Dodaj do ulubionych

królowa podpasek.....

06.05.05, 22:27
gdzie kurna jest ???
Obserwuj wątek
    • inna-bajka Re: królowa podpasek..... 06.05.05, 22:49
      Tam gdzie jej miejsce, na piedestale podziwiana przez lud ;-)
    • schizoo Re: królowa podpasek..... 07.05.05, 17:07
      no gdzie jesteś libresia...wyszukiwarka Ci się zepsuła ???
      • kotek_mru Re: królowa podpasek..... 07.05.05, 20:56
        abdykowała...cokolwiek:)
        z tego co wiem nieoficjalnie ,wyszukiwarka działa i ma sie dobrze;DDD
        • inna-bajka Re: królowa podpasek..... 07.05.05, 20:59
          Cześć i cześć.
          Jutro zadzwonię ;-)
          • kotek_mru Re: królowa podpasek..... 07.05.05, 21:01
            bede czekac...badz grzeczna bo klapa na goła;))
            buziaczek:)*
            • inna-bajka Re: królowa podpasek..... 07.05.05, 21:02
              Oj nie obiecuj ;-)
              Zawsze jestem grzeczna, ide na urodziny :-)
              • kotek_mru Re: królowa podpasek..... 07.05.05, 21:07
                tylko nie mieszaj tortu z alkoholem...:)))
                miłej zabawy..dmuchaj mocno:DDDDD
                • inna-bajka Re: królowa podpasek..... 07.05.05, 21:09
                  To nie moje, moje w czerwcu ;-)
                  • kotek_mru Re: królowa podpasek..... 07.05.05, 21:10
                    PAMIETAM;)))))
                    dostaniesz wielki prezent;DDDDD
                    • inna-bajka Re: królowa podpasek..... 07.05.05, 21:13
                      Tak, ale my jedziemy w maju, a ja mam urodziny pod koniec czerwca
                      • kotek_mru Re: królowa podpasek..... 07.05.05, 21:16
                        misiu ,a czy sadzisz ze po powrocie nie bedziemy sie widziec??;)))
                        lato przed Nami..cokolwiek:DDDDDD
                        • inna-bajka Re: królowa podpasek..... 07.05.05, 21:19
                          A to przepraszam ;-)
                          Nie ide na impreze nie chce mi sie ;-)
                          • kotek_mru Re: królowa podpasek..... 07.05.05, 21:22
                            to wsiadaj i wpadaj do mnie...siedze bez modego ,barek pełen(Martini
                            tez),muzyczka sie saczy:)))
                            • inna-bajka Re: królowa podpasek..... 07.05.05, 21:23
                              Łeeeeeee, teraz mi to mówisz :-(
                              • kotek_mru Re: królowa podpasek..... 07.05.05, 21:28
                                dla Ciebie to 2,40:DDDDD
                            • marudny Re: królowa podpasek..... 07.05.05, 21:23
                              a ja?
                              • kotek_mru Re: królowa podpasek..... 07.05.05, 21:27
                                zapraszam...humor mam swietny,zrobimy Towarzyskie party:)))
                                • zosia.samoosia Re: królowa podpasek..... 07.05.05, 21:30
                                  niemozliwe, marudny dostal szlaban od zoski ;))
                                  • kotek_mru Re: królowa podpasek..... 07.05.05, 21:34
                                    musiał niezle narozrabiac:)))
                                    ...i przez zosie ,party sie nie odbedzie...a buuuuuuuuuuuuuuuuuu;(((((
                                    • zosia.samoosia Re: królowa podpasek..... 07.05.05, 21:35
                                      no dobra zoska go zwolni na jeden wieczor, ale party i tak nie bedzie haha
                                      • kotek_mru Re: królowa podpasek..... 07.05.05, 21:36
                                        i jak tu wierzyc mezczyznie...chyba z mostu skocze:DDDDD
                                      • inna-bajka Re: królowa podpasek..... 07.05.05, 21:36
                                        ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                        • kotek_mru Re: królowa podpasek..... 07.05.05, 21:39
                                          misiu,co to za usmieszek..to powazna sprawa:)))
                                        • zosia.samoosia Re: królowa podpasek..... 07.05.05, 21:39
                                          no i juz sie skonczyl wieczor, chyba pojde na stacje po piwo, bo mloda godzina
                                          a ja juz z wycienczenia padam ;))
                                          • kotek_mru Re: królowa podpasek..... 07.05.05, 21:43
                                            ups,wspołczuje..:)))
                                          • zosia.samoosia Re: królowa podpasek..... 07.05.05, 21:47
                                            bajeczko pamietaj ze to Twoja wina :PPP
        • schizoo Re: królowa podpasek..... 07.05.05, 21:40
          chciałem coś odpisać,ale dostałem odruchu wymiotnego....na to coś na dole....
          • zosia.samoosia Re: królowa podpasek..... 07.05.05, 21:42
            schizoo proponuje wziac wegiel na zatrucie ;))
            • schizoo Re: królowa podpasek..... 07.05.05, 21:47
              zosia.samoosia napisał:

> schizoo proponuje wziac wegiel na zatrucie ;))
              >
              >
              dla ciebie PAN SCHIZOO !
              • zosia.samoosia Re: królowa podpasek..... 07.05.05, 21:48
                dla mnie jestes zwyklym forumowiczem, ktory reprezentuje soba przerost formy
                nad trascia, oczywiscie nie jest to opinia w jakikolwiek sposob Ci ublizajaca,
                ot potraktuj ja jako wypowiedz "kolegi" z forum ;))
                • schizoo Re: królowa podpasek..... 07.05.05, 22:01
                  a u ciebie zero formy,zero treści,czyli jedno wielkie NIC...ZERO!
                  traktuj to jako komplement;
                  p.s. bez odbioru...już i tak zbyt nisko się schyliłem i zaszcyciłem cię zbyt
                  wielce;
                  • zosia.samoosia Re: królowa podpasek..... 07.05.05, 22:02
                    schizoo doprawdy ranisz mnie ... juz mialem nadzieje ze znizysz sie do mojego
                    nedznego poziomu, nie rob mie tego, jak ja sobie mam z tym poradzic??? mozna
                    Ciebie jakos ublagac??? tak ladnie prosze ;)))
    • trzpiot_1 Waśnie i baśnie 07.05.05, 22:09
      Pan Schizoo chciał właśnie wpis zrobić w wąteczku,
      gdy przyszedł pan Zosia "jak się masz, dziubeczku?"
      - Nie bardzo - i piąchą wygraża do niego...
      Obejrzał pan Zosia ciężko wkurzonego
      i dziwy mu prawi:
      o węglu na brzuszek, przerostach nad treścią,
      i tak się zadyszał nad Schiza boleścią,
      i takie wydusił z siebie zrozumienie,
      aż mu z tego wyszło
      braterskie napomnienie.
      • kotek_mru Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 22:12
        trzpiocie,odkrywam w Tobie poetycka dusze:)))
        pozdrawiam:))
        • trzpiot_1 Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 22:14
          Jestem tak wrażliwa na walki kogutów, że zaraz wena się we mnie gotuje ;)
          Odwzajemniam pozdrowienia :)
          • kotek_mru Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 22:19
            chyba porwe Cie do Muszyny na wyjazd...Forumowy ofkorse:))))
            pracuje nad tym ,moze byc wesoło:))))
            • zwirek_one Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 22:22
              Wlazł Kotek na płotek
              po słupie
              rozdarł se futerko na........:))
              • kotek_mru Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 22:23
                na czym???...prosze jasniej...
                • zosia.samoosia Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 22:24
                  na kuperku? :))
                  • kotek_mru Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 22:25
                    dzieki..;))
                    autor postu tak pisze zagadkowo,nie wpadłabym na to:)))
                • zwirek_one Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 22:27
                  Proszę Pani Kota
                  ja tu jestem gościnnie
                  i na nikogo nie nalatuję!!!
                  • kotek_mru Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 22:31
                    wpadaj czesciej...nieliczne Forum na ktorym pisza sami
                    sympatyczni,mili,uroczy,pełni humoru ;))))
                    • zwirek_one Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 22:34
                      I tu mnie
                      moja miła EEEEEEEE
                      zaskoczyłaś:))))))))))))))))
                      • kotek_mru Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 22:37
                        masz szczescie ze na plecy Ci nie wskoczyłam:)))
                        wtedy tylko rany ciete;DDDDD
                        • zwirek_one Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 22:38
                          A miał być masaż
                          i wogóle tak fajnie.......
                          Obiecanki cacanki
                          a głupiemu.........
                          • kotek_mru Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 22:45
                            masaz??:))))
                            mysle wiec mnie nie ma...wiesz ile razy juz go obiecywałam na Forum:))))
                            ale badz cierpliwy...a czy my sie nie znamy przypadkiem???;DDDDDD
                            • zwirek_one Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 22:50
                              Znamy!!!!
                            • zwirek_one Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 22:50
                              Nawet z...widzenia
                              • kotek_mru Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 22:52
                                z widzenia????...a to ciekawe???
                                oswiec mnie;))
                                • zwirek_one Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 22:53
                                  Czym?
                                  Chyba ....łysiną :))))))
                                  • kotek_mru Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:01
                                    brzydal...a na @ to nie łaska;DDDDDD
                                    mam nadzieje ze problemy juz odleciały na mietle w sina dal??;)))
                                    • zwirek_one Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:05
                                      Ech....
                                      Staram się odreagować!
                                      • kotek_mru Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:07
                                        jestes skorupiak...zamknac sie i nic:(((
                                        zameczysz sie w koncu...i nawet moj masaz nie pomoze;DDDDD
                                        • zwirek_one Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:10
                                          Poprawie się
                                          na ....wadze!!!
                                          • kotek_mru Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:12
                                            uuuuuuuuuuuuuu...a co brzuszek urosł??;))))
                                            • wietka Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:20
                                              Żwire, jesteś niedobry...porzuciłeś mnie, dla Kotka...a ja głupia czekam...:(
                                              Cześć Kotku:)
                                              • kotek_mru Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:24
                                                oooooooooooooooo...kochanie odezwe sie niebawem ,ustale co nie co..;))))
                                                Zwire,jest beeeee...nie chce masazu;DDDDD
                                                • zwirek_one Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:25
                                                  Chcę,
                                                  ale nie pazurkami
                                                  • kotek_mru Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:26
                                                    jezorem..:))))
                                                    czy zosia juz spi??:DDDDDD
                                                  • wietka Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:27
                                                    a fe! ;)
                                                  • zwirek_one Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:28
                                                    Wcale nie feee!
                                                    Jęzorem może być!!!!
                                                  • wietka Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:31
                                                    to ja ide spać!
                                                    bo znowu została mi rola podglądacza i podsłuchiwacza, a ja nie jestem
                                                    fetyszystka !
                                                  • zwirek_one Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:32
                                                    To ja biorę zabawki
                                                    i idę z piaskownicy!
                                                  • kotek_mru Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:38
                                                    Wietko,zazdrosnico:DDDDD
                                                    krzywdy mu nie zrobie;)))))
                                                  • wietka Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:40
                                                    tylko przyjemnośc? :)))
                                                  • kotek_mru Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:41
                                                    niepodwazalna;DDDD
                                                  • zwirek_one Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:44
                                                    HMMM
                                                    Może jakaś odmiana losu????
                                                  • wietka Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:46
                                                    no to moze ja chociaż olejki pachnące będę mogła potrzymywać? :)
                                                  • zwirek_one Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:48
                                                    No nie wiem,jak Kotek do tego podejdzie!
                                                  • wietka Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:50
                                                    wszystko w rękach Kotka? :)
                                                  • zwirek_one Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:53
                                                    No raczej nie...
                                                    Pazurki...no wiesz....
                                                    Chyba oddam się
                                                    pół na pół...
                                                  • kotek_mru Re: Waśnie i baśnie 08.05.05, 00:00
                                                    albo cały albo nic:DDDDDDD
                                                  • kotek_mru Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:58
                                                    nie znosze konkurencji..podajacej olejki;DDDDD
                                                  • zwirek_one Re: Waśnie i baśnie 08.05.05, 00:00
                                                    Wiedziałem.....
                                                    zostanę na lodzie...
                                                  • wietka Re: Waśnie i baśnie 08.05.05, 00:01
                                                    ... i ręczniczek :))))
                                                  • kotek_mru Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:49
                                                    zbereznica...;DDDDDDDD
                                                  • wietka Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:55
                                                    osiołkowi w żłoby dano...:)))
                                                  • zwirek_one Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:56
                                                    Nazwijmy rzeczy po imieniu : Osłowi!!!!
                                                  • wietka Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:59
                                                    to nie o to chodziło!! :))
                                                    ale o Twoje dylematy, co ( kogo ) wybrać...:))
                                                  • zwirek_one Re: Waśnie i baśnie 08.05.05, 00:02
                                                    Wiem...samo życie
                                                  • zwirek_one Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:40
                                                    I tak zostanę
                                                    na lodzie...
                                                  • kotek_mru Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:47
                                                    zwirku,nadchodzi taki czas ze zła passa idzie precz...zycie jest piekne;)))
                                                  • zwirek_one Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:48
                                                    Ale moczopędne......:)
                                                  • kotek_mru Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:51
                                                    i romantyzm prysł...;DDDD
                                                    ja o zyciu a Ty o moczu;((((
                                                  • zwirek_one Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:55
                                                    Wszystko dla ludzi.....
                                                    Wszystko może być romantyczne
                                                    i skowronek,krowa na łące,krowi placek...
                                                  • kotek_mru Re: Waśnie i baśnie 08.05.05, 00:04
                                                    wiecie co...juz sie pogubiłam:))))
                                                    ide lulu...spokojnej nocy,jezorków na pleckacch i samych słodkosci zycze;DDDDD
                                                    Pa!pa!
                                                  • zwirek_one Re: Waśnie i baśnie 08.05.05, 00:08
                                                    Miłych,Koteczkowych snów Ci życzę!
                                                  • wietka Re: Waśnie i baśnie 08.05.05, 00:08
                                                    no, ja też, oczy mi łzawią, łzy zalewaja klawiaturke, baj, baj :)))
                                                  • zwirek_one Re: Waśnie i baśnie 08.05.05, 00:10
                                                    Wietko,miłych snów!!!!Kolorowych!!!!
                                                  • wietka Re: Waśnie i baśnie 08.05.05, 00:11
                                                    Tobie również! i takich optymistycznie rozweselających :)))
                                                  • wietka Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:26
                                                    wąsikami? :)
                                                • wietka Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:36
                                                  OK, Bajka próbowała coś opowiadać, ale czy można wierzyc bajkom? :))
                                                  • zwirek_one Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:39
                                                    Niekiedy trzeba!!!!!
                                              • zwirek_one Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:24
                                                Sam siebie porzuciłem
                                                wyszłem i stanąłem ...obok
                                              • zwirek_one Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:27
                                                Nosił wilk razy kilka
                                                ponieśli i ......
                                                • wietka Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:28
                                                  jesteś wielopostaciowy po prostu :)))
                                                  • zwirek_one Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:29
                                                    Nie tylko ja...nie tylko..
                                                  • wietka Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:32
                                                    a ja za to jestem jedna i niepowtarzalna :)))
                                                  • zwirek_one Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:33
                                                    Wiem....ze słyszenia!!!
                                                  • wietka Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:41
                                                    nie dogaduj, Żwirku, nie dogaduj :)
                                                  • trzpiot_1 Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:42
                                                    Ja mam własciwie 2 sukienki na topie. Mówię, żeby nie trzeba było przesilać
                                                    słuchu niepotrzebnie ;)
                                                  • wietka Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:44
                                                    czy Ty przed czasem odpowiedziałas na mój post ponizej??? :)))
                                                  • zwirek_one Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:42
                                                    Wiem...
                                                    przcież nie jest ze mnie taki cud....
                                                  • wietka Re: Waśnie i baśnie 08.05.05, 00:04
                                                    Żwirku - albo za dużo tego żubra, albo za mało...bo zaczynasz smucic...
                                                  • zwirek_one Re: Waśnie i baśnie 08.05.05, 00:09
                                                    A może właśnie braki....
                                                  • trzpiot_1 Re: Waśnie i baśnie 08.05.05, 00:11
                                                    jakie braki, dwie baby do pocieszania nie wyglądaja zbyt deficytowo :)
                                                  • wietka Re: Waśnie i baśnie 08.05.05, 00:13
                                                    trzy byłyby akurat!:)))
                                                  • trzpiot_1 Re: Waśnie i baśnie 08.05.05, 00:14
                                                    Pewnie, jedna by trzymała za prawą rączke, druga za lewą, a Kotek by masował :)
                                                  • zwirek_one Re: Waśnie i baśnie 08.05.05, 00:14
                                                    Trzpiotku,braki w napojach
                                                    A co do pań do pocieszenia
                                                    to "gdzie dwóch się bije"
                                                  • wietka Re: Waśnie i baśnie 08.05.05, 00:14
                                                    ale świntuch!! podpadł mi dzisiaj na całego:)))
                                                  • zwirek_one Re: Waśnie i baśnie 08.05.05, 00:15
                                                    No nie mówiłem!!!!!
                                                  • trzpiot_1 Re: Waśnie i baśnie 08.05.05, 00:15
                                                    Ja się z Wietką nie mam zamiaru bić, wybij to sobie z głowy :)
                                                  • wietka Re: Waśnie i baśnie 08.05.05, 00:16
                                                    o faceta!? nigdy!! prawda, Trzpiocie? :)))
                                                  • zwirek_one Re: Waśnie i baśnie 08.05.05, 00:17
                                                    No i teraz mnie wtranżolą!!!!!!!!Uciekam!!!
                                                  • trzpiot_1 Re: Waśnie i baśnie 08.05.05, 00:18
                                                    W żadnym wypadku!
                                                  • zwirek_one Re: Waśnie i baśnie 08.05.05, 00:19
                                                    Nie uciekać?????
                                                  • zwirek_one Re: Waśnie i baśnie 08.05.05, 00:16
                                                    Życie jest jednak piękne,hej!
                                                  • wietka Re: Waśnie i baśnie 08.05.05, 00:17
                                                    dobranoc, hej :)))
                                                  • zwirek_one Re: Waśnie i baśnie 08.05.05, 00:18
                                                    Po góralsku,Wietko!
                                                  • wietka Re: Waśnie i baśnie 08.05.05, 00:19
                                                    z widokiem na Giewont ;)))
                                                  • zwirek_one Re: Waśnie i baśnie 08.05.05, 00:19
                                                    :)))))
            • trzpiot_1 Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 22:24
              Aaaa, brzmi interesująco :)
              • kotek_mru Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 22:26
                jesli nie wyladuje w dalekiej krainie..to od czwartku bozo-ciałowego
                zaczynamy...finiszujemy w niedziele;DDDD
                • trzpiot_1 Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 22:30
                  A kiedy to wypada, bo znajomość kościelnych świąt skończyła się u mnie na
                  prababce ;)
                  • kotek_mru Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 22:32
                    tu mnie masz...jakis czwartek za dwa tygodnie;(((((
                    • trzpiot_1 Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 22:34
                      He, to jeszcze jest czas, żeby to ustalić :) Tym bardziej że od 11 lat w Boże
                      Ciało zawsze pracuję, wrr.
