mnietka.kokietka 21.04.05, 20:55 tego Granta czyjakmutam z 'Oficera'. Ah to lisie spojrzenie i ten pieprzyk na bródce...eh....taki zły charrrrrrrrrrrrrrakter że aż miodzio:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mnietka.kokietka Re: Bzyknęłabym.... :) 21.04.05, 21:32 ah no tak i już wszystko wiem :) ww2.tvp.pl/3984,20050316187633.strona no co? wiosna idzie no. a wy dziewczyny nie macie takich odchyłek od normy?! Odpowiedz Link Zgłoś
kocie_oczko Re: Bzyknęłabym.... :) 21.04.05, 21:35 kochana ja Cię zapewniam że to jest całkowicie fizjologiczne, naturalne, żaden tam odchył :-))) nie jesteś osamotniona...... :p Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Bzyknęłabym.... :) 21.04.05, 21:37 kocie eeeee tam ja widze że tylko mnie tu tak porywa na takie oświadczenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Bzyknęłabym.... :) 21.04.05, 21:38 Dobra, ja się przyznam- bzyknęłabym chochoła Pawulona. Odpowiedz Link Zgłoś
kocie_oczko Re: Bzyknęłabym.... :) 21.04.05, 21:41 dobra, to teraz ja: bzyknęłabym Rydża...i to nie raz.... Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: Bzyknęłabym.... :) 21.04.05, 21:39 hmmmmmmmm niezły jest, niezły i jak na polskiego aktora to zbudowany całkiem przyjemnie hmmmmm :) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Bzyknęłabym.... :) 21.04.05, 21:39 kurna aż mi ślina cieknie. Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: Bzyknęłabym.... :) 21.04.05, 21:42 noo i na tych linach tam tak fajnie latał dziś hmmmmmmmmmmm :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna307 Re: Bzyknęłabym.... :) 21.04.05, 21:48 Ale ja i tak najbardziej pamiętam go jako księdza w "Białej sukience" .... nawet w tamtej roli był........smakowity:) Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: Bzyknęłabym.... :) 21.04.05, 21:53 Teraz-podczas Oficera przypomniał mi się Małaszyński z Białej sukienki... Teraz troszkę mięska nabrał,bo tam to chudzina z niego była... Smakowity kąsek...do bzykania akuratny... Odpowiedz Link Zgłoś
bialamamba Re: Bzyknęłabym.... :) 21.04.05, 21:55 O kogo chodzi dziewczynki, bo ja w ksywach nie teges, o Małaszyńskiego ? Tego z teledysku Kasi Klich i tego co Hanka dla niego głowę straciła ?? Bo jeśli tak to się przyłączam, slurp, slurp...:))) (to był odgłos wymachiwania jęzorem na znak uznania) Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: Bzyknęłabym.... :) 21.04.05, 21:56 cholerka, to zapisy jakieś trzeba będzie robić, komitet kolejkowy utworzyć Odpowiedz Link Zgłoś
bialamamba Re: Bzyknęłabym.... :) 21.04.05, 22:06 Będziemy bić rekord Polski, może Mariannę Rokitę pobijemy :))) Ja w reklamówce na głowie bo mąż i dzieci, nie zrozumieją :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: Bzyknęłabym.... :) 21.04.05, 22:08 ale obiekt naszych lubieżnych westchnień może tego nie przetrzymać, mimo swojej tężyzny fizycznej :( szkoda byłoby takiego ciacha ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bialamamba Re: Bzyknęłabym.... :) 21.04.05, 22:22 Ale jaka piękna śmierć, na polu chwały :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna307 Re: Bzyknęłabym.... :) 21.04.05, 22:03 Tego samego! Że też musieli go uśmiercić w MJM:( Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: Bzyknęłabym.... :) 21.04.05, 22:08 Bo nie chciał w tym dziadostwie brać udziału.Podobno zrobił to dla Kożuchowskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: Bzyknęłabym.... :) 21.04.05, 22:19 Oj! Nie pamiętam dokładnie,a nie chcę żadnych kitów wciskać.W mjm wystąpił bo ceni,lubi,piękną kobietą jest Małgorzata Kożuchowska. Podobno nie bawią go takie produkcje jak mjm...I tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: Bzyknęłabym.... :) 21.04.05, 22:20 nie dosyć, że wygląda, to jeszcze ambitny jest no, no, no :) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Bzyknęłabym.... :) 21.04.05, 21:54 a ja żem myślał patrząc na tytuł tego wątka,że to znowu o Muszce naszej kochanej jest:) bzz bzzz bzzz ... pac!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Bzyknęłabym.... :) 22.04.05, 00:20 ja pierwsza w kolejce! ja pierwsza do ciacha małacha!!!! eh..... no chyba dziś nie zasnę!!!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Bzyknęłabym.... :) 22.04.05, 07:57 o nie Moja Droga :) dawno, dawno temu, jak sie zaczynal Oficer ustawilam sie pierwsza w kolejce :) oglosilam to na forum, i mozesz byc ewentualnie za mna :) lajf is brutal :) Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Bzyknęłabym.... :) 22.04.05, 08:25 A ja bym Chyrę bzyknęła, bo on taki niejednoznaczny, a tacy najfajniejsi, i ma szaleństwo w żrenicach:) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Bzyknęłabym.... :) 22.04.05, 08:31 mi sie jakos Chyra w ogole, w ogole nie podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasikk2 Re: Bzyknęłabym.... :) 22.04.05, 08:34 A ja bym chętnie z Gonerą skończyła na jednego :P Odpowiedz Link Zgłoś
seseczka Re: Bzyknęłabym.... :) 22.04.05, 09:12 nie Gonera wcale mi nie robi. a jak byście mogły poszaleć tak po świecie to kogo byście bzyknęły? bo ja nromalnie Brada Pitta w pierwszej kolejności, pózniej Oliviera Martineza (obecnego narzyczonego Kylie Minogue, grał w Niewiernej) a po trzecie Johny Deepa. ohhhhhhhhh takie marzenia a tu trzeba do 16 w robocie siedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: Bzyknęłabym.... :) 22.04.05, 12:44 George Clooney, Collin Firth, Johny Depp, Sean Connery 30 lat temu, Alain Delon także, przy założeniu możliwości podróżowania w czasie :) kolejność obojętna natomiast Jaroszy to bardzo mnie pociągał dopóki nie obejrzałam wywiadu z nim prowadzonego przez Ninkę T. Wywiad oglądałam w obecności mojego faceta, który brutalnie sprowadził mnie na ziemię i otworzył oczy i uszy me na głupoty, które Jaroszy, znaczy się pan Maciej, wygadywał z wielkim namaszczeniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Bzyknęłabym.... :) 22.04.05, 09:14 do utraty tchu z Jaroszym.... bosz co ja bym za to dała!!! najbardziej męski z męskich! z oczami przewiercajacymi na wylot, z usmiechem ktory mowi co moze byc, z testosteronem widocznym w kazdym elemencie jego ciała, z mocnymi ramionami sugerujacymi że jak już przycisnie to naprawdę... a romantycznie z Tulipanem. Odpowiedz Link Zgłoś
lisa_simpson Re: Bzyknęłabym.... :) 22.04.05, 09:44 Nioma...Ty się nigdy nie zmienisz ;) Swoją drogą Tulipan fajna sprawa, ale kiedyś był bardziej TEGES ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Bzyknęłabym.... :) 22.04.05, 10:04 no bo ja stała w uczuciach jestem. a nie z Tulipana na kwiatek. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Bzyknęłabym.... :) 22.04.05, 12:52 oleena>> a moze Twoj facet zazdrosny byl? a jak nie, to opowiedz co mowil - facet nie jaroszy Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Bzyknęłabym.... :) 22.04.05, 12:54 Z Garym Oldmanem Bo intrygującen, i brzydki a ja takich lubię Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Bzyknęłabym.... :) 22.04.05, 12:54 jaroszy to ma taka glace że normalniejaniemoge. ja brus łylis czyjak. Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: Bzyknęłabym.... :) 22.04.05, 12:57 facet (były) owszem był trochę zazdrosny natomiast jaroszy wygadywał same banały w sposób bardzo podniosły i afektowany w sumie nie było powodem robienia sobie jaj to co jaroszy mówił, tylko sposób w jaki mówił Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Bzyknęłabym.... :) 25.04.05, 18:29 eh.... może ma tego brata ciachomałacho? ktoś wie??? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Bzyknęłabym.... :) 25.04.05, 18:33 Michael Stipe- zawsze, wszędzie i o każdej porze :) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Bzyknęłabym.... :) 25.04.05, 18:47 ale Stipe to jest chyba teges ?;) (Byłam na ich koncercie w wawie swego czasu - się potem Stipe chwalił jak bardzo podobało mu się w Utopii. Koncert był rewela zresztą, chłopaki zagrali od serca). Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Bzyknęłabym.... :) 25.04.05, 18:51 Też byłam na Torwarze :) a jakżeby inaczej ! A że On teges to mi nie przeszkadza, kocham Go od lat, echhh. Odpowiedz Link Zgłoś