Dodaj do ulubionych

zupełnie niezdrowo...

09.05.05, 23:43
zegnac sie bede...
cos tu licho z komunikacja o tej porze?
zajadam sie chipsami i popijam bro:))))) i nkit mi nie zabroni:)))
Obserwuj wątek
    • niby_fajnie Re: zupełnie niezdrowo... 09.05.05, 23:45
      boś dzisiaj jakiś rozkojarzony i z jaźnią jakoś nietęgo - za dużo osobowości i
      osobliwości wrzuciłeś dzisiaj na FT :))))))
      • verybraveheart Re: zupełnie niezdrowo... 09.05.05, 23:51
        sure...:))
        niby masz racje a jej nie masz..;)

• niby_fajnie Re: zupełnie niezdrowo... 09.05.05, 23:52
          to zależy od punktu widzenia :)
          • verybraveheart Re: zupełnie niezdrowo... 09.05.05, 23:53
            zawsze i wszystko:))
            zalezy od tegoż;)
            • niby_fajnie Re: zupełnie niezdrowo... 09.05.05, 23:54
              ja Ciebie odbieram dzisiaj w ten sposób - miotasz się jak w klatce
              • verybraveheart Re: zupełnie niezdrowo... 09.05.05, 23:56
                a to ciekawe:)
                za duzo poswiecasz czasu na myslenie o mnie:))
                • niby_fajnie Re: zupełnie niezdrowo... 10.05.05, 00:02
                  uważam, że jednak nie - jak każdy uzależniony od internetu i odwiedzający FT
                  czytam i porównuję, mimowolnie analizuję i mimowolnie oceniam - ale nie zawsze
                  swoje poglądy zamieszczam na FT -
                  mam prawo mieć swoje zdanie o uczestnikach forum - bo to moje - i mam też
                  możliwość obserwowania pewnych zachowań :))))))))))))))))
                  a że dzisiaj mi wszedłeś w oczy - nic na to nie poradzę - nie przypisuj sobie
                  wyjątkowości - :))))))
                  dla mnie jesteś jednym z wielu anonimowych facetów, co to nie mają sposobu jak
                  wyjść z tego gdzie są -
                  :))))))))))))))
                  • verybraveheart Re: zupełnie niezdrowo... 10.05.05, 00:05
                    :))) musze Cie zasmucic...
                    bo jestem kobieta i znalazlam sie tu dzisiaj wyjatkowo po raz pierwszy :)))
                    internet ma do siebie ewidentna anonimowosc,ale nie szufladkuj bardzo Cie prosze
                    ludzi po niklych obserwacjach :))
                    ps.a zdanie swoje trzeba miec-jakiekolwiek by nie bylo:)))
                    • niby_fajnie Re: zupełnie niezdrowo... 10.05.05, 00:11
                      dla mnie możesz pisać, że jesteś obojniakiem - mi to nie robi różnicy -
                      co do jakości moich obserwacji nie możesz ich również oceniać a to dlatego, że
                      piszę to, co chcę pisać i wiesz tyle na ile Tobie pozwolę wiedzieć -
                      :)
                      • verybraveheart Re: zupełnie niezdrowo... 10.05.05, 00:14
                        dla mnie mozesz byc bajarzem wszechczasow-chociaz tu hold w strone innej
                        bajki-co by nie pomyslala,ze jej ublizam;-)
                        pisac mozesz co slina Ci na jezyk przyniesie,wszak to nieograniczone mozliwosci :))
                        • niby_fajnie Re: zupełnie niezdrowo... 10.05.05, 00:21
                          fakt - możliwości nieograniczone, co udowadniasz.
                          Jednak nie widzę sensu dalszej dyskusji - dodam - jałowej dyskusji.
                          A na koniec chcę Ciebie zapewnić, że nie zaczępię Ciebie już nigdy :)))))
                          czyli spokojna głowa :)))
                          i śpij spokojnie :))))))))))))))))))))
                          (to chyba najlepsze :)))))))
                          • verybraveheart Re: zupełnie niezdrowo... 10.05.05, 00:23
                            niby ...nie wiem nawet co? :-)
                            jałowość powiadasz? dobrze ,niech bedzie,masz racje:)))
                            dobranoc!
            • felicjano Re: zupełnie niezdrowo... 09.05.05, 23:55
              no i się pomyliłeś, kolego. zabraniam!!!! tego browaru i tych czipsów! surowo
              zabraniam pod groźba kary... sam sobie wymyśl - i niech ci sioę przyśni;)
              • verybraveheart Re: zupełnie niezdrowo... 10.05.05, 00:02
                koliege pomyliles z koliezanka:)to po pierwsze,
                a po drugie felicita chipsy + bro to zestaw szanowanego sie kibica!!!
                • northumberland Re: zupełnie niezdrowo... 10.05.05, 00:08
                  :) mile dla oka i ucha
                  • verybraveheart Re: zupełnie niezdrowo... 10.05.05, 00:11
                    jak takze innych zmyslow - zapewniam;)
                    • northumberland Re: zupełnie niezdrowo... 10.05.05, 00:18
                      wierze na litery:)
                      • verybraveheart Re: zupełnie niezdrowo... 10.05.05, 00:20
                        nie badz latwowierny..;)
                        acz musze Ci powiedziec,ze cos w tym jest!
                        • northumberland Re: zupełnie niezdrowo... 10.05.05, 00:24
                          latwowiernosc w necie to przeklenstwo wszak zemsta czasem dopada ZNIENICKA ;))))
                          • verybraveheart Re: zupełnie niezdrowo... 10.05.05, 00:27
                            :-)
                            nie nic z tych rzeczy! to naprawde moj first day,wlasciwie night:)))
                            ale atakowana jestem ze wszechstron...czy to znaczy totalnie aoryginalna?
                            ze podejrzewana o spiski?
                            • northumberland Re: zupełnie niezdrowo... 10.05.05, 00:31
                              nie martw sie mnie mysle ze nie ma tu nikogo kto klapsa nie dostal...

nmie ma?
                              no, chyba ze to ja wyzwalam czasem u innych negatywne emocje;))))
                              respect:)
                              • verybraveheart Re: zupełnie niezdrowo... 10.05.05, 00:32
                                thx:)
                                zycie to wieczne klapsy:)
                                mniejsze i bardziej bolesne.
                                • northumberland Re: zupełnie niezdrowo... 10.05.05, 00:33
                                  ale zawsze na goly tylek :DDDDD
                                  • verybraveheart Re: zupełnie niezdrowo... 10.05.05, 00:34
                                    :))) to juz kwestia gustu i upodoban
                                    • northumberland Re: zupełnie niezdrowo... 10.05.05, 00:37
                                      :))))
                                      very..true
                                      • verybraveheart Re: zupełnie niezdrowo... 10.05.05, 00:41
                                        :-)
                                        marzeniom sennym niech bedzie do woli:)))
                                        • northumberland Re: zupełnie niezdrowo... 10.05.05, 00:45
                                          the river of dream:)))))

za chwilke powiem dobranoc i udam sie na spoczynek do zimnej poscieli
                                          przemyslec to i owo i usnac z wypowiadajac w myslach marzenia, nadzieje i
                                          oczekiwania od jutrzejszego dnia:)
                                          • verybraveheart Re: zupełnie niezdrowo... 10.05.05, 01:12
                                            snic to marzyc niejako,wiec niech beda one piekne i very dobre:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka