Dodaj do ulubionych

Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet !!

15.04.05, 21:13
www.dlug.com.pl./?id=galeria#tar
Patrzcie normalnie lepszy od Rydża i jakom ma owłosionom klate !!
Obserwuj wątek
    • nioma Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:17
      masz pani racje pani Wiesławo.
      apetyczny bardzo, ale kontekst troche smutny.
      co oczywiscie nie zmienia faktu ze bozia mu
      uroku duzo dala
      • wieslawa-siemiankowska Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:23
        ej tam, boski jest, chyba warto poczekać te parę lat. Jak myślicie ? ;))
        • agata_christie Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:25
          dziamdziaty jakiś
        • nioma Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:25
          ja powiem ze warto, biorac pod uwage jaki wyposzczony będzie...
          a swoja droga to mi sie przypomnialo jak kiedys czytalam o pewnych badaniach
          przeprowadzonych w JuEsEj na temat wpływu urody oskarzonego na werdykt ławy
          przysiegłych. I sie okazalo, ze przystojni i dobrze wygladający dostaja nizsze
          wyroki.
          I gdzie tu sprawiedliwosc?
          • wieslawa-siemiankowska Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:27
            Agatko a co to znaczy " dziamdziaty" ?
            Patrz jakie ma słodkie usteczka.
            • agata_christie Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:50
              No właśnie. Dziamdziaty z usteczkami.

W oczach chłop musi mieć albo stalowy chłód albo rycerska szlachetność. Pod
              którymi to oczami skrywa silen lecz wrażliwe wnętrze.

A ten to ma oczęta nie oczy. Chociaż miły chłopak i pewno postawiłby kolę w
              dyskotece.
        • lezka_z_posen Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:26
          wieśka-who is is it??bo jak juz kawy dopic rady nie daje,to wymaga wsparcia;)
          • wieslawa-siemiankowska Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:28
            Lezko, no facet ! podobny do Rydża prawda ? Jak dla mnie boski ! Bierem go,
            zara się na widzenie zapisze !!
            • nioma Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:29
              ale zostaw troche dla innych :)
          • nioma Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:28
            mozna by taka galerie stworzyc,
            buzka, klata i wymiary...
            co wy na to drogie panie?
            • wieslawa-siemiankowska Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:30
              Tam jest adres do niego, list milosny już miałam naszykowany co prawda do
              Santany, ale zmienię nagłówek i będzie git ;)
              • nioma Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:32
                Santana tez niczego sobie,
                widze ze konkurencje robimy, bo te same typki nam w oko wpadaja :)
                ale ja i tak najbardziej do Tulipana wzdycham, cholera
                • wieslawa-siemiankowska Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:34
                  Santane kocham, ale trudno ten mnie teraz zakręcił ! A Tulipan jak sama wiesz
                  jest cieplutki, oj cieplutki !
                • dama_karo Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:53
                  A już myslałam, ze ja jedna na Tym forum do Tulipana wzdycham ;)
    • frygija Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:35
      Co ty Wieska, masz jakiegos krasza na punkcie tych chlopakow z dlugu? Bo to juz
      nie pierwszy raz nam tego linka zapodajesz ;)
      • nioma Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:36
        Santana to na takiego dobrego chłopa wyglada, co to przytuli i po glowie
        poglaszcze, ale wulkan energii to on chyba jednak nie jest?
        • wieslawa-siemiankowska Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:39
          nioma napisała:

> Santana to na takiego dobrego chłopa wyglada, co to przytuli i po glowie
          > poglaszcze, ale wulkan energii to on chyba jednak nie jest?

No co ty Nioma ? " Cicha woda brzegi rwie" !
      • wieslawa-siemiankowska Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:38
        No bo krencom mnie takie sztywniaki spod celi ;)))
        • nioma Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:38
          ino nie za sztywne bo zaleci nekrofilia
          • wieslawa-siemiankowska Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:39
            Ten to grypsuje, więc jest sztywny i git !!
            • nioma Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:41
              aaaaaaaaaaaa,
              to ja nie wiedzialam.
              dzisiaj o grypsach to duzo w tivi mowili przy okazji wieczerzaka
              • frygija Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:46
                > dzisiaj o grypsach to duzo w tivi mowili przy okazji wieczerzaka

a tak, i nawet sie dowiedzialam, ze jak sie je przenosi w gumce od majtek to
                mozna nie wyczuc nawet podczas dokladnej kontroli osobistej ;) I kto by
                pomyslal, ze sie kiedys tego dowiem w kontekscie b. prezesa PZU...
                • wieslawa-siemiankowska Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:48
                  Oo warto wiedzieć, przeszmugluje mu szlugi i może flaszkie upchne w staniku ;))
      • xemxija Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:49
        frygija napisała:

