artlomen 23.04.05, 23:34 Zastanawiam sie czy dziewczynom moze podobac sie chlopak z nadwaga???Ciekawe ile jest takich dziewczyn.Prosze o wpisy Te ktorym sie tacy mezczyzni podobaja... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sheila30 Re: PYTANIE DO DZIEWCZYN..... ?????? 23.04.05, 23:36 Nie ważna jest waga, wygląd, ilość wlosów, tylko "to coś" co decyduje o tym, czy sie podobasz czy nie. Nie cierpię "ślicznych chopców", bo najczęściej nic w nich nie ma... Ale swoja drogą - z nadwagą trzeba walczyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek1970 Re: PYTANIE DO DZIEWCZYN..... ?????? 23.04.05, 23:47 A co ma nadwaga do rzeczy :) No jasne że cudem nie jest, ale uważam ze okrągłości sa weselsze jeśli w tym czasie oczywiscie nie cudują z kompleksami :) Odpowiedz Link Zgłoś
sheila30 Re: PYTANIE DO DZIEWCZYN..... ?????? 23.04.05, 23:51 kurczę, nie wyrazilabym tego lepiej :) ale kolega chyba wlaśnie kompleksy ma na myśli :( a z nimi też trzeba walczyć.. Odpowiedz Link Zgłoś
red_one Re: PYTANIE DO DZIEWCZYN..... ?????? 24.04.05, 00:06 mysle tez, ze nadwaga nadwadze nierowna. masz na mysli 5, 10 czy 25 kg? Odpowiedz Link Zgłoś
sheila30 Re: PYTANIE DO DZIEWCZYN..... ?????? 24.04.05, 00:22 nie o kilogramy chodzi, tylko o psychikę i samopoczucie :) Odpowiedz Link Zgłoś
red_one Re: PYTANIE DO DZIEWCZYN..... ?????? 24.04.05, 01:39 psychika to jedno, ale jak 25-35kg zbyt wiele, sapie, poci sie przy wejsciu na 3 schodki, czerwieni z wysilku i lustrzyca go dopadla.. to ja mowie - nie. super kumpel moze byc, ale zero szans na cos wiecej. blokada sie wlacza automatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: PYTANIE DO DZIEWCZYN..... ?????? 25.04.05, 00:54 dokladnie, zgadzam sie z red_one, tez tak mam.Poza tym preferuje szczuplych facetow, ani umiesnieni ani Ci dobrze odzywieni mnie nie kreca. Odpowiedz Link Zgłoś
malgo44 Re: PYTANIE DO DZIEWCZYN..... ?????? 24.04.05, 13:07 nie cierpie chudych facetów.... Odpowiedz Link Zgłoś
maja_21 Re: PYTANIE DO DZIEWCZYN..... ?????? 24.04.05, 18:12 A ja lubię tych, którzy mają to coś co mnie do nich przyciąga, tak ,że nie mogę się odkleić:) Ale takiego co dwa krzesła zajmuje to bym nie chciała, źle bym się czuła, facet powinien kochać kobietę, szanować, ale czasem i podniecać, a mnie raczej nie podnieciłby osobnik nie mieszczący się ze mną na łóżku, to nie kwestia braku tolerancji, tylko nie wiem jak to nazwać-> każda kobieta ma jakiś typ faceta jaki się jej podoba, a jeśli już jakiegoś szuka , to nie musi być dokładnie takim ideałem jakiego mamy w głowach, ale trzymamy się jakichś granic, które gdzieś tam w nas krążą i raczej ich nie łamiemy:)CHoć czasami:) Odpowiedz Link Zgłoś
22077695ag1 Re: PYTANIE DO DZIEWCZYN..... ?????? 24.04.05, 21:43 A mnie sie wydaje, że jak ma to cos to nie ważne czy gruby czy chudy. Odpowiedz Link Zgłoś
nika_30 Re: PYTANIE DO DZIEWCZYN..... ?????? 25.04.05, 00:51 a ja też nie lubię chudych. Mój Zwierz jest krąglutki i uwielbiam siedo niego przytulać - jest taki cudownie męciutki :) i ma milutki brzuszek Odpowiedz Link Zgłoś
daruniaelo Re: PYTANIE DO DZIEWCZYN..... ?????? 25.04.05, 01:37 To jest nieważne, czy jest gruby czy chudy, ale przesada w żadną stronę jest niewskazana... Odpowiedz Link Zgłoś
m_mm Re: PYTANIE DO DZIEWCZYN..... ?????? 25.04.05, 09:30 mój ma niedowage :) i tez go kocham...sam wiesz co się najbardziej liczy..to co w głowie Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek_dwadziesciapare Re: PYTANIE DO DZIEWCZYN..... ?????? 25.04.05, 09:52 kumpel z roboty - 20kg za dużo, żałoba za pazkociami, z gęby jedzie jak z kanału, żółte od petów żęby - a jego kobieta, od 2 lat, świata poza nim nie widzi... na to nie ma reguły Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: PYTANIE DO DZIEWCZYN..... ?????? 25.04.05, 09:54 widocznie sa siebie warci . Odpowiedz Link Zgłoś
krecona.ona Re: PYTANIE DO DZIEWCZYN..... ?????? 25.04.05, 10:45 No to fakt o jakiej nadwadze mowimy:) a to wszytsko zalezy od samego faceta, ale faktem jest, ze za wychudzonym sie nie obejrze- brzusio muuuuuuusi byc, okraglosci jakos mnie dziwnie nastrajaja pozytywnie seksualnie:))) A jakby tak jeszcze lysy byl, to swiata poza takim nie widze:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sepus Re: PYTANIE DO DZIEWCZYN..... ?????? 26.04.05, 21:14 proponuje jeszcze wielkie uszy i pryszcze na twarzy i zapach trzydniowego mężczyzny, taki toooo dopiero kąsek :) Odpowiedz Link Zgłoś
krecona.ona Re: PYTANIE DO DZIEWCZYN..... ?????? 27.04.05, 23:17 Przeciez nie mowimy tu o skrajnosciach, prawda?:) A swoja droga: o gustach se nie dyskutuje:)))))) Jak ktos ma ochote na "trzydniowego faceta" to sie czepiac nie bede, chociaz sama takiego spuscilabym ze schodow:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
montezka Re: PYTANIE DO DZIEWCZYN..... ?????? 26.04.05, 10:48 fakt faktem, nadwaga nadwadze nierówna. Ja jednak zdecydowanie preferuję panów z brzuszkiem nad chudzielców. I co z tego? Mój mąż był szczupły.... Odpowiedz Link Zgłoś
ewikdwa Re: PYTANIE DO DZIEWCZYN..... ?????? 26.04.05, 18:51 a niby dlaczego maja sie nie podobac. dla mnie nie przeszkadza nadmiar cialka . Kochanego ciala nigdy za duzo . milo jest sie przytulic do cieplutkiego i miekkiego mezczyzny a nie do kosci Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: JA! JA! 26.04.05, 22:15 Mnie sie podobają takie miśki:) budzą symaptie i czuje sie przy takich bezpieczniejsza, nie wiem lubie takich i już:) Odpowiedz Link Zgłoś
mini19 Ja tez 27.04.05, 21:23 Ja uwielbiam mezczyzn o posturze Misia...Sa slodcy i czuje sie przy nich bezpiecznie i nie mam kapleksow;-) Odpowiedz Link Zgłoś
2xl Re: PYTANIE DO DZIEWCZYN..... ?????? 28.04.05, 16:29 Poruszałem kiedyś ten temat. Bardzo mi to pomogło. Trzeba troszkę walczyć z samym sobą. Masz ochotę to poczytaj. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=16356253&a=16356253 Odpowiedz Link Zgłoś
sepus Re: PYTANIE DO DZIEWCZYN..... ?????? 28.04.05, 23:28 polecam walczyć a nie się pocieszać, czy użalać !!! Odpowiedz Link Zgłoś
troijnis Re: PYTANIE DO DZIEWCZYN..... ?????? 12.07.05, 13:33 Ja tam wolę mężczyzn od chłopczyków ;-) Moja dewiza brzmi tak: "poniżej 100 kilo to nie mężczyzna" ;-) A tak poważnie to 100 kg to symbol. Chodzi tylko o to żeby facet nie był jakims modelem. Wolę misiowatych lub dobrze zbudowanych, ale nie z siłowni tylko takich naturalnie dużych ;-) Mój ideał ma 183 i waży 96- 100 kilogramów! Mało brzuszka, dużo faceta! Super sprawa ;-) Przy kimś takim czuję się najlepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re: PYTANIE DO DZIEWCZYN..... ?????? 12.07.05, 13:47 Jasne!Facet musi wygladać konkretnie, a nie jak chuchro! Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 eeeeeeeeee 12.07.05, 13:53 Grubi ludzie sa FUJ , ALE za chudy facet jest jeszcze bardziej FUUUUUUUUJ Wole zeby mial 10 kilo nadwagi niz 5 nie dowagi.... Poza tym... kg mozna zwalczyc ;] Odpowiedz Link Zgłoś
bellissima3 Re: PYTANIE DO DZIEWCZYN..... ?????? 12.07.05, 18:12 ja mam chłopaka który ma dobre 15 kg nadwagi i musze powiedzieć, że bardzo dobrze wygląda. wręcz jestem dumna gdy idzie zemną ulica ponieważ inni faceci z zazdrością spoglądają na niego. muszę też dodać, że to zależy od wieku dziewczyny bo sama gdy mialam 16,19 lat lubiłam szczupłych chłopaków, tak jak większość koleżanek. natomist z czasem (obecnie mam 22 lata) mój gust się zmienił o 180 stopni i teraz nawet nie spojrzę na takiego chudziutkiego chłopczyka. każda kobieta chce mieć faceta, a nie chłopca. Odpowiedz Link Zgłoś
emka_cafe Re: PYTANIE DO DZIEWCZYN..... ?????? 13.07.05, 09:56 Ach przepraszam, nie doczytalam, mialy sie wpisywac tylko te, ktorym sie tacy mezczyzni podobaja...Sorki A tak nawiasem mowiac - niezly pomysl na watek;) "tylko te..." Odpowiedz Link Zgłoś
calda Re: PYTANIE DO DZIEWCZYN..... ?????? 13.07.05, 09:59 Jezeli jest tylko lekko zaokraglony, to czemu nie.Nie lubie strasznie chudych. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolathered Re: PYTANIE DO DZIEWCZYN..... ?????? 13.07.05, 11:32 jak wielokrotnie zostalo powiedziane lepiej pan z odrobina ciala za duzo, lubie mezczyzn ztakich nie do konca pieknych ze kazda sie zakocha, lalusiowatych, czy zwyczjanie slicznych i slodkich,oni sa wlasnie zwycazajni, natomiast dla mnie to cos maja ci panowie, co idealni nie sa - to jest wlasnie piekne w nich, moze nawet jakas mala, nieszkodliwa wada charakteru - dodaje smaczku - zart:Pale powaznie za ladnych panow sie boje, boje sie ze maja trociny w glowie, wiadomo ze regula to nie jest:)wiec nie przekreslam takowych:) Odpowiedz Link Zgłoś