01.05.05, 12:40
no wlasnie przyszedl maj wiec moze by sie z tej okazji zakochac:))
Obserwuj wątek
    • caruzzo Re: maj... 01.05.05, 12:55
      Pewnie,ze tak ile to roboty....żadna........DDDDDDDd
      • effa4 Re: maj... 01.05.05, 13:01
        Roboty roboty ale za to jakie to przyjemne, dla czegos takiego warto sie
        napracowac troche:)
    • albercik7 Re: maj... 01.05.05, 13:17
      czy aby sie zakochac trzeba czekac na maj bo ja uwazam inaczej aczkolwiek maj
      to maj pozdrawiam
      • effa4 Re: maj... 01.05.05, 13:22
        Nie trzeba czekac tak napisalam... kazdy pretekst jest dobry:)
        • albercik7 Re: maj... 01.05.05, 13:28
          niedoczytalem sorry ale dokladnie na to sie nie czeka to sie wie i juz to jest
          chemia ja to wiem i to dobrze nawet bardzo:-)))
        • wild.romance Re: maj... 01.05.05, 13:33
          No tak,
          nie tylko maj,
          ale dlaczego
          i nie w maju....:)
          • hrabia_potocki Re: maj... 01.05.05, 14:36
            to pora amora;-)))
            • albercik7 Re: maj... 01.05.05, 15:01
              dokladnie panie hrabio a jak tam pani hrabina ?
              • hrabia_potocki Re: maj... 01.05.05, 15:16
                albercik7 napisał:

> dokladnie panie hrabio a jak tam pani hrabina ?

ano, nie ma!;-(((
                • albercik7 Re: maj... 01.05.05, 15:37
                  a cos nowego na oku jest?
                  • hrabia_potocki Re: maj... 01.05.05, 15:39
                    tylko kawał drogi do niej...
                    • albercik7 Re: maj... 01.05.05, 15:45
                      drogi hrabio kaz zaprzegac konie jam twoj sluga Cie zawioze
                      • hrabia_potocki Re: maj... 01.05.05, 16:00
                        żartujesz, a to poważna sprawa;-(
                        • albercik7 Re: maj... 01.05.05, 16:03
                          mowisz i masz gdzie i kiedy ?jesli warto to pomoge
                          • hrabia_potocki Re: maj... 01.05.05, 16:06
                            oj albertos a Ty znowu swoje!;-)
                            • inna-bajka Re: maj... 01.05.05, 16:12
                              Oj tak , Albertus - Rycezus Niepospolitus ;-)
                              • albercik7 Re: maj... 01.05.05, 16:18
                                wiedzialem :-)))
                                • inna-bajka Re: maj... 01.05.05, 16:21
                                  I wszystko jasne ;-)
                            • albercik7 Re: maj... 01.05.05, 16:16
                              poprostu mnie nie znasz masz problem moge pomoc to pomagam i juz nie analizuje
                              nie mysle pomagam ale jezeli sprawa miedzy wami jest nie teges to moja pomoc
                              jest zbedna panie hrabio
                              • inna-bajka Re: maj... 01.05.05, 16:18
                                Hrabia nie robi nic pochopnie ;-)
                                A Ty Albertus, tylko pochopnie ;-)
                            • inna-bajka Hrabio ... 01.05.05, 16:26
                              .... może ja Cię zawiozę mym białym rumakiem.
                              Szczęściu trzeba pomóc ;-)
                              • hrabia_potocki Re: Hrabio ... 01.05.05, 16:28
                                dlaczego każdy hrabiego chce wywieźć w pole;-(((
                              • albercik7 Re: Hrabio ... 01.05.05, 16:28
                                a to oto chodzi to ja spadam oki juz znikam :-)))
                                • hrabia_potocki Re: Hrabio ... 01.05.05, 16:32
                                  o co niby chodzi?

• albercik7 Re: Hrabio ... 01.05.05, 16:35
                                    mysle ze bajeczka CI pomoze bo widze ze jest chetna jak zawsze zreszta
                                    • hrabia_potocki Re: Hrabio ... 01.05.05, 16:40
                                      ciekawe czy zna kierunek?;-)
                                      • albercik7 Re: Hrabio ... 01.05.05, 16:43
                                        Ja pytaj nie mnie spadam ide na rower
                                        • hrabia_potocki Re: Hrabio ... 01.05.05, 16:50
                                          albercik7 napisał:

> Ja pytaj nie mnie spadam ide na rower

hrabiego rowerem?
                                          to już przesada!
                                      • inna-bajka Re: Hrabio ... 01.05.05, 16:46
                                        Gdzie Hrabia mieszka, to zagadka forum.
                                        Hrabia światowy, gdzie mnie wiedzieć Panie ;-)
                                        • hrabia_potocki Re: Hrabio ... 01.05.05, 16:49
                                          moja droga, pojawiam się...i znikam,
                                          na razie pozostaję w kraju!;-)))

• inna-bajka Re: Hrabio ... 01.05.05, 16:58
                                            Za łskę obcowania dziękują Aniołom ;-)
                                            • hrabia_potocki Hrabia natchnięty... 01.05.05, 17:00
                                              natchnęłaś mnie bajka...

najlepszy środek lokomocji to skrzydła anielskie!;-)))
                                              • effa4 Re: Hrabia natchnięty... 01.05.05, 17:09
                                                milosc uskrzydla:)
                                              • inna-bajka Re: Hrabia natchnięty... 01.05.05, 17:12
                                                Nie mam takich chdów w anielskich zastępach, by załatwić Hrabiemu anielski
                                                transport ;-)
                                                • hrabia_potocki Re: Hrabia natchnięty... 01.05.05, 17:17
                                                  więc będę pielgrzymem!;-)))
                                                  • effa4 Re: Hrabia natchnięty... 01.05.05, 17:22
                                                    dla chcacego nic trudnego:P
                                                  • inna-bajka Re: Hrabia natchnięty... 01.05.05, 17:22
                                                    Wybranka Hrabiego nie wie co traci nie będąc obok niego ;-)
                                                  • hrabia_potocki Re: Hrabia natchnięty... 01.05.05, 17:25
                                                    ma o jedno niebo mniej!:-)
                                                  • inna-bajka Re: Hrabia natchnięty... 01.05.05, 17:26
                                                    Może nie ma żadnego ;-)
                                                  • hrabia_potocki Re: Hrabia natchnięty... 01.05.05, 17:30
                                                    więc ślę te nieba skrawki ;-)))
                                                  • inna-bajka Re: Hrabia natchnięty... 01.05.05, 17:33
                                                    Szczęśliwa wybranka, która na nie czeka.
                                                    z pewnością wypatruje Hrabiego i wiernie co noc czeka ;-)
                                                  • hrabia_potocki Re: Hrabia natchnięty... 01.05.05, 17:36
                                                    łapie się za głowę, zagryza paluszki, roni łezkę do swej powierniczki
                                                    poduszki!;-)
                                                  • inna-bajka Re: Hrabia natchnięty... 01.05.05, 17:38
                                                    Płacze w poduszkę pewnie każdej nocy,
                                                    Znikąd wieści o Hrabim, znikąd pomocy ;-)
                                                  • hrabia_potocki Re: Hrabia natchnięty... 01.05.05, 17:40
                                                    musi być dzielna, stawiać czoła wyzwaniu...
                                                    jej miłość jest w tym czekaniu!:-)
                                                  • inna-bajka Re: Hrabia natchnięty... 01.05.05, 17:44
                                                    Dzielna i wyjątkowa jest wybranka Hrabiego,
                                                    Czeka i tęskni, nie pyta dlaczego ... ;-)
                                                  • hrabia_potocki Re: Hrabia natchnięty... 01.05.05, 17:47
                                                    taaak, bo trudno przy Hrabim, być przejętym;-)))
                                                  • inna-bajka Re: Hrabia natchnięty... 01.05.05, 17:51
                                                    Hrabia ma dar tworzenia nieprzeciętnych rzeczy ;-)
                                                  • hrabia_potocki Re: Hrabia natchnięty... 01.05.05, 17:54
                                                    nie wyobrażam sobie co przynieś może dotyk mistrza;-)))
                                                  • inna-bajka Re: Hrabia natchnięty... 01.05.05, 17:58
                                                    Musisz to sprawdzić Hrabio,
                                                    dotyk nieuzbrojony może być straszną bronia na niewiasty ;-)
                                                  • hrabia_potocki Re: Hrabia natchnięty... 01.05.05, 18:01
                                                    empiryk nie chce zranić tej delikatnej struktury!;-)
                                                  • inna-bajka Re: Hrabia natchnięty... 01.05.05, 18:04
                                                    Może Twój dotyk delikatniejszym będzie,
                                                    Rzecz nie w sile lecz skutkach, jakie wywołać może ;-)
                                                  • hrabia_potocki Re: Hrabia natchnięty... 01.05.05, 18:08
                                                    wywołać może burzę nie do opisania!;-)
                                                  • inna-bajka Re: Hrabia natchnięty... 01.05.05, 18:13
                                                    Jeśli panna spokojna, burza jest wskazana,
                                                    Tym bardziej będzie wypatrywać swego Pana ;-)
                                                  • hrabia_potocki Re: Hrabia natchnięty... 01.05.05, 18:17
                                                    tylko wiry i piekielne odmęty mogą strawić okręt panny!;-)
                                                    będę nie kontentny!;-(((
                                                  • inna-bajka Re: Hrabia natchnięty... 01.05.05, 18:19
                                                    Burza z Twojej ręki jest oczyszczająca,
                                                    jak deszcz po suszy, której nie widać końca ;-)
                                                  • hrabia_potocki Re: Hrabia natchnięty... 01.05.05, 18:23
                                                    Twa ufność jest porażająca;-)
                                                  • inna-bajka Re: Hrabia natchnięty... 01.05.05, 18:27
                                                    Ufność w siłę Hrabiego, lecz ja jej nie doświadczę,
                                                    Hrabia ma swą wybrankę, więc tylko sobie płaczę ;-)
                                                  • hrabia_potocki Re: Hrabia natchnięty... 01.05.05, 18:31
                                                    nie popadaj w rozpacz, bo wyłowię Ciebie z tej całej gęstwiny!;-)
                                                  • inna-bajka Re: Hrabia natchnięty... 01.05.05, 18:39
                                                    Wyciągam rękę ku górze lecz nie widze nadziei ;-)
                                                  • hrabia_potocki Re: Hrabia natchnięty... 01.05.05, 18:45
                                                    idę do siebie,,,wypocząć...i oczka wzmocnić...

żegnam okręcik na morzu!;-)
                                                  • inna-bajka Re: Hrabia natchnięty... 01.05.05, 18:48
                                                    Żegnam Hrabiego, życząc powodzenia w wyprawie dalekiej ;-)
    • wietka Re: maj... 01.05.05, 15:08
      z tym amorem to lepiej uważać, może źle wycelować i awantura gotowa! :)
      • albercik7 Re: maj... 01.05.05, 15:11
        kocham awantury :-)))
        • wietka Re: maj... 01.05.05, 15:15
          miłosne też? :)
          • albercik7 Re: maj... 01.05.05, 15:24
            toz to moja specializacja moja droga :-)))
            • effa4 Re: maj... 01.05.05, 17:07
              Jako ze to po czesci moj watek postanowilam sie wtracic:) Awantury milosne sa
              mniaaaaaaaam:) uwielbiam je, dodaja smaku i pikanterii zwiazkowi, czesto sama
              je specjalnie prowokuje ale ciiii...:)
    • ewelinal1 Re: maj... 01.05.05, 17:44
      sie .... zakocham... chyba..:-)
      • effa4 Re: maj... 01.05.05, 18:00
        a w kim??:)
        • ewelinal1 Re: maj... 01.05.05, 22:38
          effa4 napisała:

> a w kim??:)

nie doszłam jeszcze do tego...:-)
          • albercik7 Re: maj... 01.05.05, 22:52
            zastanawiaj sie dalej i nic z tego nie bedzie wszystkie sie zastanawiacie
            robicie analizy wykresy i co z tego macie nic tylko to ze facet po pol rocznym
            przebywaniu w waszym towarzystwie szuka nastepnej i znow robicie analizy i
            wykresy ludzie milosc to milosc kochanie to nie analiza wykres itd to ma byc od
            serca duszy .
            • effa4 Re: maj... 01.05.05, 22:55
              Ja tam cenie sobie pelno spontanicznosc takze prosze Cie bardzo, nie uogolniaj
            • ewelinal1 Re: maj... 02.05.05, 09:56
              Albercik........
              bede spontaniczna
              i powiem...
              pieprzysz...
              zdecydowanie..

miłego dnia :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka