pyskata36 11.04.05, 04:30 jak wyzej - do towarzystwa mailowego tylko i wylacznie do pisania o wszystkim i o niczym emaile z fotka mile widziane Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyszekd5 Re: Emailowy kumpel potrzebny 11.04.05, 11:39 Są tacy kumple? Chyba lubisz pisać w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
pyskata36 Re: Emailowy kumpel potrzebny 11.04.05, 16:20 A skad wiesz ze tam skad pisze jest/byla noc? Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Emailowy kumpel potrzebny 11.04.05, 16:28 Ale teraz Zbyszek pani Pyskata zasiała Ci niepokoju.;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kawuusia Re: Emailowy kumpel potrzebny 11.04.05, 16:35 jak Ci zostanie nadmiar tych, ktorzy chcieliby sie tylko przyjaznic, to podeslij mi pare zbednych fotek, prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Emailowy kumpel potrzebny 11.04.05, 16:56 Fototapetę składasz?....;))) Odpowiedz Link Zgłoś
krecona.ona Re: Emailowy kumpel potrzebny 11.04.05, 17:04 ....albo puzzle uklada:):):) i kawalkow zabraklo:P Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Emailowy kumpel potrzebny 11.04.05, 17:08 Dzieło niedokończone tez ma swoją wartość.... Ale jak się uparła i chce ułozyc to moze warto jej pomoc......ale nie wiadomo jakich motywów brakuje....;))) Odpowiedz Link Zgłoś
krecona.ona Re: Emailowy kumpel potrzebny 11.04.05, 17:16 ...no qrcze, pomoglabym, ale raczej moja plec do tego kawalka dziela nie pasuje....:):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
kawuusia Re: Emailowy kumpel potrzebny 11.04.05, 17:28 fototapeta z kolekcja facetow "niedorobionych" z definicji nie moze byc dorobiona. ale Pokrecona.ona swoja fotke tez podrzucic moze. niedorobieni z pokreconymi w jednem stana domu. Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Emailowy kumpel potrzebny 11.04.05, 18:46 kawuusia napisała: > fototapeta z kolekcja facetow "niedorobionych" z definicji > nie moze byc dorobiona. > > ale Pokrecona.ona swoja fotke tez podrzucic moze. > niedorobieni z pokreconymi w jednem stana domu. ----------- A to co gwint zerwali?..;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
krecona.ona Re: Emailowy kumpel potrzebny 11.04.05, 18:53 kawuusia napisała: > ale Pokrecona.ona swoja fotke tez podrzucic moze. > niedorobieni z pokreconymi w jednem stana domu. hhhh nie wiem czy skorzystam z porady..... Odpowiedz Link Zgłoś
kawuusia Re: Emailowy kumpel potrzebny 11.04.05, 19:33 korzystaj puki (puk, puk...) Cie jeszcze On kreci. inaczej - krecic sie bedziesz sama. a szkoda energie w kosmos wypuszczac. Odpowiedz Link Zgłoś
magda985 Re: Emailowy kumpel potrzebny 11.04.05, 17:32 pyskata36 napisała: > jak wyzej - do towarzystwa mailowego tylko i wylacznie > > do pisania o wszystkim i o niczym > > emaile z fotka mile widziane > Gorzej jak przyslą Ci fotki,ale nie swoje...... ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pyskata36 Re: Emailowy kumpel potrzebny 11.04.05, 18:54 Na fotki "nie swoje" jest metoda - rozmowy przez web cam ;) Starego wrobla trudno wykiwac - jakies rady moge paniom zaoferowac? Czy tak tylko wpadlyscie pokrakac sobie bo wam sie nudzi? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
magda985 Re: Emailowy kumpel potrzebny 11.04.05, 18:57 "KRACZĄ WRONY"... ALE DZIĘKUJE ZA POMOC :) Chyba nie złości Cię to,że ktoś wyraża swoją opinię..to forum..nie zapominaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
krecona.ona Re: Emailowy kumpel potrzebny 11.04.05, 18:59 no zapelniamy Ci tu watek, bo tych kumpli mailowych nie widac, ale moze wieczorem wpadna, to ja bynajmniej kibicowac bede:):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