                      • kotek_mru Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 22:38
                        nie tylko Ty...bedzie jedna parka prawie z Warszawy,zabukuje Ci miejsce
                        siedzace;))))
                        • trzpiot_1 Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 22:53
                          Świetnie, bo jak wiszę, to mi się kręci w głowie ;)
                          • kotek_mru Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 22:59
                            nie mów hop...kierowca rajdowy,lubi ostra jazde:DDDDDD
                            polecam miejsca sidziace,z mozliwoscia przypiecia do siedzenia na czas
                            podrozy;DDDD
                            • trzpiot_1 Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:16
                              Bossz, to ja chyba raczej zajadę do Rygi ;)
                              • kotek_mru Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:25
                                poprosze ,coby szybkosc nie przekraczała 150km/h;DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                • trzpiot_1 Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:28
                                  Przestań, bo natychmiast omdleję! :))
                                  • kotek_mru Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:39
                                    padne na kolana...149km/h;))))
                                    • trzpiot_1 Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:40
                                      Dobra, w razie czego zabiorę czarną sukienkę ;)
                                      • wietka Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:43
                                        w tych okolicznościach czarne nie sa na topie :)))
                                        • trzpiot_1 Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:45
                                          O, moda trumienna uległa w końcu przemianie??? Nie wiedziałam ;)
                                          • wietka Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:47
                                            ja ostatnio na bieżąco jestem...:(
                                            • trzpiot_1 Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:51
                                              Przykro mi, jeśli Cię dotknęłam niechcący. Pisałaś co prawda o smutnych
                                              wiadomościach, ale nie zajarzyłam w porę.
                                              • wietka Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:52
                                                wszystko w porządku :)
                                                aż tak żle nie jest.
                                                • trzpiot_1 Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:54
                                                  :))
                                    • kotek_mru Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:43
                                      w rece kamikadze bym Cie nie oddała..spokojnie:))))
                                      jeszcze Martini mamy do wypicia;DDDD
                                      • trzpiot_1 Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:46
                                        No nie wiem, czy Ci wierzyć, a nuż znowu Ci się zachce być dobrym duszkiem? ;))
                                        • kotek_mru Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:54
                                          ja i zły duszek...to bardziej realne;)))
                                          a tamto sie juz nie powtorzy,cos sobie obiecałam:DDDD
                                          • trzpiot_1 Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:56
                                            Kurde, to dobrze, bo to trochę okropne uczucie, jak Cię ktos nieświadomie
                                            pakuje na minę.
                                            • kotek_mru Re: Waśnie i baśnie 08.05.05, 00:02
                                              prosze o wybaczenie ..padne w najzmniejszym strumieniu na kolana;DDDD
                                              • trzpiot_1 Re: Waśnie i baśnie 08.05.05, 00:08
                                                He, he, wolałabym tam utopić co innego niz Twoje kolana ;)) Poza tym wszystko w
                                                porządku, przybijam piątkę :)
        • zosia.samoosia Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 22:15
          kiedys jak pamietam byl chyba w teleranku watek: wierszokleta czy poeta ;)))
          szkoda ze juz nie ma teleranka ... kandydatura zgloszona do I edycji ;))
          • trzpiot_1 Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 22:18
            Phi, to zaraz wygram w wierszokleceniu, bo tu sami poeci :)
            • zosia.samoosia Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 22:22
              myslalem ze w poezji, bo pozniej wieksze mozliwosci kariery ;))
              • trzpiot_1 Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 22:29
                Dzięki, wolałabym zostać piosenkarką, jeśli już, bo na poezji ni w ząb się nie
                rozumiem :)
                • zosia.samoosia Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 22:30
                  jeszcze powiesz ze spiewac potrafisz ... spiewac kazdy moze ... ;P
                  • trzpiot_1 Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 22:31
                    Właśnie nie, inaczej już bym dostała nagrodę Grammy ;)
                    • zosia.samoosia Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 22:36
                      a pozniej mielibysmy na FT taka gwiazde? wow ;PPP
                      • trzpiot_1 Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 22:36
                        Wcale bym się z tym nie kryła! ;)))
                        • zosia.samoosia Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 22:38
                          jak mawiala niezapomniana libressa ... skromnosc jest cecha miernot ;)))
                          • trzpiot_1 Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 22:41
                            Czyżby?
                            • zosia.samoosia Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 22:44
                              prawdopodobnie 12 miesiecy temu mialbym odmienne zdanie, ale teraz uwazam ze
                              jest w tym bardzo wiele sensu i prawdy ... nie cenimy ludzi jakimi sa (oprocz
                              bliskich znajomych) ale za to jacy sa ...
                              • trzpiot_1 Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 22:45
                                W sumie może coś w tym jest, zależy jak się pojmuje skromność.
                                • zosia.samoosia Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 22:47
                                  podejrzewam ze kazdy na swoj sposob ... tak jak ze spiewaniem i talentem ;PPP
                                  • trzpiot_1 Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 22:52
                                    Fakt. Tu powiem, że bywają bardzo nieskromne miernoty, o ile nie traktuje się
                                    czczego chwalipięctwa jako wyrazu niepospolitej osobowości :)
                                    • zosia.samoosia Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 22:54
                                      sadze ze moznaz rozroznic pospolita miernote od nadmiernej skromnosci
                                      • trzpiot_1 Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:02
                                        Można, choć dalej upieram się, że to na ogół miernoty nie grzeszą skromnością.
                                        • wietka Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:08
                                          Trzpiocie, trafiłas w sedno!
                                        • zosia.samoosia Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:11
                                          moge z tym sie zgodzic, ale wciaz uwazam ze nezly tutaj postawic jakas czytelna
                                          granice ... miernota ... skromnosc
                                          • trzpiot_1 Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:15
                                            Nie da się, bo przeważnie nie jest tak, że jest się kompletna miernotą na
                                            wszystkich frontach :)
                                            Np. jeśli jest się miernotą śpiewaczą, za to geniuszem matematycznym, to raczej
                                            mało prawdopodobne, że wychwalać się będzie wątpliwe umiejętności, a taić
                                            rzeczywiste.
                                            • zosia.samoosia Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:19
                                              trzpiocie chyba sie nie zrozumielismy ... sa ludzie ktorzy wszystko wiedza i na
                                              wszystkim sie znaja ... jakbym takim chcial byc hahah ... sa tez ludzie skromni
                                              nadmiernie

czasem mozna to wyczuc, bardziej instynktem niz "dotykiem" ... brak
                                              naturalnosci ... nie wiem jak to wyjasnic
                                              • trzpiot_1 Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:26
                                                Nie wyjaśniaj, wiem, o co chodzi. Też mnie irytują tacy, co wszystko wiedzą i
                                                zawsze maja rację. Cenię pewien rodzaj pokory, który sprawia, że dopuszcza się
                                                myśl o swoim błędzie i nie zwalcza wszelkich niezgodnych z własnymi poglądów
                                                wydrapując myślącemu inaczej oczy.
                                                • zosia.samoosia Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:30
                                                  cudnie ujelas ;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:38
                                                    Na mój rozum nić porozumienia i dialog są możliwe tylko między pokornymi,
                                                    chyba, że się ma skłonności do owczego pędu lub powiewania na wietrze raz wte,
                                                    raz we wte, ale wtedy z kolei trudno mówić o wyrazistej osobowości.
                                                  • zosia.samoosia Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:47
                                                    na moj rozumek miedzy osobami ompodobnych charakterach, bez wzgledy na pokore
                                                    lub wrodzona sile przwodzenia grupie (fakt ze wowczas sa wieksze tarcia) ;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:49
                                                    Jak zwał, tak zwał, jakieś cechy wspólne muszą istniec, by się choć trochę
                                                    zrozumieć :)
                                                  • zosia.samoosia Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:50
                                                    to sie zrozumielismy choc troche ;)))
                                                  • trzpiot_1 Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:53
                                                    Widocznie mamy coś podobnego w charakterach ;)
                    • albercik7 Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 22:36
                      no co jest do kuchni marsz ja tam sie dwoje i troje a TY tu o spiewaniu :-)))
                      • trzpiot_1 Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 22:54
                        A co, już garnki wszystkie w zlewie?
                        • albercik7 Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 22:56
                          Jadzia czuwa:-)))
                          • trzpiot_1 Re: Waśnie i baśnie 07.05.05, 23:05
                            czy Jadzia nie czuje się zanadto wykorzystywana??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka