romana_polka 13.04.05, 21:36 Dziewczynki, nie kryjcie się w Pamiętniczkach, pijmy otwarcie :))) Ja proszę martini bianco z lodem i cytrynką. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lezka_z_posen Re: Tu % bez okazji 13.04.05, 21:37 ja właśnie testuję Okocim Palone:) Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: Tu % bez okazji 13.04.05, 21:37 a ja mam mix:sok anasowy+sok grejfrutowy+wodeczka...i tak sobie sączę Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Tu % bez okazji 13.04.05, 21:39 a chłopcy mogą:) jako osoba otwarta na eksperymenty poproszę byle co i spadam oglądać meczyk part2. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Tu % bez okazji 13.04.05, 21:40 Dajcie Wieśce coś mocnego , ma dosyc zycia !! Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Tu % bez okazji 13.04.05, 21:41 wieśka nie pękaj,Mjm już w poniedzialek!:)a w sobotę i niedzielę ripleje,jest po co zyć;) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Tu % bez okazji 13.04.05, 21:42 Buu nie wyrobię do poniedziałku ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Tu % bez okazji 13.04.05, 21:42 może być gingerek, z trunków to ja w słodkich gustuję. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Tu % bez okazji 13.04.05, 21:44 ja w gorzkich:) gingera imbirowego nie trawię,ale cynamonowy jest spox:)oczywiście w charakterze oranżady,bo koło piwa to ten wynalazek nawet nie leżał;) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Tu % bez okazji 13.04.05, 21:49 To ja już się przyznam, że nawet takim wynalazkiem potrafię się ululać na amen. Poznać to można po tym, że się chichram nie wiadomo z czego. No taka słabizna do picia jestem i już :)Mam nadzieję, że nie wylecę za to z forum? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Tu % bez okazji 13.04.05, 21:50 around_the_sun napisała: > To ja już się przyznam, że nawet takim wynalazkiem potrafię się ululać na amen. > > Poznać to można po tym, że się chichram nie wiadomo z czego. No taka słabizna > do picia jestem i już :)Mam nadzieję, że nie wylecę za to z forum? nie wylecisz,ale ćwicz;) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Tu % bez okazji 13.04.05, 21:53 Przyrzekam, że będę ćwiczyć solidnie, słowo bezOttkowego forumowicza :) Odpowiedz Link Zgłoś
miroslawa_potrzeba Re: Tu % bez okazji 13.04.05, 21:51 to ja poprosze bacardi breezer;-)) ale nie recze po nim za siebie...;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Tu % bez okazji 13.04.05, 21:56 miroslawa_potrzeba napisała: > to ja poprosze bacardi breezer;-)) > ale nie recze po nim za siebie...;-)) rum tez uważam,ale raczej w kompozycji cuba libre:) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Tu % bez okazji 13.04.05, 22:00 romana_polka napisała: > w herbatce też pasi :) herbatkę wolę po góralsku;) po dwóch "wersja dla strapionych"wychylonych w Bąkowej Zochylinie w Zakopcu nie mogłam wstać;) Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Tu % bez okazji 13.04.05, 21:54 around_the_sun napisała: > To ja już się przyznam, że nawet takim wynalazkiem potrafię się ululać na amen. > > Poznać to można po tym, że się chichram nie wiadomo z czego. No taka słabizna > do picia jestem i już :)Mam nadzieję, że nie wylecę za to z forum? To już nas som dwie. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Tu % bez okazji 13.04.05, 21:57 romana_polka napisała: > around_the_sun napisała: > > > To ja już się przyznam, że nawet takim wynalazkiem potrafię się ululać na > amen. > > > > Poznać to można po tym, że się chichram nie wiadomo z czego. No taka sła > bizna > > do picia jestem i już :)Mam nadzieję, że nie wylecę za to z forum? > > To już nas som dwie. Och, od razu raźniej, myślałam, że wyrzutek jakiś :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: Tu % bez okazji 13.04.05, 22:00 Już trzy jesteśmy ja też cienias alkoholowy jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Tu % bez okazji 13.04.05, 21:42 chłopcom to my nawet podamy,bo na forum ich jak na lekarstwo;)żeby nie ucekli na jakieś inne;) Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: Tu % bez okazji 13.04.05, 21:44 lub mały eksperyment nalewka kawowa... Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Tu % bez okazji 13.04.05, 21:47 a ja z piwa to tylko redds jabłkowy Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Tu % bez okazji 13.04.05, 21:52 ooo, takiego jeszcze nie próbowałam, jutro polecę do sklepu Odpowiedz Link Zgłoś
holka1 Re: Tu % bez okazji 13.04.05, 21:51 No to ja też wyciągnę zaraz resztki martini, stary zapodał sobie piwko do meczyku więc co mi tam , gorsza jakaś jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
taskussani Re: Tu % bez okazji 13.04.05, 22:02 Lezka, jak ten okocim, bo mnie ostatnio w sklepie korciło, ale nie kupiłam... Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Tu % bez okazji 13.04.05, 22:05 zalezy co lubisz:)ja uwielbiam portera,a palone smakuje jak chrzczony porter;)- więc może być:)procentowo połowa tego co ma porter,ale jakaś namiastka jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
taskussani Re: Tu % bez okazji 13.04.05, 22:08 no własnie mnie kusiło ze względu na zewnętrzne podobieństwo do portera. smak i kolor, hmmm;) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Tu % bez okazji 13.04.05, 22:12 pijasz portera??bo qrde nasz naród nie gustuje,i wybór w porterach cińki jak polsilver;)ale jak lubisz-to palone powinno Ci przypasować;)szlachetności i mocy portera nie ma,ale lepsze niż te wszystkie nikczemne lajtowce:)chociaż zawartość % ma lajtową,5,5%:)ale smaczek git:) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Łezka ! 13.04.05, 22:17 Dlaczego nie wypowiedziałas się jeszcze w temacie męskich klat w MjM ? Wieśka nawalona procentami Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Łezka ! 13.04.05, 22:17 wieslawa-siemiankowska napisała: > Dlaczego nie wypowiedziałas się jeszcze w temacie męskich klat w MjM ? > Wieśka nawalona procentami jak nie,jak tak;)! Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Łezka ! 13.04.05, 22:19 To ja już mam coś ze wzrokiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
es_el Re: Tu % bez okazji 13.04.05, 22:33 wlasnie zahaczylem okiem o dno mojej flaszuni, czy mozna utoczyc szan. paniom troszku procentow? bo inaczej to tylko taryfa via nocny, a to juz zalatuje zoltym szalikiem... Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: Tu % bez okazji 13.04.05, 22:43 Hih, okazja zawsze się znajdzie :] Ja stawiam dziś, pijemy ile wejdzie a potem konkurs na najdłuższego pawia <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Tu % bez okazji 13.04.05, 22:46 okazja moze być taka np że nasz Dudek Jerzy awansował do półfinału Czempions lig z Liverpoolem no to siup:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Tu % bez okazji 14.04.05, 08:13 no i co ja widzę? wczoraj o ok 23,00 zakończył się melanż, a ja jak głupia poszłam grzecznie spać o 21.30, popatrzywszy uprzednio na mecz, a raczej na piłkarzy( Del Piero mi się podoba, tylko trochę z metra cięty). Wracając do tematu: wyczytałam ostatnio w horoskopie,że mój znak zodiaku lubi sie bawić, lubi imprezy, i w ogóle zamieszanie. Wszystko się zgadza. Tylko dlaczego mnie tu wczoraj nie było? nie mogę sobie darować.. Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Tu % bez okazji 14.04.05, 08:34 hihi, no wlasnie Dzidzia, ja tez dopiero teraz zauwazylam co sie na forum dzialo :) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Tu % bez okazji 14.04.05, 08:42 kurna mnie tez ominęło! więc: porto z rana jak smietana! a z piłkarzyków podoba mi się Figo-bosko owłosiony i wysoki, tylko Portuges, to może być melancholik.... można będzie go polukać w TV czy juz grał?-bo mnie piłka nie interesuje-wkurza wręcz Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Tu % bez okazji 14.04.05, 08:44 Lindemans Chiraz poprosze, lampka styknie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Tu % bez okazji 14.04.05, 08:47 no Figo wygląda na melancholika, i też wydaje mi się taki malusi, ale to chyba wrażenie. A ze wszystkich piłkarzy na świecie to najbardziej podoba mi się Maldini, jest słodziutki mmmm Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: Tu % bez okazji 14.04.05, 08:52 Maldini jush się robi brzydki a uroda Del Piero nie mija...Figo ma brzydki nos zajmuje mu pół twarzy ale owłosiony jest prawidłowo...uwielbiam piłkę nożnę i mam czasami wrażenie, że za to mnie mój mąż najbardziej kocha hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Tu % bez okazji 14.04.05, 08:56 uwielbiam facetów takich trochę brzydali-nie wiem czemu mąż się oburza jak to mówie:) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Tu % bez okazji 14.04.05, 08:57 a Fogo ma między 180 a 190 i to blizej 190cm chyba-wiec malusi nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Tu % bez okazji 14.04.05, 08:48 a jeśli chodzi o to czy Figo grał, to patrz na mecze z Realem, tam powinien się pokazać od czasu do czasu Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: Tu % bez okazji 14.04.05, 08:53 Figo prawidło w Realu ale Realu już w Lidze Mistrzów nie ma :-)))dzięki mojemu ulubionemu Juve.... Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Tu % bez okazji 14.04.05, 11:46 To dzisiaj proszę się stawić o stosownej porze, a nie chodzić spać z kurami. Przecież muszę z kimś ćwiczyć jak to obiecałam. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Tu % bez okazji 14.04.05, 13:36 ja właśnie jestem po pólgodzinnej jeździe zapchanym tramwajem, w którym było jakieś 200C!!! Poproszę bardzo duże, bardzo zimne, jasne z pianką!!! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Tu % bez okazji 14.04.05, 13:40 To już zaczynamy? bo ja w pracy do 18-tej. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Tu % bez okazji 14.04.05, 13:44 Sun, każda pora jest dobra:) a w pracy to chyba tak z przyczajki. A potem krzywo zastrzyk zrobisz Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: Tu % bez okazji 14.04.05, 22:47 Uprzejmię donoszę, że na wczorajszą imprę się nie załapawszy pocieszam się dziś budweisserem :))) ahoj! ps. Krtek jest the best :) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Tu % bez okazji 14.04.05, 22:48 coś nas tu dzisiaj mało na tej imprezie :((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: Tu % bez okazji 14.04.05, 22:51 ja testuje Dog in the fog ;) jakieś takie dziwne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: Tu % bez okazji 14.04.05, 22:56 Ma niby te 5,1 %, ale smakuje jak woda.Zero goryczki. Dla smaku można machnąć ;) Odpowiedz Link Zgłoś