Dodaj do ulubionych

muszelki na sprzedaz.......

01.07.02, 11:33
mam jeszcze pisek morski najwiecej we wlosach:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz....... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 11:54
      Stałaś się business woman?:)))
      • czarna_pantera2 Re: muszelki na sprzedaz....... 01.07.02, 11:55
        cos musze z tym zrobic:) chcesz muszelke?:)
        • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz....... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 11:57
          Na szczęście?Pewnie że chcę:)
          • czarna_pantera2 Re: muszelki na sprzedaz....... 01.07.02, 11:59
            bedziesz musial sobie wybrac, jest troche tych muszelek czyz nie?:))))
            • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz....... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 12:00
              Już wybrałem, czyż nie? ;)
              • czarna_pantera2 Re: muszelki na sprzedaz....... 01.07.02, 12:03
                myslalam ze widze wahanie w twoich oczach:)
                • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz....... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 12:06
                  Naprawdę nie wiem skąd Ci to przyszło do głowy.Widzisz moje szczere
                  spojrzenie?:)
                  • czarna_pantera2 Re: muszelki na sprzedaz....... 01.07.02, 12:21
                    hahahaha zdaje sie na moj zmysl handlowca jak jest tyle towaru trudno sie
                    zdecydowac, kazda muszla ma inny kolor, ksztalt, pochodzenie naturalne jest to
                    ze trudno sie zdecydowac, nie wierze ze nie masz tego problemu:)
                    • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz....... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 12:26
                      Umiem podejmować trudne decyzje.To jak, masz dla mnie muszelkę? ;)
                      • czarna_pantera2 Re: muszelki na sprzedaz....... 01.07.02, 12:37
                        jasne ze mam, chcesz duza, mala?
                        • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz....... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 12:46
                          Najładniejszą.Sama ją wybierz dla mnie:)))
                          • czarna_pantera2 Re: muszelki na sprzedaz....... 01.07.02, 12:49
                            hahaha cwana bestia!!! jak ma szczescie przyniesc musisz sam wybrac,
                            INSTRUKCJA:
                            potrzymac w dloni i zobaczyc czy daje przyjemne wibracje, jesli tak to jest ta
                            wlasciwa:)
                            • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz....... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 12:59
                              Ja już wybrałem i wiem że daje przyjemne wibracje:)))
                              • czarna_pantera2 Re: muszelki na sprzedaz....... 01.07.02, 13:01
                                hmmmm jestes czuly na dotyk:)
                                • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz....... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 13:04
                                  Muszelka Ci to powiedziała? ;)
                                  • czarna_pantera2 Re: muszelki na sprzedaz....... 01.07.02, 13:05
                                    hahaha szumi, trzeba sie tylko w nia wsluchac:)
                                    • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz....... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 13:07
                                      I prawdę Ci powie:)))
                                      • czarna_pantera2 Re: muszelki na sprzedaz....... 01.07.02, 13:08
                                        wiesz..... ty sie calkiem niezle znasz na muszlach:)
                                        • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz....... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 13:10
                                          Wiedziałem że spodoba Ci się mój wybór:)))
                                          • czarna_pantera2 Re: muszelki na sprzedaz....... 01.07.02, 13:14
                                            podoba mi sie sposob w jaki odwracasz kota ogonem:)
                                            • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz....... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 13:15
                                              Każdy niesłusznie oskarżony ma prawo do obrony:)))
                                              • czarna_pantera2 Re: muszelki na sprzedaz....... 01.07.02, 13:22
                                                haha cos mi sie wydaje ze aureola ci sie przekrzywila Simon:)
                                                • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz....... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 13:25
                                                  No właśnie.Jak się kogoś obrzuca błotem , to zawsze coś się przylepi:)))
                                                  • czarna_pantera2 Re: muszelki na sprzedaz....... 01.07.02, 13:31
                                                    hihihi brzmi to bardzo niewinnie:)
                                                  • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz....... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 13:32
                                                    Bo ja jestem niewinny.Biję się w piersi aż dudni:)))
                                                  • czarna_pantera2 Re: muszelki na sprzedaz....... 01.07.02, 13:34
                                                    a ja myslalam ze to serce tak ci bije:)
                                                  • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz....... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 13:38
                                                    Serce to prawie przestało bić na widok tego co się tu wyprawia:)))
                                                  • czarna_pantera2 Re: muszelki na sprzedaz....... 01.07.02, 13:44
                                                    no wlasnie!!!!!!hihihi
                                                  • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz....... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 13:48
                                                    Wiesz, zdumiewa mnie to że się ze mną zgadzasz:)))
                                                  • czarna_pantera2 Re: muszelki na sprzedaz....... 01.07.02, 13:51
                                                    ta zgodnosc moze byc wkurzajaca!!!:)
                                                  • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz....... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 14:04
                                                    Chyba jednak nie myślimy o tym samym:)))
                                                  • czarna_pantera2 Re: muszelki na sprzedaz....... 01.07.02, 14:12
                                                    tak czy siak nalezy przyjac zasade ze
                                                    wszystko co zle to wina faceta:) hihihi
                                                  • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz....... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 14:14
                                                    A coś jest złe? ;)
                                                  • czarna_pantera2 Re: muszelki na sprzedaz....... 01.07.02, 14:26
                                                    no nie wiem czy to, co sie tu wyprawia jest zle:):))))
                                                  • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz....... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 14:28
                                                    Już nie.Uspokoiło się:)))
                                                  • czarna_pantera2 Re: muszelki na sprzedaz....... 01.07.02, 14:29
                                                    hmmm musisz mi to pozniej wyjasnic:)
                                                  • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz....... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 14:31
                                                    Co tu wyjaśniać?Menik przestraszył się i uciekł.Teraz nikt Cię nie judzi:)))
                                                  • czarna_pantera2 Re: muszelki na sprzedaz....... 01.07.02, 14:34
                                                    jestes okropny!!!!!
                                                  • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz....... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 14:40
                                                    Nie złość się :-*******************************
                                                  • czarna_pantera2 Re: muszelki na sprzedaz....... 01.07.02, 14:45
                                                    budzisz we mnie zwierze:) uwazaj na szyjke...hihihi
                                                  • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz....... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 14:46
                                                    Jak ja lubię te drapiżne ogniki w Twoich oczach:-**** ;)
                                                  • czarna_pantera2 Re: muszelki na sprzedaz....... 01.07.02, 14:49
                                                    a pazurki na plecach:) hihihi i zabki na szyji?:)
                                                  • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz....... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 14:50
                                                    To element gry.W koncu Twój temperament musi znaleźć ujście:)))
                                                  • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz....... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 14:59
                                                    Kiciu, muszę znikać.Wrócę wieczorem:-******* ;)
                                                  • czarna_pantera2 Re: muszelki na sprzedaz....... 01.07.02, 15:03
                                                    no to miauuuu:)
                                                  • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz....... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 17:39
                                                    Już jestem.Podrapać za uszkiem? ;)
                                                  • Gość: hm Re: muszelki na sprzedaz....... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 01.07.02, 17:43
                                                    i po pleckach:) hihihi
                                                  • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz....... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 17:46
                                                    A pozycja "grzbiecik"? :)
                                                  • Gość: hm Re: muszelki na sprzedaz....... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 01.07.02, 17:47
                                                    o nie!!!! teraz ty na grzbiecik!!!!
                                                  • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz....... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 17:48
                                                    Straszna zamordystka z Ciebie się zrobiła po powrocie:)))
                                                  • Gość: hm Re: muszelki na sprzedaz....... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 01.07.02, 17:55
                                                    hahaha mam duzo energii gdzies ja musze wyladowac:)
                                                  • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz....... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 18:00
                                                    Ale dlaczego ja?Nie nadaję się na piorunochron:)))
                                                  • Gość: hm Re: muszelki na sprzedaz....... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 01.07.02, 18:03
                                                    ale ja serwuje tylko male grzmoty hihihihi walkiem w leb:)
                                                  • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz....... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 18:05
                                                    No już dobrze. Bij, tylko wcześniej powiedz za co:)))
                                                  • Gość: hm Re: muszelki na sprzedaz....... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 01.07.02, 18:07
                                                    a tak sobie to nie mozna:( (juz dobrze wiesz nie udawaj!!!!)
                                                  • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz....... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 18:10
                                                    A skąd niby mam wiedzieć, jeśli Ty tylko bijesz i nic nie mówisz!!!! :)))
                                                  • Gość: hm Re: muszelki na sprzedaz....... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 01.07.02, 18:12
                                                    kurna a co z czytaniem z oczu he!!!!! czytaj!!!!:)
                                                  • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz....... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 18:15
                                                    Skąd Ci się wzięło czytanie z oczu???A poza tym to jest możliwe jedynie w
                                                    realu:)))
                                                  • Gość: hm Re: muszelki na sprzedaz....... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 01.07.02, 18:17
                                                    hahaha lodnie mnie pod wlos bierzesz:) no to sobie poczytamy na maurach:)
                                                  • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz....... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 18:22
                                                    Kurna, kto, komu i co będzie czytał?
                                                  • Gość: hm Re: muszelki na sprzedaz....... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 01.07.02, 18:25
                                                    ja dziecku jak dziecku:) CV, list motywacyjny:) oczywiscie :)przygotuj sie
                                                  • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz....... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 18:30
                                                    Jestem przygotowany.Nigdy nie daję się zaskoczyć:)))
                                                  • Gość: hm Re: muszelki na sprzedaz....... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 01.07.02, 18:32
                                                    hahaha powiedzmy:) mysle ze jestes swietnym aktorem:)
                                                  • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz....... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 18:40
                                                    Nic o tym nie wiem, a pazurki obgryzę Ci w drodze;)
                                                  • Gość: hm Re: muszelki na sprzedaz....... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 01.07.02, 18:41
                                                    hahaha ciekawe kto komu:) hihihi
                                                  • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz....... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 18:43
                                                    Tylko jedno z nas grozi że będzie drapać, więc... :)))
                                                  • Gość: hm Re: muszelki na sprzedaz....... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 01.07.02, 21:49
                                                    juz nie udawaj ze sie boisz:)
    • men_ Re: muszelki na sprzedaz....... 01.07.02, 12:33
      Masz więcej muszelek, hę ?:)
      • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz....... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 12:36
        Menik, miałeś się nie wychylać, tylko służyć pomocą w nagłych wypadkach:)))
        • men_ Re: muszelki na sprzedaz.......Crimen, bądź 01.07.02, 12:58
          grzeczny, bo cos powiem Panterce ..:))

Gość portalu: Crimen napisał(a):

> Menik, miałeś się nie wychylać, tylko służyć pomocą w nagłych wypadkach:)))

• czarna_pantera2 Re: muszelki na sprzedaz.......Crimen, bądź 01.07.02, 13:03
            mufff:) chetnie poslucham:) a crimen niech sie wije:)
            • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz.......Crimen, bądź IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 13:07
              Menik inaczej gadał wczoraj, a dzisiaj próbuje szantażu.Menik wiesz co to jest
              obrona okrężna?Jeśli nie, to Uneczka Ci to wyjaśni:)))
              • czarna_pantera2 Re: muszelki na sprzedaz.......Crimen, bądź 01.07.02, 13:10
                hahah kto sie broni ten sie oskarza:) widze ze sie zaczynasz wic:) hihihi
                • men_ Re: muszelki na sprzedaz.......Crimen, bądź 01.07.02, 13:11
                  Uderz w stół ...:)))
                  • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz.......Crimen, bądź IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 13:13
                    Menik, bo przypomnę Foremkom o klasyfikacji:)))
                    • czarna_pantera2 macie cos z rybakow:) 01.07.02, 13:16
                      jak widze kazdy ma jakiegos haka:)
                      • Gość: Crimen Re: macie cos z rybakow:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 13:19
                        On nie ma na mnie nic;)
                        • czarna_pantera2 Re: macie cos z rybakow:) 01.07.02, 13:24
                          i znowu ci sie to oczka jakos tak mruzy:) hihihi
                          • Gość: Crimen Re: macie cos z rybakow:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 13:29
                            Już to przerabialiśmy.To dlatego aby Cię lepiej widzieć:)))
                            • czarna_pantera2 Re: macie cos z rybakow:) 01.07.02, 13:32
                              mam sie przyblizyc?:)
                              • Gość: Crimen Re: macie cos z rybakow:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 13:33
                                Oczywiście.Dlaczego obchodzisz mnie szerokim kołem?:)
                                • czarna_pantera2 Re: macie cos z rybakow:) 01.07.02, 13:37
                                  to dla bezpieczenstwa:) boje sie pulapek:) stapam ostroznie:) jak przystalo na
                                  kota:)
                                  • Gość: Crimen Re: macie cos z rybakow:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 13:41
                                    Tylko na tydzien mi znikłaś i to są skutki.A byłaś już udomowiona i
                                    przyjmowałaś pozycję "grzbiecik":( ;)
                                    • czarna_pantera2 Re: macie cos z rybakow:) 01.07.02, 13:45
                                      czas ciebie udomowic:) hahahaha mam wziac bacik w swoje rece?:)
                                      • Gość: Crimen Re: macie cos z rybakow:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 13:49
                                        Co z Ciebie wyłazi po tym urlopie? :)))
                                        • czarna_pantera2 Re: macie cos z rybakow:) 01.07.02, 13:55
                                          hihihi sadystka:) hihihi przeciez mowilam:)
                                          • Gość: Crimen Re: macie cos z rybakow:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 14:05
                                            Ale do tej pory byłaś uosobieniem łagodności:)))
                                            • czarna_pantera2 Re: macie cos z rybakow:) 01.07.02, 14:26
                                              obudziles we mnie demona:) hihihihi
                                              • Gość: Crimen Re: macie cos z rybakow:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 14:30
                                                To chyba nie ja.Tydzien się nie widzieliśmy.Ale ktoś obudził.To fakt:)))
                                                • czarna_pantera2 Re: macie cos z rybakow:) 01.07.02, 14:31
                                                  hahaha nie wierzysz w swoja moc telepatyczna?:)!!!!
                                                  • Gość: Crimen Re: macie cos z rybakow:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 14:32
                                                    Znowu się czegoś naczytałaś? :)))
                                                  • czarna_pantera2 Re: macie cos z rybakow:) 01.07.02, 14:35
                                                    nie czytam:) telepatia:) jasnowidztwo:) mowilam ci ze jestem wiedzma?:)
                                                  • Gość: Crimen Re: macie cos z rybakow:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 14:42
                                                    Tu są same wiedźmy.Strach cokolwiek sobie pomyśleć:)))
                                                  • czarna_pantera2 Re: macie cos z rybakow:) 01.07.02, 14:45
                                                    aniol sie odezwal:)
                                                  • Gość: Crimen Re: macie cos z rybakow:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 14:47
                                                    Raczej kandydat na męczennika:)
                                                  • czarna_pantera2 Re: macie cos z rybakow:) 01.07.02, 14:49
                                                    hihihi ale chyba lubisz byc molestowany?:)
                                                  • Gość: Crimen Re: macie cos z rybakow:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 14:51
                                                    Pewnie że lubię, ale już mówiłem, nie róbmy z tego martyrologii:)))
                      • men_ Re: macie cos z rybakow:) Panterko, faktycznie 01.07.02, 13:19
                        mam coś z rybaka: łowię perły w morzu zycia !:))

czarna_pantera2 napisał(a):

> jak widze kazdy ma jakiegos haka:)

• czarna_pantera2 Re: macie cos z rybakow:) Panterko, faktycznie 01.07.02, 13:23
                          hmmm:) a co potem robisz z tymi perlami?:)
                • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz.......Crimen, bądź IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 13:12
                  To jest tylko intryga mena za to co mu niedawno zrobiłem:)))
            • men_ Re: muszelki na sprzedaz.......Panterko, 01.07.02, 13:10
              nie mogę powiedzieć, solidarność menska zobowiązuje ..:(

A co mi dasz, jak powiem, hę ?:)

> mufff:) chetnie poslucham:) a crimen niech sie wije:)

• czarna_pantera2 Re: muszelki na sprzedaz.......Panterko, 01.07.02, 13:17
                a co byc chcial:)? (trzepot rzes) hihihi
                to ty prowokujesz jakby co!
                • men_ Re: muszelki na sprzedaz.......Panterko, 01.07.02, 17:13
                  Ja ???????????????
                  ja tylko o owocach morza ..:))
                  • Gość: hm Re: muszelki na sprzedaz.......Panterko, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 01.07.02, 17:23
                    czyli nimfy wodne, syreny i ten tego ten:)
                    • men_ Re: muszelki na sprzedaz.......Panterko, 01.07.02, 17:33
                      było owoce, a nie złudne i zgubne istoty morskie !:)
                      • Gość: hm Re: muszelki na sprzedaz.......Panterko, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 01.07.02, 17:39
                        hihihi ty pierwszy z afrodyta wyleciales:) ale ok jak chcesz owocu to prosze
                        bardzo, otworz usta, tylko uwazaj na sok, bo po bodzie pocieknie:)
                        • men_ Re: muszelki na sprzedaz.......Panterko, 01.07.02, 17:44
                          O ile dobrzepamietam mitologię, to Afrodyta tez była Owocem, czegośtam :)

p.s.: przestań z tym soczkiem, bo opeer zaraz dostanę !:))
                          • Gość: hm Re: muszelki na sprzedaz.......Panterko, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 01.07.02, 17:49
                            hihi to taka mala forma zemsty na crimenie:) nie badz swinia i pomoz mi:)
                            • men_ Re: muszelki na sprzedaz.......Panterko, 01.07.02, 17:53
                              Ty menem jestem, a nie tym co ryje ..:)
                              Jak mam Ci pomóc ?:)
                              • Gość: hm Re: muszelki na sprzedaz.......Panterko, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 01.07.02, 18:05
                                wystarczy ze bedziesz silny i twardy:)
                                • men_ Re: muszelki na sprzedaz.......Panterko, 01.07.02, 18:12
                                  Gość portalu: hm napisał(a):

> wystarczy ze bedziesz silny i twardy:)

lepiej brzmi zimny, bo to twardy to ...:)

• Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz.......Men IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 18:17
                                    Menik, Ty mi to cholera wykrakałeś.Kłopoty to twoja specjalność:)))
                                    • men_ Re: muszelki na sprzedaz.......Crimen, 01.07.02, 18:21
                                      co Ci do cholery wykrakałem ????
                                      Panterka wróciła niedopieszczona z wczasów z muszelkąmi na dłoni, a Ty .., o
                                      muszelkach morskich gadasz:))

> Menik, Ty mi to cholera wykrakałeś.Kłopoty to twoja specjalność:)))

• Gość: hm Re: muszelki na sprzedaz.......Crimen, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 01.07.02, 18:23
                                        hahahaha bo sie posikam hahahahahahahahahaha cmokus
                                      • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz.......Crimen, IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 18:24
                                        Jak to co?Pół dnia krakałeś że dzisiaj dostanę za swoje i za coś dostaję>Tylko
                                        czy to moje? :)))
                                        • Gość: hm Re: muszelki na sprzedaz.......Crimen, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 01.07.02, 18:27
                                          men patrzy obiektywnie:) widzi wiecej:) hihihi
                                          • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz.......Crimen, IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 18:34
                                            Już ja wiem co on widzi i dlaczego tak niespokojnie się rozgląda:)))
                                    • Gość: hm Re: muszelki na sprzedaz.......Men IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 01.07.02, 18:21
                                      hahaha meniczka zostaw w spokoju zobacz jak niewinnie patrzy, a klopoty to ty
                                      uwielbiasz:) przynajmniej takie:) cmok
                                      • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz.......Men IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 18:26
                                        Ja wiem swoje.On mi to wykrakał :-* ;)
                                        • Gość: hm Re: muszelki na sprzedaz.......Men IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 01.07.02, 18:31
                                          ty mu lepiej przeslij odcisk swojej dloni, moze cos jeszcze wyczyta:)
                                          • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz.......Men IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 18:35
                                            Lepiej nie, bo jeszcze pomyśli że mu swoją rękę oddaję:)))
                                            • Gość: hm Re: muszelki na sprzedaz.......Men IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 01.07.02, 18:40
                                              i on mi zarzuca perwersyjna nature!!!!!!
                                              • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz.......Men IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 18:42
                                                To nie był zarzut, tylko wniosek:)
                                      • men_ Re: Oczywiście Panterko pieskiem pływając, że mnie 01.07.02, 21:33
                                        z oczu niewinnie i grzecznie "patrzy":)
                                        A nad crimenkiem sie nie rozczulaj, żebyś Ty wiedziała, co on wczoraj narozrabiał
                                        na forum !!!!!!!!!!!!!!:))))

Ciiiiiiiiiiiii, obiecałem, że nie powiem !:)

> hahaha meniczka zostaw w spokoju zobacz jak niewinnie patrzy, a klopoty to ty
                                        > uwielbiasz:) przynajmniej takie:) cmok

• Gość: hm Re: Oczywiście Panterko pieskiem pływając, że mnie IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 01.07.02, 22:03
                                          kurna i ja mam czytac wszystkie watki zeby sie dowiedziec!:( on caly czas
                                          rozrabia:) zdolny facet hihihi
                                  • Gość: hm Re: muszelki na sprzedaz.......Panterko, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 01.07.02, 18:19
                                    twardy czyli np. skostnialy hihihi ogrzac?
                            • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz.......Panterko, IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 17:54
                              Kiciu, za co chcesz się mścić???????? ;)
                          • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz.......Panterko, Men IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 17:51
                            Czyżbyś się czegoś bał? :)))
      • czarna_pantera2 Re: muszelki na sprzedaz....... 01.07.02, 12:37
        czesc men:) wybieraj wez do reki i zobacz jakie ladne:)
        • men_ Re: muszelki na sprzedaz.......Panterko ! 01.07.02, 12:58
          Co Ty mi tutaj publicznie proponujesz ? mam wziąśc Twoja muszelkę do ręki, hę ?:)

> czesc men:) wybieraj wez do reki i zobacz jakie ladne:)

• czarna_pantera2 Re: muszelki na sprzedaz.......Panterko ! 01.07.02, 13:00
            hahaha ciekawe co miales na mysli:)))
            ja przeciez mowie o produkcie morskim :)
            • men_ Re: muszelki na sprzedaz.......Panterko ! 01.07.02, 13:05
              Jezuuuuuuuuuuuu, Afrodyta też była "produktem morskim" :))
              • czarna_pantera2 Re: muszelki na sprzedaz.......Panterko ! 01.07.02, 13:07
                hahahaha a co? miales spotkanie trzeciego stopnia z Afrodyta? jak bylo?:))))
                • men_ Re: muszelki na sprzedaz.......Panterko ! 01.07.02, 13:09
                  Pamiętam tylko muszelkę .., morską, oblaną pianą.., morską !:)
                  • czarna_pantera2 Re: muszelki na sprzedaz.......Panterko ! 01.07.02, 13:10
                    to musial byc zachwycajacy widok:) hmmmmm
                    • men_ Re: muszelki na sprzedaz.......Panterko ! 01.07.02, 13:12
                      Nooooooooo, i otwartą, pokazującą rozkosze swej głębi i toni .., morskiej -
                      mówimy oczywiście dalej o tej muszelce !:))
                      • czarna_pantera2 Re: muszelki na sprzedaz.......Panterko ! 01.07.02, 13:19
                        oczywiscie ze o muszelce:)
                        najpiekniej blyszczy jak jest wilgotna, kazda wydaje sie inna
                        • men_ Re: muszelki na sprzedaz.......Panterko ! 01.07.02, 13:27
                          Taak, szczególnie skropiona poranną rosą lub wieczorną pianą i bryzą morską !:)
                          • czarna_pantera2 Re: muszelki na sprzedaz.......Panterko ! 01.07.02, 13:33
                            wiesz... muszle to ciekawy temat do wieczornych rozwazan:) mysle ze moglbys tak
                            godzinami....:)
                            • men_ Re: muszelki na sprzedaz.......Panterko ! 01.07.02, 17:12
                              Nie mówiąc juz o nocnej burzy, porywistym huraganie i zniewalającym
                              sztormie :))

p.s.: no, tylko my od czasu do czasu musimy zrobić sobie przerwę na
                              papieroska !:)
                              • Gość: hm Re: muszelki na sprzedaz.......Panterko ! IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 01.07.02, 17:24
                                tia dobry papierosek nie jest zly:) ale ten huragan moze porwac, wiec trzeba
                                uwazac:)
                                • men_ Re: muszelki na sprzedaz.......Panterko ! 01.07.02, 17:30
                                  Porwać i znieść na głębię tajemną, czy w rozkosz(n)y wir ?:)
                                  • Gość: hm Re: muszelki na sprzedaz.......Panterko ! IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 01.07.02, 17:33
                                    jedno i drugie kusi:) choc chyba rozkosz bardziej:) a masz taka moc?
                                    • men_ Re: muszelki na sprzedaz.......Panterko ! 01.07.02, 17:46
                                      Odkrywania głebi tajemnic, czy topienia w wirze namietności ?:)
                                      • Gość: hm Re: muszelki na sprzedaz.......Panterko ! IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 01.07.02, 17:50
                                        a ty generalnie co wolisz, odkrywac czy sie zatapiac?:)
                                        • men_ Re: muszelki na sprzedaz.......Panterko ! 01.07.02, 18:02
                                          pluskać się :)
                                          • Gość: hm Re: muszelki na sprzedaz.......Panterko ! IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 01.07.02, 18:06
                                            tak myslalam:) rozkoszny powiadam:)
                                            • men_ Re: muszelki na sprzedaz.......Panterko ! 01.07.02, 18:09
                                              Ale pływać na głebokiej wodzie też - z rezerwowymi butlami tlenowymi :)
                                              • Gość: hm Re: muszelki na sprzedaz.......Panterko ! IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 01.07.02, 18:13
                                                hmmm i do tego odwazny:) rzucamy sie na szerokie wody:) a rekiny! orki! czarne
                                                pantery! hihihhi
                                                • men_ Re: muszelki na sprzedaz.......Panterko ! 01.07.02, 18:16
                                                  A czarne pantery pływaja ????
                                                  Pieskiem ?:)
                                                  • Gość: hm Re: muszelki na sprzedaz.......Panterko ! IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 01.07.02, 18:35
                                                    przeciez nie grzbietem hihihihi, uwazaj na te stworzenia:)
                                                    Ps. kurna i po co ja go ostrzegam glupia!
          • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz.......Panterko ! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 13:00
            Ktoś coś niedawno mruczał o swojej odwadze:)))
            • czarna_pantera2 Re: muszelki na sprzedaz.......Panterko ! 01.07.02, 13:04
              to men tez mruczy? czyzby nalezal do rodziny kotow?
              • kocur1 Re: muszelki na sprzedaz.......Panterko ! 01.07.02, 13:06

> to men tez mruczy? czyzby nalezal do rodziny kotow?

A mruczy, mruczy - jak sie czasami zmienia w kocura !:)

• czarna_pantera2 Re: muszelki na sprzedaz.......Panterko ! 01.07.02, 13:08
                  witaj kocie:))))) podoba mi sie to mruczenie:)
                  • kocur1 Re: muszelki na sprzedaz.......Panterko ! 01.07.02, 13:13
                    Wiem !

skromny kocur, mruuuuuuuuuuuuu :)))

> witaj kocie:))))) podoba mi sie to mruczenie:)

• czarna_pantera2 Re: muszelki na sprzedaz.......Panterko ! 01.07.02, 13:21
                      lubisz wylegiwac sie na piasku i mruzyc oczy?:)
                • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz.......Panterko ! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 13:10
                  Menik, dawno Cię nie było w tym wcieleniu.Szkoda że nie ma Karinki:)))
                  • kocur1 Re: muszelki na sprzedaz.......Panterko ! 01.07.02, 13:13
                    hę ?:)
                    • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz.......Panterko ! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 13:18
                      W nocy wpadła tu jakaś piękność z Nowego Sącza.Kituś bardzo się ucieszył. Bądź
                      ostrożny:)))
    • iwusia Re: muszelki na sprzedaz....... 01.07.02, 17:33
      a po czemu one?...drogo Pani ma?...;D
      • Gość: hm Re: muszelki na sprzedaz....... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 01.07.02, 17:36
        jak dla ciebie to darmo dam:) dzielnie sie trzymalas tu na posterunku:)
        • iwusia Re: muszelki na sprzedaz....... 01.07.02, 17:37
          czym że ja zasłużyłam?.....ja przeciez nic takiego.......och zawstydziłam
          sie.....dziękuje.....;D
        • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz....... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 17:40
          Iwusi muszelkę???????To jakaś perwersja:)))
          • men_ Re: muszelki na sprzedaz.......Crimen, chyba 01.07.02, 17:42
            niektórym paniom z przepracowania dzisiejszego forum sie pomyliło !:)

> Iwusi muszelkę???????To jakaś perwersja:)))

• iwusia Re: muszelki na sprzedaz.......Crimen, chyba 01.07.02, 17:44
              a Panowie połkneli haczyk he he he he

men_ napisał(a):

> niektórym paniom z przepracowania dzisiejszego forum sie pomyliło !:)
              >
              > Gość portalu: Crimen napisał(a):
              >
              > > Iwusi muszelkę???????To jakaś perwersja:)))
              >

• Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz.......Crimen, chyba IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 17:47
                Ja niczego nie połykałem, może Menik:)))
            • Gość: hm Re: muszelki na sprzedaz.......Crimen, chyba IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 01.07.02, 17:45
              kobiety tez lubia muszelki, z choinki sie urwali czy co!!! hihihihhi
              • iwusia Re: muszelki na sprzedaz.......Crimen, chyba 01.07.02, 17:47
                nie z Marsa hihihihi
              • men_ Re: muszelki na sprzedaz.......Crimen, chyba 01.07.02, 17:47

