Dodaj do ulubionych

Kobialki jak banany Chiquita

16.04.05, 21:55
no wlasnie i dobrze ze takie sa bo to jest to co lubie sa inne i maja smak
taki inny niepowtarzalny
Obserwuj wątek
    • serduszkopoprostu Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 22:13
      Dopóki sie amator Chiquity nie wykopyrtnie na skórce... wtedy bedzie
      niepowtarzalnie!(:
      • albercik7 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 22:26
        serce nie boj zaby dam rade sie pozbierac .skorki sie do kosza wyrzuca mamusia
        nie mowila oj nie ladnie
        • serduszkopoprostu Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 22:29
          nie jeden amator tak mówil, ale okazało sie że to błąd myslowy był!i nie
          tylko...
          • serduszkopoprostu Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 22:31
            a banany lubie, szczególnie te lekko zielone... najpewniejsze /moga byc Chiquita
        • maja_21 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 22:31
          no pewnie, nawet jak się połamiesz, to chwilka w szpitalu i staniesz na nogi po
          krótkim czasie, do momentu, kiedy nie poślizgniesz się na kolejnej skórce:)
    • maja_21 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 22:28
      A ja nie lubie bananów:( Czy to źle?:)
      • iberia29 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 22:32
        witaj w klubie,rowniez nie dzierze bananow, jest tyle innych dobrych owockow;-))
        • maja_21 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 22:33
          JA nie wiem jak można je jeść, jest w nich coś takiego co mnie odrzuca (w ich
          smaku), wolę pomarańcze:)
      • albercik7 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 22:33
        a ja uwielbiam i co mamy nie klikac bo jest miedzy nami roznica nie poprostu
        jeden lubi drugi nie ,a serce amator a ja jestem albercik zawodowiec
        • maja_21 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 22:34
          no jasne:) trzeba być tolerancyjnym dla upodobań owocowych:)
          • albercik7 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 22:38
            a ja wam mowie ze banany sa super i juz ,serduszko lubi banany a wy moje panny
            tez kiedys polubicie,ja wam to mowie albercik zawodowiec
          • serduszkopoprostu Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 22:39
            owoce w całej swojej gamie smaow, są wspaniałe - każde! jedni lubia pomarańcze
            inni banany, jeszcze inni wola marchew/ma duzo C i td/ a jeszcze inni z owoców
            tylko słonecznik... tolerancja jest podstawą porozumienia - a gusta nie
            podlegają dyskusji...Ja lubię banany - chocby dlatego, ze nie maja soku!
            • albercik7 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 22:44
              a co ty opowiadasz za bajki alez one maja sok tylko trzeba dobrze sie nimi
              zajac taki np sok dla dzieci Kubus ma w skladzie sok z bananka ,oj chyba trzeba
              bedzie wam dokladny wyklad zrobic na temat owocow ,tylko czy nas Zoska nie
              wywali,ale ona tez pewnie lubi owoce ,prawda Zosienka?
            • maja_21 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 22:45
              nie lubisz soku z owoców? Pierwszy raz się z czymś takim spotykam.
              Ja nie lubie w soku z owoców tylko jednego, że czasem tryska na ubrania:(

Mam pytanie: dziś rano nie mogłam wejść na stronę gazety i chwilkę temu miałam
              podobny problem, wcale sie nie chciała załadować.. zastanawia mnie czy tylko ja
              tak mam czy to coś u nich na gazecie siada?
              • albercik7 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 22:47
                kazdy lubi soki tylko dla kazdego cos innego ,co do tryskania no tu to bym sie
                spieral
                • maja_21 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 22:51
                  z czym się można spierać? chyba spierać plamy z ubrań:)
                  nie lubie tryskających owoców, nawet jeśli jem pomarańcze to szukam takich co
                  najmniej tryskają:)
                  • albercik7 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 22:56
                    a ja szukam takich co maja bardzooo duzo soku bo jest zdrowy i ma duzo
                    potrzebnych witamin.oj Maja musze chyba zrobic Ci wyklad na temat soku i wplywu
                    na organizm ludzki potrzebnych witaminek
                    • maja_21 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:00
                      Ja bardzo lubie ten sok, tylko nie lubie być mokra od niego:( Wykład tu nic nie
                      da..
                      Ale postaraj się może uda ci się na mnie wpłynąć i odmienić moje zdanie:)
                      • maja_21 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:05
                        może mi kupisz wirówkę, bo nie mam:) A bym chciała. Taki świerzy sok z
                        grejpfruta, albo pomarańczy.. jeszcze schłodzony..
                        Wtedy nie będę marudzić, że sok mi tryska na ubrania, bo wszystko się odwiruje
                        i tylko pić pozostanie:)
                        • albercik7 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:09
                          mysle ze zrobimy tak ,kupimy owoce i sokowirowke i bedziemy sie delektowac
                          sokiem z owocow ,maja nie wirowke bo to do prania zaraz bedzie jazda na wirowce
                          jak sie tu sepy zleca na sok oczywiscie
                          • maja_21 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:13
                            o ku...hehehe ja wirówkę napisałam:) mam atak śmiechu wrócę jak mi przejdzie:)
                            widać potrafię jeszcze zaskoczyć samą siebie:)
                        • serduszkopoprostu Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:09
                          Przecież albercikowi chodzi o kobiałki jak banany/Chiquita/ a nie o soki...
                          jakies tam powiedzmy to szczerze no i o kobiałki, co sie banany beda w nich
                          miescily... O to mu chodzi!
                          A Ty maj , pij soki z kartonu, też maja wartosci, a z wirowka to sie obaczy...
                          • maja_21 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:15
                            w sumie też, racja, ale miałam nadzieję, że nikt nie zacznie mowić o faktycznym
                            przeznaczeniu bananów o których on mówi:) tak żeby nie było, że wszyscy żyjemy
                            skojarzeniami.
                            Z kartonu piję codziennie soki:)
                • serduszkopoprostu Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 22:55
                  a czy ja powiedziałam, ze nie lubie soków... bardzo lubie... ale wole, zeby
                  nie "bryzgały", wiec pije po odwirowaniu/ze szklanki.. nie znoszę pochlapanych
                  rąk i oceikajacych po łokcie... Banany sa z tego powodu łatwe w
                  konsumpcji ...no i smaczne bez wzgledu na to czy mają sok, czy nie - ale
                  soczyste nie sa, prawda! Jak kiedyś wymazialam banana, to zrobiła sie paćka..
                  Kubuś dziecinny bananowy - ma w sobie wodę-niezaprzeczalnie! i rózne jeszcze
                  dodatki niewątpliwie!
                  • maja_21 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 22:58
                    No i włąśnie powiedzmy nie tryskający owocom!!!
                    Tylko czasem to trudne bo jak są dobre i tryskają...:(
                  • albercik7 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:02
                    oki oki Kubus to troche sciema dlatego swoim dzieciaczkom robie soki sam malo
                    tego dziennie szklaneczka rano i wieczorem i nie ma ze boli maja pic i
                    koniec ,zartowalem.pija tyle ile chca
                    • maja_21 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:07
                      no ja myślę, że nie zmuszasz ich do picia. To by się obrzydzenia nabawiły:(
                      Ale sok pić trzeba, tylko wolę jak leci prosto to buzi ze szklanki, a nie z
                      owocu na mnie.
                      • albercik7 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:12
                        a ja lubie jak leci tak z owocow to takie naturalne ,takie pomarancze np to
                        poprostu inna bajka i sama rozkosz smaku ,sama natura ,ananas ,mandarynki to
                        lubie
                    • maja_21 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:11
                      A w jakim wielku masz dzieci? Ja uwielbiam dzieci, moja koleżanka rodzi za ok
                      3, siostra ma dziewuchę od miesiąca, tylko ja się nie doczekam prędko swoich.
                      Z resztą chce znaleźć męża, który pozwoli mi adoptować jedno dziecko poza tymi
                      które sami będziemy mieć, jeśli finanse pozwolą i nie będzie mi zmuszał dzieci
                      na siłę do picia soku:)hehe
                      • albercik7 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:15
                        cora prawie 7 a synek prawie 3 nie zmuszam tylko kaze jak nie pija to zart
                        oczywiscie,szukasz meza powiadasz cos sie zalatwi nie ma sprawy ale rowery
                        aktualne no i sok oczywiscie
                        • maja_21 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:19
                          Mi się męża nie załatwi, bo ja mam pecha do związków:( Dla tego nie szukam,nie
                          czekam, a jak się znajdzie to będę szczęśliwa. Chciała bym mieć już tego
                          jedynego na całe życie, kochać go i nie myśleć o skokach w bok jak wiele osób
                          tu na forum wypisuje. Rower aktualny i sok też, ale z kartonu:)
                          • albercik7 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:23
                            sok z kartonu beee Maja to ma byc powrot do natury taki po czesci
                            oczywiscie.meza zalatwimy moze byc z odzysku czy ma byc bez skazy ,cholera
                            mialo byc o bananach
                            • iberia29 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:25
                              a ty biuro martymonialne otwierasz? czy kolejnej fuchy jako swat szukasz ;-)))
                              • albercik7 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:28
                                a Ty pewnie o moim koledze juz myslisz oj nie tak predko,a Maja szuka chlopa a
                                ze ja lubie to pomagam tak od serca poprostu.
                                • maja_21 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:32
                                  Ja nie szukam:) Cholera. Sam się znajdzie jak czas przyjdzie. Już wyrosłam z
                                  szukania:)Mam przerwę od facetów, jak komuś uda się ją przerwać wygra głowną
                                  nagrodę, wspaniałych teściowych:)
                                  I koniec tematu. Koniec o mnie miały być banany:)!!!
                                • iberia29 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:34
                                  jasnowidz jaki czy co?? no jasne, juz sie nie moge doczekac spotkania z G. ;-)
                                  • maja_21 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:37
                                    A ja nie mogę się doczekać aż się dowiem kiedy ten rower, bo przez mój
                                    wolontariat muszę się sama do ich grafiku dostosowywać i wolę wiedzieć kiedy
                                    mam mieć wolne.
                              • maja_21 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:30
                                no ja sądzę, że za swata robi:) chce pomóc koleżance:) dobry chłopak z niego:)
                                Ja raz się we swatke bawilam, jakieś 2/3 lata temu i do dziś są razemL:) Ale
                                wolę więcej nie bawić się w takie rzeczy, żeby potem ie słuchać jaką ktoś ma
                                straszną panne przeze mnie itp:)
                            • maja_21 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:28
                              mąż to mąż,liczy się uczucie
                              A masz kogoś konkretnego na myśłi?:)

no miało być i będzie o bananach.
                              Ja się postawię i znowu wejdę na temat bananów.
                              Czemu akurat Chiquita? Każdy banan może być dobry, trzeba spróbować, co firma
                              ma do rzeczy? Liczy się zawartość, a nie opakowanie i naklejka:)
                              • albercik7 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:32
                                co do meza to cos sie zobaczy ,a banany no coz banan Chiquita to nie jest
                                zwykly banan o widzisz tamtego faceta no wlasnie tego to jest zwykly banan a
                                tamtego no no wlasnie tego na rolkach to jest banan Chiquita tak wyglada roznica
                                • maja_21 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:34
                                  pokręciłeś z tymi bananami...:)
                                  • albercik7 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:37
                                    mysle ze nie pokrecilem ale ukazalem roznice ,mam nadzieje ze widzisz roznice
                                    • maja_21 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:38
                                      tak zrozumiałam sens opowieści o bananie na rolkach:)
                                      • albercik7 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:45
                                        no wlasnie i szukaj takiego na rolkach wiem ze jest trudno ale mam nadzieje ze
                                        go znajdziesz i to szybciej niz myslisz .no ale banany sa dobre co nie,lubie
                                        tez takie zapiekane w karmelu z niewielka iloscia rumu mniam ,dziewczyny to
                                        lubia zapiekane i zamiast rumu to moze bita smietane z polewa czekoladowa no
                                        ale kazdy ma inny smak
                                        • maja_21 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:51
                                          przestań proszę bo mam za silnie rozwiniętą wyobraźnie, i jak widzę tą
                                          czekoladę:(, zapiekane banany:(
                                          Nie lubię bananów:) Wolę warzywa: ogórki, pomidorki,itp, i też mają witaminy:)
                                          • albercik7 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 23:55
                                            oj Maja ogorek i bita smietana jakos nie widze tego ,ale salatki z warzyw jak
                                            najbardziej tak pomidorek ogorek szczypiorek smietana moze byc
                                            • maja_21 papa 17.04.05, 00:07
                                              czy ja pisałam, że z bitą smietaną ten ogórek?Nie.
                                              Kładę się spać:) Dobranoc wszystkim i dzięki za miłą rozmowę:)
                                              Padam z nóg od 12 do 21 w pracy, wczoraj od 14 do 21 (chora), choć jutro
                                              troszkę wypocznę. Albert(mail)
                                              Dobranoc:)
                                              Chwilkę temu znowu mi padła gazeta:(
                                              • albercik7 Re: papa 17.04.05, 00:09
                                                no to pa dobranoc spokojnej nocy do jutra pa
                • iberia29 Re: Kobialki jak banany Chiquita 16.04.05, 22:59
                  Ty albercik idz i zoabcz czy cie nie ma fk ;-)
                  • albercik7 Re: Kobialki jak banany Chiquita 17.04.05, 10:19
                    a tu tylko banany i banany.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka