neita33 Re: Zabujałem się w mlodej dziewczynie 10.07.05, 13:24 Młodej-pojęcie względne;) Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz6 Re: Zabujałem się w mlodej dziewczynie 10.07.05, 13:29 tak masz racje o 20 lat mlodszej a i ona nie jest obojetna Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Zabujałem się w mlodej dziewczynie 10.07.05, 13:31 Nadchodzą "ryczące czterdziestki"?nie obraź się;) Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz6 Re: Zabujałem się w mlodej dziewczynie 10.07.05, 13:33 dlaczego myślisz że ryczace Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Zabujałem się w mlodej dziewczynie 10.07.05, 13:36 to w przenośni,ale w moim otoczeniu właśnie tych ryczących dużo Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz6 Re: Zabujałem się w mlodej dziewczynie 10.07.05, 13:41 Jestem szczęśliwy i co mam zrobić .dawno taki nie bylem Odpowiedz Link Zgłoś
lobita Re: Zabujałem się w mlodej dziewczynie 10.07.05, 13:43 ciesz się tym, tak dlugo i tak bardzo jak tylko możesz Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz6 Re: Zabujałem się w mlodej dziewczynie 10.07.05, 13:46 dzięki i tak robie bo wiele szczęścia w życiu nie zaznalem a teraz mam to co chcialem Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Zabujałem się w mlodej dziewczynie 10.07.05, 13:47 Ja Cię nie potępiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasia262 Re: Zabujałem się w mlodej dziewczynie 10.07.05, 23:19 Ile masz lat a ile ma ta dziewczyna!!SERCE NIE SŁUGA-WIEC NIC NIE PORADZISZ NA MIŁOŚĆ!!BADZ Z NIA SZCZĘSLIWY TO BEDZIE DOBRZE!POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz6 Re: Zabujałem się w mlodej dziewczynie 11.07.05, 21:05 Ja mam 42 ona 22 i wiem że nie jestem jej obojętny Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re: Zabujałem się w mlodej dziewczynie 10.07.05, 13:55 Ehh...Skąd ja to znam...:-| Odpowiedz Link Zgłoś
misiekduzy Re: Zabujałem się w mlodej dziewczynie 12.07.05, 18:09 Ja tez się zabujałem w młodej babeczce-sliczna z dobrej rodziny na dodatek kuzynka mojej kolezanki po fachu.Mam zonę,dziecko i jesem sporo po 40,a ona ma 30pare i mnie wzieło, ma to COŚ,taki błysk w piwnych oczach.Ale o takiej lasce to moge sobie tylko pomarzyc.o jakie to zycie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
diablica1 Re: Zabujałem się w mlodej dziewczynie 13.07.05, 19:56 A co mysli ta dziewczyna???? Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz6 Re: Zabujałem się w mlodej dziewczynie 13.07.05, 21:26 Wiem że bardzo mnie lubi a co w jej duszy siedzi to jej sprawa ,lubimy być razem i razem rozmawiać o wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: Zabujałem się w mlodej dziewczynie 13.07.05, 21:37 Gadacie sobie? To gadajcie dalej:) Przejdzie Ci:) To kwadratura koła: jej imponuje zainteresowanie dijrzałego faceta, tobie zainteresowanie młodej panienki. Fajnie jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
diablica1 Re: Zabujałem się w mlodej dziewczynie 13.07.05, 22:10 Zastanawiałeś się nad tym czy ona też sie w tobie zabujała??? pomyśl bo jesli tak to czy to ma sens???czy nie zranicie sie wzajemnie pakując sie w cos takiego??? Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz6 Re: Zabujałem się w mlodej dziewczynie 14.07.05, 15:52 ajak nam wyjdyie to co Odpowiedz Link Zgłoś
diablica1 Re: Zabujałem się w mlodej dziewczynie 14.07.05, 19:18 Myslisz o niej powaznie czy tylko pociaga cie ona fizycznie?? Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz6 Re: Zabujałem się w mlodej dziewczynie 15.07.05, 21:01 czemu zaraz fizycznie ,a uczucie sie nie liczy ,albo ktoś zazdrości nam tego Odpowiedz Link Zgłoś
diablica1 Re: Zabujałem się w mlodej dziewczynie 15.07.05, 22:02 Uczucia liczą się najbardziej.......jej uczucia. Tylko ,że jakoś nie moge uwierzyć w uczucie dojżałego faceta do tak młodziutkiej dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz6 Re: Zabujałem się w mlodej dziewczynie 16.07.05, 11:50 a co w tym dziwnego normalna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
diablica1 Re: Zabujałem się w mlodej dziewczynie 16.07.05, 14:16 No nie wiem czy taka normalna w koncu dzieli was spora róznica wieku i moze to sie wydawac dziwne. Ciekawa tylko jestem co ty takiego w niej widzisz albo co ona widzi w tobie?? Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: Zabujałem się w mlodej dziewczynie 14.07.05, 23:17 to bedziesz sie smiac z ich rad:) Trzeba wejsc do wody, aby rzec jaka ona jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
lyrica Re: Zabujałem się w mlodej dziewczynie 15.07.05, 22:56 miłość nie zna granic:) co z tego, że jesteś 20 lat starszy? mi by to nie przeszkadzało;) osobiście bardzo kręcą mnie faceci po 40-tce; Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz6 Re: Zabujałem się w mlodej dziewczynie 16.07.05, 21:06 A my sie kochamy wzajemnie i jest nam dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
diablica1 Re: kochać to nie zawsze znaczy to samo.... 17.07.05, 16:53 A zastanawiałeś sie co dalej??? jesli to normalna dziewczyna to kiedys , moze niedługo, bedzie chciała założyć rodzinę i co wtedy zrobisz??? jestes na taką ewentualnośc gotowy czy traktujesz ten romans jako przygodę i odskocznię od rzeczywistości. A moze ona leci po prostu na kase a ty na jej wyglad?? I nie wierze ze taka młoda dziewczyna moze wybrac kogos tyle starszego od facetów w jej wieku!! Odpowiedz Link Zgłoś
mytany.m Re: Zabujałem się w mlodej dziewczynie 17.07.05, 18:01 A co Twoja zona na to? Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenka201 Re: Zabujałem się w mlodej dziewczynie 17.07.05, 19:15 Jak to zona?Ona pewnie o niczym nie wie.facet ma pewnie odskocznie od szarosci zwyczajnego zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz6 Re: Zabujałem się w mlodej dziewczynie 18.07.05, 11:45 Zona odeszla do innego to nie odskocznia tylko na serio a my myslimy na serio byc razem na zawsze bo jest nam dobrze ze soba a kto tego nie sprobuje ten nie wiej jak jest ze starszym facetem a wiek tu nie gra roli Odpowiedz Link Zgłoś
peaeszet Re: Zabujałem się w mlodej dziewczynie 18.07.05, 21:54 Oj facet, za pół roku pogadamy. Forum n/t "Dlaczego"... Smutek przeczucia wyziera mi z ócz... Odpowiedz Link Zgłoś
diablica1 Re: Zabujałem się w mlodej dziewczynie 18.07.05, 18:34 Cos mi sie nie chce wierzyć w szczerośc twoich intencji, po prostu lecisz na młoda laske, znudzi ci sie albo dojdziesz do wniosku , że to tylko chwilowe zauroczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz6 Re: Zabujałem się w mlodej dziewczynie 18.07.05, 23:44 opowiadasz bzdury ,chyba nie mialas prawdziwej miłości ,nie lece na mloda laske bo ona mnie tez kocha i nie możemy być bez siebie zazdrościsz że ktoś jest szczęsliwy ze znalazl to czego szukał i szkoda mi ciebie że tak plytko myślisz i że masz takie staromodne podejście do życia Odpowiedz Link Zgłoś
diablica1 Re: Zabujałem się w mlodej dziewczynie 19.07.05, 16:47 Nie zazdroszcze wam...... szkoda mi jedynie tej dziewczyny, bo tobie niedługo przejdzie fascynacja a ona zostanie sama. Mozesz jej w ten sposób wyżadzić wielka krzywdę. A co na to jej rodzina czy przyjmie z otwartymi rękami takiego kogoś jak ty?? Nie uważam tego za płytkie myslenie raczej realistyczne. Jak sobie wyobrażasz takie zycie??? Chyba ze masz zamiar jedynie przeżyć fascynujący romans z młodziutką dziewczyną. Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: Zabujałem się w mlodej dziewczynie 19.07.05, 16:53 chyba jej sie szybciej znudzi :) bez urazy ale chcialem krotko i na temat poza tym laska ktora ma 22 lata to za duzo w glowie jeszcze nie ma mozesz miec potem przykrosci Odpowiedz Link Zgłoś
marianna222 Re: Zabujałem się w mlodej dziewczynie 19.07.05, 18:16 Myśle, że ty kochasz ta dziewczynę ale czy jesteś pewnien jej uczuć do ciebie?? Może to okrutne, ale taka młoda dziewczyna myśli o czyms innym niż o ustabilizowanym zyciu. Ona chce się jeszcze bawić, bywać ze znajomymi, ma jeszzce dziecinne podejście do życia, i choć brutalnie to zabrzmi możesz liczyć jedynie na wspaniały seks. Nie łudz sie, że z tobą zostanie bo nawet jesli tak twierdzi to może sie pojawić obok niej ktoś znacznie młodszy od ciebie i ci ją odebrać. Radzę abyś dla własnego dobra nie angażował sie w to bo ona nic więcej nie może ci dać, może jest wspaniała ale to jeszcze dziecko( a przynajmniej nie myśli jeszcze zupełnie jak dorosły człowiek) pozdrawiam i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz6 Re: Zabujałem się w mlodej dziewczynie 20.07.05, 09:54 zeby cos o niej mowic to trzeba ja znac a wy nic nie wiecie jaka ona jest mysli lepiej jak wy i ma normalne i zdrowe podejscie dotego co rabi Odpowiedz Link Zgłoś
natalia433 Re: Zabujałem się w mlodej dziewczynie 20.07.05, 15:41 hej! no coz Mariusz, moj tato 10 lat temu zakochal sie w 23 letniej dziewczynie byl od niej 18 lat starszy.Z poczatku milosc nie znala granic i milo bylo na nich patrzec, niestety roznica wieku dala szybko o sobie znac i okazalo sie ze dzieli ich wiecej niz sie mogli spodziewac. Maja razem 8 letniego synka i rozwod za soba, padlo duzo przykrych slow i wogole szkoda gadac. jedyne co pozytywne z tej historii to to ze teraz calkiem dobrze sie dogaduja i nawet wszystkie swieta spedzaja razem. nie obraz sie ale mi sie wydaje ze zwiazki z duza roznica wieku nie maja szansy przetrwac dluzej ale zycze Ci jak najwiecej szczescia z wybranka Twojego serca :-) pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz6 Re: Zabujałem się w mlodej dziewczynie 20.07.05, 23:05 natalia zgadza sie ale wszystko zależy od osobowości dwojga ludzi a ja znam kilka par takich i mają się dobrze i dzięki ci bardzo pozdrawiam cie Odpowiedz Link Zgłoś
yogurcik_owocowy Re: Zabujałem się w mlodej dziewczynie 20.07.05, 23:47 A ja Wam życzę wszystkiego najlepszego :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna222 Re: Zabujałem się w mlodej dziewczynie 21.07.05, 19:17 Przewiduję burzliwy romans , który jednak nie przetrwa próby czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
danurn Re: Zabujałem się w mlodej dziewczynie 21.07.05, 23:33 Ja mam w rodzinie bliskiej taką sytuację; brat męża związał się z 19 lat młodszą kobietą 8 lat temu w sposób trochę naturalny. Już wyjaśniam. Ona pracowała u niego i przebywali razem sam na sam przez cały dzień. Jest młoda, bardzo ładna i miła, poprzedniej bratowej nie lubiłam . Co dalej nie wiem, mają synka 7-letniego, na razie wszystko w porządku. Syn jego córki jest od wujka o rok starszy. Odpowiedz Link Zgłoś
pigula65 Re: Zabujałem się w mlodej dziewczynie 22.07.05, 20:49 Mój tata zakochał się w swojej uczennicy/różnica wieku 12 lat/przeżyli zgodnie ,36 lat.Wydaje mi się ,że na to nie ma reguły i sposobu.Wszystko czas pokarze.Ja zawsze zakochuje się w nieodpowiednich osobach:(,ostatnio w dużo młodszym od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
diablica1 Re: Zabujałem się w mlodej dziewczynie 22.07.05, 18:30 Ojjjjj chłopie chyba cie nieźle wzieło:))) ciekawe tylko jak długo tak wytrzymasz???? a moze to ona pierwsza pęknie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziwnym.nie.jest Re: Zabujałem się w mlodej dziewczynie 22.07.05, 20:39 jakoś trudno mi sobie wyobrazić 42-latka, który używa określenia "zabujałem się"...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anti-dotum Re: Zabujałem się w mlodej dziewczynie 22.07.05, 22:00 moja przyjaciółka też tak ma , związała się z mężczyzną 17 lat starszym. Pod względem charakteru dobrali się fantastycznie, ale ona chciała sie wycofac, mówiła ze nie może tego dłużej ciągnąć bo jej rodzina tego nie akceptuje. Jej ukochany też ma z tego powodu przechlapane nie tylko u rodziny ale i u znajomych. Postanowli sie przeprowadzić do innego miasta. Długo sie nie odzywała az w koncu dostałam zaproszenie na slub. Jeżeli ci na niej naprawde zalezy to walcz ale musisz wiedziec ze nie wszystkim sie to podoba i to zalezy od siły waszych charakterów czy wytrzymacie czy raczej dla swietego spokoju sobie odpuścicie. Życze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
gotohell1 Re: Zabujałem się w mlodej dziewczynie 23.07.05, 14:04 Przeleć ją !!! ona pewnie tylko na to czeka!! potem się przekonasz, że nie warto lokować uczuć w kimś tak młodym:)) Odpowiedz Link Zgłoś