ewiku 16.04.05, 07:37 a może byśmy tak znowu...się spotkali?...:))) ... serdecznie wszystkich pozdrawiam...:))) ---------------------------------------------- Wiem co mówię...ale nie mówię... co wiem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inna-bajka Re: KOCHANA EKIPO.... 16.04.05, 10:08 Wczoraj o Tobie pisałam, bo Cię nie byłoooooooo. ho ho. Jestem za. Przysięgam, że teraz przyjadę, nawet gdybym nogę złamała ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: KOCHANA EKIPO.... 16.04.05, 10:23 a gdzie pisałaś?... czyżby mi coś umknęło?...:))) ... pozdrawiam...:))) ---------------------------------------------- Wiem co mówię...ale nie mówię... co wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
niedobry_duszek Re: KOCHANA EKIPO.... 16.04.05, 10:58 A jak Ci miało nie umknąć jeżeli tak długo Cię nie było? Podłączam się pod...pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku proponuję: 22, 23.04... tam gdzie zawsze... 16.04.05, 11:10 aha... czyli kontakt ze sobą mamy... ---------------------------------------------- Wiem co mówię...ale nie mówię... co wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: proponuję: 22, 23.04... tam gdzie zawsze... 16.04.05, 11:18 Błagam, tylko nie teraz od 22.04 jestem w Warszawce :-( Muszę, bo tak sobie prezes wymyślił ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku to może tydzień później?... 16.04.05, 11:20 mam nadzieję, że inni też coś na ten temat powiedzą... ---------------------------------------------- Wiem co mówię...ale nie mówię... co wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: to może tydzień później?... 16.04.05, 11:40 To chyba jest lepszy pomysła, w dzisiejszych zalatanych czasach łatwiej cos ustalić z większym wyprzedzeniem Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku czyli: 29 lub 30.04 ... 16.04.05, 11:49 i niech się wpisują chętni...:))) ---------------------------------------------- Wiem co mówię...ale nie mówię... co wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: czyli: 29 lub 30.04 ... 16.04.05, 15:08 O! Ewiku! Ciebie to głównie nie ma, ale jak sie już pojawisz to zaraz coś organizujesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: czyli: 29 lub 30.04 ... 16.04.05, 15:31 bo jak się za Wami stęsknie, to musze mieć wszystkich na raz do uścisków...:))) ---------------------------------------------- Wiem co mówię...ale nie mówię... co wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
firletta Re: KOCHANA EKIPO.... 16.04.05, 17:01 Witam wszystkich Czyżby kolejne spotkanie trzydziestek? Jeśli tak - to jestem chętna. Nawet bardzo. A jeśli nie to wyprowadźcie mnie z błędu. Pozdrowionka Firletta Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: KOCHANA EKIPO.... 16.04.05, 17:03 to katowickie spotkanie forumowiczów...:))) trzydziestki też są... tak więc zapraszamy serdecznie...:))) ...pozdrawiam... ---------------------------------------------- Wiem co mówię...ale nie mówię... co wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
firletta Re: KOCHANA EKIPO.... 16.04.05, 17:13 Do Katowic mam spory kawałek. Serdeczne pozdrówka z wiosennej Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: KOCHANA EKIPO.... 16.04.05, 17:32 a mysmy już na "sabaciku" w W-wie też były...:))) tak, że jeszcze wszystko przed Tobą...:))) ---------------------------------------------- Wiem co mówię...ale nie mówię... co wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_goy Re: KOCHANA EKIPO.... 17.04.05, 17:49 ;) pisze za 2-oje :) jak zwykle na nas mozna liczyc :) g + m_g Odpowiedz Link Zgłoś
emko13 Re: KOCHANA EKIPO.... 17.04.05, 18:41 A gdzie owo spotkanie odbędzie się? Bo może,jeśli można oczywiście,też bym przybył. Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: KOCHANA EKIPO.... 17.04.05, 18:57 centrum Katowic, szczegóły jeszcze do ustalenia...:))) serdecznie zapraszamy...:))) ... pozdrawiam... ---------------------------------------------- Wiem co mówię...ale nie mówię... co wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: KOCHANA EKIPO.... 17.04.05, 19:01 mam pytanko czy to spotkanie zamkniete czy sa wszyscy mile widziani,bo do Katowic to mam blisko i chetnie bym sie pojawil jesli mozna oczywiscie.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: KOCHANA EKIPO.... 17.04.05, 19:08 albercik7 napisał: > mam pytanko czy to spotkanie zamkniete czy sa wszyscy mile widziani,bo do > Katowic to mam blisko i chetnie bym sie pojawil jesli mozna > oczywiscie.pozdrawiam ... wszyscy mile widziani...:))) z otwartymi ramionami...:))) ---------------------------------------------- Wiem co mówię...ale nie mówię... co wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: KOCHANA EKIPO.... 17.04.05, 19:06 emko13 napisał: > czyli... też mógłbym...? ... oczywiście... :))) z radością przyjmujemy każdego nowego uczestnika spotkań...:))) ... :)))... ---------------------------------------------- Wiem co mówię...ale nie mówię... co wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: KOCHANA EKIPO.... 17.04.05, 19:08 czyli ja tez moge jezeli wszyscy to i ja Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: KOCHANA EKIPO.... 17.04.05, 19:09 albercik7 napisał: > czyli ja tez moge jezeli wszyscy to i ja ... zapraszamy...:))) ---------------------------------------------- Wiem co mówię...ale nie mówię... co wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: KOCHANA EKIPO.... 17.04.05, 19:14 no to fajnie bede na 99%,jestem w kontakcie z pewna pania tak wiec miejsce i czas bedzie mi znany.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
emko13 Re: KOCHANA EKIPO.... 17.04.05, 19:13 dzięki,dzięki.Nie ustaję w oczekiwaniu na szczegóły. Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: Chciałbym przyjechc 17.04.05, 21:04 ale 350 km i..., oczywiscie nie chodzi o pieniadze a tak wogóle -moge?. Katowice - wspaniałe wspomienia z praktyki Mysłowice i Bytom.Gdzie i kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Chciałbym przyjechc 17.04.05, 21:21 ossey napisał: > ale 350 km i..., oczywiscie nie chodzi o pieniadze a tak wogóle -moge?. Katowic > e > - wspaniałe wspomienia z praktyki Mysłowice i Bytom.Gdzie i kiedy? ... witaj, oczywiście, ze mozesz przyjechać...:))) konkretny termin i miejsce w tym tygodniu...:))) zaglądaj tu po prostu...:))) ... pozdrawiam... ---------------------------------------------- Wiem co mówię...ale nie mówię... co wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: KOCHANA EKIPO.... 18.04.05, 20:39 Ewiku, a może spotkamy sie jakoś tak ( oczywiście oprócz tego spotkania). Tak bardziej kameralnie, tak fajnie mi sie ostatnio z Tobą gadało. Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: KOCHANA EKIPO.... 18.04.05, 20:40 Ale nas dużo:)) a gdyby tak przesunąc o tydzień? bo w długi weekend majowy będę miała sporo zajęć...chyba,ze 30. Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: KOCHANA EKIPO.... 18.04.05, 20:50 Chyba masz rację, ja planuję wyjechać nad morze. Albo gdzieś w cholerę Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: KOCHANA EKIPO.... 18.04.05, 20:53 łoj, tez bym pojechała, ale w góry... Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: KOCHANA EKIPO.... 18.04.05, 21:01 E tam, w góry to blisko, a ja bym chciała w cholerę. Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: KOCHANA EKIPO.... 18.04.05, 21:20 w cholerę to można kogoś wysłać a nie samemu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: KOCHANA EKIPO.... 18.04.05, 21:25 Wiesz, wysyłanie w cholerę kogoś jest niestety karalne ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinal1 Re: KOCHANA EKIPO.... 18.04.05, 22:00 Buziale. dla EKIPY...... "czy mnie jeszcze pamietasz..bla..bla bla..." i ja sie melude.. tzn.. pisze na spotkanie ...!!!!!! chyba..:-) buzialki... CO? GDZIE? KIEDY? JAK? chce!!!!!!! pozdrawiam... wiosennie.... Odpowiedz Link Zgłoś
domix Re: KOCHANA EKIPO.... 19.04.05, 08:57 ewelinal1 napisała: > pozdrawiam... > wiosennie.... Witam, i tak z ciekawosci: z miłością coś ruszyło??? Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinal1 Re: KOCHANA EKIPO.... 19.04.05, 23:08 domix napisał: > ewelinal1 napisała: > > > pozdrawiam... > > wiosennie.... > > Witam, i tak z ciekawosci: z miłością coś ruszyło??? nie ruszyło....... Odpowiedz Link Zgłoś
hellee KONKRETY W PIĄTEK... 19.04.05, 14:50 prośba do wszystkich: czytajcie w piątek i potwierdzajcie przybycie...:))) ja się już cieszę na ponowne spotkanie...:))) pozdrawiam...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: KONKRETY W PIĄTEK... 19.04.05, 16:04 ponowne, powiadasz...a ktoś Ty? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: KONKRETY W PIĄTEK... 19.04.05, 18:12 wietka napisała: > ponowne, powiadasz...a ktoś Ty? :) ... też bym chciała wiedzieć!... pozdrawiam...:))) ---------------------------------------------- Wiem co mówię...ale nie mówię... co wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: KONKRETY W PIĄTEK... 19.04.05, 19:02 nie przypominam sobie...chyba, ze ktoś nick zmienil :) ale wszystkich przyjmujemy z otwartymi ramionami :) Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: KONKRETY W PIĄTEK... 19.04.05, 21:10 Mogę kogoś ze soba przyprowadzić, zaznaczam że to nie byle kto ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: KONKRETY W PIĄTEK... 19.04.05, 21:21 jasne!! zgoda w imieniu! :)) a kto? :) Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: KONKRETY W PIĄTEK... 19.04.05, 21:32 Dzięki, ale sie cieszę, że was zobaczę. Chyba się popłaczę :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: KONKRETY W PIĄTEK... 19.04.05, 21:41 Takie małe czarne, była mowa na sabacie. Jeśli sie zastanawiałaś czy jest coś bardziej potrzepanego niz ja, to zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: KONKRETY W PIĄTEK... 19.04.05, 21:42 była mowa o wysokich, smagłych brunetach z wąsami, to pamiętam :))) ale małe, czarne?? Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: KONKRETY W PIĄTEK... 19.04.05, 23:03 i jak ja te półtora tygodnia przeżyję z ciekawości...buuuuuuu...:))) Wieteczko, dowiedz się o kogo chodzi, bo nie wytrzymam...:))) ---------------------------------------------- Wiem co mówię...ale nie mówię... co wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: KONKRETY W PIĄTEK... 19.04.05, 23:07 Co za baby ;-) Moja kumpela z pracy, fajna babka. Faceci to chooje. Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: KONKRETY W PIĄTEK... 19.04.05, 23:12 juz Ci przeszlo czy dalej Cie trzyma Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinal1 Re: KONKRETY W PIĄTEK... 19.04.05, 23:10 hellee napisała: > prośba do wszystkich: czytajcie w piątek i potwierdzajcie przybycie...:))) > ja się już cieszę na ponowne spotkanie...:))) > pozdrawiam...:))) > > kurcze... ale .. co ..? gdzie ? i NAJ..? bo nadal... nie wiem...... pozdrawiam....... noca... Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka 22.04.2005 r. Piątek 19.04.05, 23:14 Resztę ustala mafia z Katowic ;-) Odpowiedz Link Zgłoś