albercik7 16.04.05, 21:55 no wlasnie i dobrze ze takie sa bo to jest to co lubie sa inne i maja smak taki inny niepowtarzalny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
serduszkopoprostu Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 22:13 Dopóki sie amator Chiquity nie wykopyrtnie na skórce... wtedy bedzie niepowtarzalnie!(: Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 22:26 serce nie boj zaby dam rade sie pozbierac .skorki sie do kosza wyrzuca mamusia nie mowila oj nie ladnie Odpowiedz Link Zgłoś
serduszkopoprostu Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 22:29 nie jeden amator tak mówil, ale okazało sie że to błąd myslowy był!i nie tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
serduszkopoprostu Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 22:31 a banany lubie, szczególnie te lekko zielone... najpewniejsze /moga byc Chiquita Odpowiedz Link Zgłoś
maja_21 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 22:31 no pewnie, nawet jak się połamiesz, to chwilka w szpitalu i staniesz na nogi po krótkim czasie, do momentu, kiedy nie poślizgniesz się na kolejnej skórce:) Odpowiedz Link Zgłoś
maja_21 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 22:28 A ja nie lubie bananów:( Czy to źle?:) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 22:32 witaj w klubie,rowniez nie dzierze bananow, jest tyle innych dobrych owockow;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
maja_21 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 22:33 JA nie wiem jak można je jeść, jest w nich coś takiego co mnie odrzuca (w ich smaku), wolę pomarańcze:) Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 22:33 a ja uwielbiam i co mamy nie klikac bo jest miedzy nami roznica nie poprostu jeden lubi drugi nie ,a serce amator a ja jestem albercik zawodowiec Odpowiedz Link Zgłoś
maja_21 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 22:34 no jasne:) trzeba być tolerancyjnym dla upodobań owocowych:) Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 22:38 a ja wam mowie ze banany sa super i juz ,serduszko lubi banany a wy moje panny tez kiedys polubicie,ja wam to mowie albercik zawodowiec Odpowiedz Link Zgłoś
serduszkopoprostu Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 22:39 owoce w całej swojej gamie smaow, są wspaniałe - każde! jedni lubia pomarańcze inni banany, jeszcze inni wola marchew/ma duzo C i td/ a jeszcze inni z owoców tylko słonecznik... tolerancja jest podstawą porozumienia - a gusta nie podlegają dyskusji...Ja lubię banany - chocby dlatego, ze nie maja soku! Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 22:44 a co ty opowiadasz za bajki alez one maja sok tylko trzeba dobrze sie nimi zajac taki np sok dla dzieci Kubus ma w skladzie sok z bananka ,oj chyba trzeba bedzie wam dokladny wyklad zrobic na temat owocow ,tylko czy nas Zoska nie wywali,ale ona tez pewnie lubi owoce ,prawda Zosienka? Odpowiedz Link Zgłoś
maja_21 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 22:45 nie lubisz soku z owoców? Pierwszy raz się z czymś takim spotykam. Ja nie lubie w soku z owoców tylko jednego, że czasem tryska na ubrania:( Mam pytanie: dziś rano nie mogłam wejść na stronę gazety i chwilkę temu miałam podobny problem, wcale sie nie chciała załadować.. zastanawia mnie czy tylko ja tak mam czy to coś u nich na gazecie siada? Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 22:47 kazdy lubi soki tylko dla kazdego cos innego ,co do tryskania no tu to bym sie spieral Odpowiedz Link Zgłoś
maja_21 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 22:51 z czym się można spierać? chyba spierać plamy z ubrań:) nie lubie tryskających owoców, nawet jeśli jem pomarańcze to szukam takich co najmniej tryskają:) Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 22:56 a ja szukam takich co maja bardzooo duzo soku bo jest zdrowy i ma duzo potrzebnych witamin.oj Maja musze chyba zrobic Ci wyklad na temat soku i wplywu na organizm ludzki potrzebnych witaminek Odpowiedz Link Zgłoś
maja_21 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:00 Ja bardzo lubie ten sok, tylko nie lubie być mokra od niego:( Wykład tu nic nie da.. Ale postaraj się może uda ci się na mnie wpłynąć i odmienić moje zdanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
maja_21 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:05 może mi kupisz wirówkę, bo nie mam:) A bym chciała. Taki świerzy sok z grejpfruta, albo pomarańczy.. jeszcze schłodzony.. Wtedy nie będę marudzić, że sok mi tryska na ubrania, bo wszystko się odwiruje i tylko pić pozostanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:09 mysle ze zrobimy tak ,kupimy owoce i sokowirowke i bedziemy sie delektowac sokiem z owocow ,maja nie wirowke bo to do prania zaraz bedzie jazda na wirowce jak sie tu sepy zleca na sok oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
maja_21 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:13 o ku...hehehe ja wirówkę napisałam:) mam atak śmiechu wrócę jak mi przejdzie:) widać potrafię jeszcze zaskoczyć samą siebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
serduszkopoprostu Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:09 Przecież albercikowi chodzi o kobiałki jak banany/Chiquita/ a nie o soki... jakies tam powiedzmy to szczerze no i o kobiałki, co sie banany beda w nich miescily... O to mu chodzi! A Ty maj , pij soki z kartonu, też maja wartosci, a z wirowka to sie obaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
maja_21 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:15 w sumie też, racja, ale miałam nadzieję, że nikt nie zacznie mowić o faktycznym przeznaczeniu bananów o których on mówi:) tak żeby nie było, że wszyscy żyjemy skojarzeniami. Z kartonu piję codziennie soki:) Odpowiedz Link Zgłoś
serduszkopoprostu Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 22:55 a czy ja powiedziałam, ze nie lubie soków... bardzo lubie... ale wole, zeby nie "bryzgały", wiec pije po odwirowaniu/ze szklanki.. nie znoszę pochlapanych rąk i oceikajacych po łokcie... Banany sa z tego powodu łatwe w konsumpcji ...no i smaczne bez wzgledu na to czy mają sok, czy nie - ale soczyste nie sa, prawda! Jak kiedyś wymazialam banana, to zrobiła sie paćka.. Kubuś dziecinny bananowy - ma w sobie wodę-niezaprzeczalnie! i rózne jeszcze dodatki niewątpliwie! Odpowiedz Link Zgłoś
maja_21 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 22:58 No i włąśnie powiedzmy nie tryskający owocom!!! Tylko czasem to trudne bo jak są dobre i tryskają...:( Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:02 oki oki Kubus to troche sciema dlatego swoim dzieciaczkom robie soki sam malo tego dziennie szklaneczka rano i wieczorem i nie ma ze boli maja pic i koniec ,zartowalem.pija tyle ile chca Odpowiedz Link Zgłoś
maja_21 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:07 no ja myślę, że nie zmuszasz ich do picia. To by się obrzydzenia nabawiły:( Ale sok pić trzeba, tylko wolę jak leci prosto to buzi ze szklanki, a nie z owocu na mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:12 a ja lubie jak leci tak z owocow to takie naturalne ,takie pomarancze np to poprostu inna bajka i sama rozkosz smaku ,sama natura ,ananas ,mandarynki to lubie Odpowiedz Link Zgłoś
maja_21 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:11 A w jakim wielku masz dzieci? Ja uwielbiam dzieci, moja koleżanka rodzi za ok 3, siostra ma dziewuchę od miesiąca, tylko ja się nie doczekam prędko swoich. Z resztą chce znaleźć męża, który pozwoli mi adoptować jedno dziecko poza tymi które sami będziemy mieć, jeśli finanse pozwolą i nie będzie mi zmuszał dzieci na siłę do picia soku:)hehe Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:15 cora prawie 7 a synek prawie 3 nie zmuszam tylko kaze jak nie pija to zart oczywiscie,szukasz meza powiadasz cos sie zalatwi nie ma sprawy ale rowery aktualne no i sok oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
maja_21 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:19 Mi się męża nie załatwi, bo ja mam pecha do związków:( Dla tego nie szukam,nie czekam, a jak się znajdzie to będę szczęśliwa. Chciała bym mieć już tego jedynego na całe życie, kochać go i nie myśleć o skokach w bok jak wiele osób tu na forum wypisuje. Rower aktualny i sok też, ale z kartonu:) Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:23 sok z kartonu beee Maja to ma byc powrot do natury taki po czesci oczywiscie.meza zalatwimy moze byc z odzysku czy ma byc bez skazy ,cholera mialo byc o bananach Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:25 a ty biuro martymonialne otwierasz? czy kolejnej fuchy jako swat szukasz ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:28 a Ty pewnie o moim koledze juz myslisz oj nie tak predko,a Maja szuka chlopa a ze ja lubie to pomagam tak od serca poprostu. Odpowiedz Link Zgłoś
maja_21 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:32 Ja nie szukam:) Cholera. Sam się znajdzie jak czas przyjdzie. Już wyrosłam z szukania:)Mam przerwę od facetów, jak komuś uda się ją przerwać wygra głowną nagrodę, wspaniałych teściowych:) I koniec tematu. Koniec o mnie miały być banany:)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:34 jasnowidz jaki czy co?? no jasne, juz sie nie moge doczekac spotkania z G. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maja_21 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:37 A ja nie mogę się doczekać aż się dowiem kiedy ten rower, bo przez mój wolontariat muszę się sama do ich grafiku dostosowywać i wolę wiedzieć kiedy mam mieć wolne. Odpowiedz Link Zgłoś
maja_21 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:30 no ja sądzę, że za swata robi:) chce pomóc koleżance:) dobry chłopak z niego:) Ja raz się we swatke bawilam, jakieś 2/3 lata temu i do dziś są razemL:) Ale wolę więcej nie bawić się w takie rzeczy, żeby potem ie słuchać jaką ktoś ma straszną panne przeze mnie itp:) Odpowiedz Link Zgłoś
maja_21 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:28 mąż to mąż,liczy się uczucie A masz kogoś konkretnego na myśłi?:) no miało być i będzie o bananach. Ja się postawię i znowu wejdę na temat bananów. Czemu akurat Chiquita? Każdy banan może być dobry, trzeba spróbować, co firma ma do rzeczy? Liczy się zawartość, a nie opakowanie i naklejka:) Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:32 co do meza to cos sie zobaczy ,a banany no coz banan Chiquita to nie jest zwykly banan o widzisz tamtego faceta no wlasnie tego to jest zwykly banan a tamtego no no wlasnie tego na rolkach to jest banan Chiquita tak wyglada roznica Odpowiedz Link Zgłoś
maja_21 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:34 pokręciłeś z tymi bananami...:) Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:37 mysle ze nie pokrecilem ale ukazalem roznice ,mam nadzieje ze widzisz roznice Odpowiedz Link Zgłoś
maja_21 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:38 tak zrozumiałam sens opowieści o bananie na rolkach:) Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:45 no wlasnie i szukaj takiego na rolkach wiem ze jest trudno ale mam nadzieje ze go znajdziesz i to szybciej niz myslisz .no ale banany sa dobre co nie,lubie tez takie zapiekane w karmelu z niewielka iloscia rumu mniam ,dziewczyny to lubia zapiekane i zamiast rumu to moze bita smietane z polewa czekoladowa no ale kazdy ma inny smak Odpowiedz Link Zgłoś
maja_21 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:51 przestań proszę bo mam za silnie rozwiniętą wyobraźnie, i jak widzę tą czekoladę:(, zapiekane banany:( Nie lubię bananów:) Wolę warzywa: ogórki, pomidorki,itp, i też mają witaminy:) Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:55 oj Maja ogorek i bita smietana jakos nie widze tego ,ale salatki z warzyw jak najbardziej tak pomidorek ogorek szczypiorek smietana moze byc Odpowiedz Link Zgłoś
maja_21 papa 17.04.05, 00:07 czy ja pisałam, że z bitą smietaną ten ogórek?Nie. Kładę się spać:) Dobranoc wszystkim i dzięki za miłą rozmowę:) Padam z nóg od 12 do 21 w pracy, wczoraj od 14 do 21 (chora), choć jutro troszkę wypocznę. Albert(mail) Dobranoc:) Chwilkę temu znowu mi padła gazeta:( Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 22:59 Ty albercik idz i zoabcz czy cie nie ma fk ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: Kobialki jak banany Chiquita 17.04.05, 10:19 a tu tylko banany i banany. Odpowiedz Link Zgłoś