Dodaj do ulubionych

MINUSIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 07:58
Co u ciebie? Snilas mi sie dzisiaj chociaz wcale nie myslalam o Tobie
wczoraj .Bylas rozesmiana wiec raczej nic zlego sie nie dzieje!:) jeeezu,alez
ty masz wlosy!!! :) Jak zwykle sen realistyczny i w kolorze. Pozdrowko!:)
Obserwuj wątek
    • onlyania Re: MINUSIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.08.02, 20:04
      ja tam tez mysle o matce......
      • Gość: samanta Re: MINUSIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 20:12
        Chyba u niej wszystko oki,co Only? W moim snie wygladala na szczesliwa .Ma mile
        wlosy w dotyku ,pieeekne sa:)
        • onlyania Re: MINUSIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.08.02, 20:15
          Saaamaaantaaa......co ty mince robilas???????
          • Gość: samanta Re: MINUSIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 20:17
            Jeeezu,nic!:) Witalysmy sie .Minka sie smiala ,wial witr i gdy sie witalysmy
            jej wlosy pofrunely na moja twarz :)))
          • kitek1 ja tez pomyslalem, ze sie iskaly......... 05.08.02, 20:18
            ale nie chce dzisiaj wqrzac samantki:)
            • Gość: mina Re: ja tez pomyslalem, ze sie iskaly......... IP: 5.3R2D* / *.tiscali.be 05.08.02, 20:51
              wlosy to ja mam usyfione sadza z pogorzeliska (codziennie ze mnie woda jak z
              psa schodzi), dzis juz sie poryczalam i porzygalam z nerwow, bo to cale
              kurestwo trwa i trwa i skonczyc sie nie moze. juz zaczynam byc zmeczona -
              naprawde. chcialabym zeby juz mi ten jebany remont zrobili, bo chujowo sie spi
              przy wyjebanych oknach... a chuj, zaraz sie porycze chyba znowu... ale za to
              jak se pomysle o tym jak bedzie pieknie kiedy juz sie to zamknie, i dostane
              fuer szmalu na nowe knigi, plyty i szmaty, to az mi razniej. a mezus mi obiecal
              100-letni, przepiekny kredens ktory widzialam w antykowni:))) juz mam zyrandol
              do niego i kinkiety:))) ale niech to sie juz skonczy, zanim ja pierdolca
              dostane aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: samanta Re: ja tez pomyslalem, ze sie iskaly......... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 20:56
                Spox Minusia,bedzie dobrze.toz ty silna baba i byle pogorzelisko cie nie
                dobije;)) A tak serio to wspolczuje cie strasznie tego syfu,nerwow i w
                ogole...Fajnie ,ze sie odezwalas :)
              • crimen Re: ja tez pomyslalem, ze sie iskaly......... 05.08.02, 20:57
                Nie rycz mała nie rycz.Projekt Bazyliki też już na ukończeniu:)
              • 0nly Re: ja tez pomyslalem, ze sie iskaly......... 05.08.02, 20:57
                matka, jeszcze troche, jeszcze troche......trzym sie.....jak i ja sie
                trzymam......a moze ci pomoc????
                • Gość: leziox Re: ja tez pomyslalem, ze sie iskaly......... IP: *.arcor-ip.net 05.08.02, 23:22
                  Córeczka,ty lepiej nie pomagaj,tylko do pracy się weź,zapomogę jaką dla starej
                  czas wysłać,w końcu my na ciebie łożyli tyle czasu,to wreszcie odwdzięczyć się
                  możesz dla matki,cholero jedna.
                  • 0nly Re: ja tez pomyslalem, ze sie iskaly......... 06.08.02, 00:40
                    corka za prace to sie wezmie....ale i pomoc jak bedzie trzeba pomoze....w koncu
                    dwie lapy ma.......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka