meteor2017 10.04.05, 01:44 czyli, żebyś kochany czworonogu mógł spać spokojnie DOBRANOC koty na noc kłapouchy pod poduchy a kawki do zabawki Iii... pobudka Wstać!!! Sygnaturka idzie: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meteor2017 Z okazji tymczasowego 21.04.05, 16:29 przemianowania Folwarku na Rezerwat Zamkniety Utopia, wprowadzamy zielone kennkarty Z. Kazdy odwiedzajacy jest zobowiazany do posiadania takowej i okazania na zadanie. Kennkarty wydaje sie w Ambasadzie w filiach Rezerwatu. Ambasady w nie-filiach rezerwatu kennkart nie wydaja, reszty tez nie, chociaz wydaje sie ze czasem wydaja za duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
meteor2017 Stój! Kto idzie? 01.06.05, 23:26 -Aaaaaa, to ja. Ale zeby nie bylo, ze sie obijam na sluzbie, zapytam o haslo. Haslo!!! -Ciiii, to ja. -Co za ty? -Nie ty, ja. -Co za ja? -Nie ja, ty. -Co za... co wy mi tu robicie wode z mozgu. Haslo!!! -Nie moge powiedziec, podsluchuja. -Rzeczywiscie i co teraz? -To moze ja je pomysle, skoro ty to ja, to tak jak ty bys myslal i bedziesz wiedzial czy pomyslalem dobrze. -No dobrze. -Mmmmm... juz pomyslalem, teraz ty pomysl odzew. -Hmmmmmmm. -Zgadza sie. -No to droga wolna. -Dziekuje, dobranoc. Milo mi bylo z soba rozmawiac. -Dobranoc. Cala przyjemnosc po mojej stronie. TUP TUP TUP Odpowiedz Link Zgłoś
meteor2017 Ja, czyli kto? 03.06.05, 16:25 I dlaczego w srodku dnia, a nie nocy? Niniejszym jestes podejrzany o szpiegostwo drugiego stopnia na rzecz wrogich, reakcjonistycznych, sasiednich folwarkow!!! Zglos sie po legitymacje szpicla w okienku nr. 27. Odpowiedz Link Zgłoś
meteor2017 A szukales w martwej strefie za automatem do kawy? 07.06.05, 09:42 miedzy pokojem 3 i 13. A tak w ogole to prawie trafiles, podziel przez 7 i otrzymasz 2 i 6... sprobuj trafic do 49 Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: 49 - 2 krasnoludów 08.06.05, 11:56 yavorius napisał: "Nie mam problemu z piciem. Bez problemu piję, upijam się i walam po podłodze" (R.Williams) "Nie mam problemu z piciem, no chyba, że mi nie ma kto postawić" (T.Waits) Odpowiedz Link Zgłoś
meteor2017 Za wysoka matematyka panie y? 08.06.05, 20:18 To ja przyniose drabinke biblioteczna. I tablice wszystkich liczb całkowitch od -100 000 do 100 000. Odpowiedz Link Zgłoś
towarzysz.napoleon SWÓJ!!! 16.06.05, 23:57 Na próżniowe kalesony doktora Dziwnoknurskiego, jak śmiecie MNIE legitymować??? Odpowiedz Link Zgłoś
wila3 Re: SWÓJ!!! 17.06.05, 00:24 towarzysz.napoleon napisał: > Na próżniowe kalesony doktora Dziwnoknurskiego, jak śmiecie MNIE legitymować??? Dziuuury mają Twoje kalesony. Ale Rada Starszych zdecyduje. Ot! Odpowiedz Link Zgłoś
meteor2017 Re: to tylko ja 24.07.05, 22:07 > Mały ambitny czworonóg o różowym ryjku... Ale z Ciebie swinia noca wychodzi :D Odpowiedz Link Zgłoś