dzidzia_bojowa 13.05.05, 21:01 a potem lulu, bo jutro i pojutrze caaaały dzień pracuję.To za karę,że przez ostatnie trzy dni się obijałam. Dobranoc moi kochani. Miłych snów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
around_the_sun Re: Idę posłuchać trójki 13.05.05, 21:02 dobranoc, ja tez jutro pracuję, ale jeszcze spać sie nie wybieram. Odpowiedz Link Zgłoś
jahreshka Re: Idę posłuchać trójki 13.05.05, 21:24 A ja słucham trójki przez internet :o) Ale dziś na liście nie ma Niedźwiedzia... Odpowiedz Link Zgłoś
kaa_maa Re: Idę posłuchać trójki 13.05.05, 21:28 niestety, nie ma niedźwiedzia... ale trójka, to trójka... Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Idę posłuchać trójki 13.05.05, 22:10 tez słucham przez internet Odpowiedz Link Zgłoś
iza481 Re: Idę posłuchać trójki 13.05.05, 22:59 Hej, powiedzcie mi jaki adres wklikać, żeby słuchać Trójki przez internet? Bardzo bym chciała, miałabym dwa w jednym. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Idę posłuchać trójki 13.05.05, 23:01 radio.com.pl/trojka/ na dole strony poprawej kest przycisk"posłuchaj"kliknij to Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Idę posłuchać trójki 13.05.05, 23:02 no nieeee ale byki: jest po prawej miało byc Odpowiedz Link Zgłoś
iza481 Dzięki serdeczne! 13.05.05, 23:10 Już słucham, dzięki serdeczne! Trójka to moje najwierniejsze ukochanie radiowe. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Dzięki serdeczne! 13.05.05, 23:11 a na stronie RFM fm możesz nawet podglądać studio. Odpowiedz Link Zgłoś
iza481 Pewnie że chcę podglądać! 13.05.05, 23:23 No masz! Podglądanie to moje hobby! Podaj adres, a zacznę natychmiast! Z góry - dzięki serdeczne. Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: Pewnie że chcę podglądać! 13.05.05, 23:30 ja mam też chęć , ale dziś nie dam rady , mam tyle śmieci na dysku i muszę brać się za sprzatanie , niestety Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Pewnie że chcę podglądać! 14.05.05, 10:24 www.rmf.fm/ u góry na szarym pasku po prawej stronie kliknij "zobacz" Odpowiedz Link Zgłoś
blubelle Trójka 14.05.05, 12:34 Trójeczki to ja słucham od niepamiętnych czasów, a może i dłużej. Choć ostatnio sie popsuła, to na tle innych stajci i tak jest nieźle. Ja lubię klimaty Niedźwieckiego,Kydryńskiego no i oczywiście Kostrzewa. No a czasmi słucham tez Jazz Radio i Tok FM. Odpowiedz Link Zgłoś
paula245 Re: Trójka 14.05.05, 13:31 a czemu Niedzwiedzia na liście nie ma? Znowu na wakacje wybył? Temu to dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka PIN polecam!! :) 14.05.05, 13:56 wychowalam sie na Trojce i liscie przebojuf Niedzwiedzia, ale ostatnio da sie Trojki sluchac tylko wybiórczo niestety (nie trawie tych pseudomlodziezowych dżingli i paru innych rzeczy)... wiec przerzucilam sie na radio PIN (w Warszawie 102 FM), ktorego moge sluchac prawie na okraglo - niekoniecznie interesuja mnie biznesowe dysputy i inne WIG-i, ktorych jest tam sporo, ale niektore audycje sa naprawde super :) a muzyczka - miodzio :] nieznana, ambitna, czilautowa ale rowniez i dynamiczna, jazz, samba, gospel, bosanova... zadnych tam Bijąse, Pink Flojduf, 18L-uf, Madonn i w ogole zero muzyki nudnej :] gorrrrąco polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
blubelle Re: PIN polecam!! :) 14.05.05, 14:04 No ale tylko w Wa-wie niestety. ja byłam zachwycona jak w Paryzu miałam walkmena z radiem i uzmysłowiałam ile tam jest stacji sformatowanych na konkretna muzykę-to aż mnie głowa rozbolała...z zazdrosci.No ale czasmi na internecie sobie cos tam posłucham fajnego radyjka. W Polsce to jakiś nieurodzaj ciekawych stacji.. Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka Re: PIN polecam!! :) 14.05.05, 14:25 tradycyjnie, przez radioodbiornik, tylko w Wawie - ale na rozne inne ciekawe sposoby mozna PINu sluchac wszedzie :) www.radiopin.pl/strona.php?id=27 Odpowiedz Link Zgłoś
paula245 Re: PIN polecam!! :) 14.05.05, 16:38 Ja też wolałam starą Trójkę, te wszystkie dżingle mnie wkurzają niesamowicie i wogóle nie mogę się załapać na Andrusa-powtórka z rozrywki to jeszcze jest? Bo rano puszczają pamiętnik młodej lekarki,ale dawniej była audycja,chyba godzinna póznym wieczorem.A już nie wspomnie,że teatrzyk Zielone Oko był ;( Nawpuszczali teraz jakiś czarnych piątków, się tego słuchać nie da,a zwłaszcza w piątego o 23! Odpowiedz Link Zgłoś
cortinka Stara Trójka 16.05.05, 22:10 Ojej, Teatrzyk Zielone Oko to był prawie jak thriller ;-) Te trzeszczące drzwi a potem... brrr ;-) Pamiętam, że zawsze zasypiałam na Liście (miałam wtedy ok. 8 lat chyba ;-) i nigdy nie dotrwałam do pierwszego miejsca. Zasypiłam tak ok.piosenki z 10 miejsca i później budził mni ten przeraźliwy krzyk. I komu przeszkadzał Teatrzyk Zielone Oko? A w Tonacji Trójki? A Codziennie Powieśc w Wydaniu Dźwiękowym? Odpowiedz Link Zgłoś
czesia-z-butiku Re: Stara Trójka 16.05.05, 22:22 sokowirufka,ja tez jestem fanką Pinu Odpowiedz Link Zgłoś
czesia-z-butiku Re: Stara Trójka 16.05.05, 22:23 a gdzie i kiedy są jeszcze jakies sluchowiska radiowe nadawane,kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka PIN :) 16.05.05, 22:26 uuu ale fajnie :) Szanowna Adminka lubi to samo radyjo co ja :] a "Radioczułego Barbarzyńcę" mialas okazje sluchac? (to taka audycja o ksiazkach - w kazda sobote jakos po 11 - fantastyczna) :) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: PIN :) 16.05.05, 22:43 Ja też słucham PIN-u, od wczoraj :) dzięki szanownej admince. I już polubiłam, znaczy i adminkę i PIN :) Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: PIN :) 17.05.05, 08:26 ja już chyba od ponad roku zasłuchuję sie w Pinie i dzieki nim mam kilka fajnych nowych płytek np Eve Mendes:-) Odpowiedz Link Zgłoś
czesia-z-butiku Re: PIN :) 17.05.05, 09:30 ja to slucham wszystko jak leci nawet te WIG-i i inne gieldy są dla mnie przez to radio jasniejsze CZulego slucham tez,obowiązkowo i to wcale nie dla ksiażek,bo az wstyd przyznać,nie mam czssu ich czytać,ale na panow,ktorzy prowadzą ten program Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka Re: PIN :) 17.05.05, 12:35 dokladnie - przeciez to o tych prowadzacych chodzi - kto by tam te ich ksiazki czytal ;) chociaz na przyklad w tym "Małżu" o ktorym mowili to cos chyba musi byc, bo w ostatnich "Wysokich Obcasach" Szczuka tez sie zachwycala ta ksiazka a w ostatnia sobote jak sie na poczatku przekomarzali ze niby sie nie lubia i jak jeden udawal ze zapomnial nazwiska drugiego... hihihi no fajni som :] Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: PIN :) 17.05.05, 12:38 Ja dzieki barbarzyńcy sięgnełam po christensena, dawno nie czytałam tak dobrej ksiązki. Dodam wciąż czytam bo nie chce skończyć Odpowiedz Link Zgłoś