Dodaj do ulubionych

Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum:-)))

05.07.05, 21:02
no wlasnie jak co do czego to nie moga bo babcia chora ciocia upiekla
ciasteczka wujek ma urodziny mama ma imieniny to akurat wybaczam to pies jest
chory bo ma humory a to rozmrazanie lodowki dachowanie mobilkiem zmiana opon
zakupy do chalupy kochanek czeka maz ucieka dziecko w drodze co panie na to
bo niby samotne ale to chyba sciema :-)))
Obserwuj wątek
    • trzpiot_1 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 05.07.05, 21:06
      Jak Ty sobie wszystko ślicznie sam potrafisz wytłumaczyć :))
    • guedj Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 05.07.05, 21:08
      Uważam, że jeśli dochodzi do tzw. konfrontacji, to wręcz tchórzami okazują się
      być sami faceci.
      Dla mnie jest to śmieszne. I wrzucanie kamyczków do ogródka kobiet, to troche
      nie przystoi. Prowokowanie w ten sposób płci pięknej też jest samo w sobie śmieszne.

Czytając wypowiedzi panów na FT naprawdę można nabyć, może i błędnego
      przeświadczenia, ze jesteście panowie - chyba nijacy...

I chyba Wy właśnie zachowujecie się jak niepprzymierzając opisana przez
      Albercika standartowa kobitka z całym wachlarzem wymówek.

Eh! szkoda gadać...
      • albercik7 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 05.07.05, 21:13
        lubie szczerosc i zapraszam na konfrontacje a kamyczki to wrzucalem ale jakies
        15 lat temu i to nie jest prowokacja bo czy obiad kawa z kobieta z forum to cos
        zlego nie ale miejcie odwage to powiedziec wprost jak nie chcecie sie spotkac i
        kazdy normalny facet to zrozumie :-)))
        • trzpiot_1 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 05.07.05, 21:15
          Ośmielam się przypomniec,że ja Ci powtórzyłam to co najmniej 3 razy, a Ty dalej
          nie rozumiesz :P
        • sweet_as_chocolate Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 05.07.05, 21:22
          troche prawdy w tym jest.. bo niektóre dziewczyny traktują rozmowy na forum jak
          grę.. Wiedzą, że mogą sobie pozwolić na flirt bez konsekwencji. A jak przyjdzie
          co do czego, zawsze mogą ignorować rozmówcę. Myślę, że mężczyźni tacy nie są..
          Albo są konkretni, albo tylko żartują.
          • albercik7 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 05.07.05, 21:26
            kurcze ja Cie nie lubie ja Cie bardzo a to bardzo lubie:-))) bylem dzisiaj w
            Tychach w OBI
            • sweet_as_chocolate Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 05.07.05, 21:32
              Zawsze staram się odwzajemniać takie objawy sympatii;)) Mieszkam 3min. od OBI,
              trzeba było dać znac, na kawę mógłbyś się wprosić..;)
              • albercik7 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 05.07.05, 21:36
                a niby jak golebia mialem wyslac haha wysle Ci maila z numerem tel jak bedziesz
                Chciala to odpiszesz i wszystko w temacie nic na sile:-)))
      • agent006 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 05.07.05, 21:13
        No, no. ;)
      • konrado80 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 05.07.05, 21:16
        a czym Ty sie wyrozniasz??
        i kim jestes, zeby tak sadzic??
        bo zeby kogos osadzac, to trzeba samemu cos reprezentowac
        czyz nie??
        • albercik7 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 05.07.05, 21:24
          kurde to ja ci piwko wysylam a ty mi tutaj takie teksty koniec z browarami
          koniec kolezenstwa :-)))
          • trzpiot_1 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 05.07.05, 21:25
            Albercik, weź się stuknij - Konrado mówił nie do Ciebie. Jeśli nie, to ja się
            stuknę.
            • albercik7 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 05.07.05, 21:30
              lepiej sie nie stukajmy haha:-))) to co po browarku i kielbaska z grilla tez
              jest jeszcze :-)))i ziemniaczki beda :-)))
              • trzpiot_1 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 05.07.05, 21:34
                Dzięki, mnie już tylko deser został ;)
            • konrado80 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 05.07.05, 21:30
              dobrze mowisz
              a ten wyzej to chyba juz za duzo tego browaru :P
              • trzpiot_1 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 05.07.05, 21:33
                Wiesz jak jest, Konrado - każda życzliwość musi być dwukrotnie ukarana.
                Oj, za dużo, za dużo im-biru ;))
              • jula09 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 05.07.05, 21:37
                Podobne zdanie mam nt. forumowych mężczyzn.
                Bawią się kobietami, a gdy jest szansa na spotkanie
                to wykręcają się że może innym razem,
                albo niech wszystko pozostanie po staremu.
                Tacy dziwni Ci nasi forumowi mężczyźni
                • konrado80 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 05.07.05, 21:42
                  dlatego malo bywam tam
                  juz wole tutaj popisac
                • ktosktoszuka Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 16.07.05, 15:37
                  To nie prawda Są Faceci pewni i zdecydowani jak Ja!!!
                  • leziox Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 18.07.05, 23:11
                    Nie przesadzaj,w końcu to chyba nawet nie twoja wina,że żadna z tych kobiet nie
                    chce się z tobą umówić.Mogę tylko poświadczyć i podpisać się wszystkimi
                    członkami,że kobiety z forum są bardzo odważne i jeśli tylko są
                    zainteresowane,to na wiele je stać.One są po prostu kochane,ale ty o tym nie
                    wiesz.Jeszcze nie.
              • albercik7 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 05.07.05, 21:40
                a jednak do mnie kolega pije a ja tylko jeden browarek dzisiaj
          • agent006 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 05.07.05, 21:29
            Małe zamieszanie?? :))))
            • trzpiot_1 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 05.07.05, 21:34
              Niezłe pole działania dla szpiega, co? :)
      • azael11 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 06.07.05, 08:22
        nie generalizowałbym
    • iberia29 a odkad to żonatego faceta interesują 05.07.05, 21:09
      kobiety z forum???w dodatku same-nie mylic z samotnymi??
      • albercik7 Re: a odkad to żonatego faceta interesują 05.07.05, 21:21
        oj iberia iberia tzn ze zonaty facet nie ma prawa sie juz z nikim spotkac ma
        siedziec w domu kapcie gazeta i piwo czy jak jade rowerkiem i jedzie samotna
        kobieta i cos do niej zagadam a ona jesli chce i odpowie to czy to cos zlego
        czy jadac w autobusie wszyscy musza patrzec na siebie wilkiem czy stojac w
        kolejce po buleczki rano nie moge porozmawiac z kobieta czy jedzac obiad w
        knajpie nie mam prawa zapytac kobiety zaznaczam obcej czy zje ze mna obiadek i
        zaproponowac jej lody:-)))na deser tak sie sklada ze uwielbiam poznawac nowych
        ludzi a ze sa to przewaznie kobiety to juz inna bajka :-)))
        • iberia29 wspolczuje twojej zonie. moze bys sie raczej nia 05.07.05, 21:29
          zajal?a nie zapraszal obce baby na obiad??
          • albercik7 Re: wspolczuje twojej zonie. moze bys sie raczej 05.07.05, 21:34
            obce ale tylko chwile po obiadku juz nie a po lodach z bita smietana sa
            juz ...wniebowziete haha zartowalem:-)))
            • iberia29 no comments...... 05.07.05, 21:53
    • agent006 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 05.07.05, 21:12
      Czytaj niżej.!!
      !!
      \!!/
      \/

"To kobieta wybiera mężczyznę, który ją wybierze."

- Paul Geraldy
      • emilka222 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 05.07.05, 21:34
        A może jest inaczej drodzy PANOWIE? Dziewczyny czują z kim mają do czynienia i
        są ostrożne.
        " Niechętniem dzisiaj zasnął,
        Bom zasnął z żoną własną.
        I niechętnie się budzę,
        Bo mi się śniły cudze":)
        • trzpiot_1 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 05.07.05, 21:35
          No pewnie, Emilko - i tu jako jedyna trafiłaś w 10 :)
          • albercik7 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 05.07.05, 21:39
            kurcze ja spie sam tylko co mi sie snilo ostatnio no tak to co zawsze ...:-)))
            • trzpiot_1 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 05.07.05, 21:42
              Czyli wielki pożar z małej świeczki? ;)
        • agent006 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 05.07.05, 21:37
          Typowy sposób myślenia.
          • emilka222 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 05.07.05, 21:45
            A, o czym tu myśleć...proste, jak świeczka:)
            • albercik7 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 05.07.05, 21:52
              kurzce gdzies jest pozar gdzie dawno nic nie gasilem a juz mnie nosi caly
              tydzien tylko kotki i kotki :-)))
              • emilka222 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 05.07.05, 21:53
                Uważaj strażaku piromanie, bo Cię namierzą:)
    • psychopata.z.borderline odpowiadajac na sam tytuł wątku- skąd wiesz?:)))) 05.07.05, 23:08

• judyta32 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 06.07.05, 11:14
      albercik7 napisał:
      Moge odpowiedziec jedno" ŹLE TRAFIAŁEŚ!!!, ale to sie zdarza. Zreszta Panowie z
      Forum sa podobni, odwagi im starcza na napisanie pierwszego maila.
      Pozdrawiam więc wszystkich odważnych. Nie ukrywajcie sie bo napewno gdzies
      jestescie;)!
      Judytka I Odważna

> no wlasnie jak co do czego to nie moga bo babcia chora ciocia upiekla
      > ciasteczka wujek ma urodziny mama ma imieniny to akurat wybaczam to pies jest
      > chory bo ma humory a to rozmrazanie lodowki dachowanie mobilkiem zmiana opon
      > zakupy do chalupy kochanek czeka maz ucieka dziecko w drodze co panie na to
      > bo niby samotne ale to chyba sciema :-)))
    • emka_cafe Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 06.07.05, 14:33
      Jak przyjdzie co do czego?
      Prosze o definicje powyzszego zdania.
      • albercik7 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 06.07.05, 17:55
        chodzi mi o zwykle normalne ludzkie spotkanie np. przy kawie to wszystko no i
        moze jakies lody na deser:-)))
        • kobietabezserca Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 06.07.05, 19:00
          albercik7 napisał:

> chodzi mi o zwykle normalne ludzkie spotkanie np. przy kawie to wszystko no i
          > moze jakies lody na deser:-)))
          coraz więcej amatorów lodów/ a kazdy smak inny:) nie ma to jak lato...
          lodziarze,a szczegolnie "ż" maja powodzenie:))))
          • albercik7 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 06.07.05, 19:41
            uwielbiam lody a szczegolnie smietankowo-waniliowe;-)))
    • goldenwomen Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 06.07.05, 19:23
      ja sem odwazna :-)
      • albercik7 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 06.07.05, 19:39
        to widac po wypowiedzi:-)))
    • foreverinlove Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 11.07.05, 00:44
      N I E P R A W D A - nie wszystkie, prosze nie generalizowac
      no prosze, azael, zgadzamy sie ze soba
      • albercik7 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 11.07.05, 01:14
        oki a wiec NIE WSZYSTKIE moze byc:-)))
        • neita33 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 11.07.05, 09:44
          Trafne spostrzeżenie w podsumowaniu;)
          • foreverinlove Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 15.07.05, 20:19
            no, i to by bylo na tyle tego watku...
            • tapierwsza1 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 15.07.05, 20:57
              Albercik sobie grabi..:)
              • albercik7 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 15.07.05, 21:52
                nie grabi ale gasi:-)))grabimy po gaszeniu...
                • optymistk-a Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 18.07.05, 23:46
                  N I E P R A W D A!!!
                  • leziox Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 18.07.05, 23:47
                    No dobra.Niech będzie że nieprawda,ale co nieprawda?
                    • albercik7 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 18.07.05, 23:49
                      no wlasnie co nie prawda :-)
                      • optymistk-a Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 18.07.05, 23:53
                        A jak brzmi temat, juz zapomnieliscie chłopaki?
                        • leziox Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 18.07.05, 23:54
                          Nikt nie zapomniał ale my łakniemy dopływu świeżej krwi chyba,jak to chłopaki.
                          • neita33 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 18.07.05, 23:56
                            Optymistko jak się sprawy mają?
                            • albercik7 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 18.07.05, 23:59
                              a witam serdecznie moje gadzinki z forum
                              • neita33 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 19.07.05, 00:01
                                Witam i do gadzinki niepodobnam;)
                                • albercik7 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 19.07.05, 00:04
                                  to sie okaze :-)a co tam u szanownej kolezanki ja dyzur i trzy pozary ale
                                  wszystkie opanowane ...
                                  • neita33 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 19.07.05, 00:09
                                    też bym chętnie podyżurowała bo się troche nudze:)
                                    • albercik7 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 19.07.05, 00:11
                                      idziemy na GG to sie przestaniesz nudzic:-) a i maly pozar mozemy ugasic haha
                                • optymistk-a Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 19.07.05, 00:12
                                  Neita, skarbie, ciągle szukam i nie spocznę, pókim prawdziwą kobietą
                                  jest.Podbudowałaś mnie, no i dalej ciagnę tę zabawę. A Wy, strazacy i inni
                                  hochsztaplerzy, jak się macie?
                                  • leziox Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 19.07.05, 00:15
                                    Nie jezdem strażakiem ani hochsztaplerem ani nawet zwykłym oszustem
                                    matrymonialnym.Niniejszym przepraszam że nie pasuję do grupy...
                                    • emilka222 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 19.07.05, 00:17
                                      Nic straconego:)))))
                                    • albercik7 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 19.07.05, 00:17
                                      kurde co macie do strazakow czy to cos zlego nim byc ?
                                      • neita33 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 19.07.05, 00:19
                                        Coś musi być na rzeczy skoro tak mówią;)
                                        • albercik7 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 19.07.05, 00:23
                                          ja juz kurde nic z tego nie wiem dobrze ze wiem co jem i robie bo na forum sie
                                          zakrecilem :-)co jest grane jestescie Kobiety cienkie i tyle macie stracha
                                          przed kazda randka i juz co tu duzo klikac :-)
                                          • neita33 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 19.07.05, 00:25
                                            Nie wszystkie mają stracha:)
                                            • albercik7 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 19.07.05, 00:27
                                              to prawda nie wszystkie ale zdecydowana wiekszosc ...
                                              • leziox Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 19.07.05, 00:31
                                                Nic nie mam do strażakow,to była tylko aluzyja do gaszenia pożarów,nie powinno
                                                się w zasadzie łączyć strażaków ze złym towarzystwem,wszak to ludzie ciężko
                                                pracujący...
                                                • albercik7 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 19.07.05, 00:36
                                                  oki to nie do Ciebie bylo kolego :-)
                                  • albercik7 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 19.07.05, 00:16
                                    a dzieki wszystko oki zero zagrozenia zadnych pilnych wezwan :-)a co masz cos
                                    do strazakow moze ?
                                    • emilka222 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 19.07.05, 00:22
                                      Albercik! Strażacy są dzielni...przecież wiesz:0 Nie przejmuj się:) Jesteś
                                      dobry w swoim fachu:)
                                      • albercik7 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 19.07.05, 00:25
                                        jestem profesjonalista tylko tyle:-)
                                      • optymistk-a Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 19.07.05, 00:26
                                        Tak, muszę z całą stanowczością stwierdzić,że strażacy są potrzebni, nawet Ty
                                        Albercik, dzięki Ci że gasisz te pozary serc tak skutecznie!
                                        • albercik7 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 19.07.05, 00:30
                                          z ta roznica ze sam je rozpalam i gasze :-) zartowalem jestem tylko zwyklym
                                          strazakiem ktory ma sluzyc obywatelom i niesc pomoc w razie zagrozenia...
                                          • neita33 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 19.07.05, 00:31
                                            stawiam zdecydowanie na pierwszą opcję;)
                                            • albercik7 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 19.07.05, 00:34
                                              :-))))e to nie prawda ...
                                          • optymistk-a Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 19.07.05, 00:33
                                            Hip hip hurra, niech żyje ...strażak Albercik, a gdzie dokładnie stacjonarnie?
                                            • albercik7 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 19.07.05, 00:36
                                              Gliwice moja droga :-)a co pali sie czy moze Ty sie palisz ...
                                            • neita33 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 19.07.05, 00:36
                                              już nie wiem kto do kogo mówi
                                              • albercik7 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 19.07.05, 00:38
                                                odstaw browarek :-)albo mala akcja zimna woda z mojej sikawki ;-)))
                                                • neita33 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 19.07.05, 00:40
                                                  browarek od dwóch dni stoi nie ruszony i czeka na specjalną okazję:)
                                                  • leziox Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 19.07.05, 00:41
                                                    Biedny browarek,niestety,nikt go ruszyć nie chce,nawet w tak miłym towarzystwie
                                                  • albercik7 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 19.07.05, 00:44
                                                    na okazje browarek nie no nie moge :-)))
    • xy2 Albert:) 19.07.05, 00:40
      czy Ty nie wiesz, że net jest dla tych tak naprawde nieśmiałych?
      • albercik7 Re: Albert:) 19.07.05, 00:42
        a niby to Ty jestes ta niesmiala :-))) rozbawilas mnie :-) ja wiem ze jestes
        Boska i chetnie bym Cie ...
        • xy2 Re: Albert:) 19.07.05, 00:46
          przytulił?:)))
          • albercik7 Re: Albert:) 19.07.05, 00:48
            przytulil i szeptal czule slowka do twego malutkiego delikatnego uszka ...
            • xy2 Re: Albert:) 19.07.05, 00:49
              jestes słodki, naprawde:)
              • albercik7 Re: Albert:) 19.07.05, 00:54
                chcialbym tak siedziec i tulic Cie wiecznie szeptajac nie koniecznie slowa
                moralne lecz nie wiem czy moge czy tego pragniesz?
                • neita33 Re: Albert:) 19.07.05, 00:56
                  szeptaj aż do utraty tchu...
                  • leziox Re: Albert:) 19.07.05, 00:57
                    W mordę,porno na żywo.Zochaaaaaaaaaaaaaaaaaa!Zocha!!! KAsuuuuuuuuuuuuuuujjj bo
                    ci się Gazeta splami takimi treściami!!!!!!!!!!!
                  • albercik7 Re: Albert:) 19.07.05, 00:59
                    szeptac ja pragne ale powiedz komu pragne tez kochac lecz kogo sam tu zostalem
                    nad brzegiem morza gdzie otchlan czarna sle zaproszenia ...
                    • neita33 Re: Albert:) 19.07.05, 01:01
                      wśród fal czarnej tonii próżno mnie będziesz szukał...
                      • albercik7 Re: Albert:) 19.07.05, 01:06
                        nie chce Cie szukac w czarnej otchlani chce Cie odszukac lecz drogi nie widze
                        wiec bladze po swiecie lecz znalezc nie moge ...
                    • xy2 Re: Albert:) 19.07.05, 01:01
                      czemu odchłań czarna?
                      a co z kolorowym zachodem słońca nad brzegiem morza w ciepły wieczór, do tego
                      białe półwytrawne wino...
        • optymistk-a Re: Albert:) 19.07.05, 00:46
          No, no bo cenzor nie poszedł jeszcze spać, uważajcie sobie!
          • neita33 Re: Albert:) 19.07.05, 00:48
            jesteś wprost rozrywany,jeszcze coś uszkodzą i będę musiała Cię opatrywać;)
          • leziox Re: Albert:) 19.07.05, 00:48
            A co ma cenzor do browara i chyba nie mówisz o tej zakurzonej szarej eminencji z
            tego forum,co niby cenzorem jest on?
          • albercik7 Re: Albert:) 19.07.05, 00:50
            spoko spoko Zoska jest ok pozdrawiam serdecznie Zoske:-)
    • neita33 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 19.07.05, 00:59
      cicho!żeby mi to było po raz ostatni;)
      • optymistk-a Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 19.07.05, 01:01
        No właśnie, Ty Nieuświadomiony Alberciku!
      • albercik7 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 19.07.05, 01:02
        ja mam byc cicho dobrze jak chcecie zamilkne na zawsze niech otchlan gleboka ma
        dusze pochlonie
        • neita33 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 19.07.05, 01:05
          o nie odchodź Luby i podaj mi swą dłoń
          • albercik7 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 19.07.05, 01:09
            nie moge juz wszystko stracone ma reka juz tonie lecz dusza ma zostanie przy
            Tobie jesli pozwolisz jej zostac przy Tobie...
            • neita33 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 19.07.05, 01:12
              zgadzam się,po stokroć pozwalam...
              • albercik7 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 19.07.05, 01:15
                bardzo dziekuje i zapewnic Cie moge ze sluzyc Ci bedzie bez grosza przy sobie
                lec okaz jej serce milosc cieplo i chwile rozkoszy w cieplych pieleszach ...
                • neita33 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 19.07.05, 01:18
                  me serce dla Ciebie otwarte...
                  • albercik7 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 19.07.05, 01:20
                    me zamkniete w czarnej otchlani lecz dusza ma zyje i pragnie Cie pani...
                    • neita33 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 19.07.05, 01:24
                      niech twa dusza poszybuje ku mnie i wnet ukoję Twój ból...
                      • albercik7 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 19.07.05, 01:28
                        juz jest mi lepiej cieplo Twe czuje serce z otchlani wynurzyc sie moze bo ktos
                        je pokochal przytulil rozumie co czuje ...
                        • neita33 Re:Z tego wszystkiego idę... 19.07.05, 01:32
                          zjeść pomidorka z mozarellą,bo lubię:)
                          • albercik7 Re:Z tego wszystkiego idę... 19.07.05, 01:34
                            +bazylia ale tylko swieza to ja tez poprosze :-)
                            • neita33 Re:Z tego wszystkiego idę... 19.07.05, 01:36
                              prosze,częstuj się:)
                              • albercik7 Re:Z tego wszystkiego idę... 19.07.05, 01:38
                                dzieki ale znikam mam alarm pali sie :-( narka
    • fankaksiegowego Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 19.07.05, 11:05
      no ciekawe, jakie im zaproszenia rzucasz..
      • albercik7 Re: Kobiety z forum sa ... odwazne tylko na forum 19.07.05, 11:09
        witam ano takie ze nogi maja jak z waty a o calej reszci nie wspomne i brak im
        odwagi na spotkanie :-))) pozdrawiam i milego dnia...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka