Dodaj do ulubionych

Jak być czułym??

21.04.05, 10:27
Bardzo kocham swoją dziewczynę. Ona jednak ostatni zarzuciła mi, że nie wie
czy ja ją naprawdę kocham bo nigdy jej tego nie pokazałem. Mówi, ze brakuje
jej ciełpła z mojej strony. Co powinienem robić aby poczuła, że naprwdę ją
kocham??
Obserwuj wątek
    • julieo Re: Jak być czułym?? 21.04.05, 11:21
      Dla mnie najważniejsze jest, ze mój chłopak umie się mną czasem spontanicznie
      zachwycić... wtedy naprawdę czuję się doceniona
    • john_malkovitch Re: Jak być czułym?? 21.04.05, 11:39
      Zależy od tego, co to za dziewczyna...
      Chyba młodzi jesteście, więc nie powinno być problemów.
      Pamiętaj wszakże, że poza tym, że jej to i owo okazujesz, to jeszcze czasem trzeba coś powiedzieć.
      Acha, i raczej nie okazuj jej zachwytu ciągnąc ją co i porusz do łóżka, bo pomyśli, że tylko do tego ma ci służyć.

To takie wstępne uwagi, jak chcesz napisz coś więcej, to pomyslimy.
      • szamanica Re: Jak być czułym?? 21.04.05, 11:58
        Ha musnąć w ucho, powiedzieć że ładnie pachnie, jakiś komplement, kupić bukiet
        stokrotek, przytulić i takie pierdołki. Daje wiele szczęścia kobiecie a Wy
        gruboskórni faceci czasami o tym nie myślicie :)
        • isabelle7 Re: Jak być czułym?? 21.04.05, 12:10
          szamanica napisała:

> Ha musnąć w ucho, powiedzieć że ładnie pachnie, jakiś komplement, kupić
          bukiet
          > stokrotek, przytulić i takie pierdołki. Daje wiele szczęścia kobiecie a Wy
          > gruboskórni faceci czasami o tym nie myślicie :)
          :)))

Tak, tylko kobiety są rózne. I jak kobieta ceni takie cosik to tak:)))
          Stokrotki, konwalie:)))

Poza tym TO sie czuje. o to co miedzy ludzmi to jest to co pomiedzy nimi
          przepywa. A uwidacznia sie spojrzeniem, slowem, przytuleniem, rozmowa itd.
          I-R zatem to co miedzy nimi to ta kreseczka. Kazdy zkazdym tworzy inna
          relacje:))Ma inne uczucia, odczucia i inaczje okazuje nie tylko czulosc:))
          • szamanica Re: Jak być czułym?? 21.04.05, 12:13
            Oczywiście ale wg mnie każda kobieta lubi te drobiazki i takie okazywanie
            uczuć. Jakiś romantyczny spacer po lesie też może jaką zadowolić, a nie np
            oglądanie tv w neidzielne słoneczne popołudnie. No chyba że to jakiś rodem z
            piekła babsztyl który zadawala się brylantami i futrami :)
            • isabelle7 Re: Jak być czułym?? 21.04.05, 12:15
              szamanica napisała:

> Oczywiście ale wg mnie każda kobieta lubi te drobiazki i takie okazywanie
              > uczuć. Jakiś romantyczny spacer po lesie też może jaką zadowolić, a nie np
              > oglądanie tv w neidzielne słoneczne popołudnie. No chyba że to jakiś rodem z
              > piekła babsztyl który zadawala się brylantami i futrami :)
              >
              No własnie chodzilo mi, ze sa takie "baby rodem z " to co napisałas u gory:))
        • john_malkovitch Re: Jak być czułym?? 21.04.05, 12:14
          :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
          Już to widzę jak taki gruboskurny się stara...
          Jest ranek, dziewczyna wymyka się do pewnego pomieszczenia, do którego on oczywiście nie dopuszcza myśli, że ona musi chodzić. Dziś nie ma między nimi żadnych barier, czeka minutę, dwie, pięć, w końcu nie wytrzymuje, wyciąga z pod łóżka przebiegle tam ukryty poprzedniego dnia, lekko podsuszony bukiet stokrotek. Później ona się zorientuje, że to przez ich obecność nie mogła spać całą noc, ponieważ ma alergię, ze wszystkich bytów tego świata, wyłącznie na stokrotki.
          No więc gość porwany romantycznym zapałem chwyta te stokrotki biegnie pod drzwi opisasnego wcześniej oględnie pomieszczenia, puka do drzwi i krzyczy:
          -Kochanie, ładnie pachniesz!
          Dziewczyna po chwili wychodzi, widzi stokrotki i ... ucieka z płaczem.
          :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Sytuacja ekstremalna, ale dowiedz sie najpierw, co ona lubi tak naprawdę zanim za zniesz być romantyczny.
          • isabelle7 Re: Jak być czułym?? 21.04.05, 12:19
            john_malkovitch napisał:

> :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
            > Już to widzę jak taki gruboskurny się stara...
            > Jest ranek, dziewczyna wymyka się do pewnego pomieszczenia, do którego on ocz
            > ywiście nie dopuszcza myśli, że ona musi chodzić. Dziś nie ma między nimi
            żadny
            > ch barier, czeka minutę, dwie, pięć, w końcu nie wytrzymuje, wyciąga z pod
            łóżk
            > a przebiegle tam ukryty poprzedniego dnia, lekko podsuszony bukiet stokrotek.
            P
            > óźniej ona się zorientuje, że to przez ich obecność nie mogła spać całą noc,
            po
            > nieważ ma alergię, ze wszystkich bytów tego świata, wyłącznie na stokrotki.
            > No więc gość porwany romantycznym zapałem chwyta te stokrotki biegnie pod drz
            > wi opisasnego wcześniej oględnie pomieszczenia, puka do drzwi i krzyczy:
            > -Kochanie, ładnie pachniesz!
            > Dziewczyna po chwili wychodzi, widzi stokrotki i ... ucieka z płaczem.
            > :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
            >
            > Sytuacja ekstremalna, ale dowiedz sie najpierw, co ona lubi tak naprawdę
            zanim
            > za zniesz być romantyczny.

No no:))

Ja mam alergie na zapachy kwaitow np lilie, ale zawsze sie ciesze jak dostaje.
            Na stokrotki alergie? Nie wierze:))
            Mozna urwac podczas specerku galazke kwitnacej jabloni.......... ja kocham
            takie biale kwiatki, tak gesto umieszczone:)))
            Nie zapominajcie o spacerach wieczorkiem, o muzyce np zagraniu na czyms swojej
            kobiecie:) Moze wierszyk itp Jest wiele kobiet co kochaja poezje:))muzyke:))
            tworczosc wlasna w cenie:)))
            • john_malkovitch Re: Jak być czułym?? 21.04.05, 12:28
              Czyli nic sie nie zmieniło od średniowiecza...
              Idę sobie wystrugać lirę, czy inną cytrę a potem poganiam gęsi, bo byle czym do ukochanej drugiej "Pieśni nad pieśniami" pisać nie wypada.
              Gałązka jabłoni... hmmm.. kwiatki, kwiatkami, ale gałązki różnym ludziom służą do różnych celów.. ;-)))
              Może to i dobry pomysł.
              Pamiętaj, że gdy kobieta ucieka, to chce żebyś ją gonił...
              :-)))))))))))
              • szpull Re: Jak być czułym?? 21.04.05, 12:40
                i mieć pióro gęgi?
                • szamanica Re: Jak być czułym?? 21.04.05, 12:48
                  Panowie Maruderzy i Wizjonerzy czarnych scenariuszy, a sio na drzewo i proszę
                  się zachowywać. Kobieta to kobieta i trzeba o nią dbać a nie wymyślać bzdurki i
                  już.Jak się ją odpowiednio traktuje to potrafi to docenić zapewniam.
                • stella72 Re: Jak być czułym?? 21.04.05, 12:52
                  a ja uważam, że tu potrzebne są schematy i trzeba się ich trzymać, jak kobieta
                  mówi"powiedz mi coś miłego" to chce usłyszeć: kocham Cię, jesteś śliczna,pragnę
                  tylko Ciebie " itd, a faceci niepotrzebnie kombinują i starają się ją
                  pocieszyć, lub , nie daj Boże, rozśmieszyć! jak kobieta mówi mężczyźnie,że jej
                  smutno, to jest to kokieteria i chce " wymusić" na nim,żeby powiedział,że ją
                  kocha.Bo kobieta może tych słów słuchac non stop i nigdy jej się nie znudzą, a
                  facet uważa, że powie raz w życiu i jej to powinno wystarczyć. Wiem to wszystko
                  po sobie!
              • isabelle7 Re: Jak być czułym?? 21.04.05, 12:52
                john_malkovitch napisał:

> Czyli nic sie nie zmieniło od średniowiecza...

Nic. Rycerze nadal w cenie:)) Poda dlon, przepusci w drzwiach, zabierze na
                spacerek:))itd

> Idę sobie wystrugać lirę, czy inną cytrę a potem poganiam gęsi, bo byle czym
                do
                > ukochanej drugiej "Pieśni nad pieśniami" pisać nie wypada.
                :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

> Gałązka jabłoni... hmmm.. kwiatki, kwiatkami, ale gałązki różnym ludziom
                służą
                > do różnych celów.. ;-)))
                celow?
                Ach tak oberwiesz taka galazka jak bedziesz zwelakc z ta Piesnia nad
                piesniami:)) Pisz nie ociagaj sie:))) I spiewaj:))) dusza i ustami:)))
                > Pamiętaj, że gdy kobieta ucieka, to chce żebyś ją gonił...

Oj tak:))) Tylko jak ona jest pod lasem hen daleko a Ty na polu to ona
                faktycznie uciak. A jak ona tuz i dalje, a Ty obok i Ci wymyka sie, ale Twoja
                jest:)) To mozna sie tak gonic do konca dni swoich:)) i ma to sens i urok
                ma:))))I...:))))))))))))))))))))))
                • john_malkovitch Re: Jak być czułym?? 22.04.05, 00:54
                  isabelle7 napisała:

> Oj tak:))) Tylko jak ona jest pod lasem hen daleko a Ty na polu to ona
                  > faktycznie uciak. A jak ona tuz i dalje, a Ty obok i Ci wymyka sie, ale Twoja
                  > jest:))

Nie dalej niż na długość gałązki, oczywiście
                  :-))))))))

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka