Dodaj do ulubionych

zamierzam rzucic papierosy:)

10.07.05, 21:27
kto jeszczebo to zawsze łatwiej:))
Obserwuj wątek
    • konrado80 Re: zamierzam rzucic papierosy:) 10.07.05, 21:28
      ja nawet nie zaczalem ;)
      ale trzymam kciuki zeby sie Tobie udalo ;)

PS. widze ze porzadne zmianu u Ciebie sie szykuja ;) tak trzymaj
      • psychopata.z.borderline Re: zamierzam rzucic papierosy:) 10.07.05, 21:34
        mam dość, chce zmienic zycie
        :)))
        • konrado80 Re: zamierzam rzucic papierosy:) 10.07.05, 21:39
          i tak trzymaj, jestesmy z Toba
          tylko nie poddawaj sie za wczesnie
          • psychopata.z.borderline Re: zamierzam rzucic papierosy:) 10.07.05, 21:42
            najpierw musze rzucic, a że coraz bardziej mi brzydną, więc mam nadzieje ze nie
            bedzie problemu. później tylko intensywne ćwiczenia zeby nie przybrac 20 kg:)
            • albercik7 Re: zamierzam rzucic papierosy:) 10.07.05, 21:45
              moge gasic wiesz o tym a i o wadze tez moge pomyslec :-)
              • psychopata.z.borderline Re: zamierzam rzucic papierosy:) 10.07.05, 21:59
                no tak, strażak potrzebny jak najbardziej:))
            • konrado80 Re: zamierzam rzucic papierosy:) 10.07.05, 21:48
              to mozemy razem cwiczyc ;)
              • albercik7 Re: zamierzam rzucic papierosy:) 10.07.05, 21:50
                kurcze same trojkaty mi sie dzisiaj trafiaja ale moze byc dam rade:-)
              • psychopata.z.borderline Re: zamierzam rzucic papierosy:) 10.07.05, 21:59
                na rowerze na spotkanie w połowie drogi;)
                • konrado80 Re: zamierzam rzucic papierosy:) 10.07.05, 22:06
                  nie tylko ;)
                  sa jeszcze brzuszki ;)
                  • psychopata.z.borderline Re: zamierzam rzucic papierosy:) 10.07.05, 22:08
                    i pompki:))))))
                    • konrado80 Re: zamierzam rzucic papierosy:) 10.07.05, 22:51
                      ale ja tylko troche ;)
                      bo najpierw musze rozwinac pewne miesnie ;))
                      • psychopata.z.borderline Re: zamierzam rzucic papierosy:) 10.07.05, 22:53
                        w wojsku nie byłeś;))))))?
                        • konrado80 Re: zamierzam rzucic papierosy:) 10.07.05, 22:57
                          nie :)))
                          • psychopata.z.borderline Re: zamierzam rzucic papierosy:) 10.07.05, 22:57
                            i dobrze:)))))
                            • konrado80 Re: zamierzam rzucic papierosy:) 10.07.05, 22:58
                              a dlaczego nie zle?? ;))
                              • psychopata.z.borderline Re: zamierzam rzucic papierosy:) 10.07.05, 23:00
                                nie wiem, ja karabin uznaje tylko w grach fpp
                                • konrado80 Re: zamierzam rzucic papierosy:) 10.07.05, 23:03
                                  to Ty jeszcze grasz w takie cos? :))
                                  ja juz dawno w nic nie gram ;))
                                  • psychopata.z.borderline Re: zamierzam rzucic papierosy:) 10.07.05, 23:04
                                    nie gram ostatnio bo komputer mam za słaby. ale jak wymienie to będę napewno:)))
                                    • konrado80 Re: zamierzam rzucic papierosy:) 10.07.05, 23:08
                                      hehe ;)
                                      mam takie male niesmiale, niedyskretne i z zaskoczenia pytanko ;)
                                      czy mozesz powiedziec ile masz lat??
                                      i to nie jest zwiazane z grami :)
                                      tylko z ciekawosci ;)
                                      • psychopata.z.borderline Re: zamierzam rzucic papierosy:) 10.07.05, 23:12
                                        za chwile..
                                        jakis kretyn na psycho ciśnienie mi podniósł
                                        no i znowu będę musiała nabluzgać:(((
                                        • konrado80 Re: zamierzam rzucic papierosy:) 10.07.05, 23:13
                                          jak cos to moge pomoc ;)
                                          • psychopata.z.borderline Re: zamierzam rzucic papierosy:) 10.07.05, 23:17
                                            nikogo nie zaczepiałam a jakis debil sie przyczepił nie wiem czemu
                                            • konrado80 Re: zamierzam rzucic papierosy:) 10.07.05, 23:18
                                              to trzeba takiego olac, a jak nie pomaga to daj znac i sie zobaczy ;)
                                              • psychopata.z.borderline Re: zamierzam rzucic papierosy:) 10.07.05, 23:19
                                                wiem, ale ja nie umiem:((
                                                • konrado80 Re: zamierzam rzucic papierosy:) 10.07.05, 23:22
                                                  to trzeba sie nauczyc
                                                  omijaj takiego, sam da spokoj
                                                  • psychopata.z.borderline Re: zamierzam rzucic papierosy:) 10.07.05, 23:23
                                                    masz racje
                                                  • konrado80 Re: zamierzam rzucic papierosy:) 10.07.05, 23:24
                                                    to jak z moim zapytaniem? ;)
                                                  • psychopata.z.borderline Re: zamierzam rzucic papierosy:) 10.07.05, 23:29
                                                    w grudniu 31:(
                                                    stara doopa ze mnie:)
                                                  • konrado80 Re: zamierzam rzucic papierosy:) 10.07.05, 23:32
                                                    znam dziewczyne z tego samego miasta co Ty i tez ma tyle samo lat i tez tego
                                                    samego miesiaca ma urodziny ;)
                                                    nie smutkaj sie tak ;)
                                                  • psychopata.z.borderline Re: zamierzam rzucic papierosy:) 10.07.05, 23:33
                                                    rzucic palenie, seria Aha Living Dimension i sie odmłodze:)
                                                  • konrado80 Re: zamierzam rzucic papierosy:) 10.07.05, 23:34
                                                    bedzie dobrze, w koncu to jest najlepszy wiek dla kobiety ;)
                                                  • psychopata.z.borderline Re: zamierzam rzucic papierosy:) 10.07.05, 23:36
                                                    ale co fakt, to fakt, jak sie będzie dbało o siebie w wieku 30 tak sie będzie
                                                    wygladało jeszcze długo, tak czytałam

wiec biore sie za siebie i to konkretnie:)
                                                  • konrado80 Re: zamierzam rzucic papierosy:) 10.07.05, 23:37
                                                    az jestem ciekaw Twojego wygladu, figury ;)
                                                  • psychopata.z.borderline Re: zamierzam rzucic papierosy:) 10.07.05, 23:39
                                                    teraz nie polecam, ale to sie musi zmienic.
                                                    zrzuciałam 4 kg w tydzien:)
                                                  • konrado80 Re: zamierzam rzucic papierosy:) 10.07.05, 23:39
                                                    to gratuluje ;)
                                                    a dlaczego nie polecasz??
                                                  • psychopata.z.borderline Re: zamierzam rzucic papierosy:) 10.07.05, 23:44
                                                    bo nie, musze pozbyc sie sladów stresu i fajek:)
                                                  • neita33 Re: zamierzam rzucic papierosy:) 10.07.05, 23:36
                                                    Wyrwij się czym prędzej ze szponów nałogu;))
                                                  • konrado80 Re: zamierzam rzucic papierosy:) 10.07.05, 23:38
                                                    a ze tak niesmialo i tylko i wylacznie z ciekawosci
                                                    czy kolezanka neita sprawdza poczte??
                                                    nie zebym sie dopraszal, ale tak tylko z ciekawosci ;)
                                                  • psychopata.z.borderline Re: zamierzam rzucic papierosy:) 10.07.05, 23:39
                                                    tak zamierzam
                                                  • konrado80 Re: zamierzam rzucic papierosy:) 10.07.05, 23:40
                                                    i to mi sie w Tobie podoba ;)
                                                  • neita33 Re: zamierzam rzucic papierosy:) 10.07.05, 23:45
                                                    uprzejmie donoszę że poczta sprawdzona:))
                                                  • psychopata.z.borderline Re: zamierzam rzucic papierosy:) 10.07.05, 23:46
                                                    wierze, ze jak tylko opuszcze 7 to wszystko mi sie zmieni jak od dotyku
                                                    czarodziejskiej różdżki:)
    • albercik7 Re: zamierzam rzucic papierosy:) 10.07.05, 21:29
      nigdy nie palilem ale jestem z Toba ...
      • psychopata.z.borderline Re: zamierzam rzucic papierosy:) 10.07.05, 21:34

• wietka Re: zamierzam rzucic papierosy:) 10.07.05, 21:45
          popieram :)))
    • agent006 Re: zamierzam rzucic papierosy:) 10.07.05, 22:24
      Za późno. Rzuciłem już.
      • psychopata.z.borderline Re: zamierzam rzucic papierosy:) 10.07.05, 22:25
        no to super:)

ja tez to zrobie, bo tak w ogóle to brzydko wygladam z petem i mi on nie pasuje
        • agent006 Re: zamierzam rzucic papierosy:) 10.07.05, 22:33

Coś Ty, taki pet to fajna sprawa. Trzeba tylko w ustach trzymać i pozwolić by dym w oczy gryzł ;)
          • psychopata.z.borderline Re: zamierzam rzucic papierosy:) 10.07.05, 22:35
            paskudztwo, ostatnio stanełam przed lustrem (nawet dzisiaj to zrobiłam) z
            papierosem, tragedia, bleeee
            • agent006 Re: zamierzam rzucic papierosy:) 10.07.05, 22:38
              O gustach się nie dyskutuje ;)
    • agent006 Mark Twain napisał : 10.07.05, 22:46
      " Rzucić palenie? Nic prostszego. Sam to robiłem już tyle razy... "
      Powodzenia w zrywaniu z nałogiem.
      • psychopata.z.borderline Re: Mark Twain napisał : 10.07.05, 22:54
        ja rzucałam 11 razy
    • majstermarchewa Re: zamierzam rzucic papierosy:) 11.07.05, 11:51
      Właśnie na swojej paczce przeczytałem, że dzwoniąc pod nr tefelonu 0801108108
      uzyskasz pomoc w rzuceniu palenia....

• majstermarchewa Re: zamierzam rzucic papierosy:) 11.07.05, 11:54
        Zadzwoniłbym sam... ale w firmie telefony milczą - został tylko dsl :)
    • azael11 Re: zamierzam rzucic papierosy:) 11.07.05, 15:24
      rzuciłem 2miesiące temu
      nie chce tu nic reklamować ale ja łykałem tabexy
    • neita33 Re: zamierzam rzucic papierosy:) 11.07.05, 15:42
      A co to za cudowne środki?;)jeśli można spytać
      • azael11 Re: zamierzam rzucic papierosy:) 11.07.05, 15:44
        tabex tabletki zawierające jakiś odpowiednik nikotyny
        mi pomogło na agresje spowodowaną brakiem nikotyny w organiźmie z odruchami gorzej
        zresztą nie palę dopiero 2 miesiące ciężko powiedzieć że rzuciłem
        • neita33 Re: zamierzam rzucic papierosy:) 11.07.05, 15:49
          No z tą agresją to masz rację,myslałam że kogoś zagryzę w końcu
          • azael11 Re: zamierzam rzucic papierosy:) 11.07.05, 15:51
            poza pigułami to basenik polecam 1,5h pływania i agresji zero
            • neita33 Re: zamierzam rzucic papierosy:) 11.07.05, 15:54
              Ja to chyba po prostu nadpobudliwa jestem
        • konrado80 szczerze, to zadne siakies tam super tabletki nie 11.07.05, 20:46
          ...pomoga, trzeba po prostu chciec i miec silna wole
          a sie wezmie siakies najzwyklejsze tabletki i bedzie sie wierzylo ze one pomoga
          to tak bedzie i beda pomagaly, ale to jest tylko psychika i nic wiecej
          jak nie bedzie sie chcialo to nic nie pomoze
    • agent006 Re: zamierzam rzucic papierosy:) 11.07.05, 20:21
      I co? Rzuciłas?
      • emilka222 Re: zamierzam rzucic papierosy:) 11.07.05, 20:51
        Przestańcie rzucać:: Wystarczy popowąchać. Zaraz odrzuci:)
        • agent006 Re: zamierzam rzucic papierosy:) 11.07.05, 21:04

Chodżmy lepiej na lody :) Winko, piwko, czy jakieś inne źyczenie...?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka