speni 16.05.05, 22:17 np śliwki czy morele, może rodzynki ?? A jeśli tak to czy tak prosto z opakowania, czy może myjecie, parzycie ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwia_alek Re: dajecie suszone owoce ??? 17.05.05, 08:13 Suszone morele i śliwki Alek je w keksie, natomiast rodzynki prosto z torebki (i to już od kilku miesięcy, mały je uwielbia) bez mycia czy parzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwona-mama-majki Re: dajecie suszone owoce ??? 17.05.05, 09:34 Ja daję właściwie tylko rodzynmki (też prosto z torebki) bo innych owoców Majka nie chce jeść. Odpowiedz Link Zgłoś
agaaga19 Re: dajecie suszone owoce ??? 17.05.05, 12:45 moja córcia bardzo lubi suszone morele i rodzynki, figi, trochę mniej śliwki; a ja się z tego bardzo cieszę i wolę je to dać zamiast czekolady, czy innych słodyczy aga Odpowiedz Link Zgłoś
jasma76 Re: dajecie suszone owoce ??? 17.05.05, 15:30 Nigdy nie dawałam i nie jadł, bo po prostu je b. duzo owoców swieżych i u nas w domu sie nie kupuje suszonych. Chyba bym sparzyła, albo chociaz umyła jakbym dawała. Odpowiedz Link Zgłoś
a.chudziak Re: dajecie suszone owoce ??? 18.05.05, 08:00 Wczoraj dałam I raz rodzynki prosto z torebki - zajadał się tym, tak jak zresztą świeżymi winogronami! Odpowiedz Link Zgłoś