Dodaj do ulubionych

Kobieta po 30-stce szuka przyjaciela

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 18:45
Mieszkam niedaleko Katowic, pracuję i studiuję. To tyle o mnie w bardzo wielkim
skrócie. Chętnie poznam samotnego pana, zorientowanego na nawiązanie
długotrwałej przyjaźni.
Obserwuj wątek
    • mario2 Re: Kobieta po 30-stce szuka przyjaciela 14.09.01, 20:06
      Mieszkalem niedaleko Katowic, studiowalem tam i spedzilem mlodosc!
      Teraz mam zamiar wrocic. Na razie do Polski- w ktore miejsce- nie wiem
      Pyrsk!
      • ania1 Re:Do Mario! niepoprawnego..... 14.09.01, 20:15
        mario2 napisał(a):

> Mieszkalem niedaleko Katowic, studiowalem tam i spedzilem mlodosc!
        > Teraz mam zamiar wrocic. Na razie do Polski- w ktore miejsce- nie wiem
        > Pyrsk!
        **Hm....może okolice Torunia,podobno kochasz kobiety z Torunia.....
        • mario2 Re:Do Mario! niepoprawnego..... 14.09.01, 20:18
          Z torunia, to ja kocham pierniki. Kobiety?- coz ponoc takie same jak wszedzie-
          wiec cudowne!
          • Gość: samanta1 Re:Do Mario! niepoprawnego..... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 20:20
            Na zer???;)
          • ania1 Re:Do Mario! niepoprawnego..... 14.09.01, 20:21
            mario2 napisał(a):

> Z torunia, to ja kocham pierniki. Kobiety?- coz ponoc takie same jak wszedzie-
            > wiec cudowne!
            *nie zaprzeczam.......Cudowna.
            • mario2 Re:Do Mario! niepoprawnego..... 14.09.01, 20:24
              Tylko bliskie sasiedztwo Tatki Dyrektora Muchomorka troche mnie od tego miasta
              odstrecza!
              • Gość: samanta1 Re:Do Mario! niepoprawnego..... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 20:28
                Tylko od miasta jak "domniemywam"?
              • Gość: ania1 Re:Do Mario! niepoprawnego..... IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 20:30
                mario2 napisał(a):

> Tylko bliskie sasiedztwo Tatki Dyrektora Muchomorka troche mnie od tego miasta
                > odstrecza!
                ***Hm,ale może są plusy,które zredukowałyby ten minus.....:)))
                • Gość: ania1 Re:Do Mario! niepoprawnego..... IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 20:32
                  Hm....Samanto......też jesteś niepoprawna.....:))) A serio:dostałaś poczte?
                  • Gość: samanta1 Re:Do Mario! niepoprawnego..... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 20:40
                    Gość portalu: ania1 napisał(a):

> Hm....Samanto......też jesteś niepoprawna.....:))) A serio:dostałaś poczte?
                    ***To tylko zazdrosc! Ale jak nie chcesz to nie bede zazdrosna!:)
                    NIE DOSTALAM POCZTY!!!

• mario2 Re:Do Mario! niepoprawnego..... 14.09.01, 20:32
                  plusem jst niewatpliwie to, ze mozna go czasem spotkac na miescie i napluc w
                  morde!
                  • Gość: ania1 Re:Do Mario! niepoprawnego..... IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 20:38
                    Nie darze sympatią owego Pana ,ale oplucie Go nigdy nie przyszło mi do
                    głowy.......No cóż do innych uroków miasta chyba nie ma co Cię
                    przekonywać....Pozdrawiam Urocza.
                    • mario2 Re:Do Mario! niepoprawnego..... 14.09.01, 20:40
                      Ukoki na uroczysku- sama je odprawiasz?- A moze jeszcze na miotle latasz?
                      • Gość: ania1 RDo Samanty! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 20:47
                        Samanto,żartuje sobie troche.....Żonglerki słownej przecież już
                        próbowałyśmy........A list szkoda że nie doszedł.....nie mam siły pisać tego
                        wszystkiego jeszcze raz dzisiaj...może jutro mniej więcej o tej samej
                        porze.....Pozdrawiam Cie cieplutko......A.
                        • Gość: samanta1 Re: RDo Samanty! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 20:51
                          Zartuj Anula ,zartuj!!!!:))) ja jak walesa,jestem za a nawet przeciw!!!:)))
                          • Gość: samanta1 Re: RDo Samanty! poczta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 21:03
                            Chyba mnie w gumke myszke robicie! Poczta dziala,sama do siebie wyslalam i jest
                            oki!
                            • Gość: ania1 Re: RDo Samanty! poczta IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 21:32
                              Gość portalu: samanta1 napisał(a):

> Chyba mnie w gumke myszke robicie! Poczta dziala,sama do siebie wyslalam i jest
                              >
                              > oki!
                              ****Kobieto,trochę wiary w ludzi....przyżekam napisze to wszystko jeszcze
                              raz..... A. I przyżekam pisałam.....
                              • Gość: samanta1 Re: RDo Samanty! poczta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 21:45
                                jak przyrzekniesz przez "rz" to Ci uwierze!!!;))
                      • Gość: ania1 Re:Do Mario! niepoprawnego..... IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 20:49
                        mario2 napisał(a):

> Ukoki na uroczysku- sama je odprawiasz?- A moze jeszcze na miotle latasz?
                        ****Jesteś pewien że chcesz abym wypróbowała na Tobie sztuczki "starej"
                        czarownicy?????
                        • Gość: samanta1 Re:Do Mario! niepoprawnego..... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 21:47
                          Nieeee no!te baby mnie wykoncza!!!Ja juz nie mam sily walczyc z wami!!!!! Co
                          troche Mariusia uglaszcze to nastepna sie zjawia! Ja nie Rambo! Jak mam sobie z
                          wszystkimi dac rade?????
                          • ania1 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty 14.09.01, 21:52

> Nieeee no!te baby mnie wykoncza!!!Ja juz nie mam sily walczyc z wami!!!!! Co
                            > troche Mariusia uglaszcze to nastepna sie zjawia! Ja nie Rambo! Jak mam sobie z
                            >
                            > wszystkimi dac rade?????
                            *******Kochana purystko językowa (i ortograficzna) o jaką Marusie Ci
                            chodzi....? :))))
                            • Gość: samanta1 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty IP: 213.76.59.* 14.09.01, 22:07
                              Hi,hi!A sprobuj zdrobnic imie mario??????????;)))
                            • Gość: samanta1 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty IP: 213.76.59.* 14.09.01, 22:07
                              Hi,hi!A sprobuj sdrobnic imie mario??????????;)))
                            • Gość: samanta1 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty IP: 213.76.59.* 14.09.01, 22:09
                            • Gość: samanta1 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty IP: 213.76.59.* 14.09.01, 22:10
                              • Gość: samanta1 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty IP: 213.76.59.* 14.09.01, 22:15
                                Sorki!!To ten debilny internet!!!!!!!!!!!!
                              • Gość: samanta1 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty IP: 213.76.59.* 14.09.01, 22:16
                                Sorki ale to internetowe gowno ciagle wywija jakies numery z powtorkami!!!
                              • ania1 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty 14.09.01, 22:16

> Hi,hi!A sprobuj zdrobnic imie mario??????????;)))
                                ***Hm,ja na prawde bardzo rzadko zdrabniam męskie imiona......a zazwyczaj to
                                zdrobnienie szepcze do ucha .......A na dzisiaj to już chyba tylko dobranoc!!!!!
                                • Gość: samanta1 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 22:38
                                  Dlaczego wszystkie chca na ucho szeptac???:)
                                  • mario2 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty 15.09.01, 02:35
                                    bo mnie lubia!!!:o)))

Pozdrawiam

Mariusio!
                                    • Gość: samanta1 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 10:52
                                      mario2 napisał(a):

> bo mnie lubia!!!:o)))
                                      >
                                      > Pozdrawiam
                                      >
                                      > Mariusio!
                                      *** I za co???????????????????:)))

• mario2 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty 15.09.01, 10:58
                                        nie wiem- trudno to wytlumaczyc! Najlepiej ich spytaj!
                                        • Gość: samanta1 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 11:02
                                          mario2 napisał(a):

> nie wiem- trudno to wytlumaczyc! Najlepiej ich spytaj!
                                          **Wystarczy ze rachunek sumienia zrobie!;)

• mario2 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty 15.09.01, 11:04
                                            odemnie od razu rozgrzeszenie dostaniesz- tylko nad pokuta musze sie zastanowic!
                                            • Gość: samanta1 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 11:06
                                              mario2 napisał(a):

> odemnie od razu rozgrzeszenie dostaniesz- tylko nad pokuta musze sie zastanowic
                                              > !

***Byle nie byla zbyt ciezka bo i przewinienia niewielkie
                                              • mario2 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty 15.09.01, 11:14
                                                za pokute- zakaz wstepu przez 24 godziny na forum- pokuta zadana awansem!
                                                • Gość: samanta1 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 11:17
                                                  tak od zaraz??????????? Az tak masz mnie dosyc??:((
                                                  • mario2 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty 15.09.01, 12:27
                                                    Pokuta jest pokuta- inaczej nie bedzie odpuszczenia grzechow! No i jeszcze
                                                    mocne postanowienie poprawy!
                                                  • Gość: samanta1 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 13:13
                                                    Oki!To na nastepne posty nie oczekuj juz odpowiedzi .:(
                                                  • mario2 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty 15.09.01, 15:21
                                                    Jednak odpowiadasz- co z zadana pokuta? Chcesz sie w piekla przypiekac?
                                                  • Gość: samanta1 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 15:23
                                                    mario2 napisał(a):

> Jednak odpowiadasz- co z zadana pokuta? Chcesz sie w piekla przypiekac?
                                                    **Lubie ciepelko! jestem niepokorna mario!:)

• mario2 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty 15.09.01, 15:38
                                                    jestes jawnogrzesznica- nie poddajesz sie pokucie. A w piekielku nie tylko
                                                    cieplo, ale i kapiele w smole bedziemy polecac!
                                                  • Gość: samanta1 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 15:49
                                                    mario2 napisał(a):

> jestes jawnogrzesznica- nie poddajesz sie pokucie. A w piekielku nie tylko
                                                    > cieplo, ale i kapiele w smole bedziemy polecac!
                                                    ***Przynajmniej reumatyzm nie bedzie mnie lamal!

• mario2 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty 15.09.01, 15:54
                                                    A juz tak daleko posunieta jestes?
                                                  • Gość: samanta1 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 16:16
                                                    mario2 napisał(a):

> A juz tak daleko posunieta jestes?
                                                    *** Czasami dokucza.Efekt wypraw pod namiot bez materacy!:(

• mario2 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty 15.09.01, 16:52
                                                    no tak!!!! Najgorzej jak sie samemu za materac robi :o)))
                                                  • Gość: samanta1 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 17:08
                                                    mario2 napisał(a):

> no tak!!!! Najgorzej jak sie samemu za materac robi :o)))
                                                    *** Bede szczera:potrafisz byc wkurwiajacy!!! Ciebie bynajmniej nie chcialabym za
                                                    materac!pewnie bys skrzypial! :-P

• mario2 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty 15.09.01, 18:35
                                                    mnie moglabys uzywac jako luzko wodne, ale dzieki za szczerosc.

Aha- wiesz co to oznacza : :o)))?
                                                  • Gość: samanta1 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 18:45
                                                    Nie dobijaj! A co Ty myslales ze ja powaznie????????????????????????
                                                    jeszcze mnie nie poznales? A tak chcialam konkurencji troche radochy zrobic!
                                                    Oj<mario! Gdybym brala wszystko powaznie juz dawno zarlibysmy sie jak Ty z
                                                    Mackiem! Zupelnie mnie nie znasz a ja tak Cie kooocham!
                                                  • mario2 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty 15.09.01, 19:03
                                                    Z Mackiem sie nie zre- on to tylko weszka, ktora nalezy troche kultury i zasad
                                                    nauczyc- chociaz z jego rozumkiem misia- z "Kubusia Puchatka" nie wydaje mi sie
                                                    to mozliwe
                                                  • Gość: samanta1 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 19:22
                                                    mario2 napisał(a):

> Z Mackiem sie nie zre- on to tylko weszka, ktora nalezy troche kultury i zasad
                                                    > nauczyc- chociaz z jego rozumkiem misia- z "Kubusia Puchatka" nie wydaje mi sie
                                                    >
                                                    > to mozliwe

***teraz dla odmiany obrazasz Kubusia Puchatka!!!! Dlaczego nie napisales :Ja tez
                                                    Samanto ...:))
                                                  • mario2 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty 16.09.01, 00:26
                                                    Ja tez Samanto!!! - i co?
                                                  • Gość: samanta1 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 00:30
                                                    mario2 napisał(a):

> Ja tez Samanto!!! - i co?

***Cha,cha,cha!!!! Kiedys umre ze smiechu przez Ciebie!!!!
                                                    Juz Ty draniu wiesz dobrze czego chcialam!
                                                    Ps.I tak Cie kooocham!

• mario2 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty 16.09.01, 03:42
                                                    Chcialas, czy jeszcze chcesz? jestem do uslug! :o)))
                                                  • Gość: samanta1 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 11:11
                                                    mario2 napisał(a):

> Chcialas, czy jeszcze chcesz? jestem do uslug! :o)))
                                                    Nic na sile .Moze sam kidys bedziesz chcial to napisac? (o naiwnosci moja!)
                                                    Ps.I tak Cie kooocham!

• mario2 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty 16.09.01, 13:39
                                                    Kochanie, i tak pol dnia spedzam na odpisywanie na Twoje posty- cierpliwosci.
                                                    Jeszcze sakramentalnego "tak" nie powiedzialem, a Ty juz taka zaborcza jestes!
                                                  • Gość: samanta1 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 13:51
                                                    mario2 napisał(a):

> Kochanie, i tak pol dnia spedzam na odpisywanie na Twoje posty- cierpliwosci.
                                                    > Jeszcze sakramentalnego "tak" nie powiedzialem, a Ty juz taka zaborcza jestes!
                                                    *** Myslalam kochanie ze odpisywanie na moje posty jest dla Ciebie przyjemnoscia
                                                    a nie ciezka praca. O reke mnie jeszcze nie prosiles wiec nie grozi Ci ani
                                                    zaborczosc ani sakramentalne "tak". Wbrew pozorom nie wystarczy usiasc w fotelu i
                                                    pykac fajeczki. Kurna!Dlaczego ja Cie jeszcze kooocham!?

• mario2 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty 16.09.01, 15:08
                                                    w rzeczy samej odpowiadanie jest przyjemnoscia! jednakze zabiera mi ta
                                                    przyjemnosc pol dnia! Nie wymawiam- robie to chetnie- ale dlatego nie mam czasu
                                                    o reke poprosic!
                                                  • Gość: samanta1 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 17:05
                                                    mario2 napisał(a):

> w rzeczy samej odpowiadanie jest przyjemnoscia! jednakze zabiera mi ta
                                                    > przyjemnosc pol dnia! Nie wymawiam- robie to chetnie- ale dlatego nie mam czasu
                                                    >
                                                    > o reke poprosic!
                                                    **** jakby chcial to by zdazyl! Kaaazda wymowka jest dobra !

• mario2 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty 16.09.01, 18:10
                                                    Chce, chce- ale ma tez inne obowiazki!
                                                  • Gość: samanta1 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 18:31
                                                    mario2 napisał(a):

> Chce, chce- ale ma tez inne obowiazki!
                                                    ***Eeee tam! Ty bys mnie szybko poprosil a ja bym szybko sie zgodzila!:)

• mario2 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty 17.09.01, 17:59
                                                    a potem szybko porzucila!
                                                  • Gość: samanta1 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 18:28
                                                    mario2 napisał(a):

> a potem szybko porzucila!
                                                    *** To az taki wredny jestes ze mimo ze Cie kocham nie wytrzymalabym z Toba?????
                                                    A bedziesz mnie zawsze kochal???

• mario2 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty 17.09.01, 18:36
                                                    zawsze jest pojeciem wzglednym. Kochanie tez. Gdybym Cie mial "zawsze" kochac w
                                                    sposob fizyczny- nawet wiagra mi nie pomoze!
                                                  • Gość: samanta1 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 18:38
                                                    mario2 napisał(a):

> zawsze jest pojeciem wzglednym. Kochanie tez. Gdybym Cie mial "zawsze" kochac w
                                                    >
                                                    > sposob fizyczny- nawet wiagra mi nie pomoze!
                                                    *** bedziesz mnie kochal psychicznie dopoki uwiad starczy umyslu Ci nie zacmi???

• mario2 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty 17.09.01, 20:31
                                                    Milosc platoniczna i tak jest najpiekniejszym uczuciem- a moze dobrowolnie
                                                    wyrzekniemy sie brudnego sexu? Bedzie to najczystsze i najwspanialsze uczucie
                                                    na ziemi!
                                                  • Gość: samanta1 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 20:38
                                                    Bedziemy sie kochac a sex bedzie czysty ,wykapany!
                                                  • mario2 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty 18.09.01, 00:41
                                                    tak- pomarzyc mozna- nawet w naszym wieku
                                                  • Gość: samanta1 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 09:13
                                                    mario2 napisał(a):

> tak- pomarzyc mozna- nawet w naszym wieku

*** ...pomarzyc.To moze P.prezesie poprosze o urlop w celu leczenia nadwatlonego
                                                    miesnia sercowego?
                                                  • mario2 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty 18.09.01, 12:25
                                                    urlop udzielony- lecz sie. Polecam sanatoria- ponoc mozna tam niezle podleczyc
                                                    stesknione serduszko!
                                                  • Gość: samanta1 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 16:00
                                                    mario2 napisał(a):

> urlop udzielony- lecz sie. Polecam sanatoria- ponoc mozna tam niezle podleczyc
                                                    > stesknione serduszko!
                                                    **Z sanatorium nie skorzystam z roznych przyczyn.No to odpowiem na reszte postow
                                                    i bede sie urlopowac.pa!

• mario2 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty 18.09.01, 20:26
                                                    Ale krotki urlop mialas hihi- wypoczelas?
                                                  • Gość: samanta1 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 21:07
                                                    mario2 napisał(a):

> Ale krotki urlop mialas hihi- wypoczelas?
                                                    Mialam po prostu nadzieje ze bedziesz chcial mnie zatrzymac
                                                    ...trudno,nie udalo sie..
                                                  • mario2 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty 18.09.01, 23:15
                                                    I tak jestes juz do mnie przyklejona, wiec i zatrzymywac nie ma po co :o)))
                                                  • Gość: samanta1 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 23:17
                                                    mario2 napisał(a):

> I tak jestes juz do mnie przyklejona, wiec i zatrzymywac nie ma po co :o)))
                                                    *Zywy przyklad niedzwiedziowatosci ! Jak to nie ma po co zatrzymywac?

• mario2 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty 18.09.01, 23:41
                                                    Jak jestes przyklejona to przeciez nie uciekniesz!
                                                  • Gość: samanta1 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty IP: 213.76.59.* 18.09.01, 23:46
                                                    mario2 napisał(a):

> Jak jestes przyklejona to przeciez nie uciekniesz!
                                                    ***Cholera!Czy nic juz z Ciebie ciepla nie wykrzesam??? Od razu poczulam sie jak
                                                    znaczek pocztowy albo nalepka z Pocemonem!:)

• mario2 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty 19.09.01, 08:08
                                                    Ciepla?- dziewczyno, ja jeszcze w zyciu rekawiczek nie musialem nosic- stale
                                                    jestem cieply
                                                  • Gość: samanta1 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 13:46
                                                    mario2 napisał(a):

> Ciepla?- dziewczyno, ja jeszcze w zyciu rekawiczek nie musialem nosic- stale
                                                    > jestem cieply

***Ale uczuciowo oziebly!!!! Dusze Twoja chce ogrzac!!!!
                                                    kto ma zimne rece ten ma gorace serce a skoro Ty masz zawsze lapki cieple....:
                                                    ((Nic nie da sie zrobic?
                                                  • mario2 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty 19.09.01, 18:25
                                                    Ja nie mam duszy- to cos niematerialnego- nie jestem tez spirytysta!
                                                  • Gość: samanta1 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 18:43
                                                    mario2 napisał(a):

> Ja nie mam duszy- to cos niematerialnego- nie jestem tez spirytysta!

*** A gdzie przechowujesz uczucia?
                                                  • mario2 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty 19.09.01, 20:25
                                                    A co to sa uczucia? jesli mnie pamiec nie myli- to jest to cos ulotnego. Wiec
                                                    przechowywac sie nie da!
                                                  • Gość: samanta1 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 20:44
                                                    tak mnie zakreciles ze juz sama nie wiem czego chcialam! Probowalam obudzic Cie
                                                    a raczej cos w Tobie ale nie udalo sie i ...chyba sie pogubilam w tym dialogu.
                                                  • mario2 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty 20.09.01, 00:20
                                                    nie mozna obudzic czegos, co jest pod swiadoma narkoza!
                                                  • Gość: samanta1 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.01, 07:46
                                                    mario2 napisał(a):

> nie mozna obudzic czegos, co jest pod swiadoma narkoza!
                                                    *** Daj szanse! odlacz sie od narkozy!

• mario2 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty 20.09.01, 17:40
                                                    A moze sie boje, a moze nie chce, a moze nie wierze!?
                                                  • Gość: samanta1 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.01, 18:35
                                                    mario2 napisał(a):

> A moze sie boje, a moze nie chce, a moze nie wierze!?

**** nie pokonalam Twojego strachu ,nie udalo mi sie naklonic ani nawrocic
                                                    chociaz bardzo sie staralam. Termin adoracji minal i nic nie wskoralam .Przyjdzie
                                                    popasc w kompleksy albo wykorzystac rade Jasminy i przerzucic sie na "inny model".
                                                    A tak mnie ciagnelo w Twoja strone...... Ot przykrosc! :)
                                                  • mario2 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty 20.09.01, 19:47
                                                    zawsze zastanawialem sie skad u kobiety bierze sie ta stalosc w uczuciach? :o)))
                                                  • Gość: samanta1 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.01, 19:51
                                                    Coz ,nie jestem przyzwyczajona do odtracania . Tym razem (docen to!) uznalam ze
                                                    warto powalczyc ,co jednakze nie znaczy ze bede Cie ganiac do konca dni
                                                    swoich.:)
                                                  • mario2 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty 20.09.01, 23:20
                                                    Alez doceniam, doceniam. Naprawde. Tylko jeszcze nie potrafie sobie tego
                                                    wyobrazic!
                                                  • Gość: samanta1 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 09:41
                                                    mario2 napisał(a):

> Alez doceniam, doceniam. Naprawde. Tylko jeszcze nie potrafie sobie tego
                                                    > wyobrazic!
                                                    *** Kochanie ,przeciez jestes taki zdolny!!!

• mario2 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty 22.09.01, 12:11
                                                    zdolny do wszystkiego?
                                                  • Gość: samanta1 Re:Do Mario! niepoprawnego.....i Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 13:47
                                                    mario2 napisał(a):

> zdolny do wszystkiego?
                                                    ***Mam nadzieje ze nie!

• mackie Do Marii, NIE DO MARIO 15.09.01, 02:06
      Mario ,pewnie jestes zaskoczona, ale twoje wzruszajace w swej prostocie ogloszenie,
      nie spotka sie tu z prawdziwym odzewem jakiego oczekujesz, i na jaki pewnie
      zazsluguje poniewaz to forum zostalo zdominowane przez grupe" terrorystow" pod
      przywodztwem niejakiego Mario2 - narcystycznego,i nieszczesliwego w swych
      niewyzytych ambicjach pracownika jakiejs fabryki celofanu za granica, ktory wraz z
      kilkoma innymi osobami z nudow albo z bezmyslnosci zalewa swoi belkotem ,
      kazdy z anonsow , nie dajac szansy na rozwinecie w sensowny sposob zadnego
      watku. Jesli chcesz naprawde sie oglosic ,przenies sie na onet, lub podaj swoj mail
      gazetowy by mozna bylo ci odpowiadac bezposrednio.
      • mario2 Re: Do Marii, NIE DO MARIO 15.09.01, 02:31
        Ostrzegalem Cie, bys nie wchodzil mi wiecej w droge. Radze Ci naprawde, nie nie
        zadzierac ze mna wiecej. Dosyc mam juz twoich ( z malej litery , bo bez
        szacunku) impertynencji na moj temat. Jestes po prostu zakompleksionym
        karzelkiem, ktory nie potrafi przejsc obojetnie obok ludzi, ktorzy siebie lubia
        i cenia, bez wtracenia swoich zawistnych 3 groszy!. Pozujesz tutaj na
        intelektualiste. Niestety w twoim przypadku to tylko pozy, nawet wtedy, gdy
        cytujesz Seneke. Trzeba rozumiec jeszcze to, co przepisuje sie z Ksiegi
        cytatow. Samo madre zdanie ubrane w twoj slowotok traci na znaczeniu!
        Czy mowilem ci juz kiedys, ze jestes nudny? Wiesz Oscar Wilde napisal " zycie
        jest zbyt okrutne, by mozna je bylo traktowac na serio" Dla ciebie okazalo sie
        ono dubeltowo okrutne; pozbawilo Cie inteligencji i poczucia humoru.
        zegnaj
        • Gość: samanta1 Re: Do Marii, NIE DO MARIO IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 10:54
          Przestan Mario! fajnie napisal! Od razu poczulam sie jak bohaterka powiesci
          sensacyjnej! Mackie,pisz synu,pisz moze na chleb tym zarobisz????
          • Gość: mackie Re: Do Marii, NIE DO MARIO IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 18:18
            Dobry pomysl.
        • Gość: mackie Re: NIE DO MARIO IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 18:16
          Bylo wyraznie napisane: NIE DO MARIO!!Ale ostrzegam cie Mario, ze zaczynasz
          mnie wkurzac na serio swoimi kompleksami, impertynencjami, nie umiesz ani
          czytac, ani pisac, ani myslec, ani zapewne zyc,i nie jestes nawet dowcipny, to forum
          nie jest twoje, i tych kilku osob , z ktorymi tu rozmawiasz, z czego chyba sobie
          przestales zdawac sprawe, czy SZPITAL PSYCHIATRYCZNY JEST DLA CIEBIE ZA
          DROGI? GON SIE, MARIO.
          • Gość: samanta1 Re: NIE DO MARIO IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 18:30
            Mackie,wyluzuj sie!wszystko bylo fajnie za wyjatkiem ostatniego
            zdania.Powinienes omijac takie zwroty. Zwlaszcza podoba mi sie pomysl ze
            szpitalem psychiatrycznym,poszlabym tam bez skierowania.To byloby najweselsze
            wariatkowo!!! .Mackie a moze wstapisz do "zakal" forum?? Hi,hi!!
            czekamy z niecierpliwoscia na ruch mario!Na razie wynik meczu 1:1
            • Gość: mackie Re: NIE DO MARIO, tylko do Samanty IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 18:44
              to odpowiedz zagotowanego czajnika, niestety nie wstapie do klubu ZAKAŁ, bo z
              "ideą" prowadzenia rozmowek w ogloszeniach innych sie nie zgadzam, z tych tez
              powodow to jest moja ostatnia wypowiedz w tym akapicie, a i " osoba prezesa" budzi
              litość, ale dzieki za zaproszenie, bede sie udzielał w miare moznosci ogolnie
          • mario2 Re: NIE DO MARIO 15.09.01, 18:34
            pisales o mnie genetycznie zmutowany potworku, wiec odpowiedzialem, chociaz jak
            widze, sa to perla rzucane przed wieprza. Jestes klasycznym przykladem
            zakompleksielego cwiercinteligenta, ktorego wladza ludowa pisac i czytac
            nauczyla, a rozwoj cywilizacji dal do rak zabawke zwana komputerem. Wydawaloby
            sie, ze dla wlaczenia komputera potrzeba juz kilku punktow inteligencji- twoj
            przyklad jednakze temu stanowczo zaprzecza.
            Smutno mi, ze wybryk natury, czy perfidia historii wciagnely cie na liste homo-
            sapiens- ale historia zna wiele pomylek. Ty jedna z tych pomylek potwiedzasz
            swoja wegetacja na tym lez padole.
            • Gość: samanta1 Re: NIE DO MARIOwynik IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 18:42
              2:1 dla Mario!!!
              • Gość: mackie Re: NIE DO MARIO, tylko do Sam IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 18:49
                te odpowiedz ugotowanego czajnika uznajesz za punkt, sorry
                to juz naprawde ostatnia odpowiedz,nie licz na nic wiecej, ideologia mi nie pozwala
                • mario2 Re: NIE DO MARIO, tylko do Sam 15.09.01, 18:56
                  ideologie szympansa, ktoremu ktos banana odmawia? Chlopie (chociaz mam
                  wrazenie, ze to grubo przesadzone) jestes po prostu zalosny! Ale to chyba
                  bliskosc Wiejskiej i rezydujacych tam politykow AWS dziala ujemnie na te twoje
                  pozostale 2 szare komorki! Dla mnie Szpital psychiatryczny jest faktycznie za
                  drogi- zeby zobaczyc kretynikow- nie musze placic tam biletow wstepu. twoja
                  obecnosc tutaj mi wystarcza. Jestes kompensatem wszystkich chorob umyslowych i
                  kompleksow w takim szpitalu wystepujacych.
                • Gość: samanta1 Re: NIE DO MARIO, tylko do Sam IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 18:56
                  Gość portalu: mackie napisał(a):

> te odpowiedz ugotowanego czajnika uznajesz za punkt, sorry
                  > to juz naprawde ostatnia odpowiedz,nie licz na nic wiecej, ideologia mi nie poz
                  > wala

***Mackie !Rozczarowujesz czytelnikow! taka piekna bijatyka ,oddasz walkowerem????
                  Mimo ze kocham mario to staram sie byc obiektywna !!!!! :)
        • Gość: Marino Re: Do Marii, NIE DO MARIO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.09.01, 10:47
          Jeju, to chyba naprawdę terroryści,
          to ja już pójdę
    • Gość: lary Re: Kobieta po 30-stce szuka przyjaciela IP: *.kap.citynet.pl 15.09.01, 11:01
      Gość portalu: Maria napisał(a):

> Mieszkam niedaleko Katowic, pracuję i studiuję. To tyle o mnie w bardzo
      wielkim
      > skrócie. Chętnie poznam samotnego pana, zorientowanego na nawiązanie
      > długotrwałej przyjaźni.

Mario- w tlumie dotychczeasowych odpowiedzi tutaj nie widze Twojej wypowiedzi
      wiec podaj maila jesli to na serio.
    • maria1 Od Marii 15.09.01, 14:05
      Dziękuję za przestrogę - rzeczywiście odpowiedzi na moje zapytanie jak widzę w
      większości odbiegają od tematu, dlatego podaję adres e-mail. Pozdrawiam
      • mario2 Re: Od Marii 15.09.01, 15:20
        Ja odpowiedzialem szczerze i uczciwie. Tylko fobiom niektorych uczestnikow,
        mieniacych sie intelektualnymi naprawiaczami forum, zawdzieczasz jakiekolwiek
        ostrzezenia. Sa one nieprawdziwe, a ich styl i forma obpowiadaja
        intelektualizmowi ich nadawcy! Sa po prostu do niczego.
        • ania1 ReDo dwóch panów M! 15.09.01, 18:40
          A może byście tak wrzucili na luz i ogłosili zawieszenie broni.......no i teraz
          obrzucą mnie biedną kamieniami obydwie strony.......
          • mario2 Re: ReDo dwóch panów M! 15.09.01, 18:47
            w kobiety nawet kwiatkiem nie rzuce- zarzucic moge tylko stosem buziakow!
            • ania1 ReZdecydowanie do jednego M 15.09.01, 18:53
              mario2 napisał(a):

> w kobiety nawet kwiatkiem nie rzuce- zarzucic moge tylko stosem buziakow!
              *****Trzymam za słowo......
              • mario2 Re: ReZdecydowanie do jednego M 15.09.01, 18:57
                szkoda, ze na razie tylko za slowo....... :o)))
                • ania1 Re: ReZdecydowanie do jednego M 15.09.01, 19:04
                  mario2 napisał(a):

> szkoda, ze na razie tylko za slowo....... :o)))
                  ******Hm....na razie......:))))))))
                  • mario2 Re: ReZdecydowanie do jednego M 16.09.01, 15:00
                    a co przyniesie przyszlosc?- masz juz jakies plany lapania?
                    • ania1 Re: ReZdecydowanie do jednego M 21.09.01, 15:23
                      mario2 napisał(a):

> a co przyniesie przyszlosc?- masz juz jakies plany lapania?
                      ****Mogę jeszcze za nos.......wodzić.....Pa.
              • Gość: samanta1 Re: ReZdecydowanie do jednego M IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 18:58
                No tak!Ja tu publicznie milosc Ci wyznaje a Ty Anke buziakami zasypujesz?
                Buuuuu!:((((
                • mario2 Re: ReZdecydowanie do jednego M 15.09.01, 19:01
                  Mowilem ogolnie o kobietach! a Ania przynajmniej z kreaturami nie flirtuje i
                  ich do Clubu nie zaprasza. - Profanatorko!
                  • ania1 Re: DO SAMANTY 15.09.01, 19:03
                    Skrzynka , skrzynka, sprawdz skrzynke........
          • Gość: mackie Re: ReDo dwóch panów M! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 19:04
            zawieszenie broni jest mozliwe pod warunkiem ze Mario:
            a/ bedzie sie wypowiadal tylko w tematach w ktorych ma cos istotnego do
            powiedzenia, ( proponuje tu neutralna , 3 osobowa komisje zlozona z Ciebie,
            krzysztofa r,m,i mnie, ktora bedzie decydowala o tym czy wypowiedz Mario
            kwalifikuje sie , czy jest tylko biciem piany:)))))) albo
            b/ ograniczy swoja aktywnosc do dwoch , trzech akapitow przywracajac temu
            FORUM jego roznorodny, wielotematyczny charakter
            pozdrawiam,
            • ania1 Re: ReDo dwóch panów M! 15.09.01, 19:09

> zawieszenie broni jest mozliwe pod warunkiem ze Mario:
              > a/ bedzie sie wypowiadal tylko w tematach w ktorych ma cos istotnego do
              > powiedzenia, ( proponuje tu neutralna , 3 osobowa komisje zlozona z Ciebie,
              > krzysztofa r,m,i mnie, ktora bedzie decydowala o tym czy wypowiedz Mario
              > kwalifikuje sie , czy jest tylko biciem piany:)))))) albo
              > b/ ograniczy swoja aktywnosc do dwoch , trzech akapitow przywracajac temu
              > FORUM jego roznorodny, wielotematyczny charakter
              > pozdrawiam,
              ******Strasznie zasadniczy jesteś M. ........tego o Tobie nie wiedziałam.......
              • Gość: m Re: ReDo dwóch panów M! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 19:15
                wiesz, takie czasy,ale przeciez taka komisja jest niemozliwa, :)))
                a mario maprawde nie liczy sie z niczym, popatrz jak wyglada kazdy temat
                • ania1 Re:Do M. 15.09.01, 19:28
                  Gość portalu: m napisał(a):

> wiesz, takie czasy,ale przeciez taka komisja jest niemozliwa, :)))
                  > a mario maprawde nie liczy sie z niczym, popatrz jak wyglada kazdy temat
                  ******A odchodząc trochę od potyczek dwóch panów M. .....powiedz mi bo to mnie
                  intryguje.....jest jeden ale w trzech osobach.......(tylko bez religijnych
                  skojarzeń)......mam wrażenie że sie nie myle......to kwestia pewnej
                  empati......przyrzekam że ani słowa.....
                  • Gość: samanta1 Re:Do A IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 19:30
                    :))Na kolana!To Chrystus!!:)
                  • Gość: m Re:Do M. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 17:55
                    nie,nie rozumiem to jakies nieporozumienie z tymi trzema osobami, jesli chcesznapisz
                    na moj mail, bo Gleboki rynsztok z jakiego pokrzykuje mario z braku jakichkolwiek
                    argumentow zdecydowanie mi nie odpowiada, A z chamem sie nie dyskutuje,,
                    ciekawych odsylam do wypowiedzi mario do mackie,i na temat mackie.
                    • mario2 Re:Do M. 16.09.01, 18:08
                      Drogi M.
                      masz racje- glos dochodzi z rynsztoka, bo "wszyscy w nim lezymy, ale tylko
                      niektorzy spogladaja w gwiazdy"- O.Wilde. Argumentow moze by i stalo, niestety
                      obawiam sie, o ich bledna interpretacje, tudziez na skutek kalectwa
                      intelektualnego, mozliwosc ich niezrozumienia!
                      Z chamem sie nie dyskutuje, racja, chamowi daje sie po prostu w morde. Co na
                      przyszlosc, miast czczej retoryki, serdecznie proponuje.
                • Gość: samanta1 Re: ReDo panów M i Ani IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 19:29
                  Mario! Nie flirtowalam tylko do walki zagrzewalam !!! Przeciez wiesz ze Cie
                  koooocham!!!!!!

Aniu-doszlo,dzieki ,pozniej odpisze:)

Panowie,a jak ja sie wszedzie tak wcinam to tez zostane zlinczowana? czy
                  mozecie mnie pozniej pochowac w jednym grobie z Mario??? Bardzo prosze!!!!

Ps.To co????Juz nie bedzie bijatyki????
            • mario2 Re: ReDo dwóch panów M! 16.09.01, 00:24
              Palancie- ja przeciwko tobie broni nie dobywalem- nie strzela sie z armaty do
              wrobli, wiec i na zawieszenie broni nie licz, bo ja nie mialem potrzeby jej
              wydobywac! Ja sie moge ograniczyc , kretyniku, nie ma problemu- tylko popatrz 3
              dni nie ruszales tutaj niczego- i nie bylo przepychanek slownych! Tako samo ja
              cie (celowo z malej litery- bo bez szacunku), nie bede ruszal, bo ruszajac
              gowno, mozesz zostac zaatakowany nieprzyjemnym zapachem w nozdrza. Jesli tak
              bardzo pragniesz konfrontacji- nie ma sprawy- wytropie cie wszedzie i zamienie
              twoje zycie w koszmar. No teraz przesadzilem- zycie idioty i tak juz musi byc
              koszmarem!
              • Gość: samanta1 Re: ReDo dwóch panów M! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 00:27
                Wiesz Mariooooo...a mnie sie cos wydaje......:) Hmmm..nie powiem!:))
    • ironia i w ten to sposob... 16.09.01, 18:06
      ...kobieta po 30-tce z katowickiego, bedzie musiala otworzyc nowy watek by
      znalezc :"samotnego pana, zorientowanego na nawiązanie długotrwałej
      przyjaźni"...
      ciekawe czemu...

• Gość: samanta1 Re: i w ten to sposob... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 18:21
        ironia napisał(a):

> ...kobieta po 30-tce z katowickiego, bedzie musiala otworzyc nowy watek by
        > znalezc :"samotnego pana, zorientowanego na nawiązanie długotrwałej
        > przyjaźni"...
        > ciekawe czemu...

***Z powodu braku pana zorientowanego na nawiazanie dlugotrwalej znajomosci.Ale
        przynajmniej jak jutro tu zajrzy nie napotka pustego watku tylko potencjalnych
        przyjaciol:)
        >

• maria1 Od Marii - jest mi przykro... 17.09.01, 00:24
      Nawet gdyby ktoś tu zajrzał, to nie wyszuka interesującej go informacji w
      gąszczu korespondencji na linii samanta - mario2. Szkoda. Myślę że jest na
      całym forum macie wystarczająco wiele miejsc do popisu i moglibyście innym
      także dać dojść do słowa - przynajmniej tutaj. Nie kazdy dysponuje taką ilością
      wolnego czasu jak wy, aby zapełniać forum non-stop dziesiątkami "komentarzy". A
      tak w ogóle to wydaje mi się, że pomimo anonimowości jaka tutaj panuje, pewna
      kultura powinna obowiązywać...
      • Gość: mackie Re: Od Marii - jest mi przykro... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 02:01
        QUOD ERAT DEMONSTRANUM
        twoj mail przypomina w 99% moja pierwsza wypowiedz, sprzed dwoch tygodni , od
        ktorej zaczal sie niekonczacy spor z Mario i Samanta ,uwazaj bo jeszcze nie dosc ze
        nikt sie nie odezwie bo nie bedzie mogl wyluskac twojgo anonsu to jeszcze cie
        wyszydza, obraza,
        pozdrawiam
        • Gość: samanta1 Re: Mackie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 06:45
          Wybacz Mackie ale nikogo nie obrazam!!!!
          • Gość: samanta1 Re:Maria IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 07:17
            Przepraszam Mario.Masz racje ,zrobilismy Ci male swinstwo.szlo to troche z
            rozpedu a troche na przekor Mackiemu ,ktory zachowuje sie bardzo
            agrsywnie.Obiecuje poprawe!:)
          • Gość: THE_WHO WIADOMOŚĆ DLA ANII1, MARIO2 I SAMANTY1 IP: 213.76.137.* 28.09.01, 11:13
            MARIA ROZPOCZĘŁA 14 WRZEŚNIA NOWY WĄTEK, CHCIAŁA POZNAĆ PRZYJACIELA. W CIĄGU 2
            TYGODNI RAZEM NABILIŚCIE PONAD 140 ODPOWIEDZI. WSZYSTKO BYŁOBY O.K. GDYBY NIE
            FAKT, ŻE ANI JEDNA Z NICH NIE JEST NA TEMAT. JEŚLI TAK BARDZO CHCECIE POGADAĆ O
            PIERDOŁACH, TO CZY NIE MOŻECIE, SIEROTY OBRZYGANE, ZAŁOŻYĆ WŁASNEGO
            WĄTKU?????? WSPÓŁCZUJĘ MARII, ŻE TAKIE JEBANE ĆWOKI WPIERDOLIŁY SIĘ NA JEJ
            WĄTEK. JESTEM NIEKLULTURALNY, RZUCAM BLUZGAMI? TAK JEST!, BO WY DEBILE INACZEJ
            NIE ZROZUMIECIE!
            • mario2 Re: WIADOMOŚĆ DLA ANII1, MARIO2 I SAMANTY1 28.09.01, 11:19
              Dales dwa swiadectwa o sobie:
              1)nie potrafisz czytac matolku- patrz moj 1 post
              2)udowodniles, ze z takimi jak Ty kretynkami rozmowa nie ma sensu.
              • Gość: THE_WHO ODPOWIEDŹ DLA MARIO2 IP: 213.76.137.* 28.09.01, 12:05
                1. CO Z TEGO ŻE W 1 ODPOWIEDZ I NAWIĄZAŁEŚ DO TEMATU, JAK POZOSTAŁE
                KILKADZIESIĄT SĄ O PIERDOŁACH. POZA TYM AUTORKA WĄTKU TEŻ ZAUWAŻYŁA, ŻE Z JEJ
                TEMATU ZROBILIŚCIE SOBIE MIEJSCE DO GADANIA O NICZYM (PATRZ: "Od Marii - jest
                mi przykro")

2. PRAWDA BOLI CO??
              • Gość: THE_WHO ODPOWIEDŹ DLA MARIO2 IP: 213.76.137.* 28.09.01, 12:14
                1. CO Z TEGO ŻE W 1 ODPOWIEDZ I NAWIĄZAŁEŚ DO TEMATU, JAK POZOSTAŁE
                KILKADZIESIĄT SĄ O PIERDOŁACH. POZA TYM AUTORKA WĄTKU TEŻ ZAUWAŻYŁA, ŻE Z JEJ
                TEMATU ZROBILIŚCIE SOBIE MIEJSCE DO GADANIA O NICZYM (PATRZ: "Od Marii - jest
                mi przykro")

2. PRAWDA BOLI CO??
                • mario2 Re: ODPOWIEDŹ DLA MARIO2 28.09.01, 15:22
                  Nie musisz sie powtarzac! Potrafie czytac, w 1 egzemplarzu!

Nie mam zamiaru tutaj Tobie po raz e-ty na tym forum wyjasniac, ze jest to
                  forum publiczne i ze´kazdy ma prawo wpisywynia sie tam gdzie chce i ile razy
                  chce. I palanciki tajie jak ty o duszy Diemiurga, a mozgu Papuasa moga szczekac
                  ile talko im sie podoba.
                  A teraz powtarzaj swoje posty ile razy chcesz- ja juz na nie nie odpowiem. Z
                  napompowanymi debilkami dyskutowac nie mam zamiaru!
        • Gość: nutka Re: Od Marii - jest mi przykro... IP: 195.94.206.* 20.09.01, 10:40
          Zgadzam się z Wami w zupełności.Niestety tak sie stało, że forum zostało
          opanowane przez kilka osób, nieustannie prowadzących konwersacje na wiekszości
          zakładanych tutaj wątków i nie dających dość do głosu innym.To bardzo przykre, że
          zalewają nas pozostałych forumowiczów potokiem i lawiną słów, nie myśląc nawet o
          tym, że może inni też mają coś ciekawego do powiedzenia oraz jawnie ignorują
          nasze wypowiedzi.
          pozdrawiam

> QUOD ERAT DEMONSTRANUM
          > twoj mail przypomina w 99% moja pierwsza wypowiedz, sprzed dwoch tygodni , od
          > ktorej zaczal sie niekonczacy spor z Mario i Samanta ,uwazaj bo jeszcze nie dos
          > c ze
          > nikt sie nie odezwie bo nie bedzie mogl wyluskac twojgo anonsu to jeszcze cie
          > wyszydza, obraza,
          > pozdrawiam

• mario2 Re: Od Marii - jest mi przykro... 20.09.01, 12:38
            1) Witam
            2) nie ignoruje
            3) uwaznie czytam
            4) gratuluje wspanialych umiejetnosci plywackich (bo jednak jakos
            wyplynelas) :o)))

A tak serio. Od kilku dni sledze forum pod wzgledem wypowiedzi tych, ktorzy nie
            chca, czy tez nie moga sie tutaj czesciej wypowiadac! I wiesz co?- jedynym
            tematem, ktory poruszaja jest wieczne utyskiwanie, narzekanie i wyszydzanie.
            Nie znalazlem ani jednego tematu, gdzie ktos normalnie dyskutowal!
            • Gość: nutka Re: Od Marii - jest mi przykro... IP: 195.94.206.* 20.09.01, 12:58
              A nie pomyślałeś przypadkiem, że oni może po prostu, pomimo szczerych chęci do
              dyskusji, są automatycznie odrzucani przez stałych bywalców tego forum i to
              wzbudza w nich niechęć do kontynuacji rozmowy?Przesledziłam wiele wątków i z
              przykrościa stwierdzam, że w założonych przez nich wątkach pojawiają się tylko
              raz, na początku, potem Wy im ta szansę odbieracie.Niemniej jednak pozdrawiam.

ario2 napisał(a):

> 1) Witam
              > 2) nie ignoruje
              > 3) uwaznie czytam
              > 4) gratuluje wspanialych umiejetnosci plywackich (bo jednak jakos
              > wyplynelas) :o)))
              >
              > A tak serio. Od kilku dni sledze forum pod wzgledem wypowiedzi tych, ktorzy nie
              >
              > chca, czy tez nie moga sie tutaj czesciej wypowiadac! I wiesz co?- jedynym
              > tematem, ktory poruszaja jest wieczne utyskiwanie, narzekanie i wyszydzanie.
              > Nie znalazlem ani jednego tematu, gdzie ktos normalnie dyskutowal!

• mario2 Re: Od Marii - jest mi przykro... 20.09.01, 17:14
                Ty sie pojawilas tutaj dosyc pozno (watek) i jak widzisz rozmawiam z
                Toba :o)))) i nie mowie, ze bez przyjemnosci. Przypatrz sie kilku watkom.
                Zostaly napisane, zostawilismy je bez naszych wpisow i komentarzy i.... umarly
                one po 3 wpisach. Ten watek, w ktorym Maria szuka przyjaciol, jest caly czas na
                szpicy, dlatego, ze my sie tutaj od czasu do czasu wpisujemy!
                • mario2 Re: Od Marii - jest mi przykro... 20.09.01, 17:26
                  aha- zapomnialem Cie serdecznie pozdrowic :o)))
                • Gość: angel Re: Od Marii - jest mi przykro... IP: 213.77.81.* 20.09.01, 19:05
                  mario2 napisał(a):

> Ty sie pojawilas tutaj dosyc pozno (watek) i jak widzisz rozmawiam z
                  > Toba :o)))) i nie mowie, ze bez przyjemnosci. Przypatrz sie kilku watkom.
                  > Zostaly napisane, zostawilismy je bez naszych wpisow i komentarzy i.... umarly
                  > one po 3 wpisach. Ten watek, w ktorym Maria szuka przyjaciol, jest caly czas n
                  > szpicy, dlatego, ze my sie tutaj od czasu do czasu wpisujemy!

ech, Mario2, juz przestan... to prawie tak jakbys sie kazal Marii cieszyc z tego
                  ze ktos jej ukradl samochod i jezdzi sobi nim ciagle pod jej oknami a ona
                  nie potrafi temu przeszkodzic .., jedyne rozwiazanie : kupic nowy samochod i
                  pilnowac dzien i noc by nie ukradli a wszelkie proby dusic w zarodku wtedy jest
                  szansa ze bedzie mozna nim wozic pasazerow ktozy wiedza ze kierowca tez czlowiek
                  i w czasie jazdy trzeba mu czasem pomoc a nie przeszkadzac dojechac do celu.
                  A jaki Maria miala cel- patrz jej az(!) trzy(chyba?) wypowiedzi.
                  • mario2 Re: Od Marii - jest mi przykro... 20.09.01, 19:46
                    zakladajac watek na, bylo nie bylo publicznym forum, chyba sie liczyla z
                    wieloscia tresciowa i gatunkowa odpowiedzi? Zreszta podala swoj adres, wiec
                    teraz na pewno odpisuje na posty. Ale czy na wszystkie? :o)))
                • Gość: nutka Re: Od Marii - jest mi przykro... IP: 195.94.206.* 21.09.01, 10:03
                  Owszem wątek ten jest na topie, ale myslę, że intencje i oczekiwania jego
                  założycielki były zupełnie inne.
                  pozdrawiam oczywiście też

mario2 napisał(a):

> Ty sie pojawilas tutaj dosyc pozno (watek) i jak widzisz rozmawiam z
                  > Toba :o)))) i nie mowie, ze bez przyjemnosci. Przypatrz sie kilku watkom.
                  > Zostaly napisane, zostawilismy je bez naszych wpisow i komentarzy i.... umarly
                  > one po 3 wpisach. Ten watek, w ktorym Maria szuka przyjaciol, jest caly czas na
                  >
                  > szpicy, dlatego, ze my sie tutaj od czasu do czasu wpisujemy!

• mario2 Re: Od Marii - jest mi przykro... 21.09.01, 10:15
                    Intencje moze i byly inne, ale niestety interesanci nie dopisali! :o)))
                    Na mojego posta (tego pierwszego), chociaz byl w temacie, tez nie otrzymylem
                    odpowiedzi :o(((

najserdeczniejsze pozdrowienia
                    • Gość: nutka Re: Od Marii - jest mi przykro... IP: 195.94.206.* 21.09.01, 10:19
                      hmmm...może zabrakło odwagi...może czasu...może ktoś Cię uprzedził na priv...

mario2 napisał(a):

> Intencje moze i byly inne, ale niestety interesanci nie dopisali! :o)))
                      > Na mojego posta (tego pierwszego), chociaz byl w temacie, tez nie otrzymylem
                      > odpowiedzi :o(((
                      >
                      > najserdeczniejsze pozdrowienia

• mario2 Re: Od Marii - jest mi przykro... 21.09.01, 15:27
                        I tak wyglada moje szczescie :o(((( Moge sie produkowac ile chce i jak moge,
                        a zawsze ktos mnie uprzedzi :o(((( Chyba juz sobie w samotnosci piwko walne,
                        fajeczke popykam, a o reszcie tylko pomarze

Uklony w pas
                        Mario
                        • ania1 Re: Od Marii - jest mi przykro... 21.09.01, 15:29
                          mario2 napisał(a):

> I tak wyglada moje szczescie :o(((( Moge sie produkowac ile chce i jak moge,
                          >
                          > a zawsze ktos mnie uprzedzi :o(((( Chyba juz sobie w samotnosci piwko walne,
                          > fajeczke popykam, a o reszcie tylko pomarze
                          >
                          > Uklony w pas
                          > Mario
                          ******Pomarzyć dobra rzecz......
                          • Gość: Enancjo Re: Od Marii - jest mi przykro... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.09.01, 15:35
                            ania1 napisał(a):

> mario2 napisał(a):
                            >
                            > > I tak wyglada moje szczescie :o(((( Moge sie produkowac ile chce i jak
                            > moge,
                            > >
                            > > a zawsze ktos mnie uprzedzi :o(((( Chyba juz sobie w samotnosci piwko wal
                            > ne,
                            > > fajeczke popykam, a o reszcie tylko pomarze
                            > >
                            > > Uklony w pas
                            > > Mario
                            > ******Pomarzyć dobra rzecz......

.. marzenia sa tworcze... sprobuj je zrealizowac ... to dopiero wyzwanie .. a nie
                            ze samo przyjdzie do Ciebie.... :))
                            Enancjo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka