Dodaj do ulubionych

Bieszczady

04.07.05, 08:07
Kochani, chciałabym wyjechać pod koniec lipca w bieszczady, macie do
polecenia jakieś niedrogie miejsca z których byłoby niedaleko do szlaków
turystycznych? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • sylgil Re: Bieszczady 08.07.05, 14:48
      Witam :-)
      Zależy co rozumiesz pod słowem "niedrogie" i na co jesteś nastawiona - ja po
      okresie wędrówek z "domem" na karku (czyt. namiot, śpiwór itp.) zrobiłam się
      bardzo, ale to bardzo wygodna i melinuję się na kwaterach full wypas (czyli
      wyrko, łazienka i najlepiej jakby dostęp do kuchni był - a co!); ostatnio
      kwaterunkowałam w Cisnej - było to już dwa lata temu niestety, wrażenia b.
      pozytywne, bo choć miejscowość dość znana to ludziska przybywają normalni -
      nikogo nie dziwi widok zakurzonego wędrowca wracającego wieczorkiem ze szlaku.
      Co innego zaobserwowałam w Wetlinie - ale może akurat niefortunnie trafiłam na
      jakieś rozbrykane podlotki :-)))
      Jakby co - to proszę o jakieś konkretne pytania, w miarę możliwości odpowiem
      (ale tylko od pon do piątku w godz. 7-15, zalety pracy - nieograniczony dostęp
      do internetu hihihi)
      Pozdrawiam

Lepiej się nie odzywać i być uznawanym za głupca, niż raz odezwać się i rozwiać
      wszelkie wątpliwości (Mark Twain)
    • cierzyn Re: Bieszczady 12.09.05, 01:07
      hej
      jak w bieszczady to tylko w samo serce czyli gdzieś w okolice ustrzyk górnych.
      cisna jest lipna bo za daleko do najciekawszych szlakow noi to wieksza
      miejscowość. Jeśli chcesz jechac w bieszczady to przypuszczam ze wolisz napawać
      sie przyrodą...w ciszy. jakby co to sa tam jakies knajpki, czy "restauracje" i
      schronisko ale jest naprawde cicho. Jest pare domow, 3 sklepy, i tyle. mozesz
      spac w namiocie przy jednym z tych domów albo wynajac pokoj. Ja w tym roku
      pierwszy raz wynajmowałem i placilem 25zl, to calkiem duzo jak na taki
      zakątek "świata" ale za to pokoj z widokiem na połoniny...
      Pozdrawiam
      --

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka