verybraveheart 09.05.05, 23:43 zegnac sie bede... cos tu licho z komunikacja o tej porze? zajadam sie chipsami i popijam bro:))))) i nkit mi nie zabroni:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niby_fajnie Re: zupełnie niezdrowo... 09.05.05, 23:45 boś dzisiaj jakiś rozkojarzony i z jaźnią jakoś nietęgo - za dużo osobowości i osobliwości wrzuciłeś dzisiaj na FT :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
verybraveheart Re: zupełnie niezdrowo... 09.05.05, 23:51 sure...:)) niby masz racje a jej nie masz..;) Odpowiedz Link Zgłoś
niby_fajnie Re: zupełnie niezdrowo... 09.05.05, 23:52 to zależy od punktu widzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
verybraveheart Re: zupełnie niezdrowo... 09.05.05, 23:53 zawsze i wszystko:)) zalezy od tegoż;) Odpowiedz Link Zgłoś
niby_fajnie Re: zupełnie niezdrowo... 09.05.05, 23:54 ja Ciebie odbieram dzisiaj w ten sposób - miotasz się jak w klatce Odpowiedz Link Zgłoś
verybraveheart Re: zupełnie niezdrowo... 09.05.05, 23:56 a to ciekawe:) za duzo poswiecasz czasu na myslenie o mnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
niby_fajnie Re: zupełnie niezdrowo... 10.05.05, 00:02 uważam, że jednak nie - jak każdy uzależniony od internetu i odwiedzający FT czytam i porównuję, mimowolnie analizuję i mimowolnie oceniam - ale nie zawsze swoje poglądy zamieszczam na FT - mam prawo mieć swoje zdanie o uczestnikach forum - bo to moje - i mam też możliwość obserwowania pewnych zachowań :)))))))))))))))) a że dzisiaj mi wszedłeś w oczy - nic na to nie poradzę - nie przypisuj sobie wyjątkowości - :)))))) dla mnie jesteś jednym z wielu anonimowych facetów, co to nie mają sposobu jak wyjść z tego gdzie są - :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
verybraveheart Re: zupełnie niezdrowo... 10.05.05, 00:05 :))) musze Cie zasmucic... bo jestem kobieta i znalazlam sie tu dzisiaj wyjatkowo po raz pierwszy :))) internet ma do siebie ewidentna anonimowosc,ale nie szufladkuj bardzo Cie prosze ludzi po niklych obserwacjach :)) ps.a zdanie swoje trzeba miec-jakiekolwiek by nie bylo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
niby_fajnie Re: zupełnie niezdrowo... 10.05.05, 00:11 dla mnie możesz pisać, że jesteś obojniakiem - mi to nie robi różnicy - co do jakości moich obserwacji nie możesz ich również oceniać a to dlatego, że piszę to, co chcę pisać i wiesz tyle na ile Tobie pozwolę wiedzieć - :) Odpowiedz Link Zgłoś
verybraveheart Re: zupełnie niezdrowo... 10.05.05, 00:14 dla mnie mozesz byc bajarzem wszechczasow-chociaz tu hold w strone innej bajki-co by nie pomyslala,ze jej ublizam;-) pisac mozesz co slina Ci na jezyk przyniesie,wszak to nieograniczone mozliwosci :)) Odpowiedz Link Zgłoś
niby_fajnie Re: zupełnie niezdrowo... 10.05.05, 00:21 fakt - możliwości nieograniczone, co udowadniasz. Jednak nie widzę sensu dalszej dyskusji - dodam - jałowej dyskusji. A na koniec chcę Ciebie zapewnić, że nie zaczępię Ciebie już nigdy :))))) czyli spokojna głowa :))) i śpij spokojnie :)))))))))))))))))))) (to chyba najlepsze :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
verybraveheart Re: zupełnie niezdrowo... 10.05.05, 00:23 niby ...nie wiem nawet co? :-) jałowość powiadasz? dobrze ,niech bedzie,masz racje:))) dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
felicjano Re: zupełnie niezdrowo... 09.05.05, 23:55 no i się pomyliłeś, kolego. zabraniam!!!! tego browaru i tych czipsów! surowo zabraniam pod groźba kary... sam sobie wymyśl - i niech ci sioę przyśni;) Odpowiedz Link Zgłoś
verybraveheart Re: zupełnie niezdrowo... 10.05.05, 00:02 koliege pomyliles z koliezanka:)to po pierwsze, a po drugie felicita chipsy + bro to zestaw szanowanego sie kibica!!! Odpowiedz Link Zgłoś
verybraveheart Re: zupełnie niezdrowo... 10.05.05, 00:11 jak takze innych zmyslow - zapewniam;) Odpowiedz Link Zgłoś
verybraveheart Re: zupełnie niezdrowo... 10.05.05, 00:20 nie badz latwowierny..;) acz musze Ci powiedziec,ze cos w tym jest! Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: zupełnie niezdrowo... 10.05.05, 00:24 latwowiernosc w necie to przeklenstwo wszak zemsta czasem dopada ZNIENICKA ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
verybraveheart Re: zupełnie niezdrowo... 10.05.05, 00:27 :-) nie nic z tych rzeczy! to naprawde moj first day,wlasciwie night:))) ale atakowana jestem ze wszechstron...czy to znaczy totalnie aoryginalna? ze podejrzewana o spiski? Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: zupełnie niezdrowo... 10.05.05, 00:31 nie martw sie mnie mysle ze nie ma tu nikogo kto klapsa nie dostal... nmie ma? no, chyba ze to ja wyzwalam czasem u innych negatywne emocje;)))) respect:) Odpowiedz Link Zgłoś
verybraveheart Re: zupełnie niezdrowo... 10.05.05, 00:32 thx:) zycie to wieczne klapsy:) mniejsze i bardziej bolesne. Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: zupełnie niezdrowo... 10.05.05, 00:33 ale zawsze na goly tylek :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
verybraveheart Re: zupełnie niezdrowo... 10.05.05, 00:34 :))) to juz kwestia gustu i upodoban Odpowiedz Link Zgłoś
verybraveheart Re: zupełnie niezdrowo... 10.05.05, 00:41 :-) marzeniom sennym niech bedzie do woli:))) Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: zupełnie niezdrowo... 10.05.05, 00:45 the river of dream:))))) za chwilke powiem dobranoc i udam sie na spoczynek do zimnej poscieli przemyslec to i owo i usnac z wypowiadajac w myslach marzenia, nadzieje i oczekiwania od jutrzejszego dnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
verybraveheart Re: zupełnie niezdrowo... 10.05.05, 01:12 snic to marzyc niejako,wiec niech beda one piekne i very dobre:) Odpowiedz Link Zgłoś