kalak1 04.07.05, 08:07 Kochani, chciałabym wyjechać pod koniec lipca w bieszczady, macie do polecenia jakieś niedrogie miejsca z których byłoby niedaleko do szlaków turystycznych? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylgil Re: Bieszczady 08.07.05, 14:48 Witam :-) Zależy co rozumiesz pod słowem "niedrogie" i na co jesteś nastawiona - ja po okresie wędrówek z "domem" na karku (czyt. namiot, śpiwór itp.) zrobiłam się bardzo, ale to bardzo wygodna i melinuję się na kwaterach full wypas (czyli wyrko, łazienka i najlepiej jakby dostęp do kuchni był - a co!); ostatnio kwaterunkowałam w Cisnej - było to już dwa lata temu niestety, wrażenia b. pozytywne, bo choć miejscowość dość znana to ludziska przybywają normalni - nikogo nie dziwi widok zakurzonego wędrowca wracającego wieczorkiem ze szlaku. Co innego zaobserwowałam w Wetlinie - ale może akurat niefortunnie trafiłam na jakieś rozbrykane podlotki :-))) Jakby co - to proszę o jakieś konkretne pytania, w miarę możliwości odpowiem (ale tylko od pon do piątku w godz. 7-15, zalety pracy - nieograniczony dostęp do internetu hihihi) Pozdrawiam Lepiej się nie odzywać i być uznawanym za głupca, niż raz odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości (Mark Twain) Odpowiedz Link Zgłoś
cierzyn Re: Bieszczady 12.09.05, 01:07 hej jak w bieszczady to tylko w samo serce czyli gdzieś w okolice ustrzyk górnych. cisna jest lipna bo za daleko do najciekawszych szlakow noi to wieksza miejscowość. Jeśli chcesz jechac w bieszczady to przypuszczam ze wolisz napawać sie przyrodą...w ciszy. jakby co to sa tam jakies knajpki, czy "restauracje" i schronisko ale jest naprawde cicho. Jest pare domow, 3 sklepy, i tyle. mozesz spac w namiocie przy jednym z tych domów albo wynajac pokoj. Ja w tym roku pierwszy raz wynajmowałem i placilem 25zl, to calkiem duzo jak na taki zakątek "świata" ale za to pokoj z widokiem na połoniny... Pozdrawiam -- Odpowiedz Link Zgłoś