Dodaj do ulubionych

Fanklub Rydża

11.05.05, 17:00
Nie wiem czy sie przyjmie, ale nieśmiało proponuję założyć fanklub Rydża.
Może jak sie dowie,ża tak za nim wzdychamy, uraczy nas jakimis gadżetami.
Pomyslcie tylko taka koszulka na przykład... nosiłabym ją codziennie... ach
co za uczucie...
Obserwuj wątek
    • bm_ka Re: Fanklub Rydża 11.05.05, 17:08
      Yes, yes, yes ...!! :-)) Koszulka z owłosionym Rydżem w ręczniku red
      i z łapkami włochatymi wyciągniętymi żeby macać! Ooooooooo.. tak!
      Zapisuję się.
      bm_ka
      • pomme Re: Fanklub Rydża 11.05.05, 17:11
        taka koszulka tez w pytę, ale mi chodzi o jego własną koszulkę, rozumiesz?
        noszoną przez niego. Potrafisz sobie wyobrazić jak ją zakładasz? Ja odlatuje
        • bm_ka Re: Fanklub Rydża 11.05.05, 17:17
          pomme napisała:

> taka koszulka tez w pytę, ale mi chodzi o jego własną koszulkę, rozumiesz?
          > noszoną przez niego. Potrafisz sobie wyobrazić jak ją zakładasz? Ja odlatuje

Taka w której wrócił z siłowni? Jesooo, no to byłoby jazzy i si!
          Mnie tylko miękna kolana, na odlot muszę jeszcze poczekać, zazdraszczam Ci!
          • pomme Re: Fanklub Rydża 11.05.05, 17:19
            no taką taką
            jak sie ładnie postaramy to kto wie, może nam sie uda:-)
      • around_the_sun Re: Fanklub Rydża 11.05.05, 17:13
        Wiedziałam!!!!!!!!!! :) że bm_ka się zaraz zgłosi do fanclubu, normalnie
        wiedziałam, te łapki gotowe do "brania" to Ci się bm_ka dzisiaj w nocy bankowo
        przyśnią.
        • pomme Re: Fanklub Rydża 11.05.05, 17:18
          A wiecie że jak taki fanklub prężnie działa to sama gwiazda go odwiedza,
          pomyślcie tylko przytulic sie do klaty Rydża.
          Kurde ogłaszam sie przewodniczącą fanklubu, bede miała pierszeństwo w
          przytulaniu
          • bm_ka Re: Fanklub Rydża 11.05.05, 17:20
            pomme napisała:

> A wiecie że jak taki fanklub prężnie działa to sama gwiazda go odwiedza,
            > pomyślcie tylko przytulic sie do klaty Rydża.
            > Kurde ogłaszam sie przewodniczącą fanklubu, bede miała pierszeństwo w
            > przytulaniu

No, to już nie było śmieszne i miłe, pomme!
            • pomme Re: Fanklub Rydża 11.05.05, 17:24
              no co Ty nie podoba Ci sie kalta Rydża? kurde dywanik pierwsza klasa:-)
              • bm_ka Re: Fanklub Rydża 11.05.05, 17:25
                Nie jest zabawne Twoje pierszeństwo w przytulaniu.
                Masz długie włosy? Takie co bym mogła szarpać kiedy zbliżysz się do Rydża?
                • pomme Re: Fanklub Rydża 11.05.05, 17:28
                  opitolę sie na łyso,żeby nie było za co szarpać i jeszcze Ci powiem,że w takim
                  fryzie jestem bardzo sexi - wiem bo jak sie tak opitoliłam to miałam najlepsze
                  branie:-)
        • bm_ka Re: Fanklub Rydża 11.05.05, 17:19
          around_the_sun napisała:

> Wiedziałam!!!!!!!!!! :) że bm_ka się zaraz zgłosi do fanclubu, normalnie
          > wiedziałam, te łapki gotowe do "brania" to Ci się bm_ka dzisiaj w nocy
          bankowo
          > przyśnią.

Obudziłaś we mnie nadzieję na spełnienie mojego marzenia ale jeśli mi się nie
          przyśnią .... to miej się na baczności! ;-)
          • around_the_sun Re: Fanklub Rydża 11.05.05, 17:33
            Matko Busko i curko po co mnię to było :) Jak tak sobie porządnie tego Rydża
            przed snem wyobrazisz to się przyśni i moja skóra a zarówno i kłaki uratowane.
            Tylko myśl, tak intensywnie, że te łapki kudłate tak ku Tobie, ku Tobie
            siegają...i...
    • emusia Re: Fanklub Rydża 11.05.05, 17:41
      oj zapisuje sie zapisuje! chce byc druga do przytulania zaraz po prezesce :)

dzisiaj jest mjm?
      • around_the_sun Re: Fanklub Rydża 11.05.05, 17:49
        Musisz się zapisać do kolejnej rundy, bo już dwie się biją, bm_ka i pomme. Ja
        się zgłaszam do sędziowania jakby co. Ktoś przecież musi w tym Rydżowym
        szaleństwie zadbać o fasolka, zgłaszam się jako sędzia, rozjemca i siła fachowa
        do opatrywania ran.
        • emusia Re: Fanklub Rydża 11.05.05, 17:52
          tylko nie zacznij chrzkaąć przy tym sędziowaniu. jedna z telewizji sedziuje i
          teraz chrząka :)
          a dla rydża wszytsko, tylko żeby mi sie mejkpa przy tym nie zepsuł i tapir, bo
          ryzu lubi takie z tapirem :)

jest mjm dziś? bo mi sie nie chce do programu patrzec :)
          • around_the_sun Re: Fanklub Rydża 11.05.05, 17:54
            Jest, jest.
            • emusia Re: Fanklub Rydża 11.05.05, 18:03
              o. mam nadzieje ze bedzie duzo rydza a jak najmniej papugi, papuga i cebuli :)
    • sokowirufka Re: Fanklub Rydża 11.05.05, 18:12
      och och!! ja tesz chce do FanKlubu Rydżyka!! :D baaaardzo chce!! :D
      i moja 12-letnia siostra co siedzi obok mnie równiez chce bardzo - chociaz sama
      nie wiem - toć ona ponad dwa razy młodsza jest od niego i w ogole
      nieletnia jakas... ;)
      • wieslawa-siemiankowska Re: Fanklub Rydża 11.05.05, 18:28
        No chyba powariowałyście:)) Nie dalej niż przedwczoraj widziałam Rydża na zywo.
        Mały, chudy kurdupel w za dużych portach, krzywe nogi , klata zapadnięta. Do
        tego zarost jakby sie wysmarował sadzą i blisko siebie osadzone oczka. Jedynie
        co to ma ładny uśmiech.
        • sokowirufka Re: Fanklub Rydża 11.05.05, 18:41
          Wieśka nie bluźnij!! w ogole to nieprawda wszystko i nawet tak o NIM nie mow!!
          to ze GO widzialas na zywo... etam pewnie masz zly wzrok czy tam cos ;)
          (mnie tez ON sie tam nie podoba jakos tak wybitnie ale to nie o to chodzi :P
          nie psuj nam zabawy hihihi)
        • paloma_blanca Re: Fanklub Rydża 11.05.05, 18:55
          wieslawa-siemiankowska napisała:

> No chyba powariowałyście:)) Nie dalej niż przedwczoraj widziałam Rydża na
          zywo.
          >
          > Mały, chudy kurdupel w za dużych portach, krzywe nogi , klata zapadnięta. Do
          > tego zarost jakby sie wysmarował sadzą i blisko siebie osadzone oczka.
          Jedynie
          > co to ma ładny uśmiech.

A psychiczna siemiankowska nadal snuje swoje urojenia widzę-opanuj się
          kobieto,już naprawdę nikt tutaj nie łyka imaginacji twojej chorej wyobraźni i
          opowieści "pracownicy z Woronicza".Nie kompromituj się,bo reszta forumowiczów
          stąd ucieknie,byle tylko nie być w twoim obłąkanym towarzystwie,pewnie boją się
          zarazić-zresztą ci co zostali,to w większości słodkopierdzący nudziarze i
          wazeliniarze.

P.S.Pogadaj sobie z jednym z twoich alter ego modotv-to cię wycisza,jak
          zauważyłam.
        • bm_ka Re: Fanklub Rydża 11.05.05, 21:48
          wieslawa-siemiankowska napisała:

> No chyba powariowałyście:)) Nie dalej niż przedwczoraj widziałam Rydża na
          zywo.
          >
          > Mały, chudy kurdupel w za dużych portach, krzywe nogi , klata zapadnięta. Do
          > tego zarost jakby sie wysmarował sadzą i blisko siebie osadzone oczka.
          Jedynie
          > co to ma ładny uśmiech.

Wiesiu, ja, nie chyba lecz na pewno, zwariowałam dla Rydża! Mnie nie
          przeszkadza że on kurduplowaty, krzywe nogi u facetów bardzo lubię a ta
          zapadnięta klata i chudość chyba Ci się przywidziała bo na obrazku, co go
          dzisiaj wrzuciłam w ulubione i spozieram sobie kiedy mi smutno, widać że klatę
          ma całkiem rozrośniętą i wcale nie jest chudy.Diaboliczny czarny zarost jest
          trejdy i jazzy i kręci mnię okrutnie, lekki zez czy też zbyt blisko osadzone
          oczy mu wybaczyłam już na starcie pierwszego odcinka w którym wystąpił.A porty
          mają robić wrażenie zbyt obszernych i z lekka powisać na dupinie o wielkości
          dwóch ząbków czosnku - nie znasz kanonu piękności męskiej? Wiesia, no co Ty????
          ps.
          pisz Wiesiu kiedy zobaczysz mojego idola. O innych też pisz, kochana pracownico
          TVP i nie przejmuj się opiniami zazdrośnic z poza budynku na Woronicza!
          bye ;-))))
          • around_the_sun Re: Fanklub Rydża 11.05.05, 21:52
            bm_ka, w którym wątku jest to zdjęcie bo za cholerę nie mogę znaleźć?
            • around_the_sun Re: Fanklub Rydża 11.05.05, 21:56
              O! udało mi się napisać dwudziestotrzytysięcznosiedemsetnego posta :)
            • bm_ka Re: Fanklub Rydża 11.05.05, 22:10
              around_the_sun napisała:

> bm_ka, w którym wątku jest to zdjęcie bo za cholerę nie mogę znaleźć?

"Płaczący Tulipan" post z 11.33
              poniżej podaję Ci linka, a co tam, kochajmy siem we dwie w Rydżu, co nie? ;-))))
              www.wporzo.com.pl/img/be0ec38373b5f5fee08810116e33232dobraz049.jpg
              ps. sorry za opóźnienie, byłam u ottka żeby zobaczyć czy się tam ruszają czy
              też toną w kisielu swojego ble-ble .. :-0)
              • around_the_sun Re: Fanklub Rydża 11.05.05, 22:14
                Aaaaaaaaa!!! Dzięki!!! Na to, że w płaczącym tulipanie nie wpadłam:) Widziałam
                w pracy tą fotkę ale szybko musiałam zamykać bo mi koleżanki chciały Rydża
                podglądać i zapomniałam w którym to wątku było, a tam przecież jeszcze
                poniedziałek z łzawym okiem :)
                • around_the_sun Re: Fanklub Rydża 11.05.05, 22:18
                  A jeszcze mi się podoba jak Rydż tak fajnie całuje, Owada niestety :(((
                  • around_the_sun Re: Fanklub Rydża 11.05.05, 22:19
                    bm_ka jak Ci się przyśni z całowaniem włącznie to koniecznie napisz jak było :)
                    • bm_ka Re: Fanklub Rydża 11.05.05, 22:28
                      Dobra, to jutro opiszę swój sen!
                      Wiesz .. jak on tak na mnie spojrzy temi czarnemi oczamy .., wyszepcze: 'fajnie
                      smakują twoje usta' jak powiedział do Owada to nie wiem czy się nie obudzę
                      z nadmiaru szczęścia i podniecenia i .. będzie po sprawie. :-(
                      • around_the_sun Re: Fanklub Rydża 11.05.05, 22:36
                        ani mi się waż, masz dospać i dośnić do samego końca :)
    • forumowicz_pospolity Re: Fanklub Rydża 11.05.05, 18:43
      który to ten Rydż??
      • jaginger Re: Fanklub Rydża 11.05.05, 19:23
        Kamil z mjm...
        Tak przez ekran jest cacy:)
        Trochę kurduplowaty,na żywo to za mały na mój gust...
    • feber Re: Fanklub Rydża 11.05.05, 19:27
      ja tez!! ja tez!!
    • ewaq Re: Fanklub Rydża 11.05.05, 21:08
      I ja! I ja! Zamiast koszulki poprosze o czerwony recznik, ktory zatrzymal sie
      na... ;-)
      • around_the_sun Re: Fanklub Rydża 11.05.05, 21:49
        zaraz któraś zechce te gatki co kosztowały...no właśnie ile? cos koło dwóch
        stówek?
        • jaginger Re: Fanklub Rydża 11.05.05, 22:12
          Nie coś koło 300...
          Nie no,on jest najlepszy z tej całej zgrai...
          Czy ja dobrze widziałam?
          Chochoł na samym końcu prawie się nie popłakał...kolejna beksa:)
          ---------------
          • pomme Re: Fanklub Rydża 12.05.05, 09:23
            Jak widze faklub kwitnie:-)
            pani prezes otwiera kolejny dzień achów i echów nad naszym idolem. Można
            opowiadac sny wzdychac do woli, byle na forum. tajniaków dyskwalifikuję
            • dzidzia_bojowa Re: Fanklub Rydża 12.05.05, 09:29
              pommka, ja się wyłamuję, wolę Santanę:) Weźcie sobie Rydża. Lubię go, ale nie w
              moim typie. Że co? Że co tu robię, w takim razie? Ano tak z ciekawości:)
              • pomme Re: Fanklub Rydża 12.05.05, 09:32
                ok
                tylko żebyś nie płakała jak sie bedziemy z nim sciskac
    • nayk_xbat Re: Fanklub Rydża 12.05.05, 09:46
      widzę że Rydż doczekał się swojego fanklubu. ja co prawda nie jestem fanką
      chudzielców, ale po wczorajszej scenie pocałunku też chętnie stanę w kolejce.
      tylko w kolejce do czego?? przewidziane jest tylko przytulanie czy całować też
      można?? bo ja chciałabym być tak całowana jak Mucha wczoraj. ehhh, dlaczego nie
      wszyscy faceci rodzą się z takimi zdolnościami...
      • serenada.serenada Re: Fanklub Rydża 12.05.05, 09:48
        jejciu jejeciu - przecież on może tylko tak w serialiku całuje a w rejalu to
        już może inaczej :))))
        • nayk_xbat Re: Fanklub Rydża 12.05.05, 10:00
          myślisz że takie fajne całowanie wychodzi mu tylko przed kamerami, a swojej
          osobistej narzeczonej ( i innym chętnym) wylizuje gardło?? bardziej logiczne
          wydaje mi się, że jak już potrafi fajnie całować, to wykorzystuje to też w
          życiu prywatnym, zresztą przecież na kims musiał trenować. to ja mogę być taką
          do trenowania.
          • wysoka7 Re: Fanklub Rydża 12.05.05, 10:29
            Nie no, widać, że Rydż wie o co chodzi. Powtórzę się z wielką przyjemnoscia i
            rozmarzeniem niejakim, acz w tym gronie zrozumiałym - jak on całuje... Patrzcie
            i uczcie się, gówniarze metrykalni i mentalni. Co to myślicie, że mistrzostwo
            świata to jest szorowanie jęzorem o podniebienie miękkie.
            • czesia-z-butiku Re: Fanklub Rydża 12.05.05, 10:42
              ja też się zapisuję do fan klubu,nawet jak niski jest-rydz
              oczywiscie
              ]
              • pomme Re: Fanklub Rydża 12.05.05, 10:44
                niski nie niski i tak zamierzam walczyc o jego koszulkę:-)
    • gryfb Re: Fanklub Rydża 12.05.05, 12:06
      A looknijcie no na ostatnie zdjecie u dołu.
      Wasz Rydż z takim brzydactwem!!!
      www.vipnews.pl/!__octopus_front/article.php?category=4&article=1455&fpage=1

:)))))
      • humprey_bogart Re: Fanklub Rydża 12.05.05, 12:17
        co racja to racja,
        • pomme Re: Fanklub Rydża 12.05.05, 12:20
          A Ostałaowska to dopiero wyszła. w tych spodniach ma nogi jak kloce
          • humprey_bogart Re: Fanklub Rydża 12.05.05, 12:23
            że nie wspomnę o BB i Jolce, brrr, za to Cześka jak nam się wylansowała, ho, ho.
      • wysoka7 Re: Fanklub Rydża 12.05.05, 12:58
        Ludzie, to przecież Agniesia z Klanu! Ratunku, jej żaden chłop nie ujdzie. Co
        ona tu robi? Niech spada i zostawi facetów z dwójki w spokoju, po jedynce dosyć
        się ich pęta.
        • pomme Re: Fanklub Rydża 13.05.05, 08:38
          Dziewczyny co jest?
          Juz nikt nie chce przytulać sie do Rydża???
          • feber Re: Fanklub Rydża 13.05.05, 08:41
            no pewnie, ze chce!!
            z rana i wieczora, za dnia tez moze byc
            • aga_ata Re: Fanklub Rydża 13.05.05, 15:42
              pomme, no chyba jaha, że ja też do tego fc się zaliczam :) Ryżdż jest jedną z
              niewielu postaci, któe jeszcze są w tym serialu , którego nazwy się będę
              wymieniać, normalne :)
              • pomme Re: Fanklub Rydża 13.05.05, 15:49
                no ja myslę, bo jak przestaniecie wzdychać to nici z koszulek i reczników i na
                nic będą nasze starania
                • fiodorop Re: Fanklub Rydża 13.05.05, 17:06
                  poproszę o nazwisko fryzjera,który tak spieprzył robote na głowie jolki,pojadę
                  ją pomścić.BTW fajnie że wszyscy w dobrych humorach na forumie:))))
                  • pomme Re: Fanklub Rydża 13.05.05, 17:07
                    ja to obecnie mam zajefajny, zaraz będę miała dostawe najlepszego kebabu w
                    mieście:-)
                    • shatmach Re: Fanklub Rydża 14.05.05, 10:49
                      Dla fanklubowiczów Rydża:
                      img190.echo.cx/my.php?image=kamil39oq.jpg
                      img190.echo.cx/my.php?image=kamil50vr.jpg
                      img190.echo.cx/my.php?image=kamil20gq.jpg
                      • pomme Re: Fanklub Rydża 24.05.05, 10:21
                        Laseczki, nie wierzę,że o nim zapomniałyście, mniemam że tak się
                        rozmarzyłyściue na jego temat,że żyjecie w innym świecie. Ale pamietajcie
                        faklub nie może umrzeć bo inaczej nici z koszulki Rydża.
                        Wzywam do reaktywacji!
                        • scoutek Re: Fanklub Rydża 24.05.05, 10:25
                          pewnie, ze nie zapomnialysmy... jeszcze jak sie dowiedzialam wczoraj, ze ON
                          jest taki oczytany.....
                          • pomme Re: Fanklub Rydża 24.05.05, 10:27
                            normalnie wypas
                            Ma kasę
                            fajna furę
                            zna sie na winach
                            i jest oczytany
                            czegóż więcej nam trzeba ( sic!)
                            • scoutek Re: Fanklub Rydża 24.05.05, 10:29
                              i jeszcze:
                              jest owlosiony
                              przystojny
                              i oko mu troche ucieka;)))
                              • pomme Re: Fanklub Rydża 24.05.05, 10:30
                                co oczywiście dodaje mu jedynie uroku:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka