vox 02.05.05, 15:22 Gdanszczanie!!! Ludu, moze jakas wspolna inicjatywa wiosenna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarka_el Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 15:27 ta północ to jak zwykle odstająca - nie rozumiem dlaczego nie może się zintegrować Odpowiedz Link Zgłoś
vox Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 15:29 Zintegrowac? Z Lodzia? :-)) To moze by tak Lodz do Gdanska, u nas to morze mamy :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
szarka_el Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 15:33 czy ja pisałam, żem z Łodzi? :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vox Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 15:35 Ale ja wcale nie mowilem, ze jestes zlodziej.... tj. z Lodzi :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarka_el Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 15:39 czy ja pytałam dlaczego mnie nazwałeś jak nazwałeś skoro jednak nie nazwałeś - a pisałeś - i dlatego morze nie może się zintegrować - bo skoro do kogoś znad morza piszesz, że on może i "z Łodzij" - to wybacz, ale na starcie może morze wymazujesz Odpowiedz Link Zgłoś
vox Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 15:43 No prosze! Wziela i sie obrazila byla! Tak to juz chyba jest, ze z dwoch, ewentualnie wiekszej liczby mozliwosci interpretacyjnych, kobieta wybiera, zachodze w glowe i nijak dojsc nie moge jak to sie jej udaje, wariant najmniej korzystny dla otoczenia, jakie by ono nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
szarka_el Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 15:45 a pisałam coś o obrażaniu się? :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vox Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 15:47 nie, ales wywod swoj usmiechu pozbawila :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szarka_el Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 15:49 chyba nie jest aż tak tragicznie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vox Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 15:52 teraz znacznie lepiej :-))) A mowisz przy tym "cziiiizzzz" :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarka_el Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 15:56 nie - nie mówię - :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vox Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 16:00 Traz dopiero okiem rzucilem na tytul watku.... :-))) Brzmi wcale niejednoznacznie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
szarka_el Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 16:01 wiesz, i tu się uśmiałam :))))))))))))))))))))))))) masz racjęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vox Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 16:02 ja sie smieje do tej pory! :-)))))) JESTEM LEPSZY! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarka_el Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 16:04 dobra - kompromis - aleśmy się usmiali :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vox Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 16:05 Niech bedzie: kompromis. Daj jeszcze piatke na zgode i jest OK! :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarka_el Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 16:06 dobra - przybijam piątkę - zgoda! :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vox Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 16:08 OK! :-)) No to teraz mozemy sie bawic! Odpowiedz Link Zgłoś
szarka_el Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 16:09 dobrze, możemy się bawić (ale jestem zgodna! niewiarygodne!) Odpowiedz Link Zgłoś
vox Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 16:12 Zazwyczaj taka nie jestes? Dzis to pewnie przez ten zawarty kompromis piatka przyklepany w dodatku. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
szarka_el Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 16:14 jakby tu odpowiedzieć - kobieta zmienną jest - to jest oklepane, ale baaaardzo prawdziwe - Odpowiedz Link Zgłoś
vox Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 16:17 Rozumiem to doskonale i znam doskonale, niestety... To co, juz sie nie bawimy :- (( Odpowiedz Link Zgłoś
szarka_el Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 16:18 hola, hola! kto tu jest zmienny?! :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vox Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 16:20 no przecie, ze kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
szarka_el Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 16:21 zastanawiam się, jak wykręcić kota ogonem, zeby nie było na mnie... :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vox Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 16:22 nie da rady!!!!!!!!!!!!! :-))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarka_el Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 16:23 jak znam siebie, to się wywinę :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vox Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 16:26 sie usmialem..... :-) sprobuj wiwinac, czasem sie udaje. chyba zglodnialem... - to z calkiem innej beczki Odpowiedz Link Zgłoś
szarka_el Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 16:28 no to smacznego - wywinąłeś się Ty :)))))))))))))))) idź coś zjeść Odpowiedz Link Zgłoś
vox Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 16:34 brak mi konceptu....... podpowiedz: co mam zjesc? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
vox Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 16:39 Eureka! juz wiem!!!!!!!!!!! jajka se usmaze! Odpowiedz Link Zgłoś
szarka_el Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 16:41 powiem co u mnie było podane na obiad (sama robiłam!) - ziemniaki z filetem z kurczaka (żeby nie powiedzieć piersi) w wegecie z panierką tradycyjną (jajo plus bułka tarta) do tego surówka - rzodkiewka, pomidor, ogórek, sałata lodowa - znaczy się to, co zdychało w ilościach juz końcowych w lodówce i z majonezem w ilościach śladowych. dobre było - może naleśniki? na przykład z mięsem mielonym i serem, polane sosem czosnkowym, albo z nadzieniem z sera białego z brzoskwiniami i bitą śmietaną, albo z jabłkami, albo z serem białym, albo pierogi - te lubię jeść, ale nie robić... smacznego :))))))))))))))))))))))))))))))))))) zrób sobie jajecznicę ze szczypiorkiem na maśle albo pomidor podsmażany na maśle i na to rozbite jajo sadzone albo zrób sobie zapiekankę z makaronem i boczniakami albo lasagne - jak Garfield! :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarka_el Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 16:44 nooooooooooooooooooooooooooo :)))))))))))))))))) dosłownie i w przenośni :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vox Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 17:26 zaraz nabawie sie kompleksow..... mocno wielkas? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szarka_el Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 17:09 znaczy się walkowerem dla mnie 1:0 :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vox Re: Ale fajna i miła rozmówka... 02.05.05, 17:27 moze nie w calosci, ale fragmentarycznie - na pewno :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vox Re: a kto mówi że w całości!!! 02.05.05, 17:30 ja mowie, ze w calosci nie jest :-) Odpowiedz Link Zgłoś
emko13 Re: a kto mówi że w całości!!! 02.05.05, 17:31 tak,pan,pani,społeczeństwo... Odpowiedz Link Zgłoś
szarka_el Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 02.05.05, 18:34 ej! słowo jedno do voxa - któż Cię wypłoszył? :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
emko13 Gdzieś przepadł... 02.05.05, 18:40 a sympatyczny nawet się wydawał.trochę szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
szarka_el Re: Gdzieś przepadł... 02.05.05, 18:43 lubię takie autorytety :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarka_el Re: Gdzieś przepadł... 02.05.05, 18:49 zaimponowałeś(łaś mi :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarka_el Re: łeś. 02.05.05, 18:52 niech będzie -łeś zatem łeś - zaimponowałeś mi :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarka_el Re: łeś. 02.05.05, 18:57 sprawy organizacyjne oczywiście załatwiasz TY - bo znasz siebie najlepiej, wiesz co i gdzie można najlepiej i najszybciej zarejestrować - chyba, że będzie to klub nieformalny i założysz go na FT - wówczas te i inne sprawy odpadają - słucham zatem, co masz do powiedzenia (jestem pierwszą fanką oczywiście) :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarka_el Re: to... ja chwilowo... 02.05.05, 19:02 toś jak ta jednodniowa gwiazdka! oj, co za czasy, wszystko takie jakieś efemeryczne... :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vox Re: Gdzieś przepadł... 02.05.05, 19:04 > a sympatyczny nawet się wydawał.trochę szkoda.. ...przez ta mala kropeczke, nie wiem czy mam sie smiac czy obrazic? :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vox Re: Gdzieś przepadł... 02.05.05, 19:06 nie jestem!!!! ale ..........ta malenka kropeczka....... jakos spokoju mi nie daje :-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarka_el Re: Gdzieś przepadł... 02.05.05, 19:08 jak wróci emko, to zapytasz - nie ja z kropeczkami wyskoczyłam, nie mnie pytaj. :))) ale pewnie nie wróci, bo wystraszył się odpowiedzialności bycia gwiazdą - cokolwiek to znaczy i do czegokolwiek to obliguje :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
vox Re: Gdzieś przepadł... 02.05.05, 19:10 sie ubrechtalem z tego fanklubu na zaboj! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
szarka_el Re: Gdzieś przepadł... 02.05.05, 19:14 pomyśl - TY też możesz mieć swój fanclub - zaczniemy od najbliższych, później sąsiedzi, współpracownicy, koleżanki, koledzy, znajomi... ale by się narobiło!!!!!!!!!! niesamowite! a ilu nowych wrogów, przyjaciół, pseudoprzyjaciół, ile byś się dowiedział o sobie - że w przedszkolu podglądałeś ślimaki pod liściem i popalałeś w liceum w damskiej toalecie np. trawkę, a tak naprawdę to nie była trawka tylko trawa łąkowa - zacząłbyś dementi w środkach masowego przekazu uskuteczniać i takie tam pierdoły.. czuję, że Ci to nie odpowiada, ale pośmiać się można :)))))))))))))))))) że też się ludzie na to łapią :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vox I ty tez mozesz miec... 02.05.05, 19:21 swoj FAN-CLUB! NIezle haslo reklamowe... i sposob zrobkowania. Profesjonalne zakladanie fanklubow. Jako trening mozna zalozyc fanklub panu Mieciowi, no wiesz, co to butelki zbiera.. Odpowiedz Link Zgłoś
szarka_el Re: I ty tez mozesz miec... 02.05.05, 19:25 qrcze - Miecia nie znam... Odpowiedz Link Zgłoś
emko13 ja nie pękam. 02.05.05, 19:21 jestem,ale tylko na chwilunie. nawet Cię lubię VOX.chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
szarka_el Re: tzn. 02.05.05, 19:36 oj, emko - ale szaradzista, rebusista, i takie tam w podobie - jesteś :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vox Re: tzn. 02.05.05, 19:36 mam zatem rozumiec, zem bardzie lubiany nizli nielubiany, tak? Takie jednak postawienie problemu zaklada, ze w pewnym stopniu jestem tez nielubiany. A co mi tam! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
vox Gubie sie 02.05.05, 19:45 ...a raczej zaczynam gubic w tym calym drzewku wielowatkowym..... niebawem zgine :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
szarka_el Re: Gubie sie 02.05.05, 20:00 i co - zgubiłeś się... a tak a propos - to ja nie miałam wizji robienia interesu na zakładaniu fanklubów, ale przedstawiłam krótko mechanizm działania blablablabla i takie tam emko poszedł sobie trza też się wypisywać, bo się nudnawo zrobiło i dalej Gdańsk gdzieś w tyle - ale nie martw się Gdańsk jest "zrywny" tak mniej więcej raz na 15-20 lat coś wymyśli :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
emko13 a GDAŃSK jest pięęęknyy, 02.05.05, 22:09 no dobra,dobra, wiem nie cały tylko pół,ale to i tak dużo w porównaniu np. z Katowicami,czy cuś. Odpowiedz Link Zgłoś
vox Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 03.05.05, 09:40 ...a Gdansk jest pelen slonca! Odpowiedz Link Zgłoś
szarka_el Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 03.05.05, 10:10 nad morzem na przemian mgła - było słońca - znowu mgła Odpowiedz Link Zgłoś
vox Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 03.05.05, 10:14 ale o 9.40 bylo slonecznie :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarka_el Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 03.05.05, 10:15 niech sobie przypomnę - możliwe, możliwe... ale wiesz co? przynajmniej pogoda nie jest nudna:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vox Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 03.05.05, 10:22 eee... ja tam zdecydowanie lubie nudna, pod warunkiem, ze sloneczna :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarka_el Re: A moze i my sie zabawimy - GDANSK 03.05.05, 10:30 nie mam pomysłu o czym z Tobą gadać, a o pogodzie zdecydowanie mi się nie chce - temat co prawda zmienny, ale jakoś tak mi dzisiaj nie pasujący, o jedzeniu też nie, bo nalesniki zrobię na obiad, o muzyce też nie bo słucham teraz Kazika, a jedynie chciałam polecić Tobie "Dzienniki motocyklowe" - muzyka niesamowita, plener extra, tylko Cze robią na południowoamerykańskiego Jesusa, ale pewnie tak trzeba - boć to bohatero narodowe, ale ogólnie warto i obejrzeć i posłuchać i pooglądać inne twarze niż ameryckie silikonowatoplastykowate. Jak coś wymyślisz ciekawego - możemy pogadać, ale niekoniecznie - jest tyle osób na FT, które na pewno będą bardziej skore lub skorsze do dialogów na poziomie - jakkolwiek to należy odebrać. hłehłehłehłe - kto tak się śmiał? Melllllllechowicz czy Luśnia w studio 202? coś koło tego Odpowiedz Link Zgłoś