Dodaj do ulubionych

A moze i my sie zabawimy - GDANSK

02.05.05, 15:22
Gdanszczanie!!! Ludu, moze jakas wspolna inicjatywa wiosenna?
Obserwuj wątek
    • szarka_el Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 15:27
      ta północ to jak zwykle odstająca - nie rozumiem dlaczego nie może się zintegrować
      • vox Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 15:29
        Zintegrowac? Z Lodzia? :-)) To moze by tak Lodz do Gdanska, u nas to morze
        mamy :-))
        • szarka_el Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 15:33
          czy ja pisałam, żem z Łodzi?
          :)))))))))))))))
          • vox Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 15:35
            Ale ja wcale nie mowilem, ze jestes zlodziej.... tj. z Lodzi :-)))
            • szarka_el Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 15:39
              czy ja pytałam dlaczego mnie nazwałeś jak nazwałeś skoro jednak nie nazwałeś - a
              pisałeś -
              i dlatego morze nie może się zintegrować - bo skoro do kogoś znad morza piszesz,
              że on może i "z Łodzij" - to wybacz, ale na starcie może morze wymazujesz
              • vox Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 15:43
                No prosze! Wziela i sie obrazila byla! Tak to juz chyba jest, ze z dwoch,
                ewentualnie wiekszej liczby mozliwosci interpretacyjnych, kobieta wybiera,
                zachodze w glowe i nijak dojsc nie moge jak to sie jej udaje, wariant najmniej
                korzystny dla otoczenia, jakie by ono nie bylo.
                • szarka_el Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 15:45
                  a pisałam coś o obrażaniu się?
                  :))))))))))
                  • vox Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 15:47
                    nie, ales wywod swoj usmiechu pozbawila :-)
                    • szarka_el Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 15:49
                      chyba nie jest aż tak tragicznie :)))))
                      • vox Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 15:52
                        teraz znacznie lepiej :-))) A mowisz przy tym "cziiiizzzz" :-))))))))
                        • szarka_el Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 15:56
                          nie - nie mówię -
                          :)))))))))))))
                          • vox Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 16:00
                            Traz dopiero okiem rzucilem na tytul watku.... :-))) Brzmi wcale
                            niejednoznacznie :-))
                            • szarka_el Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 16:01
                              wiesz, i tu się uśmiałam :)))))))))))))))))))))))))
                              masz racjęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę
                              :))))))))))))))
                              • vox Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 16:02
                                ja sie smieje do tej pory! :-)))))) JESTEM LEPSZY! :-)))
                                • szarka_el Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 16:04
                                  dobra - kompromis - aleśmy się usmiali :)))))))))))))
                                  • vox Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 16:05
                                    Niech bedzie: kompromis. Daj jeszcze piatke na zgode i jest OK! :-))))
                                    • szarka_el Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 16:06
                                      dobra - przybijam piątkę - zgoda!
                                      :)))))))))))))
                                      • vox Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 16:08
                                        OK! :-)) No to teraz mozemy sie bawic!
                                        • szarka_el Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 16:09
                                          dobrze, możemy się bawić (ale jestem zgodna! niewiarygodne!)
                                          • vox Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 16:12
                                            Zazwyczaj taka nie jestes? Dzis to pewnie przez ten zawarty kompromis piatka
                                            przyklepany w dodatku. :-))
                                            • szarka_el Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 16:14
                                              jakby tu odpowiedzieć - kobieta zmienną jest - to jest oklepane, ale baaaardzo
                                              prawdziwe -
                                              • vox Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 16:17
                                                Rozumiem to doskonale i znam doskonale, niestety... To co, juz sie nie bawimy :-
                                                ((
                                                • szarka_el Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 16:18
                                                  hola, hola! kto tu jest zmienny?!
                                                  • vox Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 16:20
                                                    no przecie, ze kobieta
                                                  • szarka_el Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 16:21
                                                    zastanawiam się, jak wykręcić kota ogonem, zeby nie było na mnie...
                                                    :)))))))))))
                                                  • vox Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 16:22
                                                    nie da rady!!!!!!!!!!!!! :-)))))))))))))))))))))))))))))))
                                                  • szarka_el Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 16:23
                                                    jak znam siebie, to się wywinę
                                                    :)))))))))
                                                  • vox Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 16:26
                                                    sie usmialem..... :-)
                                                    sprobuj wiwinac, czasem sie udaje.
                                                    chyba zglodnialem... - to z calkiem innej beczki
                                                  • szarka_el Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 16:28
                                                    no to smacznego - wywinąłeś się Ty :))))))))))))))))
                                                    idź coś zjeść
                                                  • vox Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 16:34
                                                    brak mi konceptu....... podpowiedz: co mam zjesc? :-))
                                                  • vox Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 16:39
                                                    Eureka! juz wiem!!!!!!!!!!! jajka se usmaze!
                                                  • szarka_el Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 16:41
                                                    powiem co u mnie było podane na obiad (sama robiłam!) - ziemniaki z filetem z
                                                    kurczaka (żeby nie powiedzieć piersi) w wegecie z panierką tradycyjną (jajo plus
                                                    bułka tarta) do tego surówka - rzodkiewka, pomidor, ogórek, sałata lodowa -
                                                    znaczy się to, co zdychało w ilościach juz końcowych w lodówce i z majonezem w
                                                    ilościach śladowych.
                                                    dobre było -

może naleśniki? na przykład z mięsem mielonym i serem, polane sosem czosnkowym,
                                                    albo z nadzieniem z sera białego z brzoskwiniami i bitą śmietaną, albo z
                                                    jabłkami, albo z serem białym,
                                                    albo pierogi - te lubię jeść, ale nie robić...
                                                    smacznego :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                    zrób sobie jajecznicę ze szczypiorkiem na maśle
                                                    albo pomidor podsmażany na maśle i na to rozbite jajo sadzone
                                                    albo zrób sobie zapiekankę z makaronem i boczniakami
                                                    albo lasagne - jak Garfield!
                                                    :))))))))))))))))
                                                  • vox Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 16:43
                                                    WIELKAŚ !
                                                  • szarka_el Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 16:44
                                                    nooooooooooooooooooooooooooo
                                                    :))))))))))))))))))
                                                    dosłownie i w przenośni :))))))))))))
                                                  • vox Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 17:26
                                                    zaraz nabawie sie kompleksow..... mocno wielkas? :-)
    • szarka_el Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 17:09
      znaczy się walkowerem dla mnie 1:0
    • emko13 Ale fajna i miła rozmówka... 02.05.05, 17:14
      ...a GDANSK jest pięęęknyy!
      • vox Re: Ale fajna i miła rozmówka... 02.05.05, 17:27
        moze nie w calosci, ale fragmentarycznie - na pewno :-)
        • emko13 a kto mówi że w całości!!! 02.05.05, 17:28
          Hmm?
          • vox Re: a kto mówi że w całości!!! 02.05.05, 17:30
            ja mowie, ze w calosci nie jest :-)
            • emko13 Re: a kto mówi że w całości!!! 02.05.05, 17:31
              tak,pan,pani,społeczeństwo...
    • szarka_el Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 18:34
      ej! słowo jedno do voxa - któż Cię wypłoszył?
      :))))))))))))
      • emko13 Gdzieś przepadł... 02.05.05, 18:40
        a sympatyczny nawet się wydawał.trochę szkoda...
        • szarka_el Re: Gdzieś przepadł... 02.05.05, 18:43
          lubię takie autorytety :)))))))
          • emko13 Re: Gdzieś przepadł... 02.05.05, 18:48
            aha.
            • szarka_el Re: Gdzieś przepadł... 02.05.05, 18:49
              zaimponowałeś(łaś mi
              :))))))))))))))))
              • emko13 łeś. 02.05.05, 18:50
                zdecydowanie.
                • szarka_el Re: łeś. 02.05.05, 18:52
                  niech będzie -łeś
                  zatem łeś - zaimponowałeś mi
                  • emko13 Re: łeś. 02.05.05, 18:53
                    no i co dalej?
                    • szarka_el Re: łeś. 02.05.05, 18:54
                      nic - zakładamy fanclub łesia
                      • emko13 Re: łeś. 02.05.05, 18:55
                        OKos!
                        • szarka_el Re: łeś. 02.05.05, 18:57
                          sprawy organizacyjne oczywiście załatwiasz TY - bo znasz siebie najlepiej, wiesz
                          co i gdzie można najlepiej i najszybciej zarejestrować - chyba, że będzie to
                          klub nieformalny i założysz go na FT - wówczas te i inne sprawy odpadają -
                          słucham zatem, co masz do powiedzenia (jestem pierwszą fanką oczywiście)
                          :)))))
                          • emko13 to... ja chwilowo... 02.05.05, 18:59
                            znikam.
                            nara
                            • szarka_el Re: to... ja chwilowo... 02.05.05, 19:02
                              toś jak ta jednodniowa gwiazdka!
                              oj, co za czasy, wszystko takie jakieś efemeryczne...
                              :))))))))))))))
                      • vox Re: łeś. 02.05.05, 19:07
                        to mam se nicka tudziez logina zmienic? :-)
        • vox Re: Gdzieś przepadł... 02.05.05, 19:04
          > a sympatyczny nawet się wydawał.trochę szkoda..

...przez ta mala kropeczke, nie wiem czy mam sie smiac czy obrazic? :-)))))
          • szarka_el Re: Gdzieś przepadł... 02.05.05, 19:05
            nie bądź drobiazgowy
            :))))
            • vox Re: Gdzieś przepadł... 02.05.05, 19:06
              nie jestem!!!! ale ..........ta malenka kropeczka....... jakos spokoju mi nie
              daje :-))))))))))))
              • szarka_el Re: Gdzieś przepadł... 02.05.05, 19:08
                jak wróci emko, to zapytasz - nie ja z kropeczkami wyskoczyłam, nie mnie pytaj. :)))
                ale pewnie nie wróci, bo wystraszył się odpowiedzialności bycia gwiazdą -
                cokolwiek to znaczy i do czegokolwiek to obliguje :))))
                • vox Re: Gdzieś przepadł... 02.05.05, 19:10
                  sie ubrechtalem z tego fanklubu na zaboj! :-))
                  • szarka_el Re: Gdzieś przepadł... 02.05.05, 19:14
                    pomyśl - TY też możesz mieć swój fanclub - zaczniemy od najbliższych, później
                    sąsiedzi, współpracownicy, koleżanki, koledzy, znajomi...
                    ale by się narobiło!!!!!!!!!!
                    niesamowite!
                    a ilu nowych wrogów, przyjaciół, pseudoprzyjaciół, ile byś się dowiedział o
                    sobie - że w przedszkolu podglądałeś ślimaki pod liściem i popalałeś w liceum w
                    damskiej toalecie np. trawkę, a tak naprawdę to nie była trawka tylko trawa
                    łąkowa - zacząłbyś dementi w środkach masowego przekazu uskuteczniać i takie tam
                    pierdoły..
                    czuję, że Ci to nie odpowiada, ale pośmiać się można
                    :))))))))))))))))))
                    że też się ludzie na to łapią
                    :)))))))))))))))))
                    • vox I ty tez mozesz miec... 02.05.05, 19:21
                      swoj FAN-CLUB! NIezle haslo reklamowe... i sposob zrobkowania. Profesjonalne
                      zakladanie fanklubow. Jako trening mozna zalozyc fanklub panu Mieciowi, no
                      wiesz, co to butelki zbiera..
                      • szarka_el Re: I ty tez mozesz miec... 02.05.05, 19:25
                        qrcze - Miecia nie znam...
                    • emko13 ja nie pękam. 02.05.05, 19:21
                      jestem,ale tylko na chwilunie.
                      nawet Cię lubię VOX.chyba.
                      • vox Re: ja nie pękam. 02.05.05, 19:26
                        co to znaczy CHYBA ???????
                        • emko13 tzn. 02.05.05, 19:28
                          bardziej Tak\niż Nie.
                          • szarka_el Re: tzn. 02.05.05, 19:31
                            tak na pół gwizdka
                            :)))))))))
                            • emko13 Re: tzn. 02.05.05, 19:32
                              trochę więcej,ale blisko.
                              • szarka_el Re: tzn. 02.05.05, 19:36
                                oj, emko - ale szaradzista, rebusista, i takie tam w podobie - jesteś
                                :))))))))
                                • emko13 Re: tzn. 02.05.05, 19:37
                                  no,trochę tak.
                              • vox Re: tzn. 02.05.05, 19:36
                                mam zatem rozumiec, zem bardzie lubiany nizli nielubiany, tak? Takie jednak
                                postawienie problemu zaklada, ze w pewnym stopniu jestem tez nielubiany. A co
                                mi tam! :-)))
                                • emko13 Re: tzn. 02.05.05, 19:39
                                  ...Nikt nikogo nie broni, nikogo nie karze.
                                  • vox Gubie sie 02.05.05, 19:45
                                    ...a raczej zaczynam gubic w tym calym drzewku wielowatkowym..... niebawem
                                    zgine :-))
                                    • vox Re: Gubie sie 02.05.05, 19:57
                                      no dobra! ................sam tu bede :-))
                                    • szarka_el Re: Gubie sie 02.05.05, 20:00
                                      i co - zgubiłeś się...
                                      a tak a propos - to ja nie miałam wizji robienia interesu na zakładaniu
                                      fanklubów, ale przedstawiłam krótko mechanizm działania blablablabla
                                      i takie tam
                                      emko poszedł sobie
                                      trza też się wypisywać, bo się nudnawo zrobiło
                                      i dalej Gdańsk gdzieś w tyle -
                                      ale nie martw się Gdańsk jest "zrywny" tak mniej więcej raz na 15-20 lat coś
                                      wymyśli :)))))
                                      • emko13 a GDAŃSK jest pięęęknyy, 02.05.05, 22:09
                                        no dobra,dobra, wiem nie cały tylko pół,ale to i tak dużo w porównaniu np. z
                                        Katowicami,czy cuś.
                                        • vox CYCUŚ 02.05.05, 22:42
                                          cycuś jest najpiekniejszy! :-))
                                          • emko13 Re: CYCUŚ 02.05.05, 22:43
                                            no,tak.
    • vox Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 03.05.05, 09:40
      ...a Gdansk jest pelen slonca!
      • szarka_el Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 03.05.05, 10:10
        nad morzem na przemian mgła - było słońca - znowu mgła
        • vox Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 03.05.05, 10:14
          ale o 9.40 bylo slonecznie :-))))
          • szarka_el Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 03.05.05, 10:15
            niech sobie przypomnę - możliwe, możliwe...
            ale wiesz co? przynajmniej pogoda nie jest nudna:)))))))))))
            • vox Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 03.05.05, 10:22
              eee... ja tam zdecydowanie lubie nudna, pod warunkiem, ze sloneczna :-)))
              • szarka_el Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 03.05.05, 10:30
                nie mam pomysłu o czym z Tobą gadać, a o pogodzie zdecydowanie mi się nie chce -
                temat co prawda zmienny, ale jakoś tak mi dzisiaj nie pasujący, o jedzeniu też
                nie, bo nalesniki zrobię na obiad, o muzyce też nie bo słucham teraz Kazika, a
                jedynie chciałam polecić Tobie "Dzienniki motocyklowe" - muzyka niesamowita,
                plener extra, tylko Cze robią na południowoamerykańskiego Jesusa, ale pewnie tak
                trzeba - boć to bohatero narodowe, ale ogólnie warto i obejrzeć i posłuchać i
                pooglądać inne twarze niż ameryckie silikonowatoplastykowate.
                Jak coś wymyślisz ciekawego - możemy pogadać, ale niekoniecznie - jest tyle osób
                na FT, które na pewno będą bardziej skore lub skorsze do dialogów na poziomie -
                jakkolwiek to należy odebrać.
                hłehłehłehłe - kto tak się śmiał? Melllllllechowicz czy Luśnia w studio 202? coś
                koło tego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka