control 17.05.05, 22:48 Widać, że każda ze studentek cheęnie popchałaby wózek z p. doktorem do parku. Ale tylko papudze sie udało. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lisa_simpson Re: ale laski lecą na cebulastego 17.05.05, 22:52 Tylko mi nie próbuj wmówić, że tobie się Cebula nie podoba... Ja się ślinię na jego widok od początku jego pojawienia się na szklanym ekranie ;) I te jego opony zimowe...CZegóż chcieć od życia więcej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gazamate Re: ale laski lecą na cebulastego 18.05.05, 07:54 Nie wiem co sie w cebulookim podobać może, proszę o uświadomienie. No a na tym zdjeciu z protwela Cebulokiego Papuga wygladała całkeim nieźle - przynajmniej tego piastowskiego fryzu nie miała. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ale laski lecą na cebulastego 18.05.05, 09:06 wy uważajcie...zobaczycie on was potraktuje tak jak klarę...zobaczycie!!!!! tak..to znaczy ...jak? Odpowiedz Link Zgłoś
gazamate Re: ale laski lecą na cebulastego 18.05.05, 19:18 A ja tam sie ceebulookiego nie boję ;) niech lepiej uważa bo jak go ktos znienacka w plecy klepnie to jeszce bedzie wygladał jak ten jeden z aktorów z Monty Pytona (mam nadzieje ze dobrze napisałem) Odpowiedz Link Zgłoś
ikarr Re: ale laski lecą na cebulastego 18.05.05, 09:46 Cebulooki do Papugi w parku - Dawno chciałem Cię tu przywieźć. Dobre, zwłaszcza, że widać, kto kogo przywiózł. A w ogóle to znów 2 absurdy:Papuga ma płaski jak deska brzuch, a USG już wykazało płeć dziecka;ciężarna kobieta pcha na wózku tak na oko 90-kilogramowego chłopa (+ wózek). Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ale laski lecą na cebulastego 18.05.05, 09:50 bzdur , to tam było więcej nie zdaaannnrzałem zapisywać.... ale pamiętam,ze jak nakręcali to dzieło na dworze było -20 a niunia bez czapeczki? no i kaczek nie było... zamiast tego..po zamarzniętym jeziorku przemknęły trzy postaci.. że niby jest jakieś życie na osiedlu... Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: ale laski lecą na cebulastego 18.05.05, 09:56 USG wykaże płeć około 13-14 tc a i wtedy może sie mylić ( szczególnie w kwestii dziewczynek). Ja już byłam brzuchata Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ale laski lecą na cebulastego 18.05.05, 10:13 a jeśli usg oglądać , to tylko na mrozie -20, dla większej ostrości... jak parę lat temu miałem usg to mi też wyszedł fasolek, lekarz był zdumiony...ja tym bardziej ,bo cnotliwy jestem -już pomyślałem,że mnie ktoś ZWIASTOWAŁ..ale gdzie tam.... Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Fasolek Tobie??? 18.05.05, 11:05 Ty co zmieniłeś płeć w międzyczasie??? dawno już podejrzewałam, że Ty baba jesteS, he, he :)) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Fasolek Tobie??? 18.05.05, 11:39 to lekarz myślał ,że ja jakiegoś obcego Nostromo choduję..... a na zdjęciu wyglądał jak fasolek.... pciowo pozostaję bez zmian.... Odpowiedz Link Zgłoś