Dodaj do ulubionych

Jestem,informuję

12.05.05, 14:44
1.Jestem w wielkim szoku czy tając to wszystko o giannim.
Mialam o nim takie zdanie już dawno i dziwię się,że nikt tego wcześniej nie
zauważyl.
Dalej uważam,że dobrze się stalo,że sobie poszedl,jest chamski(sprawa
Fasolek)-w jego podpisie też byly do znudzenia promowane modelki.
Nikt go jednak za to nie krytykowal.
2.Nie skasowalam ŻADNEGO wątku,żadnego postu.To Forum Zgredka i jemu też
wciaż wolno to robić.
3.Przyznaję,wpisalam Wieslawę na listę zablokowaną za co ją serdecznie
przepraszam.Nie chodzilo mi konkrtenie o nią a raczej jej klona.Ponieważ w
jej nicku zawsze byly pozmieniane rożne literki,przez calkowiety przypadek
wpisalam prawidlowo.
Uczę się bycia adminem,zrobilam to pomylkowo i mam nadzieję,że mi to to
wybaczy.
Pozdrawiam
Czeslawa zdenerwowana
-
--------------------------------------
zapraszam na Forum Telewizja
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26334
Obserwuj wątek
    • drzejms-buond Re: Jestem,informuję 12.05.05, 14:48
      A NIE MÓWIŁEM ZE CEŚKA WPORZO JEST?????????????????
      • around_the_sun Re: Jestem,informuję 12.05.05, 14:50
        Mówiłeś, flaszka ci się należy... a czopek to na pewno :)
        • invicta1 A! 12.05.05, 14:51
          latam za Tobą i dogonić nie mogę dostałaś @?
          • invicta1 Re: AROUND! miało być n/t 12.05.05, 14:52

• drzejms-buond Re: Jestem,informuję 12.05.05, 14:52
          znowu?????????? ja już miejsca nie mam na te czopy....
          • invicta1 Re: Jestem,informuję 12.05.05, 14:53
            to łykaj!:)
          • czesia-z-butiku Re: Jestem,informuję 12.05.05, 14:54
            oplkulam ekran w tym wkurwieniu ...
            wyobrazilam sobie to miejsce z tymi czopkami...a raczej brak tego miejsca

a tak w ogole to o co chodzi?
            • drzejms-buond Re: Jestem,informuję 12.05.05, 15:35
              a ja sobie tego miejsca NIE WYOBRAŻAM...
              o co chodzi??????????
              a bo ja wiem?
              ale czy to ważne...?
              • drzejms-buond Re: Jestem,informuję 12.05.05, 16:23
                te CZesia pacz jaki letter
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=26334&w=23803818&a=23816616
                i co ty na takie diktum?
                • pomme Re: Jestem,informuję 12.05.05, 16:30
                  Czesia przekaż twórcom:-)
                  • invicta1 Re: Jestem,informuję 12.05.05, 16:31
                    mam nadzieję, że ta Pani z nas sobie jaja robi
                    • drzejms-buond Re: Jestem,informuję 12.05.05, 16:33
                      a mnie się wydaje że nie i dlatego mnie to troszkę zastanowiło..
                      tu nie ma smichu hichu... to już odpowiedzialność wielka za powierzone słowa...
                      i co z tym fantem zrobić?
                      • forumowicz_pospolity Re: Jestem,informuję 12.05.05, 16:39
                        ta kobieta która to opublikowała tutaj powinnabyła to pchnąć
                        gdzieś na tvp.pl ze swojego adresu gazetowego - tak byłoby najprościej
                        • drzejms-buond Re: Jestem,informuję 12.05.05, 17:05
                          ba! ale skoro dała tu??? może nie umi? albo nie wie gdzie?
                    • czesia-z-butiku Re: Jestem,informuję 12.05.05, 17:19
                      mlodą kapustę kurna gotuję i caly czas nie sledzę forum
                      ciekawe skąd ta pani nas znalazla?hmmm?
                      • drzejms-buond Re: Jestem,informuję 12.05.05, 17:24
                        PAC PANI!!! JA GOTOWAŁEM WCZORAJ!!na 3 dni wystarczy
                        a ty jak robisz?
                        • czesia-z-butiku Re: Jestem,informuję 12.05.05, 17:27
                          no krje ja sobie,do tego na tarce marchewki deko,3 liscie laurowe,OGROM
                          koperku,zalewam wrzątkiem,czasem troszkę mieska,moze byc udko kurczakowe i tak
                          pyka ta kapsta
                          mniam
                          • drzejms-buond Re: Jestem,informuję 12.05.05, 17:33
                            O! marchewki nie dałem..!!!a jakiś łolej czosneczek czy cuś?
                            a do tego młooooooooooode ziemniaczki ...oj lece....lece....
    • xemxija Re: Jestem,informuję 12.05.05, 19:43
      Hahaha, to sie nareszcie wyjasnilo czemu ja wczoraj zaraz po uskutecznieniu
      wpisu w sprawie "waznej wiadomosci" Zgredka nie moglam sie dobrac do forum,
      zostalam jakby wykopsana, ciagle mi wyskakiwalo, ze nie mam uprawnien i nie mam
      uprawnien. Co to kurna, JA nie mam uprawnien?? To kto ma??! Nawet pokazalam
      ledykimacje do monitora i tysz nic. A tu sie okazuje, ze Czesia chiba nasz
      wszystkich hurtem na zakazana liste przeniosla, czy jak? I potem cafla curik i
      przywrocila do lask bo dzisiaj juz mogie sie tu z Wami relaksowac na powrot
      (juz nie wspomne o tym, ze oczy przecieram na widok co sie tu wyprawialo).
      No. Ale podobi mi sie, ze nareszcie se moge rozwinac skrzydla w pelnym lopocie
      produkujac zapiski bohaterow MjM niekiedy, gdyz najwieksza konkurencja wziena i
      odpadla byla, musi z zazdrosci:))))
      • bm_ka do czesi_z_butiku!!!!!!! 12.05.05, 20:35
        xemxija napisała:

> Hahaha, to sie nareszcie wyjasnilo czemu ja wczoraj zaraz po uskutecznieniu
        > wpisu w sprawie "waznej wiadomosci" Zgredka nie moglam sie dobrac do forum,
        > zostalam jakby wykopsana, ciagle mi wyskakiwalo, ze nie mam uprawnien i nie
        mam
        >
        > uprawnien. Co to kurna, JA nie mam uprawnien?? To kto ma??! Nawet pokazalam
        > ledykimacje do monitora i tysz nic. A tu sie okazuje, ze Czesia chiba nasz
        > wszystkich hurtem na zakazana liste przeniosla, czy jak? I potem cafla curik
        i
        > przywrocila do lask bo dzisiaj juz mogie sie tu z Wami relaksowac na powrot
        > (juz nie wspomne o tym, ze oczy przecieram na widok co sie tu wyprawialo).
        > No. Ale podobi mi sie, ze nareszcie se moge rozwinac skrzydla w pelnym
        lopocie
        > produkujac zapiski bohaterow MjM niekiedy, gdyz najwieksza konkurencja wziena
        i
        > odpadla byla, musi z zazdrosci:))))

Nie.., no ja chyba zwariowałam! Też miałam tak jak xemxija - przez pewien czas
        nie mogłam wejść na forum i identyczna informacja pojawiała mi się na
        komputerze.
        Wiesz Czesiu, to już było przegięcie .., możesz mi powiedzieć jakiego innego
        nicka używam? Bardzo o to proszę.
        Przykro mi bardzo, nawet jeśli to była pomyłka to nic Cię nie tłumaczy.
        Czekam na wyjaśnienie jakiego nicku używam poza moim "bm_ka" ...?
        • xemxija Re: do czesi_z_butiku!!!!!!! 12.05.05, 21:03
          iii, to chyba nie z powodu rozdwojenia jazni Twojej czy mojej tak sie porobilo.
          Mnie sie wydaji, ze jak Czeslawa przejmowala byla berlo od Zgredka, to sie tak
          zamaszyscie z tym berlem obeszla, ze zahaczyla czubkiem i pierdyklo. Ale zaraz
          sie naprawilo, haha. Mnie jak na razie jawnie nikt nie podejrzewal, chyba ze
          cichcem, wiec to chyba nie o podwojne nicki chodzi.
          • bm_ka Re: do czesi_z_butiku!!!!!!! 12.05.05, 21:42
            Ale podano poddanym do wiadomości że tu sie stworzyło klonowisko, czy jakoś
            w ten deseń nazwane, zjawisko rozmowy ze sobą w kilku postaciach nickowych
            co ponoc jest naganne wielce i powoduje odejście znakomitości i sław z forum
            bezottkowego. Jeśli to jest obecnie na kanwie dyskusji to nas ktoś musiał wewte
            bagno wtłoczyc czego efektem stał się wczorajszy zakaz wejścia na forum
            gazeta.pl ktory dotknął rownież Ciebie i mnie.

Nie no, żartować już mi się nie chce. Nigdy nie rozmawiałam ze sobą pod kilkoma
            postaciami, nie brałam również udziału we wczorajszej 'potępiającej' tych
            którzy odeszli, dyskusji której nawet nie widziałam i nie czytałam z braku
            czasu .. więc o co chodziło? Skąd ten ban?
            Trzeba poszukać alternatywnego forum lub rozmawiać o telewizji i serialach
            osobno u ottka bo tu już się nie da ani czytać ani pisać.
            pozdrawiam wszystkich normalnych i nienormalnych.
            Trzymcie się! ;-)))
            • around_the_sun Re: do czesi_z_butiku!!!!!!! 12.05.05, 21:46
              bm_ka Ty mi tu lepiej mów jak z Rydżem było? jak te łapki? jak całuje?
              Bo chyba mi tego nie zrobisz i nie powiesz, że Ci sie nie przyśnił?
              • around_the_sun do bm_ki to było nie do czesi 12.05.05, 21:47
                patrz post wyżej
                • czesia-z-butiku Re: do bm_ki to było nie do czesi 12.05.05, 23:44
                  numer z blokadą wystapil WYLĄCZNIE z nickiem Wieslawy
                  nikomu nic nie blokowalam,żadnych uprawnien nie nadawalam i nie zabieralam
                  mogę robić na tym forum trochę więcej niż inni,ale przypominam,że wlaścicielem
                  jest wciąż zgredek i to on ma tu najwięcej do powiedzenia
                  • around_the_sun Re: do bm_ki to było nie do czesi 12.05.05, 23:47
                    Faktycznie był taki moment, że nie mozna było wejść na forum, pisali, że nie ma
                    się uprawnień, ale nie robiłam z tego halo bo to chyba coś z serwerem sie
                    działo, zresztą sie nie znam. po kilku minutach wszystko sie naprawiło.
                    • around_the_sun Re: do bm_ki to było nie do czesi 12.05.05, 23:50
                      Mam nadzieję, że wkrótce emocje opadną i będziemy spokojnie pisać, zresztą już
                      dzisiaj toczą się tu normalne pogaduchy i jest fajna atmosfera.
                      • czesia-z-butiku Re: do bm_ki to było nie do czesi 12.05.05, 23:51
                        no:-)))
                        i dlatego wywalam każde smęty,bo mam juz tego dosyc
                        • around_the_sun Re: do bm_ki to było nie do czesi 12.05.05, 23:54
                          szczerze mówiąc ja tez mam dosyć, przcież to forum zawsze było przyjazne i
                          wesołe, jestem przekonana, że potrafimy sprawić aby dalej takie było, przeciez
                          to tylko od nas zależy.
                          • czesia-z-butiku Re: do bm_ki to było nie do czesi 12.05.05, 23:55
                            no to konice tego gadania i w tym wątku
                            w każdym razie tak pozno to ja tu jeszcze nie pisalam
                            ale fajowo jest
                            erandzie de sanie,a co Ty nie spisz?
                            • around_the_sun Re: do bm_ki to było nie do czesi 12.05.05, 23:57
                              tak mnie muchy nakręciły hehehe, że spanie mi przeszło:) a poza tym jutro ide
                              do pracy na 14-tą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka