ten poprzedni termin choc na chwilę
      wpasć, ale i tak bym Pom nie poznała:(
      • saqqara Re: PATAPETOWA U CZORTA-UWAGA!!!!! 21.06.02, 14:58
        ja Was bardzo prosze, zdecydujcie sie w koncu!!

do wawki przyjezdzaja tez inni moi znajomi i przy takiej czestotliwosci zmian
        to ja w koncu nikogo nie zobacze!!!:(((
        • Gość: samanta 6.07 IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 15:00
          a jezeli bardzo bedziecie sie upierac to 5 ty!
          • emperor Re: 6.07 21.06.02, 15:06
            jesli 5 to ja bede na 100%, nawet jesli mnie nie zaprosicie:))))

Gość portalu: samanta napisał(a):

> a jezeli bardzo bedziecie sie upierac to 5 ty!

• saqqara Re: 6.07 21.06.02, 15:09
            ja tylko prosze o ustalnie dnia!! moze byc 5, 6 lub 7.ale niech to bedzie
            ktorys z tych dni.
            • emperor Re: 6.07 21.06.02, 15:14
              dobra, rezerwuje ci 5,6,7, tylko dla mnie!!! :)))))

saqqara napisał(a):

> ja tylko prosze o ustalnie dnia!! moze byc 5, 6 lub 7.ale niech to bedzie
              > ktorys z tych dni.

• saqqara Re: 6.07 21.06.02, 15:20
                3 dni??? a po co az tyle? a wogole to nie wiedzialbys co ze mna zrobic:))
                • emperor Re: 6.07 21.06.02, 15:27
                  wszystkiego musze sprobowac:))))

myslisz ze 3 dni to zdecydowanie za duzo i wystarczy mi mniej czasu aby cie
                  kompletnie zdegradowac? :)))))))
                  • saqqara Re: 6.07 21.06.02, 15:31
                    marzyciel:)
                    i wynos sie z tego watku, tu nie bedziesz mnie .. degradowal!
                    • emperor Re: 6.07 21.06.02, 15:47
                      hahaha!!! wlasnie ze stad nie pojde!:)))

a ty zamilcz niewierna!!!!! :))))))))
                      • saqqara Re: 6.07 21.06.02, 16:10
                        dla efektu jeszcze moze tupnij nozka i zrob buuu:))

phi! wierny sie odezwal!:))) gorszy niz byk rozplodowy:)))
                        • emperor Re: 6.07 21.06.02, 16:16
                          buuuuuuuu!!! maaaaaaaaaammmmmoooooooooo!!!!! bo niedobra
                          baaaaabaaaaa!!!!!!!! :)))))

no wiesz, w przyszlosc trzeba inwestowac! :)))))

• saqqara Re: 6.07 21.06.02, 16:20
                            to juz teraz tylko zostalo w pieluche zrobic:)))

ciekawe czy Cie bedzie stac na alimenty dla tej przyszlosci:)))
                            • emperor Re: 6.07 21.06.02, 16:28
                              i co? pewnie bys mnie chciala przewinac? :)))

sa zabezpieczenia! to juz nie twoje czasy, ale wierz mi na slowo, duzo sie
                              zmienilo od tamtego czasu:))) aha, nie wiem czy wiesz, ale moj brat w sadzie
                              pracuje! jakie alimenty! :)))))))
                              • saqqara Re: 6.07 21.06.02, 16:31
                                kiedy w koncu zrozumiesz, ze moje slowa nie sa wyrazem mojej ciaglej checi
                                dorwania sie do Twojego tylka?????:))

Misiu,nie kumasz, kto slyszal zeby bykowi rozplodowemu nakladac zabezpieczenia???
                                gdzie sens? logika???

brat wolny? moze bardziej rozgarniety jest?:))))
                                • emperor Re: 6.07 21.06.02, 16:43
                                  tylko do czego? powiedz ze do rozporka, to od razu powiem mamie! :)))))

ja ci dam byka rozplodowego!!!!!!! :)))

zajety, przez kobiete, mloda, reformowalna, piekna, uczciwa, wierna, taka na
                                  jaka zasluguje:) jakies pytania?

• saqqara Re: 6.07 21.06.02, 16:53
                                    rece opadaja!! a co ja mialabym robic z Twoim rozporkiem, BYCZKU??:))) agrafki
                                    juz masz:)

oooo, to juz spotkal taka jak ja? a nie zamierza zmienic na ulepszony model???:))
        • ronja Re: PATAPETOWA U CZORTA-UWAGA!!!!! 21.06.02, 15:10
          No i widzisz, a miałam szczerą chęć na chwilę się zjawić i kochane pyski
          wycałować:(((
          • Gość: Crimen Re: PATAPETOWA U CZORTA-UWAGA!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 15:46
            Ronju, jeśli dotrzymasz słowa to przywiozę je w piątek:)))
            • Gość: Ronja Re: PATAPETOWA U CZORTA-UWAGA!!!!! IP: 212.244.252.* 24.06.02, 08:39
              Crimenku - ja mam w tedy urlop i na pewno nie będzie mnie w Warszawie:(((
    • Gość: Crimen Re: PATAPETOWA U CZORTA-UWAGA!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 14:59
      Temat jest do przedyskutowania wieczorkiem na gadule.Możemy zdążyć na piątek:)
      • Gość: samanta Re: PATAPETOWA U CZORTA-UWAGA!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 15:01
        My tak ,ale Pomcia nie moze w w piatek!
        • Gość: Crimen Re: PATAPETOWA U CZORTA-UWAGA!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 15:06
          Omawiałem to z Pomcią.Zdążylibyśmy.
          • Gość: samanta baby sa okropne jednak IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 15:08
            to szkoda ze Pomcia tego mi nie powiedziala,Wczoraj jeczala ze nie zdazy. z babami tak zawsze w
            morde jeza!
            • Gość: Crimen Re: baby sa okropne jednak IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 15:21
              Przeczytaj wątek Pomci Hurrra:)))
              • Gość: samanta Re: baby sa okropne jednak IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 15:25
                Boga w sercu nie masz? To zeby sie czegos dowiedziec to mam czytac wszystkie watki? Jest
                skrzynka,gg ,trzeba zapodawac zawsze takie informacje.Oj wy mi sie oboje ostatnio kurwa
                narazacie;)))
                • Gość: Crimen Re: baby sa okropne jednak IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 15:33
                  Outlook mi siadł.Nie mogę nic wysłać.A pogadamy dopiero wieczorem na
                  gadule.Lubię gdy się złościsz:)))
                  • Gość: samanta Re: baby sa okropne jednak IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 15:34
                    jestes najdziwniejszym facetem pod sloncem:)
                    • Gość: Crimen Re: baby sa okropne jednak IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 15:43
                      Dziwadła do siebie ciągną:)))
                      • Gość: samanta Re: baby sa okropne jednak IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 17:11
                        bo ja przecie sama dziwadlo extra klasa!:)))
                        • Gość: Crimen Re: baby sa okropne jednak IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 18:36
                          Nie miałem śmiałości Ci tego w oczy powiedzieć;)))
                          • Gość: samanta Re: baby sa okropne jednak IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 18:37
                            dla mnie to komplement!!!
                            • Gość: Crimen Re: baby sa okropne jednak IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 18:48
                              To czego ja się bałem? ;)
                              • Gość: samanta Re: baby sa okropne jednak IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 18:49
                                to jednak siem mnie boisz?!:)))))))))))
                                • Gość: Crimen Re: baby sa okropne jednak IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 18:54
                                  Chciałabyś:)))
                                  • Gość: samanta Re: baby sa okropne jednak IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 18:56
                                    "wiec dlaczego sie balem?" -ty to rzekles:)))
                                    • Gość: Crimen Re: baby sa okropne jednak IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 19:02
                                      No właśnie.To irracjonalne.Kituś zarezerwuj dla mnie jakiś termin.Mam stany
                                      lękowe:)))
    • kitek1 z art. o rozpowszechnianiu........................ 21.06.02, 15:02
      wiadomo jakich i wsrod kogo tresci,
      jako prokurator, nie mam nic przeciwko,
      bedzie okazja przedstawienia obu pomorskim kolezankom, zarzutow:)
      • Gość: samanta Re: z art. o rozpowszechnianiu........................ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 15:04
        ooo,Kitus udzielilo ci siem od pacjentow? terozki myslisz ze jezdes prokuratorem?;)))))))))))
        • kitek1 Re: z art. o rozpowszechnianiu........................ 21.06.02, 15:08
          a w pewnych kregach opiniotworczych,
          twierdzi sie ze "uczycielka", to juz rozpoznanie:)))
          • Gość: samanta Re: z art. o rozpowszechnianiu........................ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 15:09
            zgadzam sie!!!! a czy ja kiedys mowilam ze jestem normalna?:)))) no to mozemy sobie podac raczki
            bo kazdy psychiatra to swir:))
            • jasmina_tdi oj jak fajnie 21.06.02, 15:17
              kupie na ta okazje czerwona sukieneczke i postaram sie nie ululac ;0
            • kitek1 ale i tak durnowato, uwierzylyscie................ 21.06.02, 15:22
              w moja walke o netowa czystosc:)))
              • Gość: samanta kitus IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 15:24
                zebys nawet teraz przeslala mi na poczte fiuta wielkosci wiezowca ,to i tak bede cie cmokac w
                mankiet i mowic ci ojcze duchowny;)))
                ps.zjedziesz na impreze?
                • kitek1 nie dam rady............ 21.06.02, 15:53
                  troszke pod koniec sierpnia,
                  bede mial wolnosci,
                  dopiero:(((
                  • Gość: samanta jesli chcesz IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 17:10
                    mi wmowic ,ze nie mozesz poswiecic jednego weekendu na przyjazd to i tak nie uwierze. Ostatecznie
                    Wroclaw nie jest na koncu swiata. ty wisz jaka to bylaby frajda poklocic siem na zywo?!:)))
                    • kitek1 zaluje samantko, ze jestes tylko kobietka......... 21.06.02, 19:07
                      a w dodatku.....,
                      i nie mozesz pojac, ze nie moge:)
    • saqqara to jaki jest termin????? 21.06.02, 15:35
      • laelia Re: to jaki jest termin????? 21.06.02, 15:45
        też bym chciała wiedzieć!
      • motor Re: to jaki jest termin????? 21.06.02, 15:46
        ale Wam odwala - to kiedy?
        • saqqara Re: to jaki jest termin????? 21.06.02, 15:48
          znaczy komu? mnie odwala?
          • motor Re: to jaki jest termin????? 21.06.02, 15:50
            Przecież Ty nie optowalaś za zmianą terminu
            • Gość: samanta kuwa! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 17:08
              mi odwala juz od kilku miesiecy! Wybaaaaczcie!:))))) Upieram siem przy 6.07 .
              • motor Re: kuwa! 24.06.02, 08:03
                Czyli z piątku nici!
                • Gość: samanta Re: kuwa! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 10:23
                  Siem nie przejmuj motorek! W lipcu na Mazury masz juz zarezerwowane miejsce w najlepszym
                  mazurskim garazu!:)))) Masz czas zregenerowac nadwatlona watrobe co by pozniej miec zdrowie do
                  picia.:))) Pozdrowko!:)
                  • motor Re: kuwa! 24.06.02, 10:25
                    Myślisz o pierwszym piątku miesiąca, czo o PIPIE?
                    Pozdrawiam
                    • Gość: samanta Re: kuwa! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 10:34
                      Mysle o pipie. Kurcze,mozecie mi wpi...spuscic jak siem pojawie bo to ja tak namieszalam! Okazalo
                      sie ,ze zjade do stolycy juz 15 go wiec jakos nie oplaca mi sie jezdzic co tydzien.mam nadzieje,ze
                      bedziesz na pipie?
                      • motor Re: kuwa! 24.06.02, 11:35
                        To za miesiąc - nie jestem w stanie wybiegać tak daleko w przyszlość - a jak
                        nie bedzie miejsc, to mogę spać pod drzewem
                        • Gość: samanta Re: kuwa! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 11:41
                          dobzie. W razie deszczu przykryjemy cie folia zebys ...nie zardzewial;)))
                          • motor Re: kuwa! 24.06.02, 14:47
                            ja jak ten motor z relkamy mam się dobrze po odpowiednim nasmarowaniu
                            • Gość: samanta Re: kuwa! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 15:11
                              nie wiem jak tam ze smarem ale oliwy bedzie dosc ,tak mysle:)
                              • motor Re: kuwa! 24.06.02, 15:15
                                no to się będziemy integrować po raz N
                                • Gość: samanta Re: kuwa! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 15:18
                                  no coz,ja dopiero bede miala okazje poznac slawe wszystkich imprez;)))
                                  • motor Re: kuwa! 24.06.02, 15:19
                                    To nie jest prawda, że za każdym razem byłem gwiazdą wieczoru - konkurencja
                                    jest wyśmienita
                                    • Gość: samanta Re: kuwa! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 15:22
                                      a to tyz wiem;)))))
                                      • saqqara Re: kuwa! 24.06.02, 15:36
                                        hehehe, Motor skromny jest. dla mnie to on jest gwiazda:))
                                        • motor Re: kuwa! 24.06.02, 15:38
                                          Ty też Królewno nie jesteś gorsza
                                          • Gość: samanta Re: kuwa! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 15:59
                                            tylko siem moge cieszyc ,ze mnie nie znacie,he,he,he;)))))
                                            • saqqara Re: kuwa! 24.06.02, 16:11
                                              nadrobi sie i te zaleglosci a moze wtedy, kto wie? ... runa idealy?;))
                                              • Gość: samanta Re: kuwa! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 16:16
                                                zaraaaa,spoko! Jakie idealy? To ze stocznia padla to nie znaczy ,ze przestane byc soba! Nadal
                                                zamierzam dumnie nosic swoj image rudej dziwki portowej;))))))))))))))
                                                • saqqara Re: kuwa! 24.06.02, 16:18
                                                  myslalam o swoich idealach, kiedy to pobijesz Motora o glowe:)) na to licze,
                                                  choc nie ukrywam, bedzie Ci ciezko:))
                                                  btw, tak zapytam, umiesz robic wygibasy na podlodze? Motor umie:)))
                                                  • Gość: samanta Re: kuwa! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 16:24
                                                    Boszsz.....jakie wygibasy? ;)))))) Moze i umiem,nie wiem!;) W piciu go raczej nie pokonam.Po kilku
                                                    wscieklakach dostaje kociej mordy i malpiego humoru ;)))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka