wieslawa-siemiankowska 15.04.05, 21:13 www.dlug.com.pl./?id=galeria#tar Patrzcie normalnie lepszy od Rydża i jakom ma owłosionom klate !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nioma Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:17 masz pani racje pani Wiesławo. apetyczny bardzo, ale kontekst troche smutny. co oczywiscie nie zmienia faktu ze bozia mu uroku duzo dala Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:23 ej tam, boski jest, chyba warto poczekać te parę lat. Jak myślicie ? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
agata_christie Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:25 dziamdziaty jakiś Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:25 ja powiem ze warto, biorac pod uwage jaki wyposzczony będzie... a swoja droga to mi sie przypomnialo jak kiedys czytalam o pewnych badaniach przeprowadzonych w JuEsEj na temat wpływu urody oskarzonego na werdykt ławy przysiegłych. I sie okazalo, ze przystojni i dobrze wygladający dostaja nizsze wyroki. I gdzie tu sprawiedliwosc? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:27 Agatko a co to znaczy " dziamdziaty" ? Patrz jakie ma słodkie usteczka. Odpowiedz Link Zgłoś
agata_christie Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:50 No właśnie. Dziamdziaty z usteczkami. W oczach chłop musi mieć albo stalowy chłód albo rycerska szlachetność. Pod którymi to oczami skrywa silen lecz wrażliwe wnętrze. A ten to ma oczęta nie oczy. Chociaż miły chłopak i pewno postawiłby kolę w dyskotece. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:26 wieśka-who is is it??bo jak juz kawy dopic rady nie daje,to wymaga wsparcia;) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:28 Lezko, no facet ! podobny do Rydża prawda ? Jak dla mnie boski ! Bierem go, zara się na widzenie zapisze !! Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:29 ale zostaw troche dla innych :) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:28 mozna by taka galerie stworzyc, buzka, klata i wymiary... co wy na to drogie panie? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:30 Tam jest adres do niego, list milosny już miałam naszykowany co prawda do Santany, ale zmienię nagłówek i będzie git ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:32 Santana tez niczego sobie, widze ze konkurencje robimy, bo te same typki nam w oko wpadaja :) ale ja i tak najbardziej do Tulipana wzdycham, cholera Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:34 Santane kocham, ale trudno ten mnie teraz zakręcił ! A Tulipan jak sama wiesz jest cieplutki, oj cieplutki ! Odpowiedz Link Zgłoś
dama_karo Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:53 A już myslałam, ze ja jedna na Tym forum do Tulipana wzdycham ;) Odpowiedz Link Zgłoś
frygija Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:35 Co ty Wieska, masz jakiegos krasza na punkcie tych chlopakow z dlugu? Bo to juz nie pierwszy raz nam tego linka zapodajesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:36 Santana to na takiego dobrego chłopa wyglada, co to przytuli i po glowie poglaszcze, ale wulkan energii to on chyba jednak nie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:39 nioma napisała: > Santana to na takiego dobrego chłopa wyglada, co to przytuli i po glowie > poglaszcze, ale wulkan energii to on chyba jednak nie jest? No co ty Nioma ? " Cicha woda brzegi rwie" ! Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:38 No bo krencom mnie takie sztywniaki spod celi ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:38 ino nie za sztywne bo zaleci nekrofilia Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:39 Ten to grypsuje, więc jest sztywny i git !! Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:41 aaaaaaaaaaaa, to ja nie wiedzialam. dzisiaj o grypsach to duzo w tivi mowili przy okazji wieczerzaka Odpowiedz Link Zgłoś
frygija Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:46 > dzisiaj o grypsach to duzo w tivi mowili przy okazji wieczerzaka a tak, i nawet sie dowiedzialam, ze jak sie je przenosi w gumce od majtek to mozna nie wyczuc nawet podczas dokladnej kontroli osobistej ;) I kto by pomyslal, ze sie kiedys tego dowiem w kontekscie b. prezesa PZU... Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:48 Oo warto wiedzieć, przeszmugluje mu szlugi i może flaszkie upchne w staniku ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:49 frygija napisała: > Co ty Wieska, masz jakiegos krasza na punkcie tych chlopakow z dlugu? Bo to juz > > nie pierwszy raz nam tego linka zapodajesz ;) no wlasnie mialam to samo zapodac!:) Wlasnie, Wieslawo wez i nam wyjaw cala prawde. GDZIE ten Twoj mezus jest na nartach???!;) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:50 Co wy tam, mężuś to już dawno z nart powrócił, a na ogół to w arbajcie siedzi od rana do nocy i robi cash :)) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:52 to sie ucieszy, jak sie dowie, ze z jego krwawicy flaszki w staniku do ciupy przemycasz;) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 22:26 A co to ja tez zarabiam i zaskórniaki ciułam ! Odpowiedz Link Zgłoś
kocie_oczko Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:49 Drodzy moi! Bywam na tym forum od początku jego powstania, ale żem nieśmiała to do tej pory tylko czytałam, czytałam i czytałam....Dziś nastąpił przełom: po wódeczce żurawinowej (pychota...) postanowiłam się przełamać...Witam wszystkich gorąco! Wnosicie w moje życie tyle radości....ach (wzruszyłam się...) A co do tego pana, to ja wolę Rydża jednak, dla mnie on seksowniejszy.... Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:51 Witamy, kocie_oczko:) Nie masz to panie, jak na napedzie spirytusowym dzialac:) Odpowiedz Link Zgłoś
kocie_oczko Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:56 oj po tym napędzie coś mnie zemdliło...teraz drinkuję herbatkę zieloną...na starość człowiek chyba coraz mniej wytrzymały się robi Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:51 witaj dziewczynko z zurawinką. robi się tłok przy Rydżu, jakis grafik trza będzie ulozyc zeby sie kazda dopchala Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:53 Ja Rydża wam odstępuję, wolę Santanę, Pawulona i chłopaków z Długu ! Odpowiedz Link Zgłoś
frygija Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 21:59 > robi się tłok przy Rydżu, jakis grafik trza będzie ulozyc zeby sie kazda > dopchala az sie wzdrygnelam na samą mysl kilkudziesieciu panienek dobierajacych sie do owlosionej klaty Rydża ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 22:01 a wszystkie sliczne i kazda z talią !!! Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 22:16 nie widać tej klaty. Gdzie? W klacie cała nadzieja, bo jak dla mnie pan jest zbyt bruneci. Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kidler Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 22:19 Coś teraz nasze forumowe kobity napalone są strasznie... Jak marcowe kotki. Wątków o facetach coraz więcej. To ta wiosna tak działą? A doktora Kidlera to już nikt nie pożąda? Toż on seksem ocieka :) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 22:20 wiosna!!! wiosna!!! wiosna!!! az sie chce tego i owego,a co!? Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 22:21 pies, co duzo szczeka, daje malo mleka;) dowodzik od Pana poprosimy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kidler Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 22:29 W kazdą niedzielę na Polsacie po 18, a poza tym codziennie o 19 na Polsacie 2 - zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 22:30 ja nie mam Polsatu:( Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kidler Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 22:36 To jak ty żyjesz? Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 22:37 jakos daje rade, chociaz z trudem;) Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kidler Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 22:37 To było apropos takiej sceny z 'Czterdziestolatka' - był tam taki mniej więcej dialog: - A ogladaliście cośtam... - Tak się składa, że my nie mamy telewizora... - To jak wy żyjecie?! Jak zwierzęta...? Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 22:43 No widzi Pan Doktor. Nawet nie jarze prawidlowo, jak nie mam Polsatu;) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 22:30 ale i tak najcudniejszy w swiecie jest: erotyka.wp.pl/gid,70517,kat,4071,galeria_zdjecie.html?T%5Bpage%5D=36 Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 22:31 brrrr zle sie wkleilo, mial byc link do cudnego zdjecia George;a Clooneya. cos pokrecilam... Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 22:36 ale w zyciu! najpiekniejszy jest ten ci, o: www.odedfehr.de/gallery/moulinpre.jpg www.odedfehr.de/gallery/odedbb008.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 22:38 mniam mniam ktoz to taki???????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
neurosis Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 22:42 wymieklam... Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 22:42 to jest ten ci sam, co gral w "Mumii". A takze w "Deuce Bigalow", ale tam nie byl az tak do schrupania, bo za piekny byl, skubaniutki. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 22:46 ale cudniejszy z krotkimi wlosami. ciacho jakich malo Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 15.04.05, 23:37 Ekhm... Wieśka miałaś nie dawać moich zdjęć na forum!!!! ;););) BTW... przystojny gość, troche tylko zalatuje ciotką <lol> Ale plus, faceci powinni dbać o siebie!! Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 16.04.05, 11:04 Modo no musiałam się pochwalić !!! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 16.04.05, 22:15 Ale Wieśka, to nie jest Dr Santana, (chyba) to nie Twój mąż, chwal się skąd go wytrzasnęłaś?? W Utopii na jumper byłaś?? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 16.04.05, 22:20 Byłam na imprezie w Oazie i chochoł mnie z nim poznał ! Akurat wyszedł na przepustkę, boski nie ? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 16.04.05, 22:30 No ciacho niezle, cholera, chyba sie za facetów biore ;P A on w marynarce czy w lotnictwie służy?? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 17.04.05, 10:54 Modo, gamoniu on jest sztywny git, służy pod celą i jest szefem grypsery. Odpowiedz Link Zgłoś
tropiciel_blednego_aha Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 16.04.05, 18:03 to ten?---> www.dlug.com.pl./img/artur_glowna.jpg ojej ale ma kuaki na klacie, a fuz..;-) ale oczka ladniuskie;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
tropiciel_blednego_aha Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 16.04.05, 18:09 to jak tamten jest przystojny to ten jaki jest???!!! www.comlive.net/uploads/post-155-1091742039.jpg img80.exs.cx/img80/4959/PavelNovotny.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 16.04.05, 18:49 na tym pierwszym zdjeciu ma wyraz twarzy, zleksza "niemowlecy", nie wiem czemu tak mi sie kojarzy;) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 16.04.05, 18:50 a na drugim tez mi sie TWARZ nie podoba, hiehiehie Odpowiedz Link Zgłoś
wysoka7 Re: Dziewczynki, patrzcie jaki przystojny facet ! 18.04.05, 12:23 Albo ja jestem nieprzystosowana estetycznie albo już nie wiem. Oni Was kręcą? Podpisuję się pod definicją Agatki Ch. To są wszystko faceciki zabiegające o poklask. Albo patrzą w obiektyw z wystudiowanym przy goleniu uśmiechem, albo niby nie patrzą, ale widać, że zastygli w pozie z głupkowatą, "nieobecną" miną. Kiedyś była moda na takie czarno-białe obrazki z ładnymi panami, paniami i parami w dżinsowych ubiorkach - na zeszytach, notesach itp. To jest taka sama konwencja. Facet ma mieć zlew na wrażenie, jakie robi. Za takim ja lecę boso po ściernisku. Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Wieśka ! Sprawdź @ 18.04.05, 18:02 Ale ci on cudny....Normalnie kisiel w majtkach bynajmniej od samego patrzenia ma komputer! na ko Odpowiedz Link Zgłoś