pyskata36 Re: Emailowy kumpel potrzebny 11.04.05, 19:01 krecona slonce - no nie widac tych kumpli mailowych tutaj bo sa... na mailu .. u mnie nie tutaj ;-) w tym szalenstwie jest metoda :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pyskata36 Re: Emailowy kumpel potrzebny 11.04.05, 19:04 Magda - no cos Ty.. widze ze same pomyslow szukacie a ze watek do gory podbijacie przy okazji to zawsze plus :-) PS Panom ktorzy wyslali mi zdjecia swoich..hmmmmm (z adresow email w pracy - tak, sa idioci na tym swiecie)dziekuje slicznie, jak bedzie mi sie chcialo to podesle je (te zdjecia)do waszych szefow. Jezeli szukam KUMPLA to zdjecie tych no.... hmm czesci nie sa mi potrzebne :P Odpowiedz Link Zgłoś
emko13 Re: Emailowy kumpel potrzebny 11.04.05, 19:36 części są ważne,bez nich nie można stworzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
pyskata36 Re: Emailowy kumpel potrzebny 11.04.05, 19:38 Ja nie chce nic tworzyc - ja chce pogadac (popisac) :P Odpowiedz Link Zgłoś
emko13 Re: Emailowy kumpel potrzebny 11.04.05, 19:40 każdy jest twórcą historii,dnia,chwili... Odpowiedz Link Zgłoś
krecona.ona Re: Emailowy kumpel potrzebny 12.04.05, 07:05 ....:) no racja:) ...a swoja droga Pyskata: zdradz nam ilu naprawde mailowych sie zglosilo? tak z ciekawosci pytam:) pomijajac tych, co sie w czesciach przysylaja na fotach:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
woy1 Re: Emailowy kumpel potrzebny 12.04.05, 02:35 Czesc pyskata, jak chcesz to pisz, na pewno bede tylko mailowym kumplem bo tu gdzie jestem tylko maile dochodza. Odpowiedz Link Zgłoś
pyskata36 Re: Emailowy kumpel potrzebny 12.04.05, 11:44 woy - cos chyba zle mojego posta przeczytales... jak chcesz zeby do Ciebie pisali - zaloz swojego :P ilu sie zglosilo? tajemnica ;) ale na maile bez fotek nie odpowiadam - nie mam czasu Odpowiedz Link Zgłoś
brzydki_z_zalozenia Re: Emailowy kumpel potrzebny 12.04.05, 12:04 > jak wyzej - do towarzystwa mailowego tylko i wylacznie > > do pisania o wszystkim i o niczym > > emaile z fotka mile widziane Ty chcesz sprawdzić, czy ktoś umie załączniki dołączać do maili? ;-P Po co Ci fotki, jeżeli "do towarzystwa mailowego tylko i wyłacznie"? ;-P Nie napiszesz do tego, który jest "brzydki" ale ma poczucie humoru, które Ci odpowiada? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pyskata36 Re: Emailowy kumpel potrzebny 12.04.05, 12:16 > Ty chcesz sprawdzić, czy ktoś umie załączniki dołączać do maili? ;-P > Po co Ci fotki, jeżeli "do towarzystwa mailowego tylko i wyłacznie"? ;-P > Nie napiszesz do tego, który jest "brzydki" ale ma poczucie humoru, które Ci > odpowiada? ;-) a czy ja pisalam ze poczucia humoru szukam? :P pyskata (tez z zalozenia) Odpowiedz Link Zgłoś
meisser Re: Emailowy kumpel potrzebny 12.04.05, 12:19 A co chcesz robic w takim razie z tymi fotkami..? Chyba nic "zdrożnego",co..?;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
brzydki_z_zalozenia Re: Emailowy kumpel potrzebny 12.04.05, 12:37 pyskata36 napisała: > a czy ja pisalam ze poczucia humoru szukam? To w takim razie co będzie wyznacznikiem faktu, ze będziesz do kogoś pisać? Czego oczekuje sie od kumpla? Dlaczego dobrze Ci sie z kimś rozmawia? p.s. a jak bedziesz pyskować, to nikt do Ciebie nie napisze ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
fru.zia Re: Emailowy kumpel potrzebny 12.04.05, 15:57 tra ta ta ta... chlopa szuka i po to jej zdjecie niesmialosc czy mijanie sie z prawda?:) Odpowiedz Link Zgłoś
herbertt Re: Emailowy kumpel potrzebny 12.04.05, 16:11 Fru tu tu tu,pęczek drutu.-;) masz Fruzia racje.;-) Odpowiedz Link Zgłoś
brzydki_z_zalozenia Re: Emailowy kumpel potrzebny 12.04.05, 16:27 fru.zia napisała: > tra ta ta ta... chlopa szuka i po to jej zdjecie w moim przypadku - kompletne zero szans ;-P Odpowiedz Link Zgłoś