Dodaj do ulubionych

Trzynastego...

13.05.05, 06:29
Trzynastego - nawet w grudniu jest wiosna,
Trzynastego - każda droga jest prosta,
Trzynastego - nie liczy się strach,
Trzynastego - od morza do Tatr,
Trzynastego - kapelusze z głów poważnych zrywa wiatr,
Trzynastego - wszystko zdarzyć się może,
Trzynastego - świat w różowym kolorze,
Trzynastego - nie smucą mnie łzy,
Trzynastego - piękniejsze mam sny,
Trzynastego....

(z repertuaru Kasi Sobczyk)
Obserwuj wątek
    • zegor Re: Trzynastego... 13.05.05, 09:07
      I dlatego trzynastego
      jesteś TY ! ! !
      • trzpiot_1 Re: Trzynastego... 13.05.05, 13:39
        Czternastego moze tez bede? ;)
        • zegor Re: Trzynastego... 13.05.05, 13:49
          "Słodkiego,
          miłego życia!"
          • trzpiot_1 Re: Trzynastego... 13.05.05, 13:58
            A co to jest slodkie, mile zycie? :)
            • jasmina_tdi Re: Trzynastego... 13.05.05, 13:59
              Pakiet akcji spółki Wedel!

trzpiot_1 napisała:

> A co to jest slodkie, mile zycie? :)
              • trzpiot_1 Re: Trzynastego... 13.05.05, 14:01
                Ooo, tak, tak poprosze dwa pakiety! I na dokladke kilka pudelek ptasiego
                mleczka.
            • zegor Re: Trzynastego... 13.05.05, 14:01
              Iść,ciągle iść
              w stronę słońca
              w stronę słońca,
              aż po horyzontu kres...
              No,w drogę...!
              • trzpiot_1 Re: Trzynastego... 13.05.05, 14:03
                Nie jestem nomada, wole osiadle zycie na rafie koralowej ;)
                • zegor Re: Trzynastego... 13.05.05, 14:04
                  Uważaj,na rafie koralowej
                  można się skaleczyć...
                  • trzpiot_1 Re: Trzynastego... 13.05.05, 14:06
                    Bede tam w roli ukwialu, bede sobie falowac.
                    • zegor Re: Trzynastego... 13.05.05, 14:09
                      Jestem wędrowcem....właśnie wyruszam..
                      Może,mimo piątku trzynastego
                      znajdę szczęśliwą rafę
                      z ukwiałem
                      Jak będę obok Ciebie
                      "zafaluj"
                      • trzpiot_1 Re: Trzynastego... 13.05.05, 14:12
                        Wypreze ramiona jak struny, od razu mnie rozpoznasz po tym sztywniactwie ;)
                        • zegor Re: Trzynastego... 13.05.05, 14:14
                          Do....zobaczenia! ! !
                          • ferrari_super_laska Re: Trzynastego... 13.05.05, 14:18
                            ej czemu nikt nie chce sie ze mna umowic????
                            :-(

moj profil to ferrari.to-ja.pl
                          • trzpiot_1 Re: Trzynastego... 13.05.05, 19:06
                            Zobaczyłam, że chyba jeszcze Cie nie ma :)
                            • wietka Re: Trzynastego... 13.05.05, 19:27
                              Ja jestem :)
                              • trzpiot_1 Re: Trzynastego... 13.05.05, 19:31
                                Tylko Ci się tak wydaje ;)
                                • wietka Re: Trzynastego... 13.05.05, 19:32
                                  ...nie ma mnie?!
                                  to niedobrze...:(
                                  • trzpiot_1 Re: Trzynastego... 13.05.05, 19:42
                                    Mnie zresztą też wcale nie ma, ale kto by się tym przejmował, w końcu przecież
                                    możemy chyba trochę sobie porozmawiać? ;))
                                    • wietka Re: Trzynastego... 13.05.05, 19:45
                                      oczywiście, miła rozmowa jest zawsze mile widziana :)
                                      • trzpiot_1 Re: Trzynastego... 13.05.05, 19:47
                                        Tym bardziej, że i tak nas nikt nie może podsłuchać :)
                                        • wietka Re: Trzynastego... 13.05.05, 19:50
                                          to może się sobie pozwierzamy? ;)
                                          z największych tajemnic naszego życia? ;)
                                          • trzpiot_1 Re: Trzynastego... 13.05.05, 19:51
                                            Poczekaj, tylko dostroję aparaturę nadawczo-odbiorczą, i możemy zaczynać ;)
                                            • wietka Re: Trzynastego... 13.05.05, 19:56
                                              juz? :))
                                              • trzpiot_1 Re: Trzynastego... 13.05.05, 19:57
                                                Trochę mi sę pokrętło przekręciło, ale już prawie już :)
                                                • albercik7 Re: Trzynastego... 13.05.05, 21:38
                                                  witam drogie panie jakos nie moge nie pisac na tym forum bo tu czasami fajnie
                                                  jest i jak jeszcze widze panie to juz mi lepiej .pozdrawiam i zapraszam na
                                                  towarzyskie gotowanie czesc II :-)))
                                                  • trzpiot_1 Re: Trzynastego... 13.05.05, 21:46
                                                    Eee, dziś poniosłak kolejną porażke z filetem rybnym w cieście : ciasto było
                                                    sobie, a filet sobie :(
                                                  • albercik7 Re: Trzynastego... 13.05.05, 21:50
                                                    ja rybke lubie w bulce tartej i smazona w glebokim oleju jakos w ciescie nie
                                                    bardzo mi podchodzi a teraz kolej na pstraga w pietruszce i ziolach ps z czego
                                                    ten filet?
                                                  • trzpiot_1 Re: Trzynastego... 13.05.05, 21:52
                                                    Z zamrażarki sklepowej.
                                                  • albercik7 Re: Trzynastego... 13.05.05, 21:58
                                                    no tak to juz wiem wszystko ps jak tam dzionek dzisiaj?
                                                  • trzpiot_1 Re: Trzynastego... 13.05.05, 22:50
                                                    Uroczy, jak każdy 13 dzień miesiąca ;)
                                                  • albercik7 Re: Trzynastego... 13.05.05, 22:57
                                                    lubie piatek 13 juz ja wiem czemu :-)))
                                                  • trzpiot_1 Re: Trzynastego... 13.05.05, 22:58
                                                    a ja nie wiem, bo... własciwie dlaczego nie wiem??
                                                  • albercik7 Re: Trzynastego... 13.05.05, 23:01
                                                    a co chcesz wiedziec co wiem to powiem a reszte dogramy i juz:-)))
                                                  • trzpiot_1 Re: Trzynastego... 13.05.05, 23:02
                                                    dogramy i się doigramy...
                                                  • albercik7 Re: Trzynastego... 13.05.05, 23:04
                                                    boisz sie bo ja uwielbiam ryzykowna gre :-)))
                                                  • trzpiot_1 Re: Trzynastego... 13.05.05, 23:05
                                                    A ja nie! Wolę sobie być jak pączek w maśle :P
                                                  • albercik7 Re: Trzynastego... 13.05.05, 23:07
                                                    nie nie ja caly czas musze miec wysoki poziom adrenaliny to mnie kreci a paczki
                                                    lubie srednio :-)))
                                                  • trzpiot_1 Re: Trzynastego... 13.05.05, 23:10
                                                    Uprzejmie informuję, że z adrenaliną ode mnie z daleka, bo mam skłonności do
                                                    siniaków ! :P
                                                  • albercik7 Re: Trzynastego... 13.05.05, 23:19
                                                    spoko spoko nic na sile ale mozna tez taka delikatna adrenalinke zapodac i
                                                    siniakow nie bedzie a bedzie przyjemnie:-)))
                                                  • ewiku Re: Trzynastego... 14.05.05, 06:06
                                                    albercik7 napisał:

> spoko spoko nic na sile ale mozna tez taka delikatna adrenalinke zapodac i
                                                    > siniakow nie bedzie a bedzie przyjemnie:-)))

... popraw się...:)))

----------------------------------------------
                                                    Wiem co mówię...ale nie mówię... co wiem...
                                                  • trzpiot_1 Re: Trzynastego... 14.05.05, 06:48
                                                    To Albercik w dodatku niegrzeczny jest ??
                                                    Witaj, Ewiku :)
                                                  • ewiku Re: Trzynastego... 14.05.05, 09:55
                                                    Zależy co uważamy za niegrzeczność...hahaha...:)))
                                                    ...witaj... i miłego dnia życzę...:)))

• albercik7 Re: Trzynastego... 14.05.05, 09:58
                                                    witam witam drogie panie w sobotni ranek pozdrawiam i zmykam do pracy ps
                                                    albercik jest zawsze grzeczny :-)))
                                                  • ewiku Re: Trzynastego... 14.05.05, 10:14
                                                    witaj albercik... miłego dnia i powodzenia...:)))
                                                    ps. różne są rodzaje grzecznośći...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka