ewalewi 25.04.05, 22:09 Tekst wieczoru _ Motylia - " Spotykamy się z Robertem ( Korzeniowskim przyp. red. )bardzo często w tym roku, Bal Sportu i teraz :) Uważam, że Motylia jest boska;) Tylko ciut chloru za duzo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mnietka.kokietka Re: Wiktory 25.04.05, 22:36 - kto projektował sukienki babek od kwiatków?! - kto malował Otylie?! - kto pisał texty Orłośowi?! - Kto ubierał Terentiew?! - Kto robił grafikę?! a teraz, Dymna - super. Ale nie jestem obiektywna, bo bardzo ją lubie i cenię i szanuję jej wysiłek i pomysł na pomoc ludziom ktorzy naprawdę tego potrzebują. Tyszkiewicz - też bardzo lubie. Taka Babcia z klasą:) Nerw jej puścił bo orkiestra za szybko weszła jej w zdanie. Pianista moszbyć. Dał rade i nie miał stresa jak ryczardson. No a reszte to pewnie sami dodacie, bez cienia skrupułów i zachamowania:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewalewi Re: Wiktory 25.04.05, 22:37 Ale tekst Orłosia o pozdrowieniu Marianny Durczok póki co , mniód malyna! Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kidler Re: Wiktory 25.04.05, 23:11 Dobrze, że po raz kolejny nie prowadziła Torbicka... Richardson wyglądała bardzo ładnie w tej fryzurze i niebieskiej kiecce. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Wiktory 25.04.05, 23:21 mi się Richardson też podobała ale zdziwiło mnie że Korzeń wręczał nagrodę w kategorii w której sam był nominowany - niby pewne było że Motylia to zgarnie, ale pomysł taki sobie,IMHO a poza tym mogliby się przygotowywać w temacie nazwiska bo jak zamiast Tomasz Kucharski Monia Richardson mówi Tadeusz Kucharski, to siem lekko wpieniam jako fan sportu Odpowiedz Link Zgłoś
es_el Re: Wiktory 26.04.05, 00:39 mnie tadeusz tez wpienil i sie wyglupila z tekstem ze tak sie boi radziwillowicza, orlos wybrnal za to juz to gdzies pisalem, ale powalilo mnie nominowanie kozuchowskiej jako aktorki roku, rola z telefonem przy uchu wypadla zalosnie przy kreacji treli, zreszta lucek-gardzacy pierogami tez bieda Odpowiedz Link Zgłoś
oka5 Re: Wiktory 26.04.05, 09:42 Wiecie może, czy będzie powtórka? Zasnęłam niestety w trakcie i pamiętam tylko piąte przez dziesiąte. Najbardziej utkwiła mi w pamięci fałszująca E. Flinta. Odpowiedz Link Zgłoś
wioletta-pierdzisz-kochanska Re: Wiktory 26.04.05, 10:26 czy ktoś mógłby mi odpowiedzieć na pytanko za co w końcu chytrus otrzymał victorię? za film czy za info? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Wiktory 26.04.05, 10:29 a mnie ta gala wydawała się przeraźliwie smutna,jakby jakaś akademia ku czci czy cuś.było tak,czy mam jeszcze dolinę po powrocie z posen??;) Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Wiktory 26.04.05, 11:35 lezka_z_posen przecież ten miesiąc jest dość smutny. Przypomnij sobie chociaż początek. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Wiktory 26.04.05, 11:25 jak zwykle dośc żenująco całośc wypadła. Ale ja się ciesze, ze widziałam, bo dzięki temu obejrzałam sobie Pochanke i jej rzucanie głową:-)) Tyle razy o tym pisaliscve a ja TVN niet, i tego rzucania nie widziałam. Wczoraj we fragmencie nominacyjnym rzuciła 3 razy, przepięknie:-)) Orłoś z Riczardą Monikson (cóz za dowcip swietny to był) ogólnie bez tragedii. ja cały czas mam w pamieci Korę z rozdania Fryderyków( kilka lat temu), która nie potrfaiła normalnie zdania wygłosić i nazwiska bez pomyłki odczytać, i od tamtej pory wszyscy prowadzący wydają mi się geniuszami:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Wiktory 26.04.05, 11:27 co nie przeszkadza, ze ja Richardson nie trawie.... organicznie nie trawie..... Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Wiktory 26.04.05, 12:09 ja tez jej nie lubię, ten jej programik widziałam chyba 2 razy, fragmentarycznie, ale zupełnie to jest nieciekawe. Nie wiem, jakim cudem zdobyło taką popularnośc(no ale jeśli ktos oglada Spiewajace fortepiany, to własciwie nic mnie juz dziwić nie powinno). Straszna gwiazdeczka sie z niej teraz zrobiła, a tak własciwie to przecież zwykła spikerka. Ale wygladała sporo lepiej niz na TeleKamerach. Odpowiedz Link Zgłoś
ikarr Re: Wiktory PYTANIE 26.04.05, 14:16 Na onecie krytykują wypowiedź Torbickiej.O co chodzi, bo nie oglądałam całości? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Wiktory PYTANIE 26.04.05, 16:18 aleeeeeeeeeeeeee afeeeeeeeeeera... no panie OWSIAK ..zajmponował mi pan... owszem owszem..nie powiem, nie powiem... Odpowiedz Link Zgłoś
mafilka Re: Wiktory PYTANIE 26.04.05, 16:39 I jak to dobrze, że Pochanke nic nie dali... ufff! Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: Wiktory PYTANIE 26.04.05, 16:41 No jak nie dali jak dali,tylko nie pamiętam za co:) Odpowiedz Link Zgłoś
mafilka Re: Wiktory PYTANIE 26.04.05, 16:43 Dali? Przegapiłam? I Bogu dzięki! Na powtórkę już sie nie chcę załapać! Odpowiedz Link Zgłoś