kocie_oczko 15.05.05, 17:40 jak dla mnie kabaret bezkonkurencyjny, szkoda że to już tylko wspomnienia :-( www.kabaretpotem.art.pl/mp3/mp3.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
titerlitury Re: Kabaret Potem 16.05.05, 08:42 kocie_oczko napisała: > jak dla mnie kabaret bezkonkurencyjny, szkoda że to już tylko wspomnienia :-( Dziękuję Ci za zastrzeżenie "dla mnie"... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Kabaret Potem 16.05.05, 10:11 "szkoooooooooooda babci..szkooooooooooooda... a taka fajna babeczka była..." Odpowiedz Link Zgłoś
kocie_oczko Re: Kabaret Potem 16.05.05, 10:20 "nie widziałam Zdzisiaaaa wczoraj ani dzisiaaaaj.... ...może Zdziś mnie zdradził z żeńskim elementem...." Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Kabaret Potem 16.05.05, 10:22 "ale o co chodzi w życiu...że co...? w bajkach to jest tak,że jeden jest biedny a drugi bogaty,,,,, a w życiu na odwrót..." Odpowiedz Link Zgłoś
kocie_oczko Re: Kabaret Potem 16.05.05, 10:35 "siesiesie sierotka Mariola, siesiesie uboga do wczoraj... ...po lodach przyszła kolej na wino, książę zamówił butelkę, po niej zaczęła pięknieć Mariola, więc wzięli jeszcze butelkę..." Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Kabaret Potem 16.05.05, 10:39 moje ulubione "wcięcie" "HILFE OSKUUUUUUUUR ..pomoczci..!!!!!.... -a co ty tu robisz rycerzu w tej zbroi? -ja tu mieszkam...." i turrrrrrrrrrrne po kosmocie z bezpruderyjnymi Różami i Małym księciem... :-D Odpowiedz Link Zgłoś
kocie_oczko Re: Kabaret Potem 16.05.05, 10:54 Hitler: "Hańba! Doner veter! Obelga! Ein zwei! Wstyd! Hańba! Niemcy! Eine kleine madchen! RMF FM!!! Co ja ludziom powiem? Przegrałem wojnę! Oj, jak się Goebels dowie!.. Będzie bił trzcinką!" Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Kabaret Potem 16.05.05, 10:58 a tego nie słyszałem....może byłem w tym czasie za miastem...? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Kabaret Potem 16.05.05, 11:00 drzejms-buond napisał: > a tego nie słyszałem....może byłem w tym czasie za miastem...? Drzejms, nie słyszałeś że Hitler wojnę przegrał? Ile czasu Ty za tym miastem byłeś?! :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Kabaret Potem 16.05.05, 11:06 8-D )))))))))))) sie obśmiałem.... Odpowiedz Link Zgłoś