> Co ty Wieska, masz jakiegos krasza na punkcie tych chlopakow z dlugu? Bo to
        juz
        >
        > nie pierwszy raz nam tego linka zapodajesz ;)

no wlasnie mialam to samo zapodac!:)
        Wlasnie, Wieslawo wez i nam wyjaw cala prawde. GDZIE ten Twoj mezus jest na
        nartach???!;)
        • wieslawa-siemiankowska Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:50
          Co wy tam, mężuś to już dawno z nart powrócił, a na ogół to w arbajcie siedzi
          od rana do nocy i robi cash :))
          • xemxija Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:52
            to sie ucieszy, jak sie dowie, ze z jego krwawicy flaszki w staniku do ciupy
            przemycasz;)
            • wieslawa-siemiankowska Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 22:26
              A co to ja tez zarabiam i zaskórniaki ciułam !
    • kocie_oczko Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:49
      Drodzy moi!
      Bywam na tym forum od początku jego powstania, ale żem nieśmiała to do tej pory
      tylko czytałam, czytałam i czytałam....Dziś nastąpił przełom: po wódeczce
      żurawinowej (pychota...) postanowiłam się przełamać...Witam wszystkich gorąco!
      Wnosicie w moje życie tyle radości....ach (wzruszyłam się...)
      A co do tego pana, to ja wolę Rydża jednak, dla mnie on seksowniejszy....
      Pozdrawiam wszystkich
      • xemxija Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:51
        Witamy, kocie_oczko:)
        Nie masz to panie, jak na napedzie spirytusowym dzialac:)
        • kocie_oczko Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:56
          oj po tym napędzie coś mnie zemdliło...teraz drinkuję herbatkę zieloną...na
          starość człowiek chyba coraz mniej wytrzymały się robi
      • nioma Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:51
        witaj dziewczynko z zurawinką.
        robi się tłok przy Rydżu, jakis grafik trza będzie ulozyc zeby sie kazda
        dopchala
        • wieslawa-siemiankowska Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:53
          Ja Rydża wam odstępuję, wolę Santanę, Pawulona i chłopaków z Długu !
        • frygija Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:59
          > robi się tłok przy Rydżu, jakis grafik trza będzie ulozyc zeby sie kazda
          > dopchala

az sie wzdrygnelam na samą mysl kilkudziesieciu panienek dobierajacych sie do
          owlosionej klaty Rydża ;)
          • nioma Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 22:01
            a wszystkie sliczne i kazda z talią !!!
    • romy_sznajder Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 22:16
      nie widać tej klaty. Gdzie?
      W klacie cała nadzieja, bo jak dla mnie pan jest zbyt bruneci.
    • doktor_kidler Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 22:19
      Coś teraz nasze forumowe kobity napalone są strasznie... Jak marcowe kotki.
      Wątków o facetach coraz więcej. To ta wiosna tak działą? A doktora Kidlera to
      już nikt nie pożąda? Toż on seksem ocieka :)
      • nioma Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 22:20
        wiosna!!! wiosna!!! wiosna!!!
        az sie chce tego i owego,a co!?
      • xemxija Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 22:21
        pies, co duzo szczeka, daje malo mleka;)
        dowodzik od Pana poprosimy:))
        • doktor_kidler Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 22:29
          W kazdą niedzielę na Polsacie po 18, a poza tym codziennie o 19 na Polsacie 2 -
          zapraszam!
          • xemxija Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 22:30
            ja nie mam Polsatu:(
            • doktor_kidler Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 22:36
              To jak ty żyjesz?
              • xemxija Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 22:37
                jakos daje rade, chociaz z trudem;)
              • doktor_kidler Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 22:37
                To było apropos takiej sceny z 'Czterdziestolatka' - był tam taki mniej więcej
                dialog:
                - A ogladaliście cośtam...
                - Tak się składa, że my nie mamy telewizora...
                - To jak wy żyjecie?! Jak zwierzęta...?
                • xemxija Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 22:43
                  No widzi Pan Doktor. Nawet nie jarze prawidlowo, jak nie mam Polsatu;)
          • nioma Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 22:30
            ale i tak najcudniejszy w swiecie jest:
            erotyka.wp.pl/gid,70517,kat,4071,galeria_zdjecie.html?T%5Bpage%5D=36
            • nioma Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 22:31
              brrrr
              zle sie wkleilo, mial byc link do cudnego zdjecia George;a Clooneya.
              cos pokrecilam...
            • xemxija Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 22:36
              ale w zyciu!
              najpiekniejszy jest ten ci, o:
              www.odedfehr.de/gallery/moulinpre.jpg
              www.odedfehr.de/gallery/odedbb008.jpg
              • nioma Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 22:38
                mniam mniam
                ktoz to taki????????????????????
                • neurosis Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 22:42
                  wymieklam...
                • xemxija Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 22:42
                  to jest ten ci sam, co gral w "Mumii".
                  A takze w "Deuce Bigalow", ale tam nie byl az tak do schrupania, bo za piekny
                  byl, skubaniutki.
                  • nioma Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 22:46
                    ale cudniejszy z krotkimi wlosami.
                    ciacho jakich malo
                    • modotv Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 23:37
                      Ekhm... Wieśka miałaś nie dawać moich zdjęć na forum!!!! ;););)

BTW... przystojny gość, troche tylko zalatuje ciotką <lol> Ale plus, faceci
                      powinni dbać o siebie!!
                      • wieslawa-siemiankowska Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 16.04.05, 11:04
                        Modo no musiałam się pochwalić !!! ;))
                        • modotv Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 16.04.05, 22:15
                          Ale Wieśka, to nie jest Dr Santana, (chyba) to nie Twój mąż, chwal się skąd go
                          wytrzasnęłaś?? W Utopii na jumper byłaś??
                          • wieslawa-siemiankowska Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 16.04.05, 22:20
                            Byłam na imprezie w Oazie i chochoł mnie z nim poznał ! Akurat wyszedł na
                            przepustkę, boski nie ? ;))
                            • modotv Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 16.04.05, 22:30
                              No ciacho niezle, cholera, chyba sie za facetów biore ;P A on w marynarce czy w
                              lotnictwie służy??
                              • wieslawa-siemiankowska Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 17.04.05, 10:54
                                Modo, gamoniu on jest sztywny git, służy pod celą i jest szefem grypsery.
    • tropiciel_blednego_aha Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 16.04.05, 18:03
      to ten?---> www.dlug.com.pl./img/artur_glowna.jpg
      ojej ale ma kuaki na klacie, a fuz..;-) ale oczka ladniuskie;-))
      • tropiciel_blednego_aha Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 16.04.05, 18:09
        to jak tamten jest przystojny to ten jaki jest???!!!
        www.comlive.net/uploads/post-155-1091742039.jpg
        img80.exs.cx/img80/4959/PavelNovotny.jpg
        • xemxija Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 16.04.05, 18:49
          na tym pierwszym zdjeciu ma wyraz twarzy, zleksza "niemowlecy", nie wiem czemu
          tak mi sie kojarzy;)
          • xemxija Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 16.04.05, 18:50
            a na drugim tez mi sie TWARZ nie podoba, hiehiehie
            • wysoka7 Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 18.04.05, 12:23
              Albo ja jestem nieprzystosowana estetycznie albo już nie wiem. Oni Was kręcą?
              Podpisuję się pod definicją Agatki Ch.
              To są wszystko faceciki zabiegające o poklask. Albo patrzą w obiektyw z
              wystudiowanym przy goleniu uśmiechem, albo niby nie patrzą, ale widać, że
              zastygli w pozie z głupkowatą, "nieobecną" miną. Kiedyś była moda na takie
              czarno-białe obrazki z ładnymi panami, paniami i parami w dżinsowych
              ubiorkach - na zeszytach, notesach itp. To jest taka sama konwencja.
              Facet ma mieć zlew na wrażenie, jakie robi. Za takim ja lecę boso po
              ściernisku.
              • modotv Wieśka ! Sprawdź @ 18.04.05, 17:56

• ledzeppelin3 Re: Wieśka ! Sprawdź @ 18.04.05, 18:02
                  Ale ci on cudny....Normalnie kisiel w majtkach bynajmniej od samego patrzenia
                  ma komputer! na ko
                  • wieslawa-siemiankowska Re: Modo ! Sprawdź @ 18.04.05, 18:14

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka