boraks 15.04.05, 18:29 Dostałem skierowanie na ten wydział, że otzyskam otpowieć. Pytanie jes: "Co z Doktorem Burskim Chirurkiem stego szpitala w Lesinej Gurze?" Gdysz staciłem wontek w sprawie jego otrzucenia przez żonę. Pozdrawiam, Boraks Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xemxija Re: Acha 15.04.05, 18:38 skierowanie jest wazne, prosze sie rozdziac i polozyc na kozetce. Przed przyjeciem na oddzial dr. Ottek wykona Panu lewatywe. Nastepnie otrzyma pan pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Acha 15.04.05, 18:46 eee tam, nic nie wiem, skad ja tu cos moge wiedziec, nikt mi nic nie mowi nigdy...tajemnice jakies;) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Moje pytanie do Was 15.04.05, 18:48 hej Boraks:)!!tak dawno Cię nie było,że niektóre koleżanki jeszcze Cię nie znają,więc trochę za ostro zareagowały,ale się nie przejmuj-na ogół towarzystwo jest przyjazne i nie gryzie;)bo tutaj,to chyba pierwszy raz nas zaszczyciłes- tzn. na tv beż ottka;) ottka to jest palanta,nie warto o ottce dywagować;) a co do chirurga,to z zosju zakopali wojenny topór i rozwodu nie budiet;)i tu byłby prawie happy end,ale anestezjolozka zapadła na chorobę_na_razie_nie_wiemy_jaką i jest problem.pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Moje pytanie do Was 15.04.05, 19:02 > znają,więc trochę za ostro zareagowały, No cos Ty, Łezka! Gdzie ostro? Ostro o młotku. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Moje pytanie do Was 15.04.05, 19:14 romy_sznajder napisała: > > znają,więc trochę za ostro zareagowały, > > No cos Ty, Łezka! Gdzie ostro? Ostro o młotku. sorry romy,ale w takim szoku byłam,jak boraksa zobaczyłam,że myślała,że o tym kutafonie do niego-dopiero po chwili zajarzyłam i złożyłam pierwsze literki słów:)znaczy sie,prawdziwy szok! Odpowiedz Link Zgłoś
taskussani Re: Moje pytanie do Was 15.04.05, 19:12 lezka_z_posen napisała: anestezjolozka zapadła na > chorobę_na_razie_nie_wiemy_jaką i jest problem.pozdrawiam! chyba wiemy - na ziarnicę pozdr;) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Moje pytanie do Was 15.04.05, 18:51 boraks, ottek to administrator forum Telewizja,obecnie chyba występuje pod pseudonimem jk to on właśnie był przyczyną założenia tego forum, bo tam ciął posty ponad miarę a co do Leśnej Góry to nie jestem biegły w temacie:), może ktos inny by dał odpowiedź do forumowców bezottkowców boraks to legenda forum Telewizja jeszcze z czasów przedottkowych:) jakby jeszcze vincent zajrzał to już byłoby w pyteczkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Moje pytanie do Was 15.04.05, 18:52 jak zobaczyłąm nicka boraks,od razu uśmiechnęła mi się papa;) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Moje pytanie do Was 15.04.05, 18:54 lezka_z_posen napisała: > jak zobaczyłąm nicka boraks,od razu uśmiechnęła mi się papa;) mi też :) i ten niepowtarzalny styl:) nawet Go przekierowałem z FT:) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Moje pytanie do Was 15.04.05, 18:57 Boraks jest bystrzacha,na pewno sam by do nas trafił,ale dzieki Tobie stało się to szybciej:)i bardzo dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Moje pytanie do Was 15.04.05, 19:01 Mam pytanie Autor: boraks Data: 15.04.2005 18:21 + dodaj do ulubionych wątków ------------------------------------------------------------------------------- wkturym chodzi o informację z Lesinej Gury (ten szpital) lecz widzę tu same inne osoby nisz co znam "same inne osoby nisz co znam"-normalnie się wzruszyłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Moje pytanie do Was 15.04.05, 19:47 lezka_z_posen napisała: > "same inne osoby nisz co znam"-normalnie się wzruszyłam:) Lezka ja tak samo i zaraz pobieglam tutaj zobaczyc czy Boraks juz trafil:-)))) a swoja droga to Forumowicz Pospolity to pod jakim nickiem na forum tv bywal??? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Moje pytanie do Was 15.04.05, 19:53 mallina napisała: > lezka_z_posen napisała: > > "same inne osoby nisz co znam"-normalnie się wzruszyłam:) > > Lezka ja tak samo i zaraz pobieglam tutaj zobaczyc czy Boraks juz trafil:-)))) > a swoja droga to Forumowicz Pospolity to pod jakim nickiem na forum tv bywal??? hehe mallina, bywałem pod niewiele mówiącym nickiem mal(bez logowania), pod którym też teraz wklepie posta tu i ówdzie:) ale więcej czytałem niż pisałem, znaczy się byłem biernym forumowiczem ale staż u mnie hohoho.. a może i dłuży:) pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Moje pytanie do Was 15.04.05, 20:00 no to dobrze,że wyszedłeś z tej bierności,bo teraz jednak Cię widac;) ja od kiedy zrobiliśmy exodus od młottka,nie napisałam u tego gogusia ani pół słowa-i nie zamierzam:)ale czasami zaglądam,bo szukam jednego forumowicza,którego tutaj mi brakuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Moje pytanie do Was 15.04.05, 20:02 domyslam sie kogo:-)) moze mu wyslac maila z namiarem?w koncu kiedys zajrzy na forum..prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Moje pytanie do Was 15.04.05, 20:04 mallina napisała: > domyslam sie kogo:-)) > moze mu wyslac maila z namiarem?w koncu kiedys zajrzy na forum..prawda? chyba myślimy jednak o różnych osobach:)bo ten,do którego tęsknota serce mi rozsadza,nie był zalogowany:(i tu jest pies pogrzebany,bo trudno o namiary.ale nie trace nadziei,bo skoro boraks się znalazl,to znaczy,że wszystko jest mozliwe:) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Moje pytanie do Was 15.04.05, 20:09 no Lezko, wiem ze nie byl zalogowany ale mail posiada Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Moje pytanie do Was 15.04.05, 20:10 mnie chodzi o Duncana,a Tobie pewnie o vincenta_vegę:)zgadłam??:) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Moje pytanie do Was 15.04.05, 20:12 tak:-)) a to Duncan tez sie nie logowal?? no nie.. trzeba jednak zerkac na ottkowe w celach wywiadowczych:DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Moje pytanie do Was 15.04.05, 20:14 mallina napisała: > tak:-)) > a to Duncan tez sie nie logowal?? > no nie.. > trzeba jednak zerkac na ottkowe w celach wywiadowczych:DDDDD no qrde nie logował się,skubany!:)gdyby wiedzial,ile siwych kłaków mi przybyło przez te Jego absencję,to by się szarpnął na login,mam nadzieję;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Moje pytanie do Was 15.04.05, 20:16 Boraks chyba kiedys tez sie nie logowal? na kazdego przyjdzie pora! Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Moje pytanie do Was 15.04.05, 20:16 Oj, Mallina :) Tego Vincenta to ja bym też tutaj chętnie zobaczyła... (westchnięcie) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czesia-z-butiku Re: Moje pytanie do Was 15.04.05, 20:06 malinka,jak zawsze fagasó fajnych zapodajesz czy ten martinez to jest ten od Kajli? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Moje pytanie do Was 15.04.05, 20:10 Czesiu, dzieki:-))) tak to ten od Kajli, a kiedys od Juliette Binoche Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Moje pytanie do Was 15.04.05, 20:05 lezka_z_posen napisała: > no to dobrze,że wyszedłeś z tej bierności,bo teraz jednak Cię widac;) > ja od kiedy zrobiliśmy exodus od młottka,nie napisałam u tego gogusia ani pół > słowa-i nie zamierzam:)ale czasami zaglądam,bo szukam jednego > forumowicza,którego tutaj mi brakuje:) mi brakuje vincenta i jego opisów seriali policyjnych, to był brecht,echh ale chyba od dawna nic nie skrobnął:( swoją drogą to teraz na FT nie miałby szans nic na dłużej zamieścic bo by mu ottekveljk zaraz przyciął z powodu wulgaryzmów Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Moje pytanie do Was 15.04.05, 20:09 a ja jakoś do fan clubu vegi nie należałam-może dlatego,że nie oglądam seriali policyjno-sensacyjnych:) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Moje pytanie do Was 15.04.05, 20:12 lezka_z_posen napisała: > a ja jakoś do fan clubu vegi nie należałam-może dlatego,że nie oglądam seriali > policyjno-sensacyjnych:) łezka zdradź tajemnice za kim tak tęsknisz:) jakieś inicjały , pierwszą litere nicka, cokolwiek ciekawość mnie rozsadza:) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Moje pytanie do Was 15.04.05, 20:18 jak ŻEM już wspomniała,za Duncanem:)a jeszcze bardziej za Jego stanowczym tonem- niby był z deka wulgarny,ale ja Go lubiłam:)rozśmieszał mnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Moje pytanie do Was 15.04.05, 20:25 lezka_z_posen napisała: > jak ŻEM już wspomniała,za Duncanem:)a jeszcze bardziej za Jego stanowczym tonem > - > niby był z deka wulgarny,ale ja Go lubiłam:)rozśmieszał mnie;) no wiem teraz, zerknąłem w wyszukiwarkę (podle chodzi nawiasem mówiąc) i Duncan pisuje jeszcze, trzeba Go podstępem skaperować na forum:) jak Go z kolei pamiętam chyba z Forum Sport albo piłka nozna ale nie na 100 procent Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Moje pytanie do Was 15.04.05, 20:32 forumowicz_pospolity napisał: > lezka_z_posen napisała: > > > jak ŻEM już wspomniała,za Duncanem:)a jeszcze bardziej za Jego stanowczym > tonem > > - > > niby był z deka wulgarny,ale ja Go lubiłam:)rozśmieszał mnie;) > > no wiem teraz, zerknąłem w wyszukiwarkę (podle chodzi nawiasem mówiąc) > i Duncan pisuje jeszcze, trzeba Go podstępem skaperować na forum:) > jak Go z kolei pamiętam chyba z Forum Sport albo piłka nozna ale nie na > 100 procent pisuje na tv??to chyba metanol dolewają do piwa i mi się rzuciło na wzrok,bo ja Go namierzyć nie mogę-fakt,że wpadam na tv od wielkiego dzwonu,ale jakoś nie rzucił mi się w oczy.chyba czas zacząć korzystać z wyszukiwarki;) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Moje pytanie do Was 15.04.05, 20:15 lezka_z_posen napisała: > a ja jakoś do fan clubu vegi nie należałam-może dlatego,że nie oglądam seriali > policyjno-sensacyjnych:) a ja nigdy zadnego odcinka z tych seriali co Vincent opisywal nie widzialam:-)) wtedy jeszcze nie dysponowalam polska tv..no i nasz "qltowy" serial MjM byl dla mnie poza zasiegiem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Moje pytanie do Was 15.04.05, 20:04 nick mal?hahaha to troche do mojego zblizony;-))) ale dobrze, ze odrzuciles biernosc:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Moje pytanie do Was 15.04.05, 20:09 mallina napisała: > nick mal?hahaha to troche do mojego zblizony;-))) > ale dobrze, ze odrzuciles biernosc:-))) grazie:) a pamietam że kibicowałas Liverpoolowi z Dudkiem:) to teraz masz dni chwały kibicowskiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Moje pytanie do Was 15.04.05, 20:13 to prawda! bardzo sie w srode stresowalam, ale wszystko dobrze poszlo no i Jerzy dzielnie bronil! Odpowiedz Link Zgłoś
puma53 Re: Moje pytanie do Was 15.04.05, 18:52 boraks to naprawde ty! tylko nie znikaj znowu skruszona doktorowa zrozumiala swoj blad zauroczenia chwilowego (obiekt okazal sie niepoczytalnym obsesjonista) i powrocilo na łono skruszonego doktora ktory w kat odrzucil urazy a ottek to samozwanczy cerber-administrator forum tv z ktorego cala warta zainteresowania wiara zwiala tutaj ot i cala historia Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Moje pytanie do Was 15.04.05, 18:54 Jezu, Boraks do nas wrócił !!! Odpowiedz Link Zgłoś
miszkamyki Re: Moje pytanie do Was 15.04.05, 19:06 Boraks ! Całuski :* kope lat cie nie było :) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Moje pytanie do Was 15.04.05, 19:07 hhhhhhhhhhhhhhhh!!!! B O R A K S!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! łobozie aż siem podemno kolana ugiewawszy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
boraks Dzienkuje 15.04.05, 19:17 Podzienkowuję Wam za rosjaśnienie spraw bjurowych i tych o serjalu. Nie otpisałem tak zaras bo kolacje bratowa postawiła na stuł. A ona niecierpi zwłok. Jestem zruszony bo gdysz mie pszyjmujecie jak wyczekiwanego. Chodź wjem że niewyczekiwaliście nobo z kąd mnieliście niby wjedziedź że pszybende. Do wczoraj sam tego nie wjedziałem. A jak ostatnio widziałem doktorke ot narkos to to mmie zraziła. Zrarzenie pozostaje. Chodź jestem za wenzłem asz pogrub. W sęsie że małrzonki te same do końca. Lecz Zosia niech jusz umrze na tę jakołś chorobę. Byle nie była zaraźna. Ale z Ebolą jusz był otcinek. Bende śledził co sdoktorem. Kturego szanuję gdysz jes prawy. Odpowiedz Link Zgłoś
agata_christie Re: Dzienkuje 15.04.05, 19:27 Kochany Boraksie. Odpowiedz no mi szczerze, z głębi swojego serca niewinnego dobrocią pierwotną. Zmarszcz brewki, wierzgnij kopytkiem i mi odpowiedz na ucho. Umiesz to ty grać w othello? Takie białe i czarne guziki na zielonym stoliku? Bo mnie coś moje cyniczne serce szepta, że umiesz. Od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
boraks Re: Dzienkuje 15.04.05, 20:19 Jak chodzi o te guziki to jes gra go.Lecz w ją nieumnie grać zbyt zanatto. A jak chodzi o Otelo to znany mi jes jeden. Ot tej Zdemony co ją w szyje zadzieżgnoł na śmnierć. Wiencej nie znam.A zmałej litery to jusz wogle. Odpowiedz Link Zgłoś
agata_christie Re: Dzienkuje 15.04.05, 20:29 Coś mi się wydaje, że ten od szyi może mieć coś wspólnego z grą. W sensie duszenia. Bo wiesz co boraksie ty mój? Jesteś uderzająco podobny z wyglądu do interentowego gracza w othello. Który w dodatku postawił mi kiedyś tiramissu. Ale to nie ty, ach nie ty. Różki nie te, chrapki nie te, brak kwiatka w zębach. Tylko spojrzenie łagodne to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
boraks Re: Dzienkuje 15.04.05, 20:34 Nie intencjowałem Ciebie zawjeść. Lecz może ponownie wruci i Cię zaprosi do klubokawiarni czy dzieś. A czy może ewętułalnie jesteś podobna do Klałdji? Odpowiedz Link Zgłoś
agata_christie Re: Dzienkuje 15.04.05, 20:50 Do szifer? No chiba tylko z koloru włosów. Szifer to miła dziewczyna ale szantrapa z wdziękiem narodowości germańskiej. Jam ci słowianka na dziobie. I bucham urokiem tylko ozór mam ostry. Odpowiedz Link Zgłoś
boraks Re: Dzienkuje 15.04.05, 22:08 Nie Sziffer. Klałdia sfilmu o dziewczynach tańczoncych. I prezentujoncych (wsensie pszetstawiania) bieliznę lub inne odzienia. Naprawdę się nazywała Ewa Żensa i miała buty ze śwjatłami. Tak pytałem sciekawości. Bo sprawa jusz zamknienta. Zdefiniowalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
agata_christie Re: Dzienkuje 15.04.05, 22:27 A ja to lubię tańczyć bardzo. Z chłopakami! Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Dzienkuje 15.04.05, 20:47 Slec, drogi Boraksie. Gdybys poczebowal jakiej pomocy pszyjc do mnieu ze sfjerzym skjerowaniem;) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Moje pytanie do Was 15.04.05, 19:45 Boraks!! jak dobrze ze tutaj nas odnalazles;-) zabawisz teraz troche dluzej czy juz czeka nastepny wyjazd? pozdrawiam:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
czesia-z-butiku Re: Moje pytanie do Was 15.04.05, 20:19 ale ,mallina,on jest fajny ten Martines mnie i tak by nie chcial,bo jestem 2x większa od Kajli(mierząc z każdej storny...:-(((, w mordę jego mać Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Moje pytanie do Was 15.04.05, 20:23 Czesia, ale on chyba taki maly to nie jest;-) ta kajli to i tak do niego nie pasuje;-)) a widzialas film "Niewierna"? tam wlasnie Martines sie dobrze prezentowal..ostatnio pokazywali w tv Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Moje pytanie do Was 15.04.05, 20:27 mallina napisała: > Czesia, ale on chyba taki maly to nie jest;-) > ta kajli to i tak do niego nie pasuje;-)) > a widzialas film "Niewierna"? > tam wlasnie Martines sie dobrze prezentowal..ostatnio pokazywali w tv kajli ma 154 cm wzrostu i 40 cm w talii-jak przywdzieje swój szamański gorset,co to niby jest,ale oko prostaka go nie dostrzega-owad niech nie czyta o tych w talii 40 cm!!)-do Kajli gabarytowo to tylko smerf jakis pasuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Moje pytanie do Was 15.04.05, 20:39 hehehe jak sie tak scisnie w talii to moze biust robi jej sie przez to wiekszy? mysle ze Kajli jeszcze znajdzie swego mezyczyne zycia;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
boraks Do Maliny 15.04.05, 20:25 Witam Mallina i Cię pozdrawiam. Otusz jestem na dużej hwilowo raczej.Ze pszykrej okoliczności. A jes nią choroba brata mego. I dlatego spszedałem łajbę nabytą miesionc temu. Co ma wisieć to nie topnieje. Mam wiare że się na dobre otkręci. Brat stanie na nogi. A ja otpłynę dzie moje mniejsce. Puki co bende obglondał telewizor. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Do Maliny 15.04.05, 20:31 Boraks, wiele zdrowia dla Twojego brata. Wierze, ze jak juz wszystko bedzie w porzadku to kupisz sobie jeszcze lepsza lajbe niz ta ktora miales.. Oprocz ogladania tv zagladaj i do nas:-) pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Moje pytanie do Was 15.04.05, 20:43 owad niech nie czyta o tych w talii 40 cm!!)- uchachałam się z tego jak nie wiem co :)))) Witaj Boraks, widzieć Cię tu miło jest. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Moje pytanie do Was 15.04.05, 20:46 > > Witaj Boraks, widzieć Cię tu miło jest. around-składnie boraksową w wypowiedzi powyżej zastosowałaś perfekcyjnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
dama_karo Re: Moje pytanie do Was 15.04.05, 22:19 Boraks!!! Życie jest piękne :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: Moje pytanie do Was 15.04.05, 23:10 Boraks! Już myślałam, że ani Ty ani Vince się nie pojawicie, a tu proszę! A jak tam boysbend, bo ja byłam grouppies wtedy i wciąż czekam na płytę. Zresztą, Łezka - Duncan też chyba był w boysbendzie o ile mnie pamięć nie myli... Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Piosenki Boraksa 15.04.05, 23:26 Dla tych, którzy są na forum od niedawna pogrzebałam w archiwum i znalazłam piękne dzieła naszego Boraksa, wklejam wam link, bo takie perły nie mogą zginąć ;)))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=10518742&v=2&s=0 A tutaj link do wątku Vegi o bojsbendzie właśnie - forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=10085762&v=2&s=0 Ech, to były piękne czasy na FT...:) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Piosenki Boraksa 16.04.05, 02:46 o moja mamusiu, ja to otworzylam w sierotku nocy ent dat think is dystrojink maj brejn!! Ja musze terass duugo lerzyc i wypoczywac po czems takim, poco, poco Rzekoniedobra tego tu linka zapodalas!!??:)))) Ja poczebuje teras duzo spokoju. Boraksiu ja Cie kocham i kocham Tfojom tfurczosc i Twfuj musk wjelbjeu! I jak jeszcze pszyjdziesz ze skjerowaniem to ja Cie do separatki all inkluzif z jakims twarzowym wju poloze, zaprawde. Musze teras isc i wypoczywac duzo. Dobra noc. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Piosenki Boraksa 16.04.05, 11:25 wogóle dzika, to jest sie zastanawszy, gdzie te ludzie co pisali się podziali...pozmieniali nicki czy ich wymiotło wraz z rewolucjom na FT..... Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Moje pytanie do Was 16.04.05, 00:33 łelkam bek in ałr end Jors niu hołm, mista B. Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: Moje pytanie do Was 16.04.05, 11:15 Boraksiu, wzruszyłam się widząc posta Twego zacnego autorstwa cieszę się, że nie płyniesz w siną dal i będziesz dłużej na forum zdrowia dla brata Twego :) Odpowiedz Link Zgłoś
boraks Re: Moje pytanie do Was 16.04.05, 11:28 Czejść Oleena i jeszcze wszyscy co do mie czejść. Dziś bende nietak zawiele bo zakupy na nie dziele czeba zrobić. I trochę pożontkuw. Ajak kto cośtam jeszcze wje otym serjalu co o niego pytałem to prosi się o wpisy.Tu ponirzej. Boraks Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: Moje pytanie do Was 16.04.05, 11:44 doktor chirugr jest znowu ze swoją żoną, więc się nie martw :) wprawdzie żona ma nowotwór ale lekarze z Leśnej Góry nie z takimi przypadkami sobie radzili i Zosię uzdrowią :) no chyba, że scenarzyści przewidują koniec serialu ale w takim wypadku będzie inny serial :) Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Moje pytanie do Was 16.04.05, 12:03 O. Świetnie powiedziane, Oleena :) Ja dodam tylko, że pojednanie między małżeństwem doktorów wiodło poprzez działalność Kuby w zawalonym domu oraz nachodzenie Zosi przez upierdliwego wielbiciela. Wszystko pełne napięcia i suspensu godnego mistrza Hitchcoka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dioddi Hurra! 16.04.05, 15:16 Boraksiu, jakże się cieszę że cię wyśledziłam - a przy okazji to forum! a tak się zastanawiałam gdzie się wszyscy podziali... Ale fajnie! Bedzie co czytać zamiast się uczyć hihihi! Pozdruffki dla wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
dioddi Moje wpisowe 16.04.05, 15:34 Głupio tak z pustymi rękoma się tu pchać, więc dorzucam jeszcze archiwalne linki do Boraksa: Pierszy, Barowy: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=11468106&a=11468106 Drugi, (jak się żegnał z FT): forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=12005412&a=12005412 O i jeszcze te najważniejsze, o Klaudi: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=9887017&s=0 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=10256781&a=10256781 Uff, chyba tym wkupię się do towarzycha ;) A teraz nurkuje w Forum BezHURRAOttka i czytam, czytam, czytam! Odpowiedz Link Zgłoś
tropiciel_blednego_aha Re: Moje pytanie do Was 16.04.05, 17:45 ojoj, skoro sie pokazalo "acha" to musze sie ujawnic..., pamietajcie tylko i wylacznie samo "hy"!! Odpowiedz Link Zgłoś