> kobiety tez lubia muszelki, z choinki sie urwali czy co!!! hihihihhi

lubią dbać o muszelki, hę ?:)

• iwusia Re: muszelki na sprzedaz.......Crimen, chyba 01.07.02, 17:50
                  po co pytasz jak znasz odpowiedź..;D
              • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz.......Crimen, chyba IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 17:50
                Nie wątpię że lubią, ale to lekko perwersyjne:)))
                • iwusia Re: muszelki na sprzedaz.......Crimen, chyba 01.07.02, 17:51
                  mam jedną na półce w domu.....czy to perwersja? he he he he.....
                  • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz.......Crimen, chyba IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 17:56
                    Nie, to norma.Gdybyś miała więcej byłaby to mutacja:)))
                    • iwusia Re: muszelki na sprzedaz.......Crimen, chyba 01.07.02, 17:59

> Nie, to norma.Gdybyś miała więcej byłaby to mutacja:)))

no cóz jestem do niej bardzo przywiązana he he he

• Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz.......Crimen, chyba IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 18:02
                        Wiedziałem że tak odpowiesz:)))
                        • iwusia Re: muszelki na sprzedaz.......Crimen, chyba 01.07.02, 18:03

> Wiedziałem że tak odpowiesz:)))

bo to chyba łatwe do przwidzenia....:)))))...dziwne jakby było inaczej:))

• Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz.......Crimen, chyba IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 18:06
                            Sama sprowokowałaś temat:)))
                            • iwusia Re: muszelki na sprzedaz.......Crimen, chyba 01.07.02, 18:08

> Sama sprowokowałaś temat:)))

a kto zarzucił perwersje?:))))))

• Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz.......Crimen, chyba IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 18:12
                                To było silniejsze ode mnie.Podświadoma reakcja na zastaną sytuację:)))
                                • iwusia Re: muszelki na sprzedaz.......Crimen, chyba 01.07.02, 18:23
                                  głodnemu chleb na myśli....:)))))
                                  • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz.......Crimen, chyba IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 18:28
                                    Mam normalną orientację:)
                                    • iwusia Re: muszelki na sprzedaz.......Crimen, chyba 01.07.02, 18:30
                                      w terenie?...;D
                                      znikam pa narka:))))
                                      • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz.......Crimen, chyba IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 18:37
                                        Wszędzie:)Trzym się.
                • Gość: hm Re: muszelki na sprzedaz.......Crimen, chyba IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 01.07.02, 17:53
                  hahaha nie mow ze sie rumienisz:)
                  • iwusia Re: muszelki na sprzedaz.......Crimen, chyba 01.07.02, 17:55

> hahaha nie mow ze sie rumienisz:)

że se zaśpiewam..." czerwona jak cegła.....".....;D

• Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz.......Crimen, chyba IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 17:58
                      Przyglądam się z zainteresowaniem i być może zdecyduję się na lekki rumieniec;)
                      • Gość: hm Re: muszelki na sprzedaz.......Crimen, chyba IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 01.07.02, 18:01
                        hahahaha laskawco:)
                        • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz.......Crimen, chyba IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 18:03
                          Rumieniec zawsze dodaje pikanterii:)))
                          • Gość: hm Re: muszelki na sprzedaz.......Crimen, chyba IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 01.07.02, 18:09
                            kurcze to ja musze byc bardzo pikantna::) hihihi
                            • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz.......Crimen, chyba IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 18:13
                              Znowu prowokacja? ;)
                              • Gość: hm Re: muszelki na sprzedaz.......Crimen, chyba IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 01.07.02, 18:14
                                baaaaaaaaaa
                                ale czyz nie slodka:)
                                • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz.......Crimen, chyba IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 18:18
                                  Miodzio:)))
                                  • Gość: hm Re: muszelki na sprzedaz.......Crimen, chyba IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 01.07.02, 18:39
                                    oblizujesz sie!!! widze!!!:)
                                    • Gość: Crimen Re: muszelki na sprzedaz.......Crimen, chyba IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 19:21
                                      Jeśli jeszcze wiesz o czym teraz myślę, to zaraz się zaczerwienię:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka