mnietka.kokietka 15.04.05, 19:17 no nie no, normalnie mi kolacje obrzydzili.... też mi fakty. niech se romanowski z tym puderem na gembie wezmie te kielbase i mi nie zawraca gitary jak ja tu wcinam swą italiańsko uczte!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lezka_z_posen Re: kiełbasa w tvnie :/ 15.04.05, 19:20 a co było w temacie kiełby??czy znowu najazd na firmę Constar,którą wczoraj szykanowano w Uwadze??:) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: kiełbasa w tvnie :/ 15.04.05, 19:22 ano dokładnie. pokazywano jakie metody stosować gdy teściowa ma przyjść i ma sie tylko staro wedline w lodówce. tzn. olejem ją (kiełbase, nie teściowo, ale w sumie jak kto woli). Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: kiełbasa w tvnie :/ 15.04.05, 19:23 to teraz dżezi temat,nawet w Rzeczypospolitej o tym dziś pisali:) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: kiełbasa w tvnie :/ 15.04.05, 19:27 i prezio Constaru robotę stracił Odpowiedz Link Zgłoś
frygija Re: kiełbasa w tvnie :/ 15.04.05, 19:31 nie dosc, ze w tym samym momencie, to jeszcze tez mialam napisac, ze chodzilo o prezia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: kiełbasa w tvnie :/ 15.04.05, 19:39 frygija napisała: > nie dosc, ze w tym samym momencie, to jeszcze tez mialam napisac, ze chodzilo o > > prezia ;) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
frygija Re: kiełbasa w tvnie :/ 15.04.05, 19:28 no i prezes constaru wlasnie stracil robote :( a kielbacha byla obrzydliwa :P Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: kiełbasa w tvnie :/ 15.04.05, 20:07 byla kontynuacja dzis w Uwadze.. no obrzydliwosc.. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: kiełbasa w tvnie :/ 15.04.05, 20:50 Tak na poważnie to dałabym temu kierownictwu pożreć takiej zielonej kiełbasy, żeby srali przez miesiąc dalej niż widzieli. To przechodzi ludzkie pojęcie, fuj :( Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: kiełbasa w tvnie :/ 15.04.05, 20:52 a zagryzc klopsami z tego starego mielonego.. plus jajecznica na zielonym boczku.. wqrwiajace takie cos - niektorzy kasy nie maja, kupia sobie takiej podrasowanej krakowskiej i pojda to odchorowac.. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: kiełbasa w tvnie :/ 15.04.05, 21:05 najlepszy był pojemnik R3-niby na odpadki:)ale parówę przed wyciepnięciem do R3,trzeba było obrać z folii-wiec na pewno na śmietnik się kwalifkowała;) śmietnik=leczo:) Odpowiedz Link Zgłoś
karpmaslova Re: kiełbasa :( no fun 15.04.05, 21:03 no, obrzydliwosc... trza, normalnie scierwa wcale nie jesc i klopot z glowy. go vegan. nie jesc, ale wiecej: reki do rego nie przykladac. a czy wy kochani wiecie tak mniej wiecej co sie dzien po dniu dzieje w rzezniach, kurczaczych fermach, stawach hodowlanych, ubojniach i w czasie transportu zwierzat? dalbym kilka linkow, ale nie chce zrujnowac nastroju. serio... ~~~~~~~~~~~ ... .... ... .. . ><K*> Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: kiełbasa w tvnie :/ 15.04.05, 21:05 dla tych którzy nie mieli przyjemności w TVN, uwaga.onet.pl/ zaraz sobie poczytam wiecej, bo nie widziałam ale zapowiada sie hard core. Odpowiedz Link Zgłoś
frygija Re: kiełbasa w tvnie :/ 15.04.05, 21:32 a to zaluj, ze nie widzialas - bo nie dosc, ze tam tresc i obrazki obrzydliwe to jeszcze na poczatku dali taka muzyke, ze sie klimaty a'la archiwum x zrobily ;) I jeszcze ta trzęsąca sie kamera :) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: kiełbasa w tvnie :/ 15.04.05, 21:35 no niestety, TVN nie posiadam. Ale pocieszyłam się krótkimi filmikami i na pewien czas mi tych wrażeń starczy. a ten Constar to prawie z moich rodzinnych stron!! Strach juz w ogóle cokolwiek kupować!! koleżnaka kiedys widziała babkę w rozmowach w Toku, która twierdziła, ze nic nie je, bo nie potrzebuje, tylko pije swój swieżutki mocz!! zaczynam taką 'dietę" rozważac, nie wydaje misię już taka straszna, a ponoć zdrowiutka:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
karpmaslova Druga świeżość to nonsens :) 15.04.05, 21:50 oj, troche to przydlugie, ale huj: ""- Jestem - znękanym głosem zaczął bufetowy - kierownikiem bufetu w teatrze Varietes... Artysta jakby zatykając usta bufetowemu wyciągnął połyskującą szlachetnymi kamieniami rękę i przemówił z wielkim zapałem: - Nie, nie, nie! Ani słowa więcej! Nigdy, w żadnym wypadku! Niczego do ust nie wezmę w pańskim bufecie! Przechodziłem wczoraj, szanowny panie, obok pańskiego bufetu i do tej chwili nie mogę zapomnieć ani jesiotra, ani bryndzy! Łaskawco! Zielona bryndza nie istnieje, ktoś musiał pana oszukać. Bryndza powinna być biała. A herbata? Przecież to pomyje! Widziałem na własne oczy, jak jakaś niechlujna dziewczyna wlewała z wiadra surową wodę do waszego wielkiego samowara, a herbatę tymczasem nalewano w dalszym ciągu. Nie, mój drogi, tak być nie może! - Przepraszam - przemówił oszołomiony tą niespodziewaną napaścią Andrzej Fokicz - przyszedłem w innej sprawie i jesiotr nic tu nie ma do rzeczy... - Jakże to, jesiotr nie ma nic do rzeczy, skoro jest zepsuty? - Przysłano nam jesiotra drugiej świeżości - oznajmił bufetowy. - Kochaneczku, to nonsens! - Co nonsens? - Druga świeżość to nonsens! świeżość bywa tylko jedna - pierwsza i tym samym ostatnia. A skoro jesiotr jest drugiej świeżości, to oznacza to po prostu, że jest zepsuty. - Proszą mi wybaczyć, ale... - zaczął znów bufetowy, nie wiedząc, jak się odczepić od napastliwego artysty. - Wybaczyć nie mogę - stanowczo odparł tamten"" czyli fragment 'mistrza&malgorzaty' calkiem apropos okurą adekwatny. rozdzial XVIII 'Pechowi goście'. pozdrawiam, smacznego ~~~~~~~~~~~ ... ... ... . <*karp>< Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Druga świeżość to nonsens :) 15.04.05, 22:08 karpmaslova napisał: > oj, troche to przydlugie, ale huj: > czyli fragment 'mistrza&malgorzaty' calkiem apropos okurą adekwatny. rozdzial > XVIII 'Pechowi goście'. pozdrawiam, smacznego > > ~~~~~~~~~~~ > ... ... > > ... pychota:) Odpowiedz Link Zgłoś
frygija Re: kiełbasa w tvnie :/ 15.04.05, 21:54 > a ten Constar to prawie z moich rodzinnych stron!! mam kolezanke ze starachowic i juz po pierwzej aferze wstydzila sie do tego przyznawac, wiec teraz to juz chyba, w ogole przestanie z domu wychodzic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: kiełbasa w tvnie :/ 15.04.05, 21:58 ja na szczescie nie mam dostepu do tych smakolykow:)) natomiast mam przepis osobiscie na sobie wyprobowany na stracenie pewnej ilosci tluszczu. Nalezy spozywac ananasy (ja zazywam jeden dziennie, swiezy) a mieso zastapic krewetkami. Juz mi ze dwa kilo ubylo, zaprawde powiadam wam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
frygija Re: kiełbasa w tvnie :/ 15.04.05, 22:07 alez xemxija co to za burzujska dieta na ananasach i krewetkach?! Mnie to chyba tylko stac na przeterminowa kielbaske i pomidorka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: kiełbasa w tvnie :/ 15.04.05, 22:09 frygija napisała: > alez xemxija co to za burzujska dieta na ananasach i krewetkach?! Mnie to chyba > > tylko stac na przeterminowa kielbaske i pomidorka ;) a kreweteczki świeże czy odświeżane olejem:) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: kiełbasa w tvnie :/ 15.04.05, 22:13 jak omszala to biore w palcy i odswiezam;) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: kiełbasa w tvnie :/ 15.04.05, 22:10 ee tam, burzujska, za to nie kupuje tyle miesiwa. A ananas w mych okolicach kosztuje jakies 4,50 zl, w przeliczeniu. W Tesco. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: kiełbasa w tvnie :/ 16.04.05, 11:08 ja o tej kiełbasie to mam już koszmary, ludzie. poprostu chyba przestane jeść mięso..... a co do starachowic, wybaczcie byćmoże z mej strony nietakt - ale jak tak dalej pójdzie to to miast opustoszeje jak czernobyl. no jakąś klątwe tam mają czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś