Dodaj do ulubionych

Dżejms!!!!

10.06.05, 08:28
Rozumiem Twoje wkurzenie, ale nie odchodź!!!! Specjalnie zwlokłam się z wyra,
aby Ci powiedzieć: Nie odchodź! Nie wyobrażam sobie tego forum bez Ciebie!!!
Jakaś klątwa wisi nad tym forum od początku.
Czy nie może być tak jak u innych?
Ci z Utopii są zdrowo zakręceni, a nikt ich nie rusza, Dziewiarze też mają
twardy grunt pod nogami.Tylko my, jak te sieroty tułamy się po różnych
miejscach, jak te sierotki marysie, jak pielgrzymi-tułacze, nie mamy swego
miejsca na ziemi ani kawałka miękkiej poduszki, na ktorej możnaby położyć
spracowaną głowę.
Dżejms, nie odchodź, kurza twarz!!!
Obserwuj wątek
    • dzidzia_bojowa Re: Dżejms!!!! 10.06.05, 08:31
      dalej mam gorączkę, stąd ten łzawy ton
      • scoutek Re: Dżejms!!!! 10.06.05, 08:34
        POPIERAM!!!!!!!!!! w calej rozciaglosci, nie zwazajac na ton.... i 007, prosze,
        nie odchodz!!!!!
      • pomme Re: Dżejms!!!! 10.06.05, 08:34
        ja sie podpisuję pod apelem
        • tw_muza Re: Dżejms!!!! 10.06.05, 08:35
          zgadzam się z przedmówcą
    • jj_krewetka Re: Dżejms!!!! 10.06.05, 09:05

nie rób scen drzejms i wracaj do ludzi jak cię proszą
      • sokowirufka Re: Dżejms!!!! 10.06.05, 09:17
        o to to :) tak wlasnie :)
        • feber Re: Dżejms!!!! 10.06.05, 09:20
          a ja jak zwykle nie wiem o co chodzi :)
          ale sie przylaczam do nawolywan - Dzejms WROC!!
          • blubelle Re: Dżejms!!!! 10.06.05, 09:23
            Ja już się wypowiedziałam w tej sprawie, Dżejmsiku nasz kochany come back...
            • paprotka-gd Re: Dżejms!!!! 10.06.05, 10:14
              nie bądż głuchy na prosby nasze
              wracaj do nas !!!!! plissssssssss
              • romy_sznajder Re: Dżejms!!!! 10.06.05, 11:18
                drzejms prosił o usunięcie wątku z brzydkimi wyrazami. chyba można, prawda?
                • scoutek Re: Dżejms!!!! 10.06.05, 11:48
                  wracaj na STARE!!!
    • around_the_sun Re: Dżejms!!!! 10.06.05, 14:22
      Pozdrowienia dla wszystkich- od Dżejmsa
      • romy_sznajder Re: Dżejms!!!! 10.06.05, 14:27
        ale dlaczego tak? co jest?
      • aasiek Re: Dżejms!!!! 10.06.05, 14:27
        Ale o co chodzi??!!
        • around_the_sun Re: Dżejms!!!! 10.06.05, 14:37
          Mam nadzieję, że będzie dobrze, spokojnie :)
          • tw_muza Re: Dżejms!!!! 10.06.05, 14:40
            Around, zaczynam podejrzewać, że przechowujesz Drzejmsa pod stertą desek, dla
            niepoznaki oznaczonej napisem "Przejścia nie ma" :)
            • around_the_sun Re: Dżejms!!!! 10.06.05, 14:45
              Hehehehehe :) całkiem możliwe :)
              • invicta1 Porwali Drzejmsa?!?! jak miska Uszatka?!?!?! 10.06.05, 14:47
                co z jego cnotom?
                • dzidzia_bojowa Re: Porwali Drzejmsa?!?! jak miska Uszatka?!?!?! 10.06.05, 14:51
                  Dżejms wkurzył sie ,że rzucają naszym forum jak starą scierą i powiedział,że
                  zabiera zabawki i idzie do domu.
                  Swoją drogą, gdzie ONI wypatrzyli tu kulturę? W sensie kulturę...
                • moniq_c Re: Porwali Drzejmsa?!?! jak miska Uszatka?!?!?! 10.06.05, 14:52
                  nieee no same zboczki tutaj :) a może around jako siła fachowa leczy drzejmsia
                  skołatane nerwy po prostu?????
                  • tw_muza Re: Porwali Drzejmsa?!?! jak miska Uszatka?!?!?! 10.06.05, 14:54
                    CZOPKAMI!!!!!!!!
                    • around_the_sun Re: Porwali Drzejmsa?!?! jak miska Uszatka?!?!?! 10.06.05, 14:57
                      Oplułam monitor i klawiaturę a także ankietę dla Narodowego Funduszu Zdrowia :)
                      Dobra, o Dżejmsie już nic nie mówię i czekam z nadzieją, że do nas wróci.
                    • moniq_c Re: Porwali Drzejmsa?!?! jak miska Uszatka?!?!?! 10.06.05, 14:57
                      nieważne czym -byle efekt dawało :)))))))
                      • tw_muza Re: Porwali Drzejmsa?!?! jak miska Uszatka?!?!?! 10.06.05, 14:59
                        A jak ona mu je każe łykać?! Razem ze sreberkiem?! :))
                        • moniq_c Re: Porwali Drzejmsa?!?! jak miska Uszatka?!?!?! 10.06.05, 15:01
                          muza!!!! jak możesz wątpić w around zdolności??? siłom medycznom jest i
                          zastosowanie czopków myślę zna :)
                          a że sobie od czasu do czasu na monitor popluje...??? no co każdemu się może
                          zdarzyć :)
                          • drzejms-buond Re: Porwali Drzejmsa?!?! jak miska Uszatka?!?!?! 10.06.05, 15:03
                            :)
                            • around_the_sun Re: Porwali Drzejmsa?!?! jak miska Uszatka?!?!?! 10.06.05, 15:05
                              Ot i wywołalim wilka z lasu :)
                              • moniq_c Re: Porwali Drzejmsa?!?! jak miska Uszatka?!?!?! 10.06.05, 15:13
                                i wiemy czemu ma takie wielkie oczy :))))))))
                                wszystko przez te czopki :)
                              • around_the_sun Re: Porwali Drzejmsa?!?! jak miska Uszatka?!?!?! 10.06.05, 15:13
                                Dziewczyny pomdlały na widok Dżejmsowego uśmiechu, czy jak?
                                Ja z przytomnością umysłu i kieszenią pełną czopków (w złotku) mówię-
                                witaj w ten deszczysty dzień i uśmiechaj się częściej, może słońce zaświeci.
                                • romana_polka Re: Porwali Drzejmsa?!?! jak miska Uszatka?!?!?! 10.06.05, 15:21
                                  ale pacjent zaniemówił cosik od tej aroundowej kuracji.
                                  • tw_muza Re: Porwali Drzejmsa?!?! jak miska Uszatka?!?!?! 10.06.05, 15:22
                                    mówiłam?! Łykać mu każe!!! jakby czopki wprowadzał tradycyjnie,to by nie
                                    zaniemówił. :)
                                    • moniq_c Re: Porwali Drzejmsa?!?! jak miska Uszatka?!?!?! 10.06.05, 15:25
                                      chyba że ze szczęścia...:)
                                  • around_the_sun Re: Porwali Drzejmsa?!?! jak miska Uszatka?!?!?! 10.06.05, 15:25
                                    Dżejms, Ty coś mów bo mi tu kompetencje podważają :)

Każdemu może złotko utkwić w przełyku, no nie?
                                    zdarza się, a tu od od razu że kuracja niedobra :)
                                    • tween_peaks Re: Porwali Drzejmsa?!?! jak miska Uszatka?!?!?! 10.06.05, 15:29
                                      Drzejms się trochę z Wami droczy, jak to facet... Lubi jak tyle kobitek go
                                      prosi i za nim tęskni, to zrozunmiałe.
                                    • moniq_c Re: Porwali Drzejmsa?!?! jak miska Uszatka?!?!?! 10.06.05, 15:33
                                      around_the_sun napisała:

> Dżejms, Ty coś mów bo mi tu kompetencje podważają :)
                                      > Każdemu może złotko utkwić w przełyku, no nie?
                                      >
                                      no i weź bądź mądry i mów jak to złotko w gardle siedzi :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka