oleyu 05.07.05, 14:32 wk.....ć. Plany na wakacje padły bo 2 osoby zrezygnowały to reszta też nie jedzie. I pewnie teraz to już nigdzie nie pojade w tym roku :( Q#$%A D^$A H%J Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patryg1 Re: Jak tu się nie 05.07.05, 14:38 oleyu napisał: > wk.....ć. Plany na wakacje padły bo 2 osoby zrezygnowały to reszta też nie > jedzie. I pewnie teraz to już nigdzie nie pojade w tym roku :( Q#$%A D^$A H%J Tez tak kiedyś miałem współczuje.Dziś będziesz miał pewnie przej.... dzień ale jutro najdalej pojutrze Ci przejdzie :) może wyjdzie coś "na spontanie" i okarze się że to szczęscie że tamto nie wypaliło :) Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_as_chocolate Re: Jak tu się nie 05.07.05, 14:45 no i widzę, że znalazłam sojusznika.. Łączę się z Tobą w cierpieniu.. Mój kiepski dzień jest spowodowany między innymi planami na wakacje.. Wczoraj o tej porze miałam siedzieć w autokarze do UK. No i zawaliło się.. rozniosłabym wszystko w zasięgu ręki.. Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Jak tu się nie 05.07.05, 14:52 No my mieliśmy ruszyć na "Eurotrip" : Praga, Monachium, Cannes, San Trope, Paryż, Amsterdam i po drodze różne miejscowości. A miało być tak pięknie ;( Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_as_chocolate Re: Jak tu się nie 05.07.05, 14:56 dokładnie.. też to mówię cały dzień: A miało być tak pięknie...:((( Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_as_chocolate Re: Jak tu się nie 05.07.05, 17:52 nie drażnij lwa... wrrrrrrr:/ Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Jak tu się nie 06.07.05, 01:40 he, teraz to wróciłem odstresowany i mam wszystko gdzieś :P Odpowiedz Link Zgłoś
dziejas Re: Jak tu się nie 06.07.05, 15:00 no tak czasem bywa... a moze po prostu spakuj sie i gdzies pojedz... bez planowania, bez rezerwacji. w tzw. ciemno :) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: Jak tu się nie 06.07.05, 15:57 nie ogladaj sie na innych, bo nigdy do niczego nie dojdziesz ani nie pojedziesz... Odpowiedz Link Zgłoś