goha66 19.04.05, 10:03 Witaj :D Widziałam na ogólnym, że sprzedajesz motocykl.... :> Ciekawa jestem czym zapełnisz puste miejsce w garażu :). Twoim marzeniem jak pamiętam było R1 - czy już czas na nie?? ... Goha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reggie85 Re: do reggie...:D 20.04.05, 10:34 Goha niestety XX nie mój,jakoś nie miałabym odwagi nim ganiać po mieście,ja malutka istotka jestem:) To sprzęt kuzyna,a ja ten sezon sobie odpuszcze i w przyszłym sie pomyśli o jakims pogromcy szos:):):) Pozdawiam PiEs a moje ciche marzenie to siostra R1-R6 :) Jakos bardziej na mój wzrost i wage 50 kg pasuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
donlesio Re: do reggie...:D 20.04.05, 11:36 No Goha też raczej do olbrzymek nie należy, a na Goldasie smiga, aż miło. Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: do reggie...:D 21.04.05, 11:27 jasne że śmigam... w marzeniach sennych :D - i to nie jest Goldas tylko Dragstar .... Czy nie styd Ci tak drzeć łacha ze swojej klubowej koleżanki i jej monsreta pojemności 400 cm3 ?? ... A fe... :D Goha Odpowiedz Link Zgłoś
iza_belka Re: do reggie...:D 21.04.05, 11:50 Ja chcę Goldasa.............. Ja chcę..... Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: do reggie...:D 21.04.05, 13:20 No już sie przestraszyłam,że to ja cienias jestem i boje się ganiać 1100 :) Miałam tylko okazje litrem po lotnisku jeździć i mi wystarczy cos mniejszego,w przyszłym roku pomyśle o jakims ER czy czyms podobnym. Iza nic tylko wygrywac w totka i kupować;) Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: do reggie...:D 21.04.05, 13:45 reggie85 napisała: > No już sie przestraszyłam,że to ja cienias jestem .... Pięknie kurcze, pięknie <lol> .... wyszło na to, że ja jestem cienias ...Trza się było jednak "przyznać" do Gold Winga :D ... Pozdr. Goha Odpowiedz Link Zgłoś
iza_belka Re: do reggie...:D 22.04.05, 15:03 Jak wygram to SE kupię! :PP Z Wami w sumie też się trochę podzielę. Nie będę taka :D Odpowiedz Link Zgłoś