pomme 08.06.05, 16:51 film.onet.pl/0,0,1110279,wiadomosci.html Co prawda juz tego nie oglądam ( działa mi na nerwy Zocha) ale myslę że Segda powinna robić fajniejsze rzeczy niz ten załosny serialik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romana_polka Re: NDiNZ bez Segdy 08.06.05, 22:55 ja też już od 2 lat nie ogladam,a Segdę pewnie wywalają ze względu na występy u konkurencji,tak samo przecież Mareczek poleciał Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: NDiNZ bez Segdy 09.06.05, 11:56 to świetna aktorcka, racja, zle jak razu udłyszłam w NDINZ text o Segdzie "młoda, piekna, luksowa żona kosztuje" to aż mnie truskaweczka w gardle stanęła Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: NDiNZ bez Segdy 13.06.05, 10:08 no i właśnie wczoraj chyba zapodali coś w temacie -piękny Maciej coś tam bąknął żonie, że pewnie będą musieli wyjechać na jakiś czas... aha-i jeszcze jedno: Zośka niby udaje łysą, a wczoraj jej kłaki spod chustki wystawały!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: NDiNZ bez Segdy 13.06.05, 10:43 A ja to mam takie dni, że jak Maciek wczoraj powiedział, że bardzo ją kocha, to się poryczałam.. głupia jakaś jestem czy coś.. Odpowiedz Link Zgłoś