18.06.05, 13:00
Pozdrawiam z wygnania:wreszcie udalo mi sie wygospodarowac troche czasu i
luknac na ojczyste strony,chlip! Jak mi Was brakuje to nie macie pojecia!! Ja
chce polska TV!! Zaprawde powiadam Wam cudze chwalicie swego nie znacie!
Brytyjska TV sie nie umywa do naszej! I ploty tez takie jakies nudne,Veronki
nie ma...A i jeszcze gdyby ktos mi podrzucil polskiego,dobrego schabowego z
kapusta :(
Pochlipalam sobie wiec przechodze do rzeczy:prosze mnie oswiecic co to jest?!
www.vipnews.pl/!__octopus_front/article.php?category=4&article=1506&fpage=2

Zebrowski bawi sie w konferansjerke?? I kto to jest ta na zdj?? I dlaczego ja
nic nie wiem ze tu takie slawy zjechaly??Trzeba mi bylo w domu siedziec
zamiast po swiecie sie tulac...

I jeszcze prosze powiedzcie kto to jest A.Burzynski bo nazwisko znajome mi
sie wydaje:( A swoja droga to ma Fryta gust i vice versa :D)
www.vipnews.pl/!__octopus_front/article.php?category=4&article=1514
Pozdrawiam jeszcze raz :*
Obserwuj wątek
    • jaginger Re: Ello ;) 18.06.05, 13:24
      Helołł!
      Jak Ci tam na obcej ziemi:)
      Brytole oprócz tv mają chyba jeszcze jakieś rozrywki;)
      Żebrowski ostatnio zadziwia,ale tam....a ta niunia na zdj to podobrno nowa
      narzeczona
      A ten dziad z Frytą też nie wiem kto to?
      -----------------------
      • paula245 Re: Ello ;) 18.06.05, 13:28
        Rozrywki Brytonow to nudne jak flaki z olejem! Trafilo mi sie byc na weselu-o 4
        nad ranem bylo po zabawie! U nas to sa impry,mowie Wam,nie ma porownania.
        Dobra,spadam,bo mnie z biblioteki wyrzuca :D Pa Kochani!!
        • dzidzia_bojowa Re: Ello ;) 18.06.05, 14:04
          To ty paula chyba trafiłaś nie do tych angoli co trzeba, bo mój pobyt w Lądku
          wspominam absolutnie wspaniale. Nigdzie, powtarzam ,NIGDZIE nie słyszałam tak
          fantastycznych koncetów jak w klubach dżezowych nad Tamizą(a jest ich tam bez
          liku). Nigdzie nie bawiłam się tak fantastycznie jak podczas plenerowych
          koncerów w Hyde Parku! Dziesiątki minut przestałam przy muzykach dających
          koncerty(nie można tego nazwać inaczej) na ulicy lub na stacjach metra!Nie
          wspomnę już o całych kompleksach rozrywkowych z jaskiniami hazardu, kręglami i
          rozrywkami dla niewinnej dziatwy. Trafiłam też do sklepu sportowego, w którym
          na ścianach wystawiono koszulki najsłynniejszych piłkarzy angielskich. Stałam i
          kontemplowałam te koszulki jak święte obrazki. Trafiłam też na Campdown Town,
          kto był, ten wie o co chodzi.Ulica na której zbierają się najbardziej zakręceni
          ludzie świata. Najbardziej zakręceni na punkcie najlepszej muzyki świata.Czego
          tam nie ma??Możesz kupić najdziwaczniejszą rzecz i potem ją włożyć i nikt nie
          będzie się dziwił. A przede wszystkim muzyka dobiega z każdego miejsca. I to
          najczarniejszy blues i najgłośniejszy metal jaki kiedykolwiek słyszeliście w
          życiu.
          Spędziłam tam najpiękniejsze chwile w życiu. Nie nudziłam się ani przez jedną
          chwilę.Nie wspomniałam o zwiedzaniu zabytków i muzeów- samo to zajęło mi połowę
          pobytu. I tak nie widziałam wszystkiego.

" Rozrywki Brytonów to nudne flaki z olejem"
          . Rany boskie, co ty gadasz???
          .
          • gregpatter4 Re: Ello ;) 20.06.05, 13:04
            Dzidzia, moze paula przesadzila, ale jednak najlepsze impry sa nasze, swojskie,
            polskie;-)
          • xemxija Re: Ello ;) 23.06.05, 15:46
            Camden Town, rzeczywiscie odjazdowe miejsce. Ale zakladac mozna na siebie co
            badz i nikt na to nie zwroci uwagi WSZEDZIE, no kurna, mowie Wam, myslalam, z
            nic mnie juz nie zdziwi, ale jak w zeszlym roku zobaczylam babe na ulicy w
            kozuchu, to mi sie krew letko sciena w zylach byla. Albowiem byl to srodek
            lipca i upal jak w morde, no, w srodku wulkanu nie jest gorecej!!
            A w ogole, to jak ktoras chce sie poczuc szalenie atrakcyjnie to nic, tylko
            przyjechac tutaj. Jade sobie kiedys autobusem, pacze, dwie, no, cudne, piekne,
            wystrzalowe dziewczyny, ubrane jak ludzie, w normalnych butach, wszystko wedlug
            sztuki, mysle sobie, oho, moze maja jednak jakies ladne tutejsze niewiasty?
            Sprawa sie wyjasnila gdy sie odezwaly do siebie. Nasze:)))
    • dzidzia_bojowa Re: Ello ;) 20.06.05, 13:29
      ja rozumiem nostalgię. I nie ma to jak swojskie grille i rodzima siwucha. w
      Lądku nie można się jednak nudzić! Chyba, że nie ma się kasy, bo bez kasy ani
      rusz...
      • romy_sznajder Re: Ello ;) 20.06.05, 13:31
        Burzyński nie jest przypadkiem jakims byznesmenem - emigrantem z Polski do usa?
        • paula245 Re: Ello ;) 23.06.05, 15:01
          who said I am in Ladek? Jestem w hrabstwie Shropshire,u znajomych,jest fajnie
          ale nie wiem czemu strasznie tesknie za krajem :/ chlip :(
          • drzejms-buond Re: Ello ;) 23.06.05, 15:07
            paula245 napisała:

> who said I am in Ladek? Jestem w hrabstwie Shropshire,u znajomych,jest fajnie
            > ale nie wiem czemu strasznie tesknie za krajem :/ chlip :(

nie ma takiego hrabstwa Shropshire...NIE MA!
            ktoś cię oszukał..
            potrzebujesz pomocy?-daj znać! uruchomię odpowiednie komórki!!!!
            • around_the_sun Re: Ello ;) 23.06.05, 15:30
              to znaczy że co? że jest gdzie indziej i nie wie gdzie jest?
              • drzejms-buond Re: Ello ;) 23.06.05, 16:12
                no własnie..ona zagubioną jest..ktoś nam powiedział ze ona w LONDONIE
                a ona nie w londonie..jej powiedzieliże jakieś SHERRR a takiego miejsca nie ma
                sprawdzałem na globusie krakowa..nie ma!!!
                i jeszcze podają się za przyjaciół..to sekta jakaś..mówię ci kobieto .WIEJ!!!!
                • drzejms-buond Re: Ello ;) 24.06.05, 13:09
                  za późno chyba...słuch o niej zaginął...
                  puszczam faxa na fleet street
                  • paula245 Re: Ello ;) 24.06.05, 16:13
                    Pojawiam sie i znikam-jest,jest ze stolica Shrewsbury,miejsce urodzenia
                    niejakiego Darwina Karola-na szczescie na sekte jeszcze nie trafilam (odpukac)
                    ale chce do domuu! chce Kino Polska,normalny chleb z normalna kielbasa i
                    ogrkiem kiszonym, ;(
                    • drzejms-buond Re: Ello ;) 27.06.05, 10:36
                      bożżżżżżżżżż, zacionżyła???? kiełbasa? ogóreczek?chlebuś?

a darwin?..nie ma czegoś takiego jak darwin ...w australii jest taka mieścina...
                      bożżż, porwali jom piraty